سلام بر دوستان عزیز! بنابر پیشنهاد چند نفر از شما عزیزان و با موافقت علیرضا، تصمیم گرفته شد به مناسبت آغاز سال جدید میلادی و تولدت بوف بوفی، 100 امتیاز، به عنوان عیدی به تمام کسانی که از امروز تا 22 دیماه 1390 در این تاپیک اعلام حضور نمایند، تقدیم شود. امیدوارم سال 2012 سالی سرشار از موفقیت و شادی برای همه شما و خانواده محترمتان باشد.
▧ تصویر در دسترس نیست
ضمناً برای شرکت در مسابقه بزرگ بوف بوفی بر روی عکس زیر کلیک نمایید: ▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ولادت حضرت مسیح بر همگی مبارک..بچه ها امسال خیلی می تونه برای من یه نقطه عطف توی زندگیم باشه...برام دعا کنید.. از بوف بوفی هم برای وجود داشتنش هم برای عیدیش ممنونم
بچه مثبت
سلام بر دوستان عزیز!
بنابر پیشنهاد چند نفر از شما عزیزان و با موافقت علیرضا، تصمیم گرفته شد به مناسبت آغاز سال جدید میلادی و تولدت بوف بوفی، 100 امتیاز، به عنوان عیدی به تمام کسانی که از امروز تا 22 دیماه 1390 در این تاپیک اعلام حضور نمایند، تقدیم شود. امیدوارم سال 2012 سالی سرشار از موفقیت و شادی برای همه شما و خانواده محترمتان باشد.
▧ تصویر در دسترس نیست
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
levrone
100 امتیاز اینجانب رو مرحمت کنین لطفا!
bijjan
ژنرال
منم سال نوی میلادی و سالگرد بوف بوفی رو به همه دوستان مخصوصاً علیرضای عزیز تبریک میگم
قلندر
maryamlondon1
sib
هاچو هاچو
Life Dream
صد دلار رو رد كن بياد برم توو اون كشتي يه جا رزرو كنم براي خودم
ali41
Holtek
اول سالگرد تاسیس بوفیلند ، دوم سال نوی میلادی بر تمامی اهالی بوف بوفی مبارک
shaparak64
میشه به من دو تا بدید؟
نمایش یا پنهان متن