این دو تا جمله خیلی با هم فرق داره..و هر کدومش یه معنایی داره
با جمله دومم اولی رو اصلاح کردم که جسارت نکرده باشم. منظورم این بود که با کار آدما بابت افکار بیخود که اغلب به گذشته برمیگردن ، فوکوس نمیکنه و این مزیت کار و تلاشه. معمولا آدمای بیکار زیاد دنبال اگر و اما و چرا زیاد میرن کمتر دیده شده یه بیکار بگه: چگـــــــــــــــــــــــــونه؟
نقل قول: بچه مثبت
ممنون علی جان. با اینکه مدت زیادی نیست که عضو این سایت شدی کاملاً از نوع تاپیکهات و ...
بنابراین همین امروز با ارسال یک نامه یا تماس تلفنی، خطای افرادی را که از آنان رنجشی به دل دارید، ببخشید و هرگز اجازه ندهید که خصومت و انتقامجویی بیشتر از این شما را بازیچه قرار دهد.
ضمن تشكر از مطلب خوبتون.... من فكر مي كنم اگر كسي لطمه بزرگي به آدم زده باشه به همين راحتي نيست كه ببخشيمش و همه چي به حالت عادي برگرده!هر بار به دردسري كه نتيجه كار اون فرد بوده برمي خوريم دوباره كارش تو ذهنمون زنده ميشه و اين يك امر اجتناب ناپذيره. حالا نه اينكه به فكر انتقام باشيم اما اگه ما در سختي باشيم و كسي كه به ما لطمه زده به واسطه همون كاري كرده در راحتي باشه آيا واقعا مي تونيم ببخشيمش حتي بخاطر پايين آوردن آدرنالين خون خودمون؟!!
ماهی
قبلنا شبا فکر می کردما
Holtek
نه والا ما الانم شبا همچنان بهش فكر ميكنيم
ماهی
شما سر راه فکرت بی زحمت یه فیلتر صافی هم بذار لطفا
ali41
با جمله دومم اولی رو اصلاح کردم که جسارت نکرده باشم.
منظورم این بود که با کار آدما بابت افکار بیخود که اغلب به گذشته برمیگردن ، فوکوس نمیکنه و این مزیت کار و تلاشه.
معمولا آدمای بیکار زیاد دنبال اگر و اما و چرا زیاد میرن کمتر دیده شده یه بیکار بگه: چگـــــــــــــــــــــــــونه؟
ممنونم از لطفت
ali41
من راحتم
از تو هم ممنونم اگه شماها نباشین که ما هیچ وقت به سراغ کتاب و مطالعه نمیریم
SaMaN TaJ
تو فکر یک سقفم.....
malakeh
ضمن تشكر از مطلب خوبتون....
من فكر مي كنم اگر كسي لطمه بزرگي به آدم زده باشه به همين راحتي نيست كه ببخشيمش و همه چي به حالت عادي برگرده!هر بار به دردسري كه نتيجه كار اون فرد بوده برمي خوريم دوباره كارش تو ذهنمون زنده ميشه و اين يك امر اجتناب ناپذيره.
حالا نه اينكه به فكر انتقام باشيم اما اگه ما در سختي باشيم و كسي كه به ما لطمه زده به واسطه همون كاري كرده در راحتي باشه آيا واقعا مي تونيم ببخشيمش حتي بخاطر پايين آوردن آدرنالين خون خودمون؟!!
نخبه
شکم که پر نباشه مغز کار نمیکنه (دکتر ولی شریعتی)
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→