دو روزه همش ميام برنامه رو چم ميكنم تا ادرس جديد رو ببينم، مرديم از بي سايتي، دير اپديت كردي آقااااااا نمایش یا پنهان متندستت درد نكنه و مرسي به خاطر آدرس جديد و زحمتي كه كشيدي، برادران جان بر ملاقه هم خسته نباشند
ممنون عليرضا جان منم با نظرت موافقم كه آدرس رو عوض نكني چون الان ديگه همه يا VPN دارن يا فيل.. شكني چيزي دارن من خودم از U95 استفاده ميكنم خوبه و ازش راضيم. سرعت رو پايين مياره اما لنگ كفش هم در بيابان نعمتي ست
مرسی کُم الله علیرضا جان من اومدم دیدم وای سایت قیلطر شده بعد چیز پی ان و اولترا و... هم متاسفانه درست کار نمیکنن دیگه مجبور شدم با مرورگر uc موبایل وارد بشم و ادرس جدید رو بیابم هرچند مامی مریمی و حورا خانم هم زحمت کشیده بودند و ادرس رو برام تو یاهو گذاشته بودن
میگم علیرضا جان یه پیشنهاد داشتم من میتونید برای سایت از سایت موزیلا پلاگین تهیه کنید تا دیگه هیچ وقت سایت قیلطر نشه؟ قبلا سایتهایی رو دیدم که تند تند پشت سر هم قیلطر می شدن که با این کارشون دیگه تا حالا بعد دو سه سال قیلطر نشدن البته به نظرم باید پولی باشه ولی شاید شما بیشتر سر در بیارید اگه تمایل داشته باشید میتونم ادرس سایتی که از این روش استفاده کرده بهتون بگم تا در صورت امکان شما هم این زحمت رو بکشید بهرحال خیلی مرسی
Life Dream
نمایش یا پنهان متن
دستت درد نكنه و مرسي به خاطر آدرس جديد و زحمتي كه كشيدي، برادران جان بر ملاقه هم خسته نباشندamin854
بهونه
دستت مرسی
maryamlondon1
. علیرضا جون دست درد. نکنه. ایشالله یه روز بتونیم زحماتت جبران کنیم
علیرضا
carlos
منم با نظرت موافقم كه آدرس رو عوض نكني چون الان ديگه همه يا VPN دارن يا فيل.. شكني چيزي دارن
من خودم از U95 استفاده ميكنم خوبه و ازش راضيم. سرعت رو پايين مياره اما لنگ كفش هم در بيابان نعمتي ست
Kishe Mehr
من اومدم دیدم وای
میگم علیرضا جان یه پیشنهاد داشتم من
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→