یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبر الیل و النهار یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال حلول سال 2012 میلادی را از طرف خودم و فرهنگستان کیش مهر برعاشقان آن حضرت تهنیت وتبریک عرض مینماییم
منم به عنوان یک بوفیلندی آغاز سال 2012 میلادی رو به شما و دوستان تبرک میگم و مهمتــــــر از اون چهارمین سالگرد تولد بوف بوفی مبــــــــــــــــــــــارکه دست علیرضای مـهـــــــــربون درد نکنه با اینهمه سخاوتش
سالگرد تاسیس بوفیلند این سا یت بزرگ و دوست داشتنی و تقارن آن با میلاد پیامبر صلح و دوستی بر تمامی کاربران اعضا بنیان گزاران مدیران سابق و کنونی و آینده در این روز های زیبا و شاد بر تمامی بوف بوفیان و از مهم تر هیتلرگران گرامی تبریک و تهنیت و شادباش و مبارکابادا و آرزوی خوشترین لحظات دقیقه ها ثانیه ها قرن ها و.....آرزو میکنم از تک تک دوستان در این سال نوی میلادی عجزانه درخواست مثبت فراوان دارم شما مثبت بدهید علاوه بر خیر بهره معنوی از بهره آن که همانا دعای خیر این حقیر است بهره خواهید برد. مثبت از شما دعا ی پراز+ازما فکر کنم 300 تا با این پاچه خواری بم بدین
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ژنرال
garfild
سال نو میلادی مبارک
roman
حورا
aac198000
سال نو میلادی
سالگرد تولد سایت خودمون
مبارک
عیدی ما یادت نره
بندری
Kishe Mehr
حلول سال 2012 میلادی را از طرف خودم و فرهنگستان کیش مهر برعاشقان آن حضرت تهنیت وتبریک عرض مینماییم
به امید سالی مملو از آرامش برای جهانیان
Kishe Mehr
MAJID ART
Aramesh
دست علیرضای مـهـــــــــربون درد نکنه با اینهمه سخاوتش
lion1360
سال نو میلادی به همه دوستان تبریک میگم
عیدی ما هم فراموش نشه
bijjan
فکر کنم 300 تا با این پاچه خواری بم بدین
نخبه
نمایش یا پنهان متن
من تغییر شکل دادم دوباره اومدم تو صف عیدی بگیرم به کسی نگیدا بچه مثبت نمیشناسهحورا: خوب فندقو میفرستادی
hosseinhn82
خسته نباشی امین جان
koorosh kabir
ari 93
پرهام
پرهام
راستی اگه دوبار اعلام حضور کنم دوبار جایزه میگیرم؟سه بار چی؟
hadi04
بچه مثبت
ژنرال,
Kishe Mehr,
bijjan,
نخبه,
sepehrirani,
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→