▧ تصویر در دسترس نیست دوستان و همراهان همیشگی بوف بوفی سلام
با افتخار اعلام میکنم که 22 دیماه 1390 سالروز تولد بوف بوفی و آغاز چهارمین سال فعالیت سایت می باشد. ضمن تبریک این رخداد فرخنده، به همین مناسبت مسابقات متنوعی همراه با جوایز ارزنده برای شما عزیران در نظر گرفته شده است. امید است با شرکت پرشور خود همچون همیشه مارا در برگزاری هرچه بهتر مسابقات همراهی نمایید.
مسابقات در 5 بخش برگزار خواهد شد و همه کاربران میتوانند در تمام بخش ها شرکت نمایند. آخرین مهلت شرکت در مسابقات 22 دیماه 1390 میباشد. (یک هفته تمدید شد: 29 دی)
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست به نفر اول 150بوفی + بوفی زر اهدا میگردد. به نفر دوم 100 بوفی + بوفی سیم اهدا میگردد. به نفر سوم 50 بوفی + بوفی برنز اهدا میگردد. به سایر شرکت کنندگان نیز 20 بوفی اهدا میگردد. (پس از پایان مسابقات، به تاپیک اهدای جوایز مراجعه نمایید)
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست تبصره 1: مسابقهای که کمتر از 4 شرکت کننده داشته باشد فقط به نفر اول جایزه تعلق میگیرد! مسابقهای که 4، 5 و یا 6 شرکت کننده داشته باشد فقط به نفر اول و دوم جایزه تعلق میگیرد. در صورتی که مسابقه بیشتر 6 شرکت کننده داشته باشد به نفرات اول، دوم و سوم جایزه تعلق میگیرد! تبصره 2: علاوه بر جوایز فوق، تعدادی از مدیران اسپانسر مسابقات شدهاند که به تدریج نام و مبلغ اهدایی در همین تاپیک اعلام خواهد شد! (این مبلغ تاکنون بالغ بر سه میلیون ریال میباشد)
هرگونه تغییر و تحول و اطلاعات تکمیلی در همین تاپیک اطلاع رسانی خواهد شد!
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
نقل قول: بندری
سلام امین جان. ضمن عرض خسته نباشی من سه عدد فلش 8 و 2 و 4 از هر کدام یکی رو برا مسابقه اهدا می کنم . می تونی رو این سه تا قلم رو من حساب کنی
یک دست و یک هورا به افتخار خسروی عزیر 1. خسرو عزیز (بندری) سه عدد فلش ( 2، 4 و 8 از هر کدام یکی) 2. مامان مریم عزیز (maryamlondon1) مبلغ 500 هزار ریال 3. محمود (mz56mz) مبلغ 500 هزار ریال 4. بهروز عزیز (دلشاد) مبلغ 500 هزار ریال 5. ماهی عزیز مبلغ 200 هزار ریال 6. آرش عزیز (arash52) مبلغ 300 هزار ریال 7. حورای عزیز مبلغ 500 هزار ریال 8. مژده عزیز (mojde) مبلغ 300 هزار ریال 9. بچه مثبت مبلغ 500 هزار ریال
▧ تصویر در دسترس نیست
برای شرکت در مسابقات بر روی تصاویر زیر کلیک نمایید:
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
سلام امین جان. ضمن عرض خسته نباشی من سه عدد فلش 8 و 2 و 4 از هر کدام یکی رو برا مسابقه اهدا می کنم . می تونی رو این سه تا قلم رو من حساب کنی
یک دست و یک هورا به افتخار خسروی عزیر
▧ تصویر در دسترس نیست
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بچه مثبت
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
دوستان و همراهان همیشگی بوف بوفی
سلام
با افتخار اعلام میکنم که 22 دیماه 1390 سالروز تولد بوف بوفی و آغاز چهارمین سال فعالیت سایت می باشد. ضمن تبریک این رخداد فرخنده، به همین مناسبت مسابقات متنوعی همراه با جوایز ارزنده برای شما عزیران در نظر گرفته شده است. امید است با شرکت پرشور خود همچون همیشه مارا در برگزاری هرچه بهتر مسابقات همراهی نمایید.
مسابقات در 5 بخش برگزار خواهد شد و همه کاربران میتوانند در تمام بخش ها شرکت نمایند.
آخرین مهلت شرکت در مسابقات 22 دیماه 1390 میباشد. (یک هفته تمدید شد: 29 دی)
▧ تصویر در دسترس نیست
به نفر اول 150بوفی + بوفی زر اهدا میگردد.
به نفر دوم 100 بوفی + بوفی سیم اهدا میگردد.
به نفر سوم 50 بوفی + بوفی برنز اهدا میگردد.
به سایر شرکت کنندگان نیز 20 بوفی اهدا میگردد. (پس از پایان مسابقات، به تاپیک اهدای جوایز مراجعه نمایید)
▧ تصویر در دسترس نیست
تبصره 1: مسابقهای که کمتر از 4 شرکت کننده داشته باشد فقط به نفر اول جایزه تعلق میگیرد! مسابقهای که 4، 5 و یا 6 شرکت کننده داشته باشد فقط به نفر اول و دوم جایزه تعلق میگیرد. در صورتی که مسابقه بیشتر 6 شرکت کننده داشته باشد به نفرات اول، دوم و سوم جایزه تعلق میگیرد!
تبصره 2: علاوه بر جوایز فوق، تعدادی از مدیران اسپانسر مسابقات شدهاند که به تدریج نام و مبلغ اهدایی در همین تاپیک اعلام خواهد شد! (این مبلغ تاکنون بالغ بر سه میلیون ریال میباشد)
هرگونه تغییر و تحول و اطلاعات تکمیلی در همین تاپیک اطلاع رسانی خواهد شد!
▧ تصویر در دسترس نیست
من سه عدد فلش 8 و 2 و 4 از هر کدام یکی رو برا مسابقه اهدا می کنم . می تونی رو این سه تا قلم رو من حساب کنی
1. خسرو عزیز (بندری) سه عدد فلش ( 2، 4 و 8 از هر کدام یکی)
2. مامان مریم عزیز (maryamlondon1) مبلغ 500 هزار ریال
3. محمود (mz56mz) مبلغ 500 هزار ریال
4. بهروز عزیز (دلشاد) مبلغ 500 هزار ریال
5. ماهی عزیز مبلغ 200 هزار ریال
6. آرش عزیز (arash52) مبلغ 300 هزار ریال
7. حورای عزیز مبلغ 500 هزار ریال
8. مژده عزیز (mojde) مبلغ 300 هزار ریال
9. بچه مثبت مبلغ 500 هزار ریال
برای شرکت در مسابقات بر روی تصاویر زیر کلیک نمایید:
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ژنرال
gilas
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
شوخی کردم اگر فرصت کنم همشون رو شرکت میکنمنخبه
mz56mz
arash52
دلشاد
بندری
maryamlondon1
ماهی
امین جان خسته نباشی...حتما سعی می کنم شرکت کنم و جایزه ببرم
KuRoSh
تا تمام توان شرکت می نمایم
Mahboob
اساسییییییی شرکت می کنیم
بچه مثبت
من سه عدد فلش 8 و 2 و 4 از هر کدام یکی رو برا مسابقه اهدا می کنم . می تونی رو این سه تا قلم رو من حساب کنی
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بهونه
mz56mz
carlos
خداكنه بشه شركت كنيم
حورا
shaparak64
حالا بریم سراغ مسابقه ها
آخ جون
Holtek
سعي ميكنيم شركت كنيم