₪ انجمن بوف بوفی ₪ » همه چیز در مورد سایت و انجمن » آدرس جدید سایت ایرانیان فنلاند ( بوف بوفی) WWW.IRANFI.EU
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » همه چیز در مورد سایت و انجمن » آدرس جدید سایت ایرانیان فنلاند ( بوف بوفی) WWW.IRANFI.EU
1 2

بدون عکس

آدرس جدید سایت ایرانیان فنلاند ( بوف بوفی) WWW.IRANFI.EU

1931 بازدید، 27 پست، نویسنده: علیرضا

• Life Dream

دو روزه همش ميام برنامه رو چم ميكنم تا ادرس جديد رو ببينم، مرديم از بي سايتي، دير اپديت كردي آقااااااا 390
    نمایش یا پنهان متندستت درد نكنه و مرسي به خاطر آدرس جديد و زحمتي كه كشيدي، برادران جان بر ملاقه هم خسته نباشند :4:

• بهونه

من که بعد چند روز اومدم اول اینطوری شدم 452
    دستت مرسی 386

• maryamlondon1

نقل قول: levrone
    خدا ایشالله مادر بچه هاتو زیاد کنه!

:23:
    . علیرضا جون دست درد. نکنه. ایشالله یه روز بتونیم زحماتت جبران کنیم :58:

• علیرضا

خواهش می کنم. کار کوچک من قطره ناچیزی در مقابل دریای الطاف شماست که هر روز شامل سایت میشود.

• carlos

ممنون عليرضا جان :11:
    منم با نظرت موافقم كه آدرس رو عوض نكني چون الان ديگه همه يا VPN دارن يا فيل.. شكني چيزي دارن
    من خودم از U95 استفاده ميكنم خوبه و ازش راضيم. سرعت رو پايين مياره اما لنگ كفش هم در بيابان نعمتي ست :24:

• Kishe Mehr

مرسی کُم الله علیرضا جان :6:
    من اومدم دیدم وای :68: سایت قیلطر شده بعد چیز پی ان و اولترا و... هم متاسفانه درست کار نمیکنن دیگه مجبور شدم با مرورگر uc موبایل وارد بشم و ادرس جدید رو بیابم هرچند مامی مریمی و حورا خانم هم زحمت کشیده بودند و ادرس رو برام تو یاهو گذاشته بودن 1189

میگم علیرضا جان یه پیشنهاد داشتم من :9: میتونید برای سایت از سایت موزیلا پلاگین تهیه کنید تا دیگه هیچ وقت سایت قیلطر نشه؟ :99: قبلا سایتهایی رو دیدم که تند تند پشت سر هم قیلطر می شدن که با این کارشون دیگه تا حالا بعد دو سه سال قیلطر نشدن :37: البته به نظرم باید پولی باشه ولی شاید شما بیشتر سر در بیارید :37: اگه تمایل داشته باشید میتونم ادرس سایتی که از این روش استفاده کرده بهتون بگم تا در صورت امکان شما هم این زحمت رو بکشید :9: بهرحال خیلی مرسی 1189

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: