₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » ماساژ خانم‌ توسط متخصص مرد در تهران/20 تا 120 هزار تومان برای یک جلسه
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » ماساژ خانم‌ توسط متخصص مرد در تهران/20 تا 120 هزار تومان برای یک جلسه

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

ماساژ خانم‌ توسط متخصص مرد در تهران/20 تا 120 هزار تومان برای یک جلسه

1329 بازدید، 23 پست، نویسنده: lion1360

• lion1360

اجتماعی - این روزها تب جدیدی وارد ایران شده است به نام ماساژ درمانی!

برنا نوشت، این روزها تب جدیدی وارد ایران شده است به نام ماساژ درمانی! تبی که مشتری های خاص خودش را دارد و مراکز ارائه کننده آن هم همگی معتقدند که از شیوه های اصل تایلندی استفاده می کنند.
    صرف نظر از این‌که کاربرد ماساژ دردرمان برخی از عارضه ها توسط محققین ثابت شده است اماسوال این جا است که به راستی این مراکز به شیوه علمی از این فن استفاده می‌کنند یا خیر؟
    در تماس خبرنگار برنا این مراکز همگی به حرفه‌ای بودن خود اذعان داشته و برای یک ساعت خدمات هزینه ای بالغ بر 20 تا 120 هزار تومان برای یک جلسه دریافت می کنند.
    منشی جوان شرکتی درباره ماساژهای درمانی می‌گوید: ماساژهای درمانی زیر نظر پزشک انجام می‌شود و طول درمان بستگی به نوع بیماری فرد دارد؛اما معمولا باید هفته ای یک جلسه مراجعه کنید و بعد از آن هر دو هفته تا سه هفته یک بار.کارهای درمانی توسط ماساژورهای مرد انجام می‌شود و معمولا بیست دقیقه تا نیم ساعت طول می‌کشد و بدون هیچ موادی و از روی لباس انجام می‌گیرد.
    تبلیغات رنگارنگ این مراکز در روزنامه ها و سایت ها به چشم می‌خورد و قیمت‌ها هم نسبت به موسسه متفاوت است. این مراکز گاهی حتی ماساژهای خاص را هم ارائه می کنند. از ماساژ با شکلات و سنگ داغ گرفته تا شیرو عسل و کرم اسکراب که قیمت‌شان بین بیست تا صد و بیست هزار تومان برای یک ساعت است.
    برخی معتقدند ماساژ برای درمان بسیاری از بیماری‌ها مفید است اما بیشتر این مراکز تنها برای ریلکس شدن مشتری‌ها ماساژ انجام می‌دهند و معتقدند که این ماساژها هم می‌توانند دردها را تسکین داده و در بهبود آن‌ها موثر باشند.
    ماساژ به شیوه کاملا تایلندی
    مهم نیست که چه مرکزی خدمات ماساژ را ارائه کند مهم این که حتما تایلندی باشد. این را یکی از کسانی که خدمات ماساژ را دریافت می کند می‌گوید؛ اما خودش هم نمی‌داند که ماساژ تایلندی چه ویژگی دارد.
    ماساژ تایلندی در واقع به "یوگا برای افراد تنبل" تشبیه شده که در آن تمام عضلات بدن کشیده و مفاصل نیز باز و بسته می‌شوند. این ماساژ باید از کف پا شروع و کم کم به قسمت های بالایی هدایت شود و برای کسانی مناسب که فعالیت بدنی کمی دارند.
    زن جوانی که مسوول یکی از این مراکز است، درباره این نوع ماساژ توضیح می دهد: ماساژ تایلندی نیازی به زور و قدرت بدنی ندارد و در واقع نوعی تکنیک است. تکنیک کار با نقاط حساس بدن که در نهایت به آرامش فرد منتهی می‌شود.هزینه ماساژ کل بدن 50 هزار تومان است که یک ساعت طول می کشد. البته ماساژ صورت، هزینه متفاوتی دارد. چون پنج مرحله است و 90 دقیقه طول می‌کشد و هزینه آن هم 55 هزار تومان است.
    ماساژور مرد هم داریم
    بیشتر مراکز تخصصی ماساژ از ارائه خدمات توسط ماساژور مرد برای خانم‌ها خودداری می کنند اما مراکزی هستند که بدون هیچ محدودیتی قصدشان تنها رضایت مشتریان است! مسوول یکی از این مراکز با خونسردی می‌گوید: اگر خانمی ماساژور مرد بخواهد از نظر ما مشکلی ندارد. در این مرکز خدمات ماساژ برای خانم‌ها توسط آقایان انجام می‌شود اما ماساژور خانم برای آقایان نداریم!
    با 6 جلسه ماساژور شوید
    برخی از مراکز نیز در کنار ارائه خدمات ماساژ، جلسات آموزشی هم دارند که به صورت عملی برگزار می شود و صد تا صدو هفتاد هزار تومان هزینه دارد.مرد جوانی که مربی یکی از این مراکز است معتقد است که با گذراندن 6 جلسه آموزشی می توان تمام فنون مربوط به ماساژ را فرا گرفت.
    البته سی دی های آموزش ماساژ نیز با زیر نویس فارسی! وجود دارند که بین 2 تا 5 هزارتومان قیمت دارند و در بیشتر فروشگاه‌های اینترنتی یافت می‌شوند. با توجه به این که تب ماساژ روز به روز جای خود را در زندگی روزمره آدم ها باز می کند سوال این جا است که آیا مرجعی برای نظارت بر این مراکز وجود دارد یا خیر؟

• kamal313

نقل قول: lion1360

بریم ماساژر بشیم خوب پول میدن :93:
    ممنون هاشم جان

• محسن صائب

اما ماساژور خانم برای آقایان نداریم!

توی ایران هر امکاناتی که هست مال خانم ها هست :4:

• soheyla

lion1360,

سلام و سپاس :46: .
    خیلی جالب بود :56: .

مسوول یکی از این مراکز با خونسردی می‌گوید: اگر خانمی ماساژور مرد بخواهد از نظر ما مشکلی ندارد.

بله . فکر میکنم اگه دست آقایون به خانمها بخوره هیچ مشکلی نداره :37: . احتمالاً یه بخشی از قوانین اسلامی و تغییر دادن و ما خبر نداریم ... 286

در این مرکز خدمات ماساژ برای خانم‌ها توسط آقایان انجام می‌شود

اگه این مراکز بیفتن دست همسر من ، عرض ایکی ثانیه منهدمشون میکنه ... :83:

اما ماساژور خانم برای آقایان نداریم!

عجب ! چه موسسات خوبی هستن . محرم نامحرمی و به صورت کاملاً نامحسوس رعایت میکنن 453 ؟؟؟!!!!

• نازدونه

:99: خوبه والا توی این دوره زمونه نامحرم نداریم همه با هم محرمیم :4:

• arash52

بلتم :4:

اگر خانمی ماساژور مرد بخواهد از نظر ما مشکلی ندارد

:84:

• star night

خب آراشگرای مردونه که خیلی وقته
    کارشونو شرو کردن
    یه کپ که خانوما میگیرن بین 8_10 میگیزین 30_35 در منزلو..........
    دیگه خانوم زحمت بیرون رفتن نمی کشن 245
    حالا هم ........
    فک کنم
    کار آقایون کلا بهتره
    البته فقط تو ایران هااااااااااااااااا!!!!!!!!!!!!! :100:

• الهام

حالا كجا هست؟ :4:

• gilas

اما خدایی ماساژ اینقده خوووووبه 301

• دلشاد

منم بلدم با تخفیفات ویژه :4:

• mati

:56: چی بگم
    نقل قول: محسن صائب
    توی ایران هر امکاناتی که هست مال خانم ها هست

نقل قول: دلشاد
    منم بلدم با تخفیفات ویژه

میبینم که همه آقایون سایت متخصص شدن بلههههههههههههههههههههههههههههههه :100:

• ماهی

می گم چند روزه از کت و کول افتادم... ماساژ لازم دارم :4:

• Aramesh

نقل قول: gilas
    اما خدایی ماساژ اینقده خوووووبه

به خصوص با پر... 1086
    من که میرم رو ابرررررررررررها... 301

• gilas

نقل قول: Aramesh
    به خصوص با پر...
    من که میرم رو ابرررررررررررها...

آخخخخخخخخخ گفتی من که خوابم میبره :4:

• bijjan

ماساژ میدیم تضمینی در محل :4:

• محسن صائب

نقل قول: mati
    میبینم که همه آقایون سایت متخصص شدن بلههههههههههههههههههههههههههههههه

نه متی جان
    من که اصلا عرضه این کارهای تخصصی رو ندارم این کار رو واگذار به دوستانی که اعلام امادگی کردند میکنم
    بقول شاعر
    هزار نکته باریکتر از مو اینجاست
    عرض کردم هی خانمها نیان بگن توی ایران امکانات نیست :4:

• gilas

نقل قول: محسن صائب
    عرض کردم هی خانمها نیان بگن توی ایران امکانات نیست

توی ایران امکانات نیست :4:

• مخلوط کن

برادران و خواهران گرامی‌ سعی‌ کنید همیشه امکانات ایجاد کنید و از امکانات هم استفاده کنید...۲ روز دیگه جمعش می‌کنن اون وقت باید حسرت خورداا :4:

• بهونه

ماساژ چه حالی میده 301

• ژنرال

یارو نونش تو روغنه !
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: