₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » فرق عشق با ازدواج
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » فرق عشق با ازدواج

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

فرق عشق با ازدواج

620 بازدید، 33 پست، نویسنده: ali41

• gilas

آقا تکلیف ما رو مشخص کنید این درخته سنگین از کَت و کول افتادم :23: :23:

• ali41

نقل قول: gilas
    آقا تکلیف ما رو مشخص کنید این درخته سنگین از کَت و کول افتادم

بزارش زمین ، فکر کنم درخت دیگه جواب نمیده باید یه چکش برداری بری کوهو بکنی ! میگن اون تو یه چیزایی پیدا میشه (فرهاد اونجاست آخه رفت دنبال شیرین اون تو حبس شد) :23:

• gilas

نقل قول: ali41
    بزارش زمین

نمیشه نزارمش از راه گندم زار بهش رسیدم 824

میگن اون تو یه چیزایی پیدا میشه (فرهاد اونجاست آخه رفت دنبال شیرین اون تو حبس شد)

نه دیگه آرش رفت از تو کوه بیرونش آورد دیگه :4: فرهادم رفته سر کار هر چی میکنه نمیرسه بهش :23:

• ali41

نقل قول: soheyla
    ولی حالا چی کار کنیم که خدا مردا رو هم آفریده . مجبوریم دوسشون داشته باشیمشون و تحویلشون بگیریم . گناه دارن بخدا . با اینکه فکر میکنن خیلی زرنگن ولی خیلی بیچاره ان بخدا

آره والا .......... اگه بیچاره نبودن که اینجوری گمراه نمیشدن :83:
    اینم یه تعریف از عشقه دیگه :37:
    نقل قول: soheyla
    ولی حالا چی کار کنیم که خدا مردا رو هم آفریده

میدونم دارید مزاح میفرمایید ولی محض اطلاع:
    نمیدونم آیه شماره چند از سوره نساء : --يا ايها الناس اتقوا ربكم الذي خلقكم من نفس واحده و خلق منها زوجها و بث منهما رجالا" كثيرا--
    آيا مي توان گفت كه خداوند زوج حضرت آدم را از دنده او خلق كرده يا اينكه بايد گفت كه خداوند حوا را از جنس آدم آفريده است؟!!
    بسياري از مفسران بزرگ جمله "و خلق منها زوجها" را چنين معني كردن كه خداوند از جنس حضرت آدم براي او جفتي آفريد در حالي كه نوعا مفسران اهل سنت ،جمله "و خلق منها زوجها" را بمعني خلق كرد از قطعه اي از بدن آدم میدونن (دنده چپ آدم)
    بماند که امام صادق در تفسیر این ایه به زراره میگه:سبحان الله آیا خدا قدرت این را نداشت که برای آدم همسری جدا خلق کند؟ و خلقت زن از دنده چپ آدم را رد میکند و خلقش را مستقل میداند.
    حالا به نظر شما ما مردا بدبخت یا بیچاره نیستیم ! :83:
    فقط اینو خوب میدونم که خدا از خلقت موجود پیچید ه ای بنام زن پشیمونه :23: :23: :23:

• ماهی

ما آدما بیشتر از هر چیزی عاشق خودمونیم...تنها مادره که می تونه ادعا کنه عاشق فرزندشه..اونم نه همه ی مادرا :1:

• ali41

نقل قول: mojde
    متاسفانه هر آنچه كه در تملك انسان درمياد فاقد ارزش ميشه و اين انسانه كه هميشه دنبال نداشته ها و محدوديت ها ميره

مژده جان همین که میگی متاسفانه یعنی این عشق نبوده یه دلبستگی بدلیل زیبایی یا هر چیز دیگه ای بوده.
    ما همين عشق مجازي رو هم نميدونيم باهاش چه كنيم و دائما گرفتار تضاد در گفتار و رفتار ميشيم

چیزی که من بهش میگم عشق مجازی و پلی به سمت خداست معمولا وصالی توش نیست اگه باشه دلبستگیه
    نميخوام شعار بدم من خودم هنوز با معشوق واقعي كه حضرت حق هست و بس رو بيشتر در تئوري ميگم و در عمل صد در صد راضي به رضاي يار نيستم

اغلب همینیم ولی من در تئوری نمیگم بهش باور دارم وقتی درد و رنجو سالها بدوش کشیدم به این معنی رسیدم.معنی درسته حالا چقدر عمل میکنیم الله اعلم. وقتی به اون رجوع میکنم آروم میشم و میدونم فراموشی تو در گرو دل سپردن به خدا، کار سختی نیست.
    چون فكر ميكنم كسايي كه ابراز عشق ميكنن به محض تصاحبت يادشون ميره كه يه روزي ميخواستن برات سر بدن

اینو قبلا تایید کردم "----- مرد ها در چار چوب عشق٬ به وسعت غیر قابل انکاری نا مردند! برای اثبات کمال نا مردی آنان٬ تنها همین بس که در مقابل قلب ساده و فریب خورده ی یک زن ٬ احساس می کنند مردند. تا وقتی که قلب زن عاشق نشده ٬ پست تر از یک سگ ولگرد٬ عاجز تر از یک فقیر و گدا تر از همه ی گدایان سامره، پوزه بر خاک و دست تمنا به پیشش گدایی میکنند.
    اما وقتی که خیالشان از بابت قلب زن راحت شد ٬ به یک باره یادشان می افتد که خدا مردشان آفرید!!
    و آنگاه کمال مردانگی را در نهایت نا مردی جست و جو میکنند… ------ "
    الته اوضاع زنها هم بهتر از مردها نیست

• ali41

نقل قول: gilas
    نه دیگه آرش رفت از تو کوه بیرونش آورد دیگه

مجید جان :1: آرش فقط یه تیر کمون داشت که باهاش مرز ایران باستانو در بیاره (چقدم خالی بندی بود) :23: :23:

• الهام

عشق وجود داره.دقيقا مثل داستانهاي افسانه اي :8:

• الهام

خدا از خلقت موجود پیچید ه ای بنام زن پشیمونه [/quote]
    اگه خانما نبودن شما مردا پيشرفت نميكرديد و به ارامش نميرسيديد

• الهام

خدا از خلقت موجود پیچید ه ای بنام زن پشیمونه [/quote]

• gilas

آرش فقط یه تیر کمون داشت که باهاش مرز ایران باستانو در بیاره (چقدم خالی بندی بود)

دِ نه دِ الان این آرش خان کمان گیر که شیرین رو از کوه پیدا کرده بابای بچه شیرینه دیگه :4:

• ali41

نقل قول: الهام

مرسی الهام خانوم ...... اینو باهاتم :1:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: