ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
فستیوال زیبایی دختران در خیابان های تهران +تصاویر
soheyla
فستیوال زیبایی دختران در خیابان های تهران
این روزها صورت زیبا در ذهن و اندیشه جوانان جایگزین سیرت زیبا شده است و این بیت که “صورت زیبای ظاهر هیچ نیست ای برادر سیرت زیبا بیار” موجب تمسخر جوانان است.
در روزگاری که همه چیز با ملاک زیبایی سنجیده میشود و یافتن کار، ازدواج و تحسین و تمجید افراد بر مبنای زیبایی ظاهری آنها صورت میگیرد، نباید از دیدن افرادی که برای دلرباتر شدن هزینههای فراوانی را صرف میکنند، متعجب شد.
اما تمام این تلاشها برای نمایش زیبایی در سطح خیابانهای شهر صورت میگیرد به گونهای که خیابانهای پایتخت به نمایشگاه عرضه مدلهای مو و آرایش صورت تبدیل شده است .
مشهای فانتزی ، بافتهای آفریقایی و مکزیکی، گذاشتن حلقه در مو، اکستنشن مو، کاشت ناخن، تاتوی ابرو و چشم تنها بخشی از تلاش دختران برای افزایش زیبایی و دلربایی است.
مدلهای عجیب مو که این روزها در چهره اغلب دختران پایتخت توجه بسیاری از رهگذران و به ویژه پسران جوان را به خود جلب میکند عمدتاً از مدلهای غربی ریشه گرفته و توسط آرایشگران داخلی ارائه میشود.
در برخی خیابانها انسان با دیدن دختران آرایش کرده به یاد عروسیها و محافل خصوصی می افتد.و در واقع زن در قالب یک کالای لوکس به بازدید عموم گذاشته میشود.
و خیابان های شهر به فستیوال ای از مد و آرایش در فصول مختلف سال تبدیل شده است
ولی آیا این خیابان ها حریم خصوصی است یا عمومی؟!! و چگونه است که بسیاری از ارزش های اخلاقی و اسلامی به این راحتی زیر پا گذاشته می شود؟!!
اما این روزها چه چیزی موجب شده است تا زیبایی به یکی از دغدغههای اصلی دختران جوان تبدیل شود؟ چیزی که برای رسیدن به آن جیبهای بسیاری خالی و زمان بسیاری هدر میرود.
آیا کسی میداند در پس چهره زنان پر رنگ و لعابی که امروز در سطح جامعه رنگین کمان فساد شدهاند، چه چهرهای پنهان است و این همه هزینه برای نمایش این زیباییهای ساختگی در سطح جامعه چیست؟
دلشاد
اینجا آشنا بود
▧ تصویر در دسترس نیست
حورا
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیست
gilas
وقتی به زور یه چیزی رو تحمیل بکنن همین میشه دیگه به هر نحوی میخواد اجراش نکنه
هر کس اختیار خودشو داره
Holtek
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
levrone
هر کس اختیار خودشو داره
احسنت
رو چه ملاکی اینا بد حجابن؟ اگه اینا پوششون مشکل داره پس اون خانومایی که خارج از ایرانن(گستره جغرافیایی دنیا غیر از ایران) تکلیفشون چیه؟
به زور که نمیشه آدمو برد تو بهشت!
حورا
فکر کنم منظورشون به قهقرا رفتن بعضی آدما باشه
ماهی
mojde
مبينا عاشق وسائل مارك و مارك پوشيدنه يه بار در حالي كه خيلي خسته بودم و چشمام حسابي بي رمق بود و با مانتوي سر كارم رفتم تا ببينم شلوار مورد نظرش رو دارن اگر داشتن فرداش با مبينا بيامو بخرمش زماني كه رفتم توي مغازه و با اون چهره كارمندي منو ديد گفت كه شلوار مورد نظرمو دارن ولي تند تند قيمتشو برام ميگفت اين گذشت فرداي اون روز رفتم براي خريد البته چون جمهع بود با كمي آرايشو و مانتوي غير از كارم نميدونين فروشنده چيكار ميكرد چيزي كه اصلا مهم نبود قيمتش بود همنجا كلي تو فكر رفتم كهاين آدم همون ديروزيه منم همينطور اما اين فقط لباس و رنگ و لعاب صورت منه كه عوض شده پس اينجا براي چهره زحمت كش يه خانوم كارمند ارزشي قائل نيستن اون خانوم حتما بايد يكم آرايشم داشته باشه كلي از اين موارد رو تو اداره ها ديدم متاسفانه ارزشها داره عوض ميشه و اون نسل جديد ونوجوني كه پر از حس ابراز وجود و خود نماييه بايد چيكار كنه؟ مسلما جامعه باعث ميشه اون راه بهتر و برتر و مطرح بودنو توي زيبايي و غير عادي بودن چهره ببينه
Holtek
ماهسون يه آهنگي داره كه توش ميگه : خيلي انسان ديدم كه به تنشون لباس نبود و خيلي لباس ديدم كه توشون انسان نبود ....
بهونه
هر کس اختیار خودشو داره
احسنت به تو ای گیلاسی
arash52
خیلی آموزنده بود
The one
خیلی آموزنده بود
والا نمیدونم چی بگم .. فقط این مدل لباس پوشیدن تو هیچ جای دنیا طرفدار نداره الا ایران.. اگه یه نفر اینجا بخواد اینجوری لباس بپوشه همه فکر میکنن غیر نرمال و بد سلیقه هست... اگه بی حجابها اختیارشون دست خودشون بود به خدا کمتر جلب توجه میکردن ... دیگه یه دم اسبی و فوقش یه موی پریشون اینهمه اجق وجق نمیشد
mojde
خیلی آموزنده بود
الهام
الهام
احسنت!!!!!!!!
بزن كف قشنگرووووووووووو
mati
محسن صائب
مژده خانم صحبت شما کاملا متین هست
در اینکه شخصیت ما ادمها حکم میکنه زیبا بپوشیم هیچ حرفی نیست ، در اینکه امروزه عقل مردم به چشمشون هست هم بحثی نیست
من خودم کاملا موافق ظاهر اراسته چه زن و چه مرد هستم ،
موافق اینکه اگر یک مرد و یا خانمی امکانات مادی داشت از بهترین البسه هم استفاده کند هم هستم
من خودم همیشه بهترین کت و شلوار و از بهترین البسه برای خودم و خانواده ام استفاده میکنم همیشه کلی عطر استفاده میکنم،
یکی از مهمترین درگیری های من با بعضی افراد که خودشون رو مذهبی میدونند همین موضوع هست که چرا با این وضع لباس و سر صورت بیرون میایید
کجایی اسلام گفته شده نباید خوش لباس باشی
ولی اگر به این عکس ها نگاه کنی
و توضیحاتی که سهیلا خانم دادند
صحبت در هنجار شکنی هستی
انصافا به بعضی از تیپ ها و ظاهر ها چه دختر و چه پسر توی شهر که نگاه میکنی چیزی غیر از زیبایی به ذهن خطور میکند
این اصلا جالب نیست
bijjan
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→