چقد حیف شد که وقت نکردم شرکت کنم ایشالله بازی برگشت توی ورزشگاه آزادی حتما شرکت میکنیم و می بریم
راستی وایسید ببینم جایزه ی هیفا رو زود تند سریع بدین به من ببینم هیفا ( ) گفته جایزه ام رو نگه دار، حالا اگه جایزه ندین فکر میکنه جایزه رو خودم هاپولی کردم جایزه حتما هم بایستی ارسالی توسط شیرین باشه
تشکر میکنم از همه عزیزانی که تو مسابقه داستان نویسی شرکت کردن و ممنون از کسانی که تو رای گیری برای انتخاب برنده این مسابقه همکاری کردن
ار همتون ممنونم داستانها خیلی خیلی زیبا بود و واقعا سخت بود انتخاب بین اینهمه داستان قشنگ و بامزه.. از نظر من داستان همتون اول بود و همتون برای نوشتن داستانهاتون زحمت کشیدین باز هم از همتون سپاسگزارم و حالا اعلام برندهههههههههههههههههههههههههههههه گیلاسی با 7 رای برنده این مسابقه شدن تبریک میگم به گیلاسی برای بقیه عزیزان که تو مسابقه شرکت کردن از فروشگاه سایت هدیه خریدم باشد که هممون رستگار شویم
الان ذوقیدم خیلی منم تبریک میگم به خودم و خودش و خودتون
منم ذوقیدم خیلی تبریک میگم به خودم که رای نیاوردم و خودش و خودتون
نقل قول: gilas
دست همه اونای که به من رای دادن درد نکنه دست اونای هم که رای ندادن درد نکنه دست اونای که داستان نوشتن درد نکنه دست اونای که داستان هم ننوشتن درد نکنه دست اونای هم که داستان ها رو خوندن درد نکنه دست اونای هم که داستان رو نخنودن درد نکنه
کلان دست همه درد نکنه چه خوندی چه نخوندی رای دادی و......
بریک میگم به گیلاسی برای بقیه عزیزان که تو مسابقه شرکت کردن از فروشگاه سایت هدیه خریدم باشد که هممون رستگار شویم
اِ وا؟ کی این اتفاقا افتاده؟ من چرا نفهمیده بودم.رفتم توی تاپیک هدایا دیدم اونجا شیرین نوشته ماهی دوم شده..اومدم اینجا دیدم گیل گیلی اول شده بابا یه ندایی یه چیزی یه خبری...من نفهمیده بودم مرسی از شیرین جون و همه ی بچه ها گیل گیلی مبارکت باشه
پنج شنبه اخرین مهلت بود برای رای گیری منم جمعه اومدم سایت و نتیجه رای گیری رو اعلام کردم
نقل قول: ماهی
من چرا نفهمیده بودم.رفتم توی تاپیک هدایا دیدم اونجا شیرین نوشته ماهی دوم شده..اومدم اینجا دیدم گیل گیلی اول شده
اتفاقا تعجب کردم که اینجا سر نزدین... دستتون درد نکنه داستانتهاتون واقعا عالی بود.. مخصوصا قبیله شیرین و ارش همش اون شکلکهایی که استفاده کردی میاد تو ذهنم( بچه شیطونی که میخاد بره بیرون بازی کنه اونی که با دوچرخه داره میره بیرون همشون باحال بودن )دستت درد نکنه وخسته نباشی عزیزم
نقل قول: ماهی
بابا یه ندایی یه چیزی یه خبری...من نفهمیده بودم
اخه جمعه فقط 5 مین اومدم سایت برنده رو اعلام کردم بخش فروشگاه هم برای بقیه هدیه خریدم و رفتم شنبه هم که بر گشتم سایت این مسابقات سایت کلا حواسم رو پرت کرد
gilas
حداقل به من رای بدین
الان افسردگی نامزمن میگیرما
اصلا هیچکی منو دوست نداره
KuRoSh
من دوست دارم ثبت نام کنم ولی چون گفتی ثبت نام نمی کنم
اگر می گفتی حداکثر شاید ولی گفتی حداقل نه
خوب بگیر چی میشه
gilas
همش پولو
پولو
پولو
پولو
Kishe Mehr
ایشالله بازی برگشت توی ورزشگاه آزادی حتما شرکت میکنیم و می بریم
راستی وایسید ببینم
baron jon
دست همه دوستان درد نكنه زحمت كشيدين
Holtek
همون پري دريايي كه تو اب زندگي ميكنه ديگه
نمایش یا پنهان متن
شيرين :نخبه
ار همتون ممنونم داستانها خیلی خیلی زیبا بود و واقعا سخت بود انتخاب بین اینهمه داستان قشنگ و بامزه.. از نظر من داستان همتون اول بود و همتون برای نوشتن داستانهاتون زحمت کشیدین باز هم از همتون سپاسگزارم
و حالا اعلام برندهههههههههههههههههههههههههههههه
گیلاسی با 7 رای برنده این مسابقه شدن
تبریک میگم به گیلاسی
برای بقیه عزیزان که تو مسابقه شرکت کردن از فروشگاه سایت هدیه خریدم
gilas
الان ذوقیدم خیلی
منم تبریک میگم به خودم و خودش و خودتون
دست همه اونای که به من رای دادن درد نکنه
دست اونای هم که رای ندادن درد نکنه
دست اونای که داستان نوشتن درد نکنه
دست اونای که داستان هم ننوشتن درد نکنه
دست اونای هم که داستان ها رو خوندن درد نکنه
دست اونای هم که داستان رو نخنودن درد نکنه
کلا دست همه درد نکنه
نمایش یا پنهان متن
اشتباه نشه ها اولی (اتشباهی بر ندارین حرو و حلال بشه ها
KuRoSh
منم ذوقیدم خیلی
کلان دست همه درد نکنه چه خوندی چه نخوندی رای دادی و......
پس چی فکر کردی اشتباه شده خانوما دوم
دست شیرین هم درد نکنه برای مسابقه داستان
ووقتی که برای گرفتن هدیه صرف کرد
gilas
نه فسقلی اولی مال آقایون باشه دل درد میگیرین من برای خودتون میگم پسرم
ژنرال
تقلب شده
کودتا کردن
شیرین کودتاچی
ماهی
برای بقیه عزیزان که تو مسابقه شرکت کردن از فروشگاه سایت هدیه خریدم
اِ وا؟ کی این اتفاقا افتاده؟
من چرا نفهمیده بودم.رفتم توی تاپیک هدایا دیدم اونجا شیرین نوشته ماهی دوم شده..اومدم اینجا دیدم گیل گیلی اول شده
بابا یه ندایی یه چیزی یه خبری...من نفهمیده بودم
مرسی از شیرین جون و همه ی بچه ها
گیل گیلی مبارکت باشه
نخبه
پنج شنبه اخرین مهلت بود برای رای گیری منم جمعه اومدم سایت و نتیجه رای گیری رو اعلام کردم
اتفاقا تعجب کردم که اینجا سر نزدین... دستتون درد نکنه داستانتهاتون واقعا عالی بود.. مخصوصا قبیله شیرین و ارش
اخه جمعه فقط 5 مین اومدم سایت برنده رو اعلام کردم بخش فروشگاه هم برای بقیه هدیه خریدم و رفتم شنبه هم که بر گشتم سایت این مسابقات سایت کلا حواسم رو پرت کرد
ماهی
دست تو هم درد نکنه..منم خیلی داستانها رو دوس داشتم...مال امینم خیلی قشنگ بود..داستانای بچه ها همه قشنگ بود
نخبه
داستان همه قشنگ بود.. امین هم نفر سوم شد
gilas
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→