امیدوارم بتونم در تمام رشته ها شرکت داشته باشم. خیلی زحمت کشیدید.. دست همه تون درد نکنه و خسته نباشید. سال 2012 همچنین آغاز چهارمین سال فعالیت بوف بوفی رو به همه عزیزان حاضر در سایت تبریک می گم.
بسی تولد سایت مبارک بیدا بادا بیدا بسی به تمامی کاربران و دوستان تبریک عرض می نمایم بسی مسابقات جالب و هیجان انگیز ناکی بیدا بسی در مسابقات در حد توان شرکت خواهم نمودا بسی برنده خواهیم شدا بسی و بسی و هزاران بسی دیگر
▧ تصویر در دسترس نیست 1. خسرو عزیز (بندری) سه عدد فلش ( 2، 4 و 8 از هر کدام یکی) 2. مامان مریم عزیز (maryamlondon1) مبلغ 500 هزار ریال 3. محمود (mz56mz) مبلغ 500 هزار ریال 4. بهروز عزیز (دلشاد) مبلغ 500 هزار ریال 5. ماهی عزیز مبلغ 200 هزار ریال 6. آرش عزیز (arash52) مبلغ 300 هزار ریال 7. حورای عزیز مبلغ 500 هزار ریال 8. مژده عزیز (mojde) مبلغ 300 هزار ریال 9. بچه مثبت مبلغ 500 هزار ریال
▧ تصویر در دسترس نیست
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
اوه ساری من این تاپیکو دیر دیدم .. تولد بوفی عزیز دل و دومین منزل رو به همه ی دوستان خوبم مخصوصا علیرضا جان تبریک میگم.. دست همتون درد نکنه مخصوصا اسپانسرهای عزیز که واقعا زحمت کشیدن..
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
baron jon
ايشالا تو هر كدومش كه بتونم شركت مي كنم
تولد بوف بوفي هم مبارك
علیرضا
سال 2012 همچنین آغاز چهارمین سال فعالیت بوف بوفی رو به همه عزیزان حاضر در سایت تبریک می گم.
Kishe Mehr
فرشید-717
من نمی تونم شرکت کنم چون از شون سر درد نمی ارم
SaMaN TaJ
یادش بخیر پارسال،کیک جشن تولد بوفی هم خوردیم
Life Dream
garfild
منم میخوام شرکت کنم
بچه مثبت
▧ تصویر در دسترس نیست
1. خسرو عزیز (بندری) سه عدد فلش ( 2، 4 و 8 از هر کدام یکی)
2. مامان مریم عزیز (maryamlondon1) مبلغ 500 هزار ریال
3. محمود (mz56mz) مبلغ 500 هزار ریال
4. بهروز عزیز (دلشاد) مبلغ 500 هزار ریال
5. ماهی عزیز مبلغ 200 هزار ریال
6. آرش عزیز (arash52) مبلغ 300 هزار ریال
7. حورای عزیز مبلغ 500 هزار ریال
8. مژده عزیز (mojde) مبلغ 300 هزار ریال
9. بچه مثبت مبلغ 500 هزار ریال
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بهونه
ژنرال