₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » فستیوال زیبایی‌ دختران در خیابان های تهران +تصاویر
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » فستیوال زیبایی‌ دختران در خیابان های تهران +تصاویر

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

فستیوال زیبایی‌ دختران در خیابان های تهران +تصاویر

2264 بازدید، 39 پست، نویسنده: soheyla

• star night

چی بگم دوستان زحمت کشیدن و مبسوط
    بحث فرمودند

• Kishe Mehr

اینکه در حجاب اجباری نیست کاملا درسته ولی نمیدونم چرا این اقایون اینقده کاتولیک تر از پاپ شدن؟ همین عربستانش که مهد اسلام بوده هیچ اجباری نیست بعد اونوقت توی ایران......... :22:

نقل قول: Dr.GSM
    ماهسون يه آهنگي داره كه توش ميگه : خيلي انسان ديدم كه به تنشون لباس نبود و خيلي لباس ديدم كه توشون انسان نبود ....

همونی که میگه چوخ اینسان گوردیم البسه یوخ و... :4:

• بهونه

عکس کوچیک گذاشته شد :3:

• Holtek

نقل قول: Kishe Mehr
    همونی که میگه چوخ اینسان گوردیم البسه یوخ و... :4:

آره خود خودشه :1:

• soheyla

سلام .
    از همه ی دوستانی که تاپیک و خوندن سپاسگزارم :46: .

نقل قول: محسن صائب
    صحبت در هنجار شکنی هست
    انصافا به بعضی از تیپ ها و ظاهر ها چه دختر و چه پسر توی شهر که نگاه میکنی چیزی غیر از زیبایی به ذهن خطور میکند
    این اصلا جالب نیست

داداشی گل گفتید . صحبتای قشنگتون و باید با طلا نوشت :39: .
    قصد من از این تاپیک بیان همین مسئله بود . زیبا بودن بد نیست خیلی هم خوب و پسندیده است. ولی به قول دوست خوبم بچه مثبت :
    نقل قول: بچه مثبت
    کو ظاهر زیبا! اینا فقط اعتماد به نفس بالایی دارن :50:

نقل قول: mojde
    اينجا براي چهره زحمت كش يه خانوم كارمند ارزشي قائل نيستن اون خانوم حتما بايد يكم آرايشم داشته باشه

مژده جان حرفاتون و قبول دارم . عین حقیقته . نه تنها برام غریب نیست بلکه کلی هم آشناست . بارها برای خودم پیش اومده . ولی خیلی با حوصله رفتار کردم . با اینکه سرو وضعم به قول شما اداره ای بود ولی با حوصله و طرز رفتارم و حرف زدنم متصدی واحد و متوجه کردم تا اشتباه نکنه .
    من خودم اداره ای هستم . وقتی یه خانم مودب و نجیب با پوشش خوب وارد میشه شاید قربون صدقه دریافت نکنه ولی بهش بی احترامی هم نمیشه . ولی به یه خانم آرایش کرده به چشم هوس نگاه میشه . کارمندا سعی میکنن تا کارش و انجام میدن نهایت استفاده رو از این خانم ببرن . چرا باید اجازه بدیم هر چشم حریص و کثیفی ازمون سوءاستفاده کنه ؟ صرفاً بخاطر اینکه بخاطر تیپ ساده مون تحقیر نشیم . باور بفرمائید این تحقیر خیلی برتر از سوءاستفاده است . من این تحقیر و ترجیح میدم . چون میدونم اون شخص با این کارش شخصیت و شعور خودش و زیر سوأل برده .
    این و باید قبول بفرمائید که حتی با لباس یه درویش میتونیم احترامی که لایقش هستیم و دریافت کنیم . اگه هر شخص خودش و عقایدش و اصلاح کنه جامعه رو به پیشرفت میره و قضاوت درمورد آدما از روی شخصیتشون انجام میگیره 286 .

نقل قول: gilas
    هر کس مسئول ظاهر و پوشش خودشه
    وقتی به زور یه چیزی رو تحمیل بکنن همین میشه دیگه به هر نحوی میخواد اجراش نکنه
    هر کس اختیار خودشو داره

حق با شماست . محدودیت همیشه عامل فساد هست . ولی تو جامعه امروزی که ما توش زندگی میکنیم کمتر خبری از محدودیت و فشار هست .
    یادم میاد زمانیکه دبیرستان میرفتم بخاطر پوشیدن شلوار لی به مادرم زنگ زدن و دوساعت تمام تو سالن مدرسه آویزون بودم . در شرایط امروزی تو سال 90 کجاست اونهمه سختگیری ؟ خبری از فشار و تحمیل نیست .
    این همه مد و چهره های عجیب و غریب مربوط به محدودیت نیست . متأسفانه مسائل دیگه ای شخصیت مارو به زنجیر کشیده . دیگه زیبائی و زیبا بودن ارزشی نداره . اون چیزی که ارزش داره منحصر به فرد بودنه . اونم به هر قیمتی .

نقل قول: حورا
    فکر کنم منظورشون به قهقرا رفتن بعضی آدما باشه

از شما سپاسگزارم که این قدر ژرف نظر دادید . واقعیت موضوع هم همینه . بکجا چنین شتابان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نقل قول: bijjan
    خوب اجبار فساد میاره مگه دین اجباریه وقتی کسی رو که به چزی که اعتقاد نداره مجبور میکنی همینه

اگه اجازه بفرمائید ،پاسختون و تو پیغام خصوصی مینویسم :1: .

توي كل دنيا ، افراد يا باحجابن يا بي حجاب ، فقط تو ايرانه كه بدحجابي مدشده

ماهسون يه آهنگي داره كه توش ميگه : خيلي انسان ديدم كه به تنشون لباس نبود و خيلي لباس ديدم كه توشون انسان نبود ....

جمله هاتون خیلی قشنگ بودن . ما خودمون داریم به این بدحجابی دامن میزنیم . بخدا اونائیکه تو اینجور مسایل افراط کردن به پوچی مطلق رسیدن . اگه فیلمهای ماهواره رو ببینید متوجه میشید که چقدر زندگیای پوچ و بی هدفی دارن . اگه دیدگاهها و نوع نگرشمون و درمورد مردم تغییر بدیم هیچ وقت از روی لباس درمورد انسانیت کسی قضاوت نمیکنیم .

نقل قول: The one
    والا نمیدونم چی بگم .. فقط این مدل لباس پوشیدن تو هیچ جای دنیا طرفدار نداره الا ایران.. اگه یه نفر اینجا بخواد اینجوری لباس بپوشه همه فکر میکنن غیر نرمال و بد سلیقه هست... اگه بی حجابها اختیارشون دست خودشون بود به خدا کمتر جلب توجه میکردن ... دیگه یه دم اسبی و فوقش یه موی پریشون اینهمه اجق وجق نمیشد :4: .. مگه اینکه باز یه عده بخوان تو دانشگاهم موهاشونو شنیون کنن... :34:

دقیقاً همین طوره :39:. این همه به قول خودمون مد و از کجا آوردیم ؟ از کی یاد میگیریم ؟ چه نتیجه ای ازش عایدمون میشه ؟ آیا شخصیت با مد چنان رابطه ی قوی داره که خودمون و اینجوری به دستش سپردیم ؟ چرا برای به روز بودن دوتا کتاب نمیخونیم ؟ چرا رو طرز حرف زدن ، قضاوت کردن ، محبت کردن ، احترام گذاشتن ،رانندگی کردن ، مهمونی رفتن و ... یه کم کار نمیکنیم ؟

نقل قول: soheyla
    رو چه ملاکی اینا بد حجابن؟ اگه اینا پوششون مشکل داره پس اون خانومایی که خارج از ایرانن(گستره جغرافیایی دنیا غیر از ایران) تکلیفشون چیه؟به زور که نمیشه آدمو برد تو بهشت!

به عقایدتون احترام میزارم ولی اگه رو ایرانیایی که مقیم کشورهای خارجی هستن دقیق بشید متوجه میشید که واقعاً زیبا و ساده پوش هستن و هیچ وقت همچین چهره هائی برای خودشون درست نمیکنن . اعتماد به نفس اونا با چهره ی ساده و لباسهای ساده بسیار بالاتر از مردم ایرانی هست که در دنیای مد غرق شدن .

بازهم از همه ی دوستان سپاسگزارم که تو این مطلب نظرات و عقاید شون و ذکر کردن :46: . من به همه ی عقاید و نظراتتون یه دنیا احترام میزارم :1: .

• carlos

عكساي قشنگي بود :9:
    :9:

• carlos

عكساي قشنگي بود :9:
    :9:

• maryamlondon1

..ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است ارزنتترین زینت زن حفظ حجاب است .زینت زن پوشش وحجاب است .حیوانات هم لخت وعریانن .پس خداوند مارا اشرف المخلوقات قرار داد برا چه ؟؟ :2:

• Galexy

نقل قول: ]ولی آیا این خیابان ها حریم خصوصی است یا عمومی؟!! و چگونه است که بسیاری از ارزش های اخلاقی و اسلامی به این راحتی زیر پا گذاشته می شود؟!!
    [/quote

ارزش اخلاقی و اسلامی!!!! :28:
    با این مطالبی که اخیرا می بینم داره راهم به سوی تاپیکهای پر چالش هموارتر میشه :4:

• Mahboob

راستش در کل باید بگم ظاهر خوب داشتن به این نیست که یا آرایش زیاد باشه یا کم درست و تمیز لباس پوشیدن و یک آرایش خیلی ملایم و صحیح صورت , لازمه و بخش مهمی از زندگی زن هست چرا که این یه نیاز طبیعی هست ... اما متاسفانه وقتی کسی نمی دونه و بلد نیست آرایش کنه و ندونه ظاهرش چی باشه بر میگرده به هوووو خیلی مسائل ریشه ای توی فرهنگ کشورمون که بنده چون شیرازی اصیلو هستم حال ندارم بگم :4:

• ali41

نقل قول: soheyla
    مش‌های فانتزی ، بافت‌های‌ آفریقایی و مکزیکی، گذاشتن حلقه در مو، اکستنشن مو، کاشت ناخن، تاتوی ابرو و چشم تنها بخشی از تلاش دختران برای افزایش زیبایی و دلربایی است

تازه اینا بخشی از تلاش این ایثاگرای عزیزه :7:

نقل قول: mojde
    پس اينجا براي چهره زحمت كش يه خانوم كارمند ارزشي قائل نيستن

مگه باید برای چهره یا شغل آدمی که میره خرید ارزش قائل بشن؟!!!!
    اگه ملاک ارزش گذاری چهره یا شغله که وای به حال ما..... (هرچند فهمیدم چی میگی و حق با توست)

من نظرم اینه که زیر بنای کار میلنگه، جایی که ما داریم ازش ضربه میخوریم افکار تاریک خودمونه.
    بازم تکرار میکنم امیر المومنین (ع) میفرمایند: مردم هر امتی لیاقت همون حاکمی رو دارن که بر آنها حکومت مینه" ---- خود کرده را تدبیر نیست.
    از این حکومت این چهره ها زیبندست ..... اینم یجور درد دیگه ....... درد

• atabaki

فکر میکردم گردانندگان این سایت یه خورده می فهمن ولی باز گلی به جمال سکینه رختشور خودمون که همش تو کار مردم فضولی میکنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• hadi04

نقل قول: atabaki
    فکر میکردم گردانندگان این سایت یه خورده می فهمن ولی باز گلی به جمال سکینه رختشور خودمون که همش تو کار مردم فضولی میکنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

شما زياد خودشو ناراحت نكن عزيز جان واسه چشمهاتون خوب نيست باور كن ديگه عينك بهتري نيست واست پس زياد شور اين مسائل رو نزن
    ضمنا سلام سكينه رختشور رو هم برسونيد بگيد يكي هميشه هست كه بتونه جاي ايشون توي كار اين سايت دخالت كنه(البته شما رو عرض نميكنم يه وقتي ها)
    دوست گرامي اين سايت مقررات خودش رو داره و بحث در مورد چيزهايي غير از موضوعات ممنوع ذكر شده توي قانونش آزاده ضمنا تعدادي مدير هم توي اين سايت هست براي تشخيص اينكه اگر مطلب مشكل داشت يا خلاف قوانين بود بهش رسيدگي كنن پس بهتره شما هم ياد بگيريد به همه نظرات و عقايد احترام بذاريد و با لحنتون اطرافيانتون رو نيازاريد اينو هم بدونيد ما سالهاست توي اين سايت داريم با هم با نظرات و عقايد مختلف به خوبي و خوشي و با احترام متقابل زندگي ميكنيم ورود شما رو هم به سايت خير مقدم ميگيم
    نمایش یا پنهان متنسكينه رختشور رو هم دعوت ميكرديد خوب بودا ايشون رو هم ميشه درست كرد كه توي كار ديگرون ديگه فضولي نكنه
    245

• hadi04

اوه ببخشيد در حال ارشاد يكي از اعضاي محترم بودم اصلا يادم رفت در مورد تاپيكتون نظر بدم سهيلا جان
    به نظر من زيبايي حق همه انسانها خصوصا خانومهاست ولي ايني كه مشاهده شد خيلي با زيبايي تفاوت داره اين فروش يا بهتره بگم عرضه مفت زن به يه مشت چشم حريص توي جامعه هست كه گاهي متاسفانه به جاهاي بد مثل تجاوز به عنف و ... كه اين روزها افزايش چشمگيري توي جامعه ما داره منتهي ميشه
    بابت تاپيكتون باز هم ممنونم :46:

• KuRoSh

نظری ندارم سهیلا جان
    در هر چه که ممنوع باشی بیشتر دوست داری بری سمتش و همین باعث شده که خیلی ها به هر طریقی که شده خودشون رو آزاد نشون بدن

• هاچو هاچو

چیزی نموند که من بگم :66: فقط میگم که خوب نیست.... :1:

• ashkanmb

ببینید جسم ما مثل خودروی ماست که ما به عنوان راننده با آن داریم حرکت می کنیم - خیلی مهم نیست حالا به ظاهر ماشین چطوری می رسیم مثلا رینگ اسپرت رویش می گذاریم یا نه مهم تصمیم راننده است که با رینگ اسپرت یا بدون آن این ماشین را به کدام سمت هدایت می کند پس اصل ساخته شدن خود راننده است که بتواند با ماشینش حالا با هر شکلی که راننده راضی است به سمت کمال حرکت کند .
    در نهایت اینکه روی زیبا شدنو روی زیبا دیدن اشکالی ندارد مهم اینست که از دیدن آن روی زیبا پی به آفریننده آن اثر ببریم به قول سعدی:
    که گفت دررخ زيبا نظرخطا باشد؟ خطا بود که نبينند روي زيبا را

• mahsa joon

واقعا .............. 370 370 370 370 370
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: