میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
پرچم طراحی شده توسط سعید مجی مجتبی کیش مهر نژاد ، از طرف فرهنگستان ادب و فرهنگ و هنر کیش مهر دامش برکاته
بنا به دلیل اینکه خواستم یک کنار متفاوتی رو انجام بدم ، این طراحی رو انجام دادم . که البته هر طرحی که در این پرچم دیده میشه حداقل یک دلیل بخصوصی داره از رنگ ها گرفته تا خورشید و مابقی ماجرا در حین طراحی میخواستم دلایلی که برای هر طرح گذاشتم رو بگم و به ذهنم رسید که چه بهتر که مسابقه ای اجرا کنم تا دوستان عزیز نظرشون رو راجع به این پرچم بگن و دلایلی که در طراحی هر یک از آیتمهای فوق هست رو بگن و جایزه ببرند بهمین دلیل توضیحی راجع به این کار نمیدم تا بعد از حل شدن معما جواب اصلی رو بدم فعلا تا اینجا رو داشته باشید تا بعد
ممنون دوستان کارهای قشنگی ارائه کردید فقط یک نکته: دوستانی که بیش از یک کار ارائه دادند حتما یکی رو برای شرکت در مسابقه انتخاب کنند در غیر این صورت اولین کاری که ارائه شده، در مسابقه شرکت داده خواهد شد و هیچ اعتراضی وارد نیست
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
من کی گفتم فندق بده!؟ فندق معصومه! هر چی هست زیر سر صندوقه!
ایدۀ جالبی در ته اعماق پرچمت نهفته بود
من کی گفتم فندق بده!؟ فندق معصومه! هر چی هست زیر سر صندوقه!
بالاخره این فندق در صندق پرورش میابد اخرش همه چی رو از صندق یاد خواهد گرفت مخصوصا پرو گری رو
نقل قول: بچه مثبت
بلی بلی این پرچم هدیه هر کسیه که تو سایت عضو میشه 22 تا بوفی تو هر قسمتش هست و یه قلب هم که نشان دوستی و عشق در مرکزش قرار گرفته یعنی با عضو شدن در سایت بوفی قلب ما به نشان دوستی به شما هدیه میشود دوست عزیز
خب من دلم می خواست بوف بوفی رو توی این پرچم جا بدم که خب بلد نیستم...اگر دوستان هنرمند کسی بلده و مایله کمکم کنه به من بگه و در عوض زحمتی که می کشه بوف برنز از من جایزه بگیره...
ari 93
دل ما شاد از خاطره های بوف بوفی
هر کسی هر تاپیکی داشت برایت بنوشت
ذهن ما باز شد از ذهن رسای بوف بوفی
با صدای تو به لبخند کمی راضی شد
دل غمگین و صدایم به صدای بوف بوفی
پیچ ها مانده و درمانده شدند از هنرت
خودمانیم همه افتاده به پای بوف بوفی
خیلی تلاش کردیما...!!!منتها نمیدونم چه جوری از اب در بیاد...
بندری
▧ تصویر در دسترس نیست
ده بوف برای دی ماه و 22 بوف برای روز بیست و دوم
بچه مثبت
2) پرچم:
▧ تصویر در دسترس نیست
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
SaMaN TaJ
با لبخند وارد شوید
یعنی اینجوری:
Kishe Mehr
بوف بوفی سایتی که از عضو شدنش ضرر نخواهید کرد!
بوف بوفی ، خانه ی دوم!
سبز شدن را در بوفی تجربه کنید!
Mahboob
بوف بوفی سایتی سرشاز از عشق و خوشی
بوفیلند سرزمین شادی و پند
بوف بوفی , عشق و دوستی و سرگرمی
بوفیلند واژه واژه شادی و سرگرمی و پند
و اینم پرچم من :
The one
Kishe Mehr
پرچم طراحی شده توسط سعید مجی مجتبی کیش مهر نژاد ، از طرف فرهنگستان ادب و فرهنگ و هنر کیش مهر دامش برکاته
بنا به دلیل اینکه خواستم یک کنار متفاوتی رو انجام بدم ، این طراحی رو انجام دادم . که البته هر طرحی که در این پرچم دیده میشه حداقل یک دلیل بخصوصی داره
baron jon
خیلی کارای قشنگی بود دستتون درد نکنه
1.
2.
زیاد طرح جالبی نشد یه مقداری گرفتارم
baron jon
بچه مثبت
کارهای قشنگی ارائه کردید
فقط یک نکته: دوستانی که بیش از یک کار ارائه دادند حتما یکی رو برای شرکت در مسابقه انتخاب کنند در غیر این صورت اولین کاری که ارائه شده، در مسابقه شرکت داده خواهد شد و هیچ اعتراضی وارد نیست
بچه مثبت
نخبه
▧ تصویر در دسترس نیست
و این یکی هم با قلب مخصوص شما .. حالا برو بگو فندق بده
▧ تصویر در دسترس نیست
بچه مثبت
نخبه
بالاخره این فندق در صندق پرورش میابد اخرش همه چی رو از صندق یاد خواهد گرفت مخصوصا پرو گری رو
بلی بلی این پرچم هدیه هر کسیه که تو سایت عضو میشه 22 تا بوفی تو هر قسمتش هست و یه قلب هم که نشان دوستی و عشق در مرکزش قرار گرفته
یعنی با عضو شدن در سایت بوفی قلب ما به نشان دوستی به شما هدیه میشود دوست عزیز
ماهی
خب زیاد بلد نیستم
ماهی
▧ تصویر در دسترس نیست
sib
arash52
با بوفي به وب ميام
بچه مثبت
کمتر از 40 دقیقه برای ارسال آثار زمان باقیست