₪ انجمن بوف بوفی ₪ » علم و تکنولوژی » بازتاب انتشار تصاویر هواپیمای به غنیمت گرفته شده آمریکایی
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » علم و تکنولوژی » بازتاب انتشار تصاویر هواپیمای به غنیمت گرفته شده آمریکایی
1 2 3

بدون عکس

بازتاب انتشار تصاویر هواپیمای به غنیمت گرفته شده آمریکایی

2418 بازدید، 55 پست، نویسنده: hosseinhn82

• hosseinhn82

به نام خدا

بازتاب انتشار تصاویر هواپیمای به غنیمت گرفته شده آمریکایی

بی‌بی‌سی: تصاویر نشان می دهد که هواپیما آسیبی ندیده است

خبرگزاری فارس: شبکه دولتی انگلیس طی خبری فوری با اشاره به انتشار تصاویر هواپیمای به غنیمت گرفته شده پیشرفته جاسوسی آمریکا اعلام کرد که تصاویر نشان می دهد هواپیما آسیبی ندیده است.
    خبرگزاری فارس: بی‌بی‌سی: تصاویر نشان می دهد که هواپیما آسیبی ندیده است

به گزارش فارس، شبکه خبری "بی بی سی" انگلیس در بازتاب خبر انتشار تصاویر هواپیمای جاسوسی به غنیمت گرفته شده از آمریکا اعلام کرد که تلویزیون ایران برای نخستین بار تصاویر هواپیمای پیشرفته آمریکایی که ایران اعلام کرده این هواپیما را در نزدیکی مرزهای افغانستان ساقط کرده را نشان داد.

بی بی سی ادامه داد: تصاویر نشان می داد که هواپیمای جاسوسی پیشرفته RQ170 آمریکا آسیبی ندیده است.

مقامات آمریکایی پیشتر از دست دادن یک هواپیمای بدون سرنشین را تایید کرده بودند.

از سوی دیگر مقامات پنتاگون [وزارت دفاع آ‌مریکا] به شدت از دستیابی ایران به اطلاعاتی درباره فناوری این هواپیمای پیشرفته ابراز نگرانی کرده بود.

این برای اولین بار است که آمریکا این نوع هواپیمای جاسوسی را که با نام "سنتینل" شناخته می شود از دست می دهد.

وجود اطلاعات تکنولوژیکی ذی قیمت در پهپاد جاسوسی آمریکا
    نمایش یا پنهان متن
    تشریح چگونگی کنترل هواپیمای پیشرفته جاسوسی امریکا از زبان سردار حاجی زاده

خبرگزاری فارس: فرمانده نیروی هوا و فضای سپاه چگونگی کنترل هواپیمای پیشرفته جاسوسی امریکا بدست نیروهای مسلح ایران را تشریح کرد.
    خبرگزاری فارس: تشریح چگونگی کنترل هواپیمای پیشرفته جاسوسی امریکا از زبان سردار حاجی زاده

به گزارش خبرنگار دفاعی خبرگزاری فارس، سردار سرتیپ پاسدار امیرعلی حاجی زاده فرمانده نیروی هوا و فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفت‌گویی با تشریح چگونگی کنترل هواپیمای پیشرفته جاسوسی امریکا توسط نیروهای مسلح ایران اعلام کرد که اخیرا با اطلاعات جمع آوری شده و مراقبت های دقیق الکترونیکی مشخص شد این هواپیما قصد نفوذ و جاسوسی بر فراز کشورمان را دارد که پس از ورود این هواپیما به فضای شرق کشور، این هواپیما در کمین گاه الکترونیکی نیروهای مسلح قرار گرفت و با حداقل خسارت در ایران به زمین نشانده شد.

وی ادامه داد: طول دو بال این هواپیما حدود 26 متر، طول بدنه چهار و نیم متر و ارتفاع آن یک متر و 84 سانتی متر است و دارای سیستم های پیشرفته جمع آوری اطلاعات در ابعاد الکترونیکی، تصویری و مخابراتی و سامانه های راداری مختلف است.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه افزود: این هواپیما از جهت نوع ساخت و پوشش، رادار گریز طراحی شده و از حیث فناوری آخرین نمونه هواپیماهای پیشرفته ای است که امریکا مورد استفاده قرار می دهد.

سردار حاجی زاده با بیان این که فناوری به کار رفته در این هواپیما قبلا در هواپیماهای B2 و F35 نیز استفاده شده است، افزود: هدایت این هواپیما توسط ماهواره و همچنین ایستگاه های زمینی در افغانستان و امریکا صورت می پذیرد.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه افزود: کارشناسان و متخصصان نظامی به خوبی واقفند که این هواپیما چه اطلاعات تکنولوژیکی ذی قیمتی با خود دارد.

تصاویر بیشتر :

نمایش یا پنهان متن

منبع : خبرگزاری فارس

• دلشاد

مرسی حاج حسین من تو یه چیز موندم این هواپیما چطوری روی زمین فرود اومده بدون هیچ آسیبی :37:

• bijjan

خوبه به سلامتی تا دلار 2000 تومن نکن بی خیال نمیشن :87:

• بهونه

ولی نکته اینجاست که چرا قسمت زیرین و چرخ ها پوشانده شده :37:

• hosseinhn82

نقل قول: دلشاد
    مرسی حاج حسین من تو یه چیز موندم این هواپیما چطوری روی زمین فرود اومده بدون هیچ آسیبی

:46: اون لحظه هواپیما دچار نقص فنی میشه ( در این شرایط خود پهباد یه سیستم داره که به صورت اتوماتیک هواپیما رو به نزدیک ترین پایگاه آمریکا می رسونه تا فرود بیاد ) در واقع این عزیزان هک اش کردن و به سیستم کنترل اش دست پیدا کردن و به راحتی در خاک ایران فرود اوردنش :1:

• ماهی

ولی من یه جورایی خیلی احساس غرور کردم...به مسائل سیاسی و عواقبش کاری ندارم ولی خوشم اومده :4:

• hosseinhn82

نقل قول: bijjan
    :buff:

:buff: :buff:

نقل قول: بهونه
    ولی نکته اینجاست که چرا قسمت زیرین و چرخ ها پوشانده شده

موقع فرود فقط چرخ هاش و یه قسمت بسیار کوچیک از بال صدمه دید

• بچه مثبت

ممنون حاج حسین :46:
    خبر بسیار خوشحال کننده ای بود! مخصوصا زمانیکه خیلی از کشورها میگن ایران در مورد تجهیزاتش بزرگ نمایی میکنه!

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• بهونه

نقل قول: hosseinhn82
    موقع فرود فقط چرخ هاش و یه قسمت بسیار کوچیک از بال صدمه دید

خوب اگه فقط چرخ ها آسیب دیده باشه که بازم معلوم نیست از روی عکس و نداشتن اطلاعات کافی در مورد حقیقت سالم بودنش میشه گفت دمشون گرم :72:

• hosseinhn82

نقل قول: ماهی
    ولی من یه جورایی خیلی احساس غرور کردم...به مسائل سیاسی و عواقبش کاری ندارم ولی خوشم اومده

:78: با شنیدن خبر اش واقعا احساس غرور به آدم دست میده

نقل قول: bijjan
    ایران اون با زده هوایی زده سقوط کرده

نه خیر آقا بیژن , با جنگ الکترونیکی در اختیار گرفتن اش . (در جواب بهروز خان , کامل عرض کردم) :1:

نقل قول: gilas
    :1:

:46:

نقل قول: بچه مثبت
    ممنون حاج حسین :46:
    خبر بسیار خوشحال کننده ای بود! مخصوصا زمانیکه خیلی از کشورها میگن ایران در مورد تجهیزاتش بزرگ نمایی میکنه!

کاملا موافق ام امین جان

نقل قول: بهونه
    خوب اگه فقط چرخ ها آسیب دیده باشه که بازم معلوم نیست از روی عکس و نداشتن اطلاعات کافی در مورد حقیقت سالم بودنش میشه گفت دمشون گرم

چرخ که چیزی نیست . اطلاعاتی رو که میشه از این پهباد بدست اورد ( مثل موتور , سیستم عکسبرداری , هدایت و... ) یه نعمته . آره واقعا دمشون گرم :buff:

• ژنرال

فارغ از مسائل سیاسی، ای ول حال کردم !

• maryamlondon1

نقل قول: hosseinhn82
    ، این هواپیما در کمین گاه الکترونیکی نیروهای مسلح قرار گرفت و با حداقل خسارت در ایران به زمین نشانده شد.

افرین به سلحشوران جان برکف iran iran iran iran iran iran iran iran

• hosseinhn82

نقل قول: ژنرال
    فارغ از مسائل سیاسی، ای ول حال کردم !

:6: :1:
    من هم خیلی لذت بردم

نقل قول: maryamlondon1
    افرین به سلحشوران جان برکف

iran iran

• carlos

خوشحالم از اينكه ايران افراد خبره و كاربلدي رو در اختيار داره
    انشالاه كه بشه به اطلاعاتش هم دسترسي پيدا كنيم

• hosseinhn82

نقل قول: carlos
    خوشحالم از اينكه ايران افراد خبره و كاربلدي رو در اختيار داره
    انشالاه كه بشه به اطلاعاتش هم دسترسي پيدا كنيم

هوش و تلاش ایرانی ستودنی است
    ان شالله که میشه

دوستان عزیزم واقعا ممنون ام از این همه لطفی که نسبت به بنده دارید . شرمنده ام که نمی تونم به همه تاپیک هاتون سر بزنم . سرم یه کم خلوت بشه ان شالله جبران می کنم

• حورا

واقعا باعث غرور هستند مردان بی ادعا :20:

خداوند همیشه پشت و پناهشون باشه و عزت و قدرتشون افزون :48:

ممنون حاج آقا :46:

• Galexy

ایول خیلی حرکت قشنگی بود، جاسوس رو باید زمینگیر کرد :110:

• ali41

نقل قول: بچه مثبت

منم احساس غرور بهم دست داد :105:
    اینکه متخصصین ایرانی چه در داخل کشور و چه در MIT حرف اولو میزنن باعث غروره ............. خدا کنه طرحی که به مجلس رفته برای جلوگیری از خروج نخبه ها (با تامین آنها) به نتیجه برسه تا از هر 10 متخصص تاپ کشور 9 تاش از usa سر در نیارن!!!! :101:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: