رادیو جوان در اقدامی غیرمنتظره به پخش هم آوازخوانی زنانه نمود. با وجود صراحت فتوای مراجع عظام تقلید در خصوص ممنوعیت پخش و گوش کردن به آواز زنان، رادیو جوان هفته گذشته اقدام به پخش همخوانی یک گروه زنانه نمود که در بخشی از این همخوانی یک زن اقدام به تک خوانی می کند. نکته عجیب تر این ماجرا آن جاست که پخش نسبتا طولانی این آواز دقایقی پس از اذان ظهر از رادیو جوان انجام شد.
واقعاً وا اسلاما . . . دیگه اسلامی نموند . . واقعاً چطور میشه این ننگ رو تحمل کرد . . . اون هم در ممکلت اسلامی ... واقعاً دق کنیم و بمیریم از این ننگ بزرگ و از این عمل خلاف شرع جا داره!
اگر این همه دزدی و اختلاس میشه، این همه سرمایه بیت المال تو پروژه های مختلف و در اثر بی کفایتی و بی عرضگی مدیران، حیف و میل میشه ایرادی نداره هیــــــــــــــچ ایرادی نداره... اینا که خلاف شرع نیست...
یه استباه کوچولو و لُپیه که رفع میشه...
اگر این همه تو ادارات مختلف وقت مردم گرفته میشه ... کرامت انسانیشون نادیده گرفته میشه ... در حقشون بی عدالتی و ظلم میشه.. و باید برای گرفتن حق قانونی خودت رشوه بدی... اینا که خلاف شرع نیس!
اگر بسیاری از بیمارستانها و مراکز درمانی ما شدن تجارتخونه و اونی که پول نداشته باشه باید بره بمیره...
اگر این همه گرسنه و فقیر داریم... اگر فحشا زیاده ... عیبی نداره... اینا که خلاف شرع نیست... به هر حال ما 8سال جنگیدیم... ما تحریمیم... خوب باید گرسته و فقیر داشته باشیم! اینا همــــش کاملـــــــــــــــــــاً طبیعیه...
البته مسئولین انشالا بعد از برنامه پنج ساله ی nاُم که پدر ملت همیشه در صحنه، همچین قشنگ درومد و چندین نسل، بیچاره شدن، انشاالله تعالی درست میکنن همه ی اینهارو...
اما پخش شدن صدای زن از رادیوی مملکت اسلامی رو حقیقتاً نمیشه تحمل کرد...
خلاف شرع از این بزرگتر نداریم . . .
میدونین چند نفر با همین صدا به گناه میفتن؟؟؟؟؟؟؟
میدونین تو این یک هفته که آواز زن از رادیو جوان پخش شده چه گناهانی به خاطر این آواز زنانه رخ داده؟؟ من هی با خودم میگم چرا تو این یک هفته اخیر، فساد بیشتر شده هااااا... نگو به خاطر پخش آواز زن از رادیو جوانه!
نمایش یا پنهان متن هدف من زیر سوال بردن احکام اسلامی و فتاوای مراجع نیست. من اعتقادات مذهبی دارم.
حالا چرا یه بار پخش کردن بیشتر بزارن مردم فیض ببرن
حالا خدا میدونه منظور کیهان از آواز زن چی بوده.. احتمالا گوینده ی زن، یه شعرو یه کم با ریتم دکلمه کرده اینا مگن اواز
نقل قول: sib
آخه چرا؟
بِکَن موهاتو... بیشتر بِکَن
نقل قول: sib
جرج کلونی کوش؟
رفته مرخصی
نقل قول: arash52
هر چیزی جای خودش باید بررسی بشه سید
حرفت درسته اما انقدر همه چیزو با این حرفها توجیه کردن که در این مورد من قبول ندارم این حرفو.
امام جمعه تهران تو نماز جمعه گفت به برکت قانون یارانه ها، تو مملکت گرسنه یا فقیر (دقیق یادم نیست) نداریم! دروغ شاخدار اونم از تریبون نماز جمعه! خوب این آدم اگر میفهمه داره دروغ میگه که صلاحیت امامت جمعه رو نداره. اگر واقعا انقدر از وضع جامعه بیخبره که بازم صلاحیت امامت جمعه رو نداره. تازه این امام جمعه ی نابغه، پست سیاسی بالایی هم داره تو این مملکت. اون وقت این آدم، امام جمعه س و ملت پشتش نماز میخونن. این شده حاکم بر مقدرات ممکلت ما. این فقط یه نمونه س... مطمئناً خودت میدونی اینهارو.
بزودي ابابيل بر سر اين خانم اوازه خوان سنك خواهند باراند!!! تا درس عبرتي باشد بر شما كه هرجي ميكيم ايمان بياريد باز نمياريد ! من بعنوان يك زن از ايشون اعلام انزجار ميكنم! والسلام
بزودي ابابيل بر سر اين خانم اوازه خوان سنك خواهند باراند!!! تا درس عبرتي باشد بر شما كه هرجي ميكيم ايمان بياريد باز نمياريد ! من بعنوان يك زن از ايشون اعلام انزجار ميكنم! والسلام
ژنرال
آوازخوانی خواننده زن در رادیو جوان
رادیو جوان در اقدامی غیرمنتظره به پخش هم آوازخوانی زنانه نمود.
با وجود صراحت فتوای مراجع عظام تقلید در خصوص ممنوعیت پخش و گوش کردن به آواز زنان، رادیو جوان هفته گذشته اقدام به پخش همخوانی یک گروه زنانه نمود که در بخشی از این همخوانی یک زن اقدام به تک خوانی می کند.
نکته عجیب تر این ماجرا آن جاست که پخش نسبتا طولانی این آواز دقایقی پس از اذان ظهر از رادیو جوان انجام شد.
واقعاً وا اسلاما . . . دیگه اسلامی نموند . . واقعاً چطور میشه این ننگ رو تحمل کرد . . . اون هم در ممکلت اسلامی ...
واقعاً دق کنیم و بمیریم از این ننگ بزرگ و از این عمل خلاف شرع جا داره!
اگر این همه دزدی و اختلاس میشه، این همه سرمایه بیت المال تو پروژه های مختلف و در اثر بی کفایتی و بی عرضگی مدیران، حیف و میل میشه ایرادی نداره هیــــــــــــــچ ایرادی نداره...
اینا که خلاف شرع نیست...
یه استباه کوچولو و لُپیه که رفع میشه...
اگر این همه تو ادارات مختلف وقت مردم گرفته میشه ... کرامت انسانیشون نادیده گرفته میشه ... در حقشون بی عدالتی و ظلم میشه.. و باید برای گرفتن حق قانونی خودت رشوه بدی... اینا که خلاف شرع نیس!
اگر بسیاری از بیمارستانها و مراکز درمانی ما شدن تجارتخونه و اونی که پول نداشته باشه باید بره بمیره...
اگر این همه گرسنه و فقیر داریم... اگر فحشا زیاده ... عیبی نداره... اینا که خلاف شرع نیست...
به هر حال ما 8سال جنگیدیم... ما تحریمیم... خوب باید گرسته و فقیر داشته باشیم! اینا همــــش کاملـــــــــــــــــــاً طبیعیه...
البته مسئولین انشالا بعد از برنامه پنج ساله ی nاُم که پدر ملت همیشه در صحنه، همچین قشنگ درومد و چندین نسل، بیچاره شدن، انشاالله تعالی درست میکنن همه ی اینهارو...
اما پخش شدن صدای زن از رادیوی مملکت اسلامی رو حقیقتاً نمیشه تحمل کرد...
خلاف شرع از این بزرگتر نداریم . . .
میدونین چند نفر با همین صدا به گناه میفتن؟؟؟؟؟؟؟
میدونین تو این یک هفته که آواز زن از رادیو جوان پخش شده چه گناهانی به خاطر این آواز زنانه رخ داده؟؟
من هی با خودم میگم چرا تو این یک هفته اخیر، فساد بیشتر شده هااااا... نگو به خاطر پخش آواز زن از رادیو جوانه!
نمایش یا پنهان متن
هدف من زیر سوال بردن احکام اسلامی و فتاوای مراجع نیست.
من اعتقادات مذهبی دارم.
اینها فقط درد دله.
بهونه
وای چه مصیبتا
نمایش یا پنهان متن
حالا چرا یه بار پخش کردن بیشتر بزارن مردم فیض ببرندلشاد
وا اسلاما ! وا اسلاما!
وا اسلاما ! وا اسلاما!
وا اسلاما ! وا اسلاما!
ماهی
sib
جرج کلونی کوش؟
arash52
پری سا
ممنون اقا محسن فوق العاده ای بود
ari 93
ژنرال
حالا خدا میدونه منظور کیهان از آواز زن چی بوده..
احتمالا گوینده ی زن، یه شعرو یه کم با ریتم دکلمه کرده اینا مگن اواز
بِکَن موهاتو... بیشتر بِکَن
رفته مرخصی
حرفت درسته اما انقدر همه چیزو با این حرفها توجیه کردن که در این مورد من قبول ندارم این حرفو.
امام جمعه تهران تو نماز جمعه گفت به برکت قانون یارانه ها، تو مملکت گرسنه یا فقیر (دقیق یادم نیست) نداریم!
دروغ شاخدار اونم از تریبون نماز جمعه!
خوب این آدم اگر میفهمه داره دروغ میگه که صلاحیت امامت جمعه رو نداره.
اگر واقعا انقدر از وضع جامعه بیخبره که بازم صلاحیت امامت جمعه رو نداره.
تازه این امام جمعه ی نابغه، پست سیاسی بالایی هم داره تو این مملکت.
اون وقت این آدم، امام جمعه س و ملت پشتش نماز میخونن.
این شده حاکم بر مقدرات ممکلت ما.
این فقط یه نمونه س... مطمئناً خودت میدونی اینهارو.
دلشاد,
ماهی,
پری سا,
gilas
التماس دعا اخوی
نمایش یا پنهان متن
تاپیک بو میده هاaac198000
عکس خودته ژنرال محسن
ژنرال هر حقیقتی را هرجایی نگو
تو الان داغی حالیت نیست
مراقب باش هنوز جوونی برای...
الهام
مخلوط کن
من بعنوان يك زن از ايشون اعلام انزجار ميكنم!
والسلام
مخلوط کن
من بعنوان يك زن از ايشون اعلام انزجار ميكنم!
والسلام
نخبه
به چی ... از؟
KuRoSh
کی پخش کرد که من گوش ندادم
همون بهتر که گوش ندادم فکر کنم منم اخفال میشدم
ژنرال
aac198000,
الهام,
Gormesabzi,
نخبه,
sib