▚ تاپیک پستهای تک عکسی ▞ ۸ خرداد ۱۳۹۳
|
@جوايز نقدي پنجمین سالگرد بوفيلند@ ۲۸ بهمن ۱۳۹۲ دست همه درد نکنه دختره چقد شبیه خودم بود با موهاش |
فرنچ کردن ناخن ها به روش ساده در منزل! ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ مرسی نجمه جون. .اما من ی چیزی بگم؟؟؟ اگر از چسبای پانسمان استفاده بشه و کمی حلال بچسبونن خیلی خوب میشه البته من همیشه بی چسب فرنچ میکنم |
๑۩۞۩๑ اعلام نتایج مسابقه بزرگ بوف بوفی ๑۩۞۩๑ ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ اااااای وااااااای منم بردم ؟ شرمزده گشتیمممممم... تبریک میگم به همههههه |
๑۩۞۩๑ یک عكس , یک جمله بامزه ๑۩۞۩๑ ۶ بهمن ۱۳۹۲ تا دوساعت دیگه اگر تماس نگرفتم همتون بیاید نجاتم بدید مسیرم که مشخصه... |
๑۩۞۩๑ خوشنویسی کنید ๑۩۞۩๑ ۶ بهمن ۱۳۹۲ اینم دست خطه منه... |
غرفه خرید هدایا ๑ فروشگاه بوف بوفی ๑ ۲۴ آذر ۱۳۹۲ سلام بی زحمت یه دونه بوفی زر برای serpent با عنوان دوست داشتنی ترینم تولدت مبارک به همه ارزوهات برسی با رنگ قرمز بی زحمت... 110 بوفی |
♥ مورد داشتیم ♥ ۳۰ آبان ۱۳۹۲ یاد بنده خدایی افتادم تو فیسبوک...از اینا دوست داره بگم اینجا سربزنه 23: |
دلباخته... ۳۰ آبان ۱۳۹۲
|
غمخوار من... ۳۰ آبان ۱۳۹۲ محسن صائب, بار منفیش بالا نبود.هرکی بسته به بار مثبت و منفی درونش برداشت میکنه... هرکسی از ظن خود شد یار من... |
غمخوار من... ۲۹ آبان ۱۳۹۲ serpent, بله هست |
دلباخته... ۲۹ آبان ۱۳۹۲ نقل قول: serpent اینو دیگه مطمئنم ک از اشعار فاضل نظریه دم شما گرم شعر شناس |
غمخوار من... ۲۹ آبان ۱۳۹۲ غمخوار من ! به خانه ی غم ها خوش آمدی با من به «جمع» مردم تنها خوش آمدی بین جماعتی که مرا سنگ می زنند می بینمت برای تماشا خوش آمدی راه نجاتم از شب گیسوی دوست نیست ای من به آخرین شب دنیا خوش آ… |
دلباخته... ۲۹ آبان ۱۳۹۲ mz56mz, عمو جونم خودم رو هم یاد رفته به خدا...کلی دلتنگ همه هستم ...ازاین به بعد سعی میکنم بیشتر بیام و کمتر بیمعرفت باشم |
دلباخته... ۲۹ آبان ۱۳۹۲ ای صورت پهلو به تبدل زده! ای رنگ من با تو به دل یكدله كردن، تو به نیرنگ گر شور به دریا زدنت نیست از این پس بیهوده نكوبم سر سودازده بر سنگ با من سر پیمانت اگر نیست نیایم چون سایه به دنبال تو … |
نگاه توووووو...... ۲۵ مهر ۱۳۹۲ Kishe Mehr, به به به به دایی مجتبی.. |
نگاه توووووو...... ۲۵ مهر ۱۳۹۲ نقل قول: mahsa joon سلاااااااااااااااااااااام كجايي تو كم پيدايي بابا دلمون تنگ ميشه سلام عزیزمممممم منم مشغول درس شدم و دانشگاه همه ی وقتم رو میگیره..یه سره تو رفت و آمد و کارام هستم |
نگاه توووووو...... ۲۴ مهر ۱۳۹۲ مبــــاش در پی کتـــمان...که این گناه تــــو نیست کـه عشـق می رسد از راه و دل به خواه تو نیست بـه فـــکر مســند محکــم تری از این ها بــــــاش! کـه عــــــقل مصلـــحت اندیش تکیـه گاه تو نیست… |
فضیلت شب نیمه ذی القعده در بیان پیامبر اسلام ۲۹ شهریور ۱۳۹۲ مرسییییییییییییییییییییییییی داداشیییییییییییییییییییییییییییییییییییی |
&& الا یا ایها الساقی ادر کاسا و ناولها && ۲۶ شهریور ۱۳۹۲ مرسییییییییییییییییی عمو محمود خیلی عاشق تاپیکاتون به خدا..عالی بود ممنون.... |
|