تايج يك مطالعه جديد نشان داده است مادران شاغل نسبت به مادراني كه ترجيح ميدهند در خانه بمانند و از فرزندان خردسال خود نگهداري كنند به مراتب شادتر و سالمتر هستند و خيلي كمتر به افسردگي مبتلا ميشوند.
اين يافته حاصل تحليل و بررسي روي دادههاي حاصل از «مطالعه مراقبتهاي ابتدايي كودك و رشد نوجوان» در انستيتو ملي سلامت كودك و رشد انسان در آمريكا است. اين مطالعه گسترده از سال 1991 ميلادي آغاز شد و طي آن با 1364 مادر بلافاصله پس از بدنيا آوردن فرزندانشان، مصاحبههايي صورت گرفت. پس از آن اين زنان مدت بيش از 10 سال تحت نظر و مطالعه قرار داشتند.
به گزارش سايت اينترنتي هلت دي نيوز، پروفسور چريل بوئهلر، استاد مطالعات رشد انساني و خانواده در دانشگاه كاروليناي شمالي كه سرپرستي اين مطالعه گسترده را برعهده داشته تاكيد كرد: در تمام اين مدت تفاوتهاي سلامت جسمي و رواني اين زنان در مواجه با وظايف شغلي، مادري و خانوادگي در صورت كار كردن به طور پاره وقت و تمام وقت و يا خانه داري صرف به دقت بررسي و كنترل شد.
وي ادامه داد: نتايج بررسيها نشان داد كه در بسياري موارد بين سلامت مادراني كه پاره وقت كار ميكنند با آنهايي كه كار تمام وقت دارند تفاوتي وجود ندارد. با اين حال بررسيها تاييد كرد مادراني كه كار پاره وقت دارند ميتوانند در كارها و امور مدرسه بهتر به فرزندانشان كمك كنند اما از نظر سلامتي فرقي با مادراني كه تمام وقت كار ميكنند، ندارند. اين در حالي است كه وضعيت سلامت مادران شاغل به مراتب بهتر از مادران خانهدار است.
ولی خدائیش خیلی سخته...من که واقعا خیلی وقتا از کمبود وقت کلافه می شم...توی جلسات اولیا مربیان که می رم می بینم خانومای خانه دار به چه ذوقی انگار می خوان برن مهمونی..بهترین لباساشونو می پوشن خوشحال و خندون می آن..چه لذتی هم می برن ..در حالیکه من با یه عالمه استرس باید بدو بدو برم بعدشم از این همه بدیهیاتی که مطرح میشه و روش بحث میشه کلی لجم می گیره ولی خب در عوض دیدم که اونا خیلی وقت دارن به مسائلی که ناراحتشون کنه فکر کنن...من کلا افسرده هم که میشم خودش خوب میشه
نمایش یا پنهان متنبه موقعش کار کردم الان وقت عشق و حاله کار هم چه کاری بهتر از همین کلاسهای رقص به قر و پزت هم میرسی ماهی سیصد چهارصد مفت میکنی تو جیبت هفته ای دو ساعت هم فقط اموزش میدی ولی من ترجیح میدم مدت سه سال به بچم برسم بعد اگه خاستم کاری بکنم انجامش بدم .. زن داداشم سر کار میرفت و بچش از زمان شیر خوراگیش همش پیش داداشم و مامانم میموند .. اصلا مادر نمیشناسه این بچه بی نهایت هم شیطونه و کمتر به حرف کسی گوش میده چون هزار نفر براش مادری کردن و تربیت کردن و مادر خودش هیچ وقت نبود.. چون پرستار بود و خیلی وقتا شبها هم پیش بچش نبود البته خب ادم اگه مجبور بشه خب کار هم میکنه ولی خب منم از اینکه کلا زن خونه باشی خوشم نمیاد اونقدر سرگرمی واسه خودم پیدا میکنم که خونه نشین نباشم
ولی مژده جون با همه ی سختی هاش من که نمی تونم توی خونه بشینم.حالا یکی مثل شیرین از وقتش استفاده می کنه و از خونه می ره بیرون و توی یه جامعه مثل جامعه ی ورزشی یا هر چیز دیگه قرار می گیره.این خیلی خوبه.مهم اینه که از خونه بیای بیرون.همش نشستن توی خونه به نظرم فکر آدمو کوچیک می کنه
راستش منم نميتونم تو خونه بمونم كلافه ميشم اما خيلي دوست داشتم كار مال خودم بود كه يه روزايي ميتونستم بيشتر به كاراي خونه و بچمو خودم برسم اما خوب كارمند بودن ضوابط خاص خودشو داره منم كه كارمند نمونه و حساس و آن تايم
راستش منم نميتونم تو خونه بمونم كلافه ميشم اما خيلي دوست داشتم كار مال خودم بود كه يه روزايي ميتونستم بيشتر به كاراي خونه و بچمو خودم برسم
اره اینجوری خوبه کار مال خودت باشه یا اینکه پیش یه اشنا کار کنی که هر وقت عشقت کشید ول کنی بری ددر من کم پیش میاد یه جا بند بشم . ولم کنن یا تو سفرم یا دنبال عشق و حال با دوستام
.حالا یکی مثل شیرین از وقتش استفاده می کنه و از خونه می ره بیرون و توی یه جامعه مثل جامعه ی ورزشی یا هر چیز دیگه قرار می گیره.
قبلا کلاسای دیگه میرفتم یه مدت هم کارای گریم برای برو بکس گروه هنر و تائتر کرج انجام میدادم خواهر شوهر کوچیکه تئاتر بازی میکنه از هنرهای خود به موقعش بسی استفاده مینمایم ولی الان که فندوق تو راهه همش خوابم میاد بعد هم که بیدار میشم فقط تو مغازه های سیسمونی قربون صدقه وسایلا میرم و هر روز نایلون به دست با کلی خرید با خاهرم میام خونه اونقده کیف میده البته هنوز کلاسهای قرو و رقص به راهه ولی زیاد دیگه به خودم فشار نمیارم هفت جلسه دیگه اینم تموم میشه بعد هم که کلی برنامه دارم واسه خودم کار کردن رو دوس دارم ولی به قول خاله مژده کار مال خودت باشه من که نمیتونم یه جا بند بشم
نمایش یا پنهان متننمی دونم چه بگم .تا وقتی که بچه ها احتیاج به رسیدگی وتربیت دارن مادر وظیفه اش تن وروحش در خدمت وتربیت بچه ها قرار بده تا بعدین بچه ها کمبود محبت نداشته باشن . پریروز من وقت بیمارستان داشتم .صبح زود از خانه زدم بیرون ..چون که ادرس بیمارستان بلد نبودم ترسیدم دور وبر لندن بچرخم وبه وقتم نرسم .خلاصه شب کلی سفارش کردم به همسرم که به احسان صبحانه چه بده وچه تنش کنه وتو کیف نهارش چه بذاره تازه صبح که بیدار شدم خودم صبحانه نخوردم نهار احسان گذشتم تو کیفش لباس مدرسه اش چیدم دم دست .ورفتم بیرون .یک ساعت ونیم بعد که به محل رسیدم به شوهرم زنگ زدم احسان داره چه میخوره .با احسان هم صحبت کردم گفت صبحانه خوردم وفقط کمی سرفه میکنم به بایاش گفتم داروی ضد تب بهش بده .باباش بهش داد خورد..ظهر که رفتم از مدرسه اوردمش اینگار یک هفته من ندیده .دستم تو دستش بود و به دستم بوسه میزد ومیگفت مامان دلم برات تنگ شده صبح رفتی ندیدمت اشک تو چشمم حلقه زده بود
بهتره از تجربه کاری خودم بگم یه مدت پرستار بچه بودم توی وظیفه مادری همیشه بچه درجه اول رو داره ... بستگی به روحیه مادر داره ... الآن فکر شیرین که میخواد سه سال اول به بچه ش برسه به نظرم عالیه ... راستش من با مادرانی برخورد داشتم که می خواستن از دست بچشون فرار کنند ... راستش واسم غیر قابل هضمه ... من الآن مادر نیستم و به عنوان یه دختر مجرد راستش یه مدتی اصلا با خودم عهد کرده بودم بچه دار نشم ... با دیدن مادرایی که کارشون رو به بچهشون ترجیح میدن واقعا عصبی بودم و می گفتم وقتی وظیفه مادریشو نمی تونه انجام بده واسه چی بچه دار شده ... البته کم توجهی مادر به بچه بزرگترین ضربه رو اول به خود مادر می زنه ... به نظر من مادر شاغل باید زندگیشو طوری برنامه ریزی کنه که به بچه ش برسه ... من مادرایی رو دیدم که انگار وظیفشون فقط زاییدن بوده و حالا شوهر و مادر و مادر شوهر و دیگران باید وظایفش رو انجام بدن هیچ کس تو دنیا مثل مادر بچه رو نمی فهمه ... بزرگترین هدیه به زن مادر شدنه و وقتی انسان مادر میشه باید در درجه اول بچه ش براش مهم باشه و شاغل بودن هم در صورتی که درست برنامه ریزی بشه ایرادی نداره اما من با شیرین موافقم که مخصوصا سه سال اول باید تمام توجه مادر به بچه باشه چون در درون بچه حس امنیت با مادر بودن شکل می گیره ببخشید خیلی نوشتم راستش توی تجربه هایی که داشتم از دست بعضی مادرها خیلی عصبانی میدم و از اینکه خودم بهتر از اونا به بچه می رسیدم دلم می گرفت ... در هرحال مژده شیرین و همه ی مادرای سایت براتون بهترین ها رو آرزو دارم
من مادرایی رو دیدم که انگار وظیفشون فقط زاییدن بوده و حالا شوهر و مادر و مادر شوهر و دیگران باید وظایفش رو انجام بدن هیچ کس تو دنیا مثل مادر بچه رو نمی فهمه ... بزرگترین هدیه به زن مادر شدنه و وقتی انسان مادر میشه باید در درجه اول بچه ش براش مهم باشه و شاغل بودن هم در صورتی که درست برنامه ریزی بشه ایرادی نداره
mojde
اين يافته حاصل تحليل و بررسي روي دادههاي حاصل از «مطالعه مراقبتهاي ابتدايي كودك و رشد نوجوان» در انستيتو ملي سلامت كودك و رشد انسان در آمريكا است. اين مطالعه گسترده از سال 1991 ميلادي آغاز شد و طي آن با 1364 مادر بلافاصله پس از بدنيا آوردن فرزندانشان، مصاحبههايي صورت گرفت. پس از آن اين زنان مدت بيش از 10 سال تحت نظر و مطالعه قرار داشتند.
به گزارش سايت اينترنتي هلت دي نيوز، پروفسور چريل بوئهلر، استاد مطالعات رشد انساني و خانواده در دانشگاه كاروليناي شمالي كه سرپرستي اين مطالعه گسترده را برعهده داشته تاكيد كرد: در تمام اين مدت تفاوتهاي سلامت جسمي و رواني اين زنان در مواجه با وظايف شغلي، مادري و خانوادگي در صورت كار كردن به طور پاره وقت و تمام وقت و يا خانه داري صرف به دقت بررسي و كنترل شد.
وي ادامه داد: نتايج بررسيها نشان داد كه در بسياري موارد بين سلامت مادراني كه پاره وقت كار ميكنند با آنهايي كه كار تمام وقت دارند تفاوتي وجود ندارد. با اين حال بررسيها تاييد كرد مادراني كه كار پاره وقت دارند ميتوانند در كارها و امور مدرسه بهتر به فرزندانشان كمك كنند اما از نظر سلامتي فرقي با مادراني كه تمام وقت كار ميكنند، ندارند. اين در حالي است كه وضعيت سلامت مادران شاغل به مراتب بهتر از مادران خانهدار است.
ماهی
ولی خدائیش خیلی سخته...من که واقعا خیلی وقتا از کمبود وقت کلافه می شم...توی جلسات اولیا مربیان که می رم می بینم خانومای خانه دار به چه ذوقی انگار می خوان برن مهمونی..بهترین لباساشونو می پوشن خوشحال و خندون می آن..چه لذتی هم می برن ..در حالیکه من با یه عالمه استرس باید بدو بدو برم بعدشم از این همه بدیهیاتی که مطرح میشه و روش بحث میشه کلی لجم می گیره
ولی خب در عوض دیدم که اونا خیلی وقت دارن به مسائلی که ناراحتشون کنه فکر کنن...من کلا افسرده هم که میشم خودش خوب میشه
arash52
این مطلب غیر علمیه
نخبه
نمایش یا پنهان متن
به موقعش کار کردم الان وقت عشق و حالهالبته خب ادم اگه مجبور بشه خب کار هم میکنه ولی خب منم از اینکه کلا زن خونه باشی خوشم نمیاد اونقدر سرگرمی واسه خودم پیدا میکنم که خونه نشین نباشم
دلشاد
راست میگه نشستی تو خونه همش میخوری میخوابی و دستورم میدی آفرین پاشو برو سر کارت
اینم بچه شیلین
▧ تصویر در دسترس نیست
mz56mz
عمو شيرين جان همون توى خونه بمون بهتره بخور بخور , ورزش , گردش و تفريح
ماهی
آخی ! مال کارتون عصر یخبندانه
mojde
ماهی
ولی مژده جون با همه ی سختی هاش من که نمی تونم توی خونه بشینم.حالا یکی مثل شیرین از وقتش استفاده می کنه و از خونه می ره بیرون و توی یه جامعه مثل جامعه ی ورزشی یا هر چیز دیگه قرار می گیره.این خیلی خوبه.مهم اینه که از خونه بیای بیرون.همش نشستن توی خونه به نظرم فکر آدمو کوچیک می کنه
حورا
mojde
نخبه
اره اینجوری خوبه کار مال خودت باشه یا اینکه پیش یه اشنا کار کنی که هر وقت عشقت کشید ول کنی بری ددر
من کم پیش میاد یه جا بند بشم . ولم کنن یا تو سفرم یا دنبال عشق و حال با دوستام
نخبه
نمایش یا پنهان متن
قبلا کلاسای دیگه میرفتم یه مدت هم کارای گریم برای برو بکس گروه هنر و تائتر کرج انجام میدادم خواهر شوهر کوچیکه تئاتر بازی میکنه از هنرهای خود به موقعش بسی استفاده مینمایم ولی الان که فندوق تو راهه همش خوابم میاد بعد هم که بیدار میشم فقط تو مغازه های سیسمونی قربون صدقه وسایلا میرم و هر روز نایلون به دست با کلی خرید با خاهرم میام خونه اونقده کیف میده
gilas
خاله تایج یعنی چی ؟؟؟
بزار فندق شیلین بیاد چندتا روش رو امتحان میکنیم هر کدوم بهتر جواب داد منم همون کارو میکنم
ali41
maryamlondon1
نمایش یا پنهان متن
نمی دونم چه بگم .تا وقتی که بچه ها احتیاج به رسیدگی وتربیت دارن مادر وظیفه اش تن وروحش در خدمت وتربیت بچه ها قرار بده تا بعدین بچه ها کمبود محبت نداشته باشن .ali41
مامان نمونه به شما میگن
maryamlondon1
شرمنده ام کردی علی اقا
Mahboob
توی وظیفه مادری همیشه بچه درجه اول رو داره ... بستگی به روحیه مادر داره ... الآن فکر شیرین که میخواد سه سال اول به بچه ش برسه به نظرم عالیه ...
راستش من با مادرانی برخورد داشتم که می خواستن از دست بچشون فرار کنند ... راستش واسم غیر قابل هضمه ... من الآن مادر نیستم و به عنوان یه دختر مجرد راستش یه مدتی اصلا با خودم عهد کرده بودم بچه دار نشم ... با دیدن مادرایی که کارشون رو به بچهشون ترجیح میدن واقعا عصبی بودم و می گفتم وقتی وظیفه مادریشو نمی تونه انجام بده واسه چی بچه دار شده ...
البته کم توجهی مادر به بچه بزرگترین ضربه رو اول به خود مادر می زنه ... به نظر من مادر شاغل باید زندگیشو طوری برنامه ریزی کنه که به بچه ش برسه ...
من مادرایی رو دیدم که انگار وظیفشون فقط زاییدن بوده و حالا شوهر و مادر و مادر شوهر و دیگران باید وظایفش رو انجام بدن
هیچ کس تو دنیا مثل مادر بچه رو نمی فهمه ... بزرگترین هدیه به زن مادر شدنه و وقتی انسان مادر میشه باید در درجه اول بچه ش براش مهم باشه و شاغل بودن هم در صورتی که درست برنامه ریزی بشه ایرادی نداره
اما من با شیرین موافقم که مخصوصا سه سال اول باید تمام توجه مادر به بچه باشه چون در درون بچه حس امنیت با مادر بودن شکل می گیره
ببخشید خیلی نوشتم راستش توی تجربه هایی که داشتم از دست بعضی مادرها خیلی عصبانی میدم و از اینکه خودم بهتر از اونا به بچه می رسیدم دلم می گرفت ...
در هرحال مژده شیرین و همه ی مادرای سایت براتون بهترین ها رو آرزو دارم
maryamlondon1
هیچ کس تو دنیا مثل مادر بچه رو نمی فهمه ... بزرگترین هدیه به زن مادر شدنه و وقتی انسان مادر میشه باید در درجه اول بچه ش براش مهم باشه و شاغل بودن هم در صورتی که درست برنامه ریزی بشه ایرادی نداره
محبوبه جان نوشته هات باید قاب طلا گرفت
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→