وااااااای خدای من چی شده من نفهمیدم.. آرش خوبی داداشم .. خیلی سخته...خیلـــــــی می فهمم.. منو در غم خودت شریک بدون آرش جان .. خدا بیامرزه پدر عزیزتو روحش شاد یادش گرامی.. به خدا فکر کن آرش اون خیلی مهربونه..خیلی ..
سلام و سپاس . پدر واژه ایست که سالها تو دلم مثل یه عقده پنهون شده . واژه ی پدر همتائی نداره . من نه سال داشتم که پدرم و از دست دادم . خیلی سختی کشیدم تا به این سنی که هستم رسیدم . و جایگاهی که تو دنیای کار ، تحصیلات و زندگی مشترک دارم و مدیون مادرعزیزم میدونم که تمام سعیش و کرد تاحتی لحظه ای نبود پدر و احساس نکنیم . روز عروسیم جای خالی پدرم و با تمام وجودم احساس کردم . حالی شدم که نمیتونم وصفش کنم . تنها کاری که تونستم انجام بدم این بود که دیوانه وار اشک بریزم و عکس پدر عزیزم و تو آغوشم بگیرم . باید تا والدینمون زنده هستن قدرشون و بدونیم و دست و پا بوسشون باشیم . انشاءالله روح پدرتون شاد و قرین و رحمت باد .
arash52
حورا,
نخبه,
sib,
ali41,
بچه مثبت,
Kishe Mehr,
Gormesabzi,
gilas,
mz56mz,
الهام,
bijjan,
baron jon,
ژنرال,
maryamlondon1,
بهونه,
carlos,
بهونه,
boof divoone,
بی نهایت از لطفتون ممنونم
خواهشی که ازتون دارم اینه که قدر لحظه لحظه بودن با والدینتون رو بدونید
ماهی
روحشون شاد و قلبشون قرین آرامش ابدی...
▧ تصویر در دسترس نیست
arash52
ماهی,
سپاسگزارم
shaparak64
خدا غرق رحمت کنه ایشون و سایر عزیزان درگذشته رو
arash52
انشااله
Holtek
Aramesh
آرش خوبی داداشم ..
خیلی سخته...خیلـــــــی می فهمم..
منو در غم خودت شریک بدون آرش جان ..
خدا بیامرزه پدر عزیزتو روحش شاد یادش گرامی..
به خدا فکر کن آرش اون خیلی مهربونه..خیلی ..
arash52
Aramesh,
ممنونم از همدردیتون
خدا اموات شماروهم قرین رحمت کنه
soheyla
سلام و سپاس
پدر واژه ایست که سالها تو دلم مثل یه عقده پنهون شده .
واژه ی پدر همتائی نداره .
من نه سال داشتم که پدرم و از دست دادم .
خیلی سختی کشیدم تا به این سنی که هستم رسیدم . و جایگاهی که تو دنیای کار ، تحصیلات و زندگی مشترک دارم و مدیون مادرعزیزم میدونم که تمام سعیش و کرد تاحتی لحظه ای نبود پدر و احساس نکنیم .
روز عروسیم جای خالی پدرم و با تمام وجودم احساس کردم . حالی شدم که نمیتونم وصفش کنم . تنها کاری که تونستم انجام بدم این بود که دیوانه وار اشک بریزم و عکس پدر عزیزم و تو آغوشم بگیرم .
باید تا والدینمون زنده هستن قدرشون و بدونیم و دست و پا بوسشون باشیم .
انشاءالله روح پدرتون شاد و قرین و رحمت باد .
arash52
خیلی ناراحت شدم . روح پدرتون شاد
قدر مادرتون رو بدونید
KuRoSh
ببخشید الان دیدم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→