آدرس جدیدسایت ایرانیان فنلاند - بوف بوفی: WWW.IRANFI.EU همچنین برای اطلاع از تغییرات آدرس سایت در آینده گجت بوف بوفی را از اینجا (لینک دانلود) دانلود کنید. و یا از آدرس صفحه گوگل (این آدرس) و یا صفحه فیس بوک سایت (این آدرس) چک بفرمایید. ضمناً با وارد کردن آدرس ایمیل خود در فیدبرنر گوگل و اشتراک شدن به چکیده مطالب روزانه سایت، از آخرین تغییرات، در سریعترین زمان در ایمیل خود مطلع شوید. (از این آدرس)
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
راستش فکر کردم اگه با قند شکن میشه وارد سایت شد و از امکاناتش استفاده کرد و تاپیک و پست گذاشت، دیگه تند تند آدرس سایت رو عوض نکنیم این دفعه.. اینجوری هر بار که آدرس رو عوض می کنیم تعدادی از بازدید کنندهای سایت کم میشن.
متاسفانه امروز 16 آذر وضع قند شکنها خیلی افتضاح بود! سرعت اینترنت هم پایین بود! امروز چند بار فقط از طریق اچ تی تی پی اس تونستم بیام سایت!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
پس اطلاع رسانی کنید تا تمام کاربران از آدرسهای جدید مطلع بشن. و دوستانی هم که این تاپیک رو میبینند مواردی که بالا گفته شده رو برای پیدا کردن آدرسهای جدید، مد نظر داشته باشند. ممنون از همگی به خاطر همراهیتون
علیرضا
همچنین برای اطلاع از تغییرات آدرس سایت در آینده گجت بوف بوفی را از اینجا (لینک دانلود) دانلود کنید.
و یا از آدرس صفحه گوگل (این آدرس)
و یا صفحه فیس بوک سایت (این آدرس) چک بفرمایید.
ضمناً با وارد کردن آدرس ایمیل خود در فیدبرنر گوگل و اشتراک شدن به چکیده مطالب روزانه سایت، از آخرین تغییرات، در سریعترین زمان در ایمیل خود مطلع شوید.
(از این آدرس)
امکانات بیشتر برای اشتراک شدن به مطالب سایت در این آدرس
دلشاد
بچه مثبت
ممنونم
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
sib
حورا
علیرضا
راستش فکر کردم اگه با قند شکن میشه وارد سایت شد و از امکاناتش استفاده کرد و تاپیک و پست گذاشت، دیگه تند تند آدرس سایت رو عوض نکنیم این دفعه.. اینجوری هر بار که آدرس رو عوض می کنیم تعدادی از بازدید کنندهای سایت کم میشن.
levrone
خدا ایشالله مادر بچه هاتو زیاد کنه!
بچه مثبت
امروز چند بار فقط از طریق اچ تی تی پی اس تونستم بیام سایت!
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
levrone
البته اونم باعث کاهش بازدیدکننده ها میشه چون غالبا به قندشکن دسترسی ندارن.
بهترین کار به نظر من همین عوض کردن آدرس سایته.
علیرضا
ممنون از همگی به خاطر همراهیتون
Aramesh
پاینده باشیـد...
mz56mz
چشم
Holtek
mojde
arash52
خدا عوضت بده
ماهی
bijjan
ژنرال
خیلی سریع دامین رو عوض میکنی
دست بروبچه های سِروِرِ سایت هم درد نکنه
من دیروز با پروکسی وارد شدم اما سرعت افتضاح بود.
فکر میکنم آدرس عوض بشه بهتره... بچه های اصلی سایت همه به هم خبر میدن.
gilas
من از گجت بوف بوفی استفاده میکنم هر دفعه ولی دیروز اینقدر سرعت افتضاح بود که تر جیح دادم بشینم تبلیغ ببینم
پری سا
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→