. . . تقریبا میتونم بگم بیش از 99 درصد زاواری که به مشهد و حرم اقا مشرف میشوند ، در دل حاجت و خواسته ای دارند که این حاجت رو بعضیها با گفتن زبانی و بعضی ها هم فقط در دل و با خیره شدن به حرم اقا و عده ای هم با نوشتن عرضه میدارند دیدن بعضی از زوار که با لحجه و لحن خاص خودشون دارند حرف میزنند از دنیا شکایت میکنند گریه میکنند و داد میزنند تقریبا میشه گفت به امری متدوال و هر روزه تبدیل شده بعضی وقتها به خودم میگم واقعا چرا امروزه هر کسی به نوعی گرفتار هست ، چرا ته دل اکثر مردم خالی از ارامش واقعی هست ، اشکال از کجاست از نوع زندگی ما از روال طبیعی زندگی ما ادمها و یا عواملی دیگه در این امر دخیل هستند . این نامه بدلیل نوع نوشتار بنظرم جالب امد .نمایش یا پنهان متن ▧ تصویر در دسترس نیست سلام امام رضا خیلی دوستت دارم ، نه برای این که خاصه های من را بر اورده میکنی ، من از ته دل شما رو دوست دارم ، امام رضا چرا بابای من خوب نمیشه چرا ؟ این برای من یک سوال بی جواب هستش امام رضا روم زمین ننداز تو را به مادرت نجمه تو را به خواهرت معصومه دستم روا بگیر کمکم کن بابام 6 ماه پیش یک کپسول توی دستش منفجر شد ، بابام 5 بار عمل کرد ، اما دکترها می گویند فایده نداره ، می گن بابام خوب نمیشه ، اما من به تو اعتماد دارم اما بابای من اما چرا ؟ چرا ؟ چرا؟ آخه بابام تعمیرکار هستش ، من اسمم زهرا کلاس 5 امام رضا کمکم میکنی یک خواهر دارم کلاس اول اسم اون فاطمه هست امام رضا کمکم کن منتظرم
سلام و سپاس . خیلی زیبا بود . امیدوارم دست پدر زهرا خانم هرچه زودتر خوب بشه . منم به امام رضا (ع) اعتماد دارم . تا حالا هرچی تو زندگیم آبروریزی کردم و خدمتشون اعتراف کردم . همیشه کمکم کردن و از گرفتاری نجاتم دادن .
نقل قول: محسن صائب
بعضی وقتها به خودم میگم واقعا چرا امروزه هر کسی به نوعی گرفتار هست ، چرا ته دل اکثر مردم خالی از ارامش واقعی هست ، اشکال از کجاست از نوع زندگی ما از روال طبیعی زندگی ما ادمها و یا عواملی دیگه در این امر دخیل هستند
عجب تاپیکی !!! حرف دل من و زدید . خداوند فرمودند : انسان آرامش و تو مال دنیا و مسائل دنیوی جستجو میکنه پس هیچ وقت پیداش نمیکنه چون هرچقدر که بیشتر به دست میاره ( مال دنیا و مسائل دنیوی )به خاطرش آرامش خاطر بیشتری و از دست میده .
محسن جان اسم خواننده واسم اهنگ بذار من برات دانلود میکنم ..این لینک درست نیست اللهم اشفی کل مریض یا من اسمه دوا و ذکره شفا به حق محمد واله بیت محمد(ص) من همیشه این دعا ورد زبونم هروقت گذرم به بیمارستان میاافته دلم میگیره
انسان آرامش و تو مال دنیا و مسائل دنیوی جستجو میکنه پس هیچ وقت پیداش نمیکنه چون هرچقدر که بیشتر به دست میاره ( مال دنیا و مسائل دنیوی )به خاطرش آرامش خاطر بیشتری و از دست میده .
موافقم با شما عشق من به ائمه دلیلی شاید نداره ولی مهم اینه که انرژی میده و محرک خوبی برای معنویت و دوری از بدیهای روزمره ی زندگیست که ما درش غرقیم.
a]خداوند فرمودند : انسان آرامش و تو مال دنیا و مسائل دنیوی جستجو میکنه پس هیچ وقت پیداش نمیکنه چون هرچقدر که بیشتر به دست میاره ( مال دنیا و مسائل دنیوی )به خاطرش آرامش خاطر بیشتری و از دست میده .
این فرمایش شما کاملا منطبق با امیزهای اسلامی هست
نقل قول: دلشاد
حاج محسن لینک فایل آهنگت درست نیست لطفا دوباره آپلود کن تا درستش کنم با لینک زیر آپلود کن
خیلی زحمت کشیدی بهروز جان
نقل قول: الهام
خيلي ناراحت كنندست.اين همه ادم گرفتاري دارن.بعضيا از روي خوشي واسه خودشون گرفتاري درست ميكنند. بعضيا ناخواسته گرفتار ميشن. چطور ميشه به اين ناخواسته ها كمك كرد؟
کمک کردن موضوعی جداست من بیشتر دنبال این موضوع بودم که چرا امروزه درصد شادی و ارامش واقعی مردم به عنواین مختلف اینهمه پایین امده
نقل قول: mojde
امام رضا رو ميگم بي نظيره بينظير
شما اینو میخواهید بگویید ما در پیاله عکس رخ یار دیده ایم *** ای بیخبر از لذت شرب مدام ما
نقل قول: حورا
الهی همه گرفتاریها رفع بشه
آمین
نقل قول: maryamlondon1
اللهم اشفی کل مریض یا من اسمه دوا و ذکره شفا به حق محمد واله بیت محمد(ص) من همیشه این دعا ورد زبونم هروقت گذرم به بیمارستان میاافته دلم میگیره
نمیدونم چقدر شناخت درباره این دعا داری ولی ذکری که نوشتی ، خیلی تاثیر گذار هست ممنون
نقل قول: ali41
عشق من به ائمه دلیلی شاید نداره ولی مهم اینه که انرژی میده و محرک خوبی برای معنویت و دوری از بدیهای روزمره ی زندگیست که ما درش غرقیم.
اتفاقا من چند روز پیش جاتون خالی کنار ضریح نشسته بودم یک مردی اومد چنان گریه میکرد که حالم گرفته شد ....واقعا هر چی فکر میکنم نمیتونم جوابی به سوالت بدم همشهری فقط میتونم خدا رو به خاطر زندگی که به من داده شکر کنم و به امام رضا هم بگم که خیلی ......
آقا رو خیلی دوست دارم تقریبا هر سال می طلبه میرم به پابوسش از پارسال تا حالا نرفتم خدا کنه امسال هم بطلبه
تا حالا چند بار از اقا حاجت گرفتم
انشاا... همیشه توی زندگیت موفق باشی و امیدوارم امسال هم دوباره موفق به پابوسی اقا بشی
نقل قول: الهام
اگه با ديد باز به اوضاع جامعه نگاه انداخته بشه معلومه چرا اين همه پايينه
بازم دلیل رو نگفتی
نقل قول: هاچو هاچو
اتفاقا من چند روز پیش جاتون خالی کنار ضریح نشسته بودم یک مردی اومد چنان گریه میکرد که حالم گرفته شد
مهدی جان هر موقع مشرف شدی ما رو هم از دعای خیر فراموش نکن
نقل قول: maryamlondon1
دست درد نکنه اقا محسن یعنی من ذکر دعاو ایه های قرانی که میکنم معنی وشناخت ندارم ازشون یعنی مثل اخوندها شدم فقط تظاهر به دین وقران
مریم جان من چی نوشتم ، تو چی برداشت کردی تو بر خلاف من عرب زبان هستی و کاملا معنانی اذکار و متوجه میشی ، از طرف دیگه با توجه به شناختی که از تو عزیز دارم بخوبی به میزان بالای اعتقاداتت ایمان دارم تو جزو دوستانی هستی که در خیلی از موارد از من جلوتر هستی و من همیشه افتخارم این بوده از تو عزیز راه روش دینداری و انسانیت رو بیاموزم و اما معمولا در مورد مطالب مهم برای اینکه به اهمیت اون مطلب به همدیگه تذکر بدهند اینجوری میگویند میدونی این مطلبی که گفتی چقدر مهمه، خبر داری، و..... اینموضوع یعنی اینکه من میدونم تو کاملا واقف هستی و کاملا شناخت داری ولی دوست دارم با این روش اهمیت بالای این مطلب رو به خودم و تو تذکر بیشتری بدم
نقل قول: mati
مرسی آره واقعا این موضوع هر وقت به زیارت میرم فکر من رو هم مشغول میکنه
دليلش كاملا روشنه.كشور ما تو سري خوره.دارن با نام اسلام و دين رو مغز مردم راه ميرن. ياد فيلم دنيا افتادم كه شريفي نيا يه حاجي نماز خون بود.پسرش يكيو دوست داشت اما حاجي ميگفت جات تو جهنمه اين كارا گناهه،حرامه.بعد مدتي كه زنش رفت زيارت. عاشق همسايش شد و با اون اين ور اون ور ميرفت. مملكت ما همينه.جايي كه نه تفريحي هست. نه سرگرمي چرا مردمش نبايد غمگين باشن؟روزاي عيد از شب قبل شروع ميشه تا شب بعد،بعد اذان تمومه.اما شهادت كه مياد چند روز ادامه داره.بابا ما هم مثه عربا.خدا رحم كرده حضرت محمد عرب بود كه ما اين همه جلوتر از خود عربا سنگ اسلامو به سينه ميزنيم اگه ايراني بود چي ميشد؟
مولاي من! تو را امام غريب مينامند، ميدانم بد ميزباني بودند و در مهماننوازي وفا نكردند. مولاي من! بعد از گذشت روزگار، حال تو ميزبان ما هستي؛ تو ميزبان گريهها و نيازها؛ غمها و دلتنگيهاي ما هستي. تو كه غريبي را احساس كردهاي! حال غريبهها به آستان كرم تو چشم دوختهاند و به دستان پر مهرت توسل كردهاند. مولاي من! ميخواهم از زائراني بگويم كه جاده به جاده و شهر به شهر گذشتهاند تا نفسي مهمان شوند و از مي عشق تو بنوشند. مولاي من! ميخواهم از سنگفرش آستان مقدّست بگويم كه سجدهگاه قدوم مهمانانت شده است؛ از كبوتران عاشقي كه گرداگرد حرم پاك تو ميچرخند و تو را طواف ميكنند؛ از نسيم بگويم كه بيرق گنبدت را بوسه باران ميكند و عطر دلرباي تو و اشك تمناي زائرانت را به اوج افلاك ميبرد. مولاي من! ميخواهم از آسمان بگويم كه هر روز نه، هر ساعت نه، هر لحظه و ثانيه از تو جان ميگيرد و در پيشگاه شكوه تو جان ميدهد. اي آفتاب مهرباني! ميخواهم از خورشيد بگويم كه هر طلوع با انوار خود به پنجره فولاد تو چنگ ميزند و از ضريح تو نور ميگيرد. اي حجت خدا! خوش به حال جاده كه از قدوم زائرانت بغض تنهايي خود را ميشكند و خاك پايشان را به سينه زخمآلود خود ميزند كه عمري است از طواف تو جا مانده است. خوش به حال رواقها، درها و ديوارهايي كه از نفس مهمانانت پَِر ميگيرند و به ضريح پاك تو ميرسند.خوش به حال منارهها وكاشيها!
کاری به موضوع و هدف گذاشتن تاپیک ندارم اما گذاشتن یه نامه محرمانه که با پاکی و معصومیت کودکی نوشته شده اصلا قشنگ نیست
نمیدونم خدامای حرم تا چه حد اجازه خوندن این نامه هارو دارن اما اگرم هم اجازه خوندش رو دارین بیانش که شماها خوندینش قشنگ نیست این یه درد و دل هستش با کسی که به صورت فیزیکی وجود نداره اما عتقادات باعث میشه همچین نامه ای نوشته بشه و ایمان داره که خونده میشه از طرف کسی که مخاطب قرار گرفته اما بیانش تو همچین محیط های و گذاشتن نامه باعث یه جور بی اعتمادی میشه به همه چیز
محسن صائب
.
.
تقریبا میتونم بگم بیش از 99 درصد زاواری که به مشهد و حرم اقا مشرف میشوند ، در دل حاجت و خواسته ای دارند که این حاجت رو بعضیها با گفتن زبانی و بعضی ها هم فقط در دل و با خیره شدن به حرم اقا و عده ای هم با نوشتن عرضه میدارند
دیدن بعضی از زوار که با لحجه و لحن خاص خودشون دارند حرف میزنند از دنیا شکایت میکنند گریه میکنند و داد میزنند تقریبا میشه گفت به امری متدوال و هر روزه تبدیل شده
بعضی وقتها به خودم میگم واقعا چرا امروزه هر کسی به نوعی گرفتار هست ، چرا ته دل اکثر مردم خالی از ارامش واقعی هست ، اشکال از کجاست
از نوع زندگی ما
از روال طبیعی زندگی ما ادمها
و یا عواملی دیگه در این امر دخیل هستند
.
این نامه بدلیل نوع نوشتار بنظرم جالب امد
.
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیست
سلام امام رضا
خیلی دوستت دارم ، نه برای این که خاصه های من را بر اورده میکنی ، من از ته دل شما رو دوست دارم ، امام رضا چرا بابای من خوب نمیشه
چرا ؟
این برای من یک سوال بی جواب هستش
امام رضا روم زمین ننداز
تو را به مادرت نجمه تو را به خواهرت معصومه دستم روا بگیر
کمکم کن
بابام 6 ماه پیش یک کپسول توی دستش منفجر شد ، بابام 5 بار عمل کرد ، اما دکترها می گویند فایده نداره ، می گن بابام خوب نمیشه ، اما من به تو اعتماد دارم
اما بابای من
اما چرا ؟ چرا ؟ چرا؟
آخه بابام تعمیرکار هستش ، من اسمم زهرا کلاس 5
امام رضا کمکم میکنی
یک خواهر دارم کلاس اول اسم اون فاطمه هست
امام رضا کمکم کن
منتظرم
محسن صائب
soheyla
سلام و سپاس
خیلی زیبا بود .
امیدوارم دست پدر زهرا خانم هرچه زودتر خوب بشه
منم به امام رضا (ع) اعتماد دارم .
تا حالا هرچی تو زندگیم آبروریزی کردم و خدمتشون اعتراف کردم . همیشه کمکم کردن و از گرفتاری نجاتم دادن .
از نوع زندگی ما
از روال طبیعی زندگی ما ادمها
و یا عواملی دیگه در این امر دخیل هستند
عجب تاپیکی !!! حرف دل من و زدید .
خداوند فرمودند :
انسان آرامش و تو مال دنیا و مسائل دنیوی جستجو میکنه پس هیچ وقت پیداش نمیکنه چون هرچقدر که بیشتر به دست میاره ( مال دنیا و مسائل دنیوی )به خاطرش آرامش خاطر بیشتری و از دست میده .
دلشاد
حاج محسن لینک فایل آهنگت درست نیست لطفا دوباره آپلود کن تا درستش کنم
با لینک زیر آپلود کن
http://www.boofiup.com/10mb/
الهام
mojde
نمایش یا پنهان متن
امام رضا رو ميگم
حورا
maryamlondon1
اللهم اشفی کل مریض یا من اسمه دوا و ذکره شفا به حق محمد واله بیت محمد(ص)
ali41
موافقم با شما
عشق من به ائمه دلیلی شاید نداره ولی مهم اینه که انرژی میده و محرک خوبی برای معنویت و دوری از بدیهای روزمره ی زندگیست که ما درش غرقیم.
محسن صائب
این فرمایش شما کاملا منطبق با امیزهای اسلامی هست
با لینک زیر آپلود کن
خیلی زحمت کشیدی بهروز جان
کمک کردن موضوعی جداست
من بیشتر دنبال این موضوع بودم
که چرا امروزه درصد شادی و ارامش واقعی مردم به عنواین مختلف اینهمه پایین امده
شما اینو میخواهید بگویید
ما در پیاله عکس رخ یار دیده ایم *** ای بیخبر از لذت شرب مدام ما
آمین
نمیدونم چقدر شناخت درباره این دعا داری
ولی ذکری که نوشتی ، خیلی تاثیر گذار هست
ممنون
واقعا عالی نوشتی
ممنون[/b]
Kishe Mehr
امام رضا حاجت همه رو بده
الهام
من بیشتر دنبال این موضوع بودم
که چرا امروزه درصد شادی و ارامش واقعی مردم به عنواین مختلف اینهمه پایین امده
اگه با ديد باز به اوضاع جامعه نگاه انداخته بشه معلومه چرا اين همه پايينه
هاچو هاچو
maryamlondon1
ولی ذکری که نوشتی ، خیلی تاثیر گذار هست
ممنون
دست درد نکنه اقا محسن یعنی من ذکر دعاو ایه های قرانی که میکنم معنی وشناخت ندارم ازشون
mati
محسن صائب
انشاا... همیشه توی زندگیت موفق باشی
و امیدوارم امسال هم دوباره موفق به پابوسی اقا بشی
بازم دلیل رو نگفتی
مهدی جان هر موقع مشرف شدی ما رو هم از دعای خیر فراموش نکن
مریم جان
من چی نوشتم ، تو چی برداشت کردی
تو بر خلاف من عرب زبان هستی و کاملا معنانی اذکار و متوجه میشی ، از طرف دیگه با توجه به شناختی که از تو عزیز دارم بخوبی به میزان بالای اعتقاداتت ایمان دارم
تو جزو دوستانی هستی که در خیلی از موارد از من جلوتر هستی و من همیشه افتخارم این بوده از تو عزیز راه روش دینداری و انسانیت رو بیاموزم
و اما
معمولا در مورد مطالب مهم برای اینکه به اهمیت اون مطلب به همدیگه تذکر بدهند اینجوری میگویند
میدونی این مطلبی که گفتی چقدر مهمه، خبر داری، و.....
اینموضوع یعنی اینکه من میدونم تو کاملا واقف هستی و کاملا شناخت داری
ولی دوست دارم با این روش اهمیت بالای این مطلب رو به خودم و تو تذکر بیشتری بدم
التماس دعا دخترم
malakeh
منظورتون اينه كه زمانهاي قبل مردم آرامش داشتند؟
الهام
نقل قو
دليلش كاملا روشنه.كشور ما تو سري خوره.دارن با نام اسلام و دين رو مغز مردم راه ميرن. ياد فيلم دنيا افتادم كه شريفي نيا يه حاجي نماز خون بود.پسرش يكيو دوست داشت اما حاجي ميگفت جات تو جهنمه اين كارا گناهه،حرامه.بعد مدتي كه زنش رفت زيارت. عاشق همسايش شد و با اون اين ور اون ور ميرفت. مملكت ما همينه.جايي كه نه تفريحي هست. نه سرگرمي چرا مردمش نبايد غمگين باشن؟روزاي عيد از شب قبل شروع ميشه تا شب بعد،بعد اذان تمومه.اما شهادت كه مياد چند روز ادامه داره.بابا ما هم مثه عربا.خدا رحم كرده حضرت محمد عرب بود كه ما اين همه جلوتر از خود عربا سنگ اسلامو به سينه ميزنيم اگه ايراني بود چي ميشد؟
baron jon
مولاي من! تو را امام غريب مينامند، ميدانم بد ميزباني بودند و در مهماننوازي وفا نكردند.
مولاي من! بعد از گذشت روزگار، حال تو ميزبان ما هستي؛ تو ميزبان گريهها و نيازها؛ غمها و دلتنگيهاي ما هستي.
تو كه غريبي را احساس كردهاي! حال غريبهها به آستان كرم تو چشم دوختهاند و به دستان پر مهرت توسل كردهاند.
مولاي من! ميخواهم از زائراني بگويم كه جاده به جاده و شهر به شهر گذشتهاند تا نفسي مهمان شوند و از مي عشق تو بنوشند.
مولاي من! ميخواهم از سنگفرش آستان مقدّست بگويم كه سجدهگاه قدوم مهمانانت شده است؛ از كبوتران عاشقي كه گرداگرد حرم پاك تو ميچرخند و تو را طواف ميكنند؛ از نسيم بگويم كه بيرق گنبدت را بوسه باران ميكند و عطر دلرباي تو و اشك تمناي زائرانت را به اوج افلاك ميبرد.
مولاي من! ميخواهم از آسمان بگويم كه هر روز نه، هر ساعت نه، هر لحظه و ثانيه از تو جان ميگيرد و در پيشگاه شكوه تو جان ميدهد.
اي آفتاب مهرباني! ميخواهم از خورشيد بگويم كه هر طلوع با انوار خود به پنجره فولاد تو چنگ ميزند و از ضريح تو نور ميگيرد.
اي حجت خدا! خوش به حال جاده كه از قدوم زائرانت بغض تنهايي خود را ميشكند و خاك پايشان را به سينه زخمآلود خود ميزند كه عمري است از طواف تو جا مانده است.
خوش به حال رواقها، درها و ديوارهايي كه از نفس مهمانانت پَِر ميگيرند و به ضريح پاك تو ميرسند.خوش به حال منارهها وكاشيها!
gilas
کاری به موضوع و هدف گذاشتن تاپیک ندارم
اما گذاشتن یه نامه محرمانه که با پاکی و معصومیت کودکی نوشته شده اصلا قشنگ نیست
نمیدونم خدامای حرم تا چه حد اجازه خوندن این نامه هارو دارن
اما اگرم هم اجازه خوندش رو دارین بیانش که شماها خوندینش قشنگ نیست
این یه درد و دل هستش با کسی که به صورت فیزیکی وجود نداره اما عتقادات باعث میشه همچین نامه ای نوشته بشه
و ایمان داره که خونده میشه از طرف کسی که مخاطب قرار گرفته
اما بیانش تو همچین محیط های و گذاشتن نامه باعث یه جور بی اعتمادی میشه به همه چیز
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→