ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
فستیوال زیبایی دختران در خیابان های تهران +تصاویر
star night
بحث فرمودند
Kishe Mehr
همونی که میگه چوخ اینسان گوردیم البسه یوخ و...
نخبه
بهونه
Holtek
آره خود خودشه
soheyla
از همه ی دوستانی که تاپیک و خوندن سپاسگزارم
انصافا به بعضی از تیپ ها و ظاهر ها چه دختر و چه پسر توی شهر که نگاه میکنی چیزی غیر از زیبایی به ذهن خطور میکند
این اصلا جالب نیست
داداشی گل گفتید . صحبتای قشنگتون و باید با طلا نوشت
قصد من از این تاپیک بیان همین مسئله بود . زیبا بودن بد نیست خیلی هم خوب و پسندیده است. ولی به قول دوست خوبم بچه مثبت :
مژده جان حرفاتون و قبول دارم . عین حقیقته . نه تنها برام غریب نیست بلکه کلی هم آشناست . بارها برای خودم پیش اومده . ولی خیلی با حوصله رفتار کردم . با اینکه سرو وضعم به قول شما اداره ای بود ولی با حوصله و طرز رفتارم و حرف زدنم متصدی واحد و متوجه کردم تا اشتباه نکنه .
من خودم اداره ای هستم . وقتی یه خانم مودب و نجیب با پوشش خوب وارد میشه شاید قربون صدقه دریافت نکنه ولی بهش بی احترامی هم نمیشه . ولی به یه خانم آرایش کرده به چشم هوس نگاه میشه . کارمندا سعی میکنن تا کارش و انجام میدن نهایت استفاده رو از این خانم ببرن . چرا باید اجازه بدیم هر چشم حریص و کثیفی ازمون سوءاستفاده کنه ؟ صرفاً بخاطر اینکه بخاطر تیپ ساده مون تحقیر نشیم . باور بفرمائید این تحقیر خیلی برتر از سوءاستفاده است . من این تحقیر و ترجیح میدم . چون میدونم اون شخص با این کارش شخصیت و شعور خودش و زیر سوأل برده .
این و باید قبول بفرمائید که حتی با لباس یه درویش میتونیم احترامی که لایقش هستیم و دریافت کنیم . اگه هر شخص خودش و عقایدش و اصلاح کنه جامعه رو به پیشرفت میره و قضاوت درمورد آدما از روی شخصیتشون انجام میگیره
وقتی به زور یه چیزی رو تحمیل بکنن همین میشه دیگه به هر نحوی میخواد اجراش نکنه
هر کس اختیار خودشو داره
حق با شماست . محدودیت همیشه عامل فساد هست . ولی تو جامعه امروزی که ما توش زندگی میکنیم کمتر خبری از محدودیت و فشار هست .
یادم میاد زمانیکه دبیرستان میرفتم بخاطر پوشیدن شلوار لی به مادرم زنگ زدن و دوساعت تمام تو سالن مدرسه آویزون بودم . در شرایط امروزی تو سال 90 کجاست اونهمه سختگیری ؟ خبری از فشار و تحمیل نیست .
این همه مد و چهره های عجیب و غریب مربوط به محدودیت نیست . متأسفانه مسائل دیگه ای شخصیت مارو به زنجیر کشیده . دیگه زیبائی و زیبا بودن ارزشی نداره . اون چیزی که ارزش داره منحصر به فرد بودنه . اونم به هر قیمتی .
از شما سپاسگزارم که این قدر ژرف نظر دادید . واقعیت موضوع هم همینه . بکجا چنین شتابان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه اجازه بفرمائید ،پاسختون و تو پیغام خصوصی مینویسم
جمله هاتون خیلی قشنگ بودن . ما خودمون داریم به این بدحجابی دامن میزنیم . بخدا اونائیکه تو اینجور مسایل افراط کردن به پوچی مطلق رسیدن . اگه فیلمهای ماهواره رو ببینید متوجه میشید که چقدر زندگیای پوچ و بی هدفی دارن . اگه دیدگاهها و نوع نگرشمون و درمورد مردم تغییر بدیم هیچ وقت از روی لباس درمورد انسانیت کسی قضاوت نمیکنیم .
دقیقاً همین طوره
به عقایدتون احترام میزارم ولی اگه رو ایرانیایی که مقیم کشورهای خارجی هستن دقیق بشید متوجه میشید که واقعاً زیبا و ساده پوش هستن و هیچ وقت همچین چهره هائی برای خودشون درست نمیکنن . اعتماد به نفس اونا با چهره ی ساده و لباسهای ساده بسیار بالاتر از مردم ایرانی هست که در دنیای مد غرق شدن .
بازهم از همه ی دوستان سپاسگزارم که تو این مطلب نظرات و عقاید شون و ذکر کردن
carlos
carlos
maryamlondon1
Galexy
[/quote
ارزش اخلاقی و اسلامی!!!!
با این مطالبی که اخیرا می بینم داره راهم به سوی تاپیکهای پر چالش هموارتر میشه
Mahboob
ali41
تازه اینا بخشی از تلاش این ایثاگرای عزیزه
مگه باید برای چهره یا شغل آدمی که میره خرید ارزش قائل بشن؟!!!!
اگه ملاک ارزش گذاری چهره یا شغله که وای به حال ما..... (هرچند فهمیدم چی میگی و حق با توست)
من نظرم اینه که زیر بنای کار میلنگه، جایی که ما داریم ازش ضربه میخوریم افکار تاریک خودمونه.
بازم تکرار میکنم امیر المومنین (ع) میفرمایند: مردم هر امتی لیاقت همون حاکمی رو دارن که بر آنها حکومت مینه" ---- خود کرده را تدبیر نیست.
از این حکومت این چهره ها زیبندست ..... اینم یجور درد دیگه ....... درد
atabaki
hadi04
شما زياد خودشو ناراحت نكن عزيز جان واسه چشمهاتون خوب نيست باور كن ديگه عينك بهتري نيست واست پس زياد شور اين مسائل رو نزن
ضمنا سلام سكينه رختشور رو هم برسونيد بگيد يكي هميشه هست كه بتونه جاي ايشون توي كار اين سايت دخالت كنه(البته شما رو عرض نميكنم يه وقتي ها)
دوست گرامي اين سايت مقررات خودش رو داره و بحث در مورد چيزهايي غير از موضوعات ممنوع ذكر شده توي قانونش آزاده ضمنا تعدادي مدير هم توي اين سايت هست براي تشخيص اينكه اگر مطلب مشكل داشت يا خلاف قوانين بود بهش رسيدگي كنن پس بهتره شما هم ياد بگيريد به همه نظرات و عقايد احترام بذاريد و با لحنتون اطرافيانتون رو نيازاريد اينو هم بدونيد ما سالهاست توي اين سايت داريم با هم با نظرات و عقايد مختلف به خوبي و خوشي و با احترام متقابل زندگي ميكنيم ورود شما رو هم به سايت خير مقدم ميگيم
نمایش یا پنهان متن
سكينه رختشور رو هم دعوت ميكرديد خوب بودا ايشون رو هم ميشه درست كرد كه توي كار ديگرون ديگه فضولي نكنهhadi04
به نظر من زيبايي حق همه انسانها خصوصا خانومهاست ولي ايني كه مشاهده شد خيلي با زيبايي تفاوت داره اين فروش يا بهتره بگم عرضه مفت زن به يه مشت چشم حريص توي جامعه هست كه گاهي متاسفانه به جاهاي بد مثل تجاوز به عنف و ... كه اين روزها افزايش چشمگيري توي جامعه ما داره منتهي ميشه
بابت تاپيكتون باز هم ممنونم
KuRoSh
در هر چه که ممنوع باشی بیشتر دوست داری بری سمتش و همین باعث شده که خیلی ها به هر طریقی که شده خودشون رو آزاد نشون بدن
هاچو هاچو
ashkanmb
در نهایت اینکه روی زیبا شدنو روی زیبا دیدن اشکالی ندارد مهم اینست که از دیدن آن روی زیبا پی به آفریننده آن اثر ببریم به قول سعدی:
که گفت دررخ زيبا نظرخطا باشد؟ خطا بود که نبينند روي زيبا را
mahsa joon
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→