طريقه فلش و آپديت آفلاين گوشيهاي نوكيا بدون Box از طريق برنامه Phoenix 2011.x.x.x
▧ تصویر در دسترس نیست
سلام خدمت همگي دوستان، امروز قصد دارم تا آموزش فلش كردن گوشي شخصي خودتون رو با خيال راحت بدون Box در خانه آموزش بدم، اينطوري ديگه نه لازمه پول فلش كردن بديد و نه اينكه اطلاعاتتون سرقت بشه و نه اينكه از نتيجه فلش ناراضي باشيد، همچنين ميتونيد هر وقت از ورژن گوشيتون خسته شديد اونو به يه ورژن جديدتر آپديت كنيد، يا كوك كنيد و يا هر تغيير ديگه ايجاد كنيد! همانطور كه ميدانيد سايت نوكيا و ساير سايتهاي گوشيهاي همراه هر چند وقت يك بار يه Firmware جديدتر براي گوشي شما بيرون ميدن كه هر بار داراي تغييرات اساسي و ارتقا يافته تر هستند، و همچنين امكاناتشون بيشتر شده و باگهاشون رفع شده. شايد بعضي از گوشيها به خاطر نوع Product Code زبان فارسي رو پشتيباني نكنند، يعني منو فارسي نباشند، همه اين مشكلات با برنامه Phoenix حل ميشه، خوب براي آموزش لطفاً فايل PDF كم حجم زير رو دانلود كنيد، اگه مشكلي در آپديت گوشيتون داشتيد يا اينكه خواستيد جديدترين فيرمور با پروداكت فارسي براي فلش كردن گوشيتون رو داشته باشيد، همينجا مطرح كنيد براتون ميزارم. قبل از انجام فلش كردن گوشي از اطلاعات گوشي يك Backup بگيريد، فراموش نكنيد!!!
واسه گوشیXPERIA X10 راه حلی نیست ؟! (البته به جز آپدیت )
نگفتيد ميخواييد گوشي رو چيكار كنيد! ولي سيستم عامل گوشي شما آندرويد 2.3 هست، اگه قصد فلش كردن داريد بايد از برنامه Flash Tool استفاده كنيد! در غير اين صورت با برنامه Sony Ericson Software Updater بايد گوشي رو از طريق اينترنت آپديت كنيد!
دستت درست کاکه مازی میگم جسارتا خودت این کار رو کردی؟ گوشی من نوکیا ان 8 هست زبان فارسی روش نیست البته فارسی ساز گذاشتم روش ولی میخوام اگه بشه فارسی رو هم بذارم روش. ولی میترسیدم که فایلهام از بین بره.. بهرحال مرسی فردا میام حتما این کار رو میکنم.. بازم مرسی
دستت درست کاکه مازی میگم جسارتا خودت این کار رو کردی؟
بعله به خاطر همين به صورت PDF درش اوردم كسي كپي پست نكنه!!
نقل قول: Kishe Mehr
گوشی من نوکیا ان 8 هست زبان فارسی روش نیست البته فارسی ساز گذاشتم روش ولی میخوام اگه بشه فارسی رو هم بذارم روش. ولی میترسیدم که فایلهام از بین بره.. بهرحال مرسی فردا میام حتما این کار رو میکنم.. بازم مرس
عرضم به خدمتتون، نميدونم ورژن فيرمور گوشي شما چنده!!! ولي جديدترين ورژن فيرمور با پروداكت فارسي رو وقتي براتون ميزارم كه رنگ تم گوشيتونو بگيد! آخه اينطوري كه نميشه!! (ولي الان تا ورژن 25.8 اومده)
نقل قول: Kishe Mehr
راستی میگم فقط باید این کار رو توی خونه انجام بدیم؟ نمیشه سر کار انجامش بدیم؟
من چند باربا فونیکس فلش کردم در واقع این مثل اون فلش باکس نیست ولی دسته کمی از اون نداره ضمنا گوشی من خودش اتوماتیک با اینترنت همراه اول نسخه جدیدش سیستم عامل رو میگیره یه سونی اریکسون p990i هم دارم که بعد از 3 سال چند وقته پیش به همین شکل(البته با نرم افزار سونی)فلشش کردم خدائیش گوشیم زنده شد سرعتش چند برابر بالاتر و ...... به قول خودت منفجر شد زبان گوشی از دو زبان انگلیش و فرانسه به 27زبان ارتقا پیدا کرد اما فارسی بهش اضافه نشد
احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد
سلام مرسی مازیار جان ، دیگه داری دکون تعمبرکارارو تخته میکنی البته من این کار رو توصیه نمی کنم که چون کوچکترین اشتباه باعث پریدن شماره سریال گوشی خواهد شد.
من چند باربا فونیکس فلش کردم در واقع این مثل اون فلش باکس نیست ولی دسته کمی از اون نداره
در واقع هيچ تفواتي نداره! چون اونم مثل Box رم رو فرمت و دوباره سيستم عامل رو نصب ميكنه! مثل نصب ويندوز كه اول درايو C كامپيوتر رو فرمت ميكنيد و بعد ويندوز رو ميزنيد! اونم به همين شكل عمل ميكنه و تفاوتي با Box نداره!
نقل قول: boof divoone
ضمنا گوشی من خودش اتوماتیک با اینترنت همراه اول نسخه جدیدش سیستم عامل رو میگیره
ميدوني چقدر طول ميكشه؟! تازه اگه DCنشه! و تازه اگه به خاطر تحريم اجازه آپديت بده! و حتي اگه اجازه بده زبان فارسي رو بهتون نميده!! كي تا الان موفق شده با اينترنت گوشي آپديت كنه؟!
نقل قول: boof divoone
یه سونی اریکسون p990i هم دارم که بعد از 3 سال چند وقته پیش به همین شکل(البته با نرم افزار سونی)فلشش کردم خدائیش گوشیم زنده شد سرعتش چند برابر بالاتر و ...... به قول خودت منفجر شد زبان گوشی از دو زبان انگلیش و فرانسه به 27زبان ارتقا پیدا کرد اما فارسی بهش اضافه نشد
به خاطر پروداكت كدي بدوه كه بهش دادي! احتمالاً از پروداكت فارسي استفاده نكردي!! چون در اين حالت لازمه پروداكت عوض بشه
نقل قول: Hurricane
دارم امضام رو امتحان میکنم!
هاين؟!!
نقل قول: shaparak64
مرسی داداشی جونم ولی گوشی من Aino سونی اریکسونه
پس از Flash Tool استفاده كن آخه سوتي اريكسون هم شد گوشي!!
نقل قول: Dr.GSM
مرسی مازیار جان ، دیگه داری دکون تعمبرکارارو تخته میکنی
خوب همش اطلاعات مردم رو كش ميبريد تازه كلي پول ميگيريد تازه آخرشم اون طور نيست كه دلمون ميخواست بعدم كلي شاكي ميشيد كه همينه كه هست! ما هم كه ديگه اينطوري ميشيم نمایش یا پنهان متندارام شوخي ميكنم داداش رضاي گل، به دل نگيري ها!
نقل قول: Dr.GSM
البته من این کار رو توصیه نمی کنم که چون کوچکترین اشتباه باعث پریدن شماره سریال گوشی خواهد شد.
شماره سريال كه تغيير نميكنه، تنها چيزي كه تغيير ميكنه پروداكت كد هست، اونم با تاييد خودمون اگه بخواييم فارسيش كنيم، اگه تغيير كرد من همينجا اعلام ميكنم كه پاسخگو خواهم بود تازه با برنامه NSS ميشه سريال رو به همون سريالي كه خودت ميخوايي دوباره برگردوني، خودت كه استادي دكي جان
Life Dream
سلام خدمت همگي دوستان، امروز قصد دارم تا آموزش فلش كردن گوشي شخصي خودتون رو با خيال راحت بدون Box در خانه آموزش بدم، اينطوري ديگه نه لازمه پول فلش كردن بديد و نه اينكه اطلاعاتتون سرقت بشه و نه اينكه از نتيجه فلش ناراضي باشيد، همچنين ميتونيد هر وقت از ورژن گوشيتون خسته شديد اونو به يه ورژن جديدتر آپديت كنيد، يا كوك كنيد و يا هر تغيير ديگه ايجاد كنيد!
همانطور كه ميدانيد سايت نوكيا و ساير سايتهاي گوشيهاي همراه هر چند وقت يك بار يه Firmware جديدتر براي گوشي شما بيرون ميدن كه هر بار داراي تغييرات اساسي و ارتقا يافته تر هستند، و همچنين امكاناتشون بيشتر شده و باگهاشون رفع شده.
شايد بعضي از گوشيها به خاطر نوع Product Code زبان فارسي رو پشتيباني نكنند، يعني منو فارسي نباشند، همه اين مشكلات با برنامه Phoenix حل ميشه، خوب براي آموزش لطفاً فايل PDF كم حجم زير رو دانلود كنيد، اگه مشكلي در آپديت گوشيتون داشتيد يا اينكه خواستيد جديدترين فيرمور با پروداكت فارسي براي فلش كردن گوشيتون رو داشته باشيد، همينجا مطرح كنيد براتون ميزارم.
قبل از انجام فلش كردن گوشي از اطلاعات گوشي يك Backup بگيريد، فراموش نكنيد!!!
دانلود آموزش تصويري برنامه Phoenix
بعد از دانلود و مطالعه آموزش تصويري، اگه سوالي براتون پيش اومد بپرسيد، اينجا جواب ميدم.
MAJID ART
واسه گوشیXPERIA X10 راه حلی نیست ؟!
دلشاد
Life Dream
نگفتيد ميخواييد گوشي رو چيكار كنيد! ولي سيستم عامل گوشي شما آندرويد 2.3 هست، اگه قصد فلش كردن داريد بايد از برنامه Flash Tool استفاده كنيد! در غير اين صورت با برنامه Sony Ericson Software Updater بايد گوشي رو از طريق اينترنت آپديت كنيد!
آموزش اختصاصي گوشي شما در اين تاپيك
Kishe Mehr
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
Life Dream
قابلي نداشت بهروز جان
بعله به خاطر همين به صورت PDF درش اوردم كسي كپي پست نكنه!!
عرضم به خدمتتون، نميدونم ورژن فيرمور گوشي شما چنده!!! ولي جديدترين ورژن فيرمور با پروداكت فارسي رو وقتي براتون ميزارم كه رنگ تم گوشيتونو بگيد! آخه اينطوري كه نميشه!! (ولي الان تا ورژن 25.8 اومده)
سر كار نميشه! وگرنه بايد گوشي دوستاتم فلش كني!
MAJID ART
مرسی از راهنمائیت ..
ژنرال
ژنرال
Life Dream
مرسی از راهنمائیت .
آهان! پس بازم بايد به همين تاپيك مراجعه كني چون با فونيكس نميشه فلش كني!
كي ميايي؟!
خدا خفت نكنه محســـــــــــــــــــــــــــن
اين از آخرين آپديت فيرمور گوشي خودم كه انجام دادم و گوشيمم منفجر نشد!
bijjan
boof divoone
ضمنا گوشی من خودش اتوماتیک با اینترنت همراه اول نسخه جدیدش سیستم عامل رو میگیره
یه سونی اریکسون p990i هم دارم که بعد از 3 سال چند وقته پیش به همین شکل(البته با نرم افزار سونی)فلشش کردم خدائیش گوشیم زنده شد
سرعتش چند برابر بالاتر و ...... به قول خودت منفجر شد
Hurricane
shaparak64
ولی گوشی من Aino سونی اریکسونه
تو هم خوب میشی
Holtek
مرسی مازیار جان ، دیگه داری دکون تعمبرکارارو تخته میکنی
البته من این کار رو توصیه نمی کنم که چون کوچکترین اشتباه باعث پریدن شماره سریال گوشی خواهد شد.
gilas
نوکیا دوست نمیدارم
aac198000
مثل همیشه مفید بود
ماهی
Life Dream,
ممنون.داداش مازیار
Life Dream
فكر نكنم با اين برنامه بشه آيفون رو فلش زد!
در واقع هيچ تفواتي نداره! چون اونم مثل Box رم رو فرمت و دوباره سيستم عامل رو نصب ميكنه! مثل نصب ويندوز كه اول درايو C كامپيوتر رو فرمت ميكنيد و بعد ويندوز رو ميزنيد! اونم به همين شكل عمل ميكنه و تفاوتي با Box نداره!
ميدوني چقدر طول ميكشه؟! تازه اگه DCنشه! و تازه اگه به خاطر تحريم اجازه آپديت بده! و حتي اگه اجازه بده زبان فارسي رو بهتون نميده!! كي تا الان موفق شده با اينترنت گوشي آپديت كنه؟!
سرعتش چند برابر بالاتر و ...... به قول خودت منفجر شد زبان گوشی از دو زبان انگلیش و فرانسه به 27زبان ارتقا پیدا کرد اما فارسی بهش اضافه نشد
به خاطر پروداكت كدي بدوه كه بهش دادي! احتمالاً از پروداكت فارسي استفاده نكردي!! چون در اين حالت لازمه پروداكت عوض بشه
هاين؟!!
ولی گوشی من Aino سونی اریکسونه
پس از Flash Tool استفاده كن
آخه سوتي اريكسون هم شد گوشي!!
خوب همش اطلاعات مردم رو كش ميبريد
نمایش یا پنهان متن
دارام شوخي ميكنم داداش رضاي گل، به دل نگيري ها!شماره سريال كه تغيير نميكنه، تنها چيزي كه تغيير ميكنه پروداكت كد هست، اونم با تاييد خودمون اگه بخواييم فارسيش كنيم، اگه تغيير كرد من همينجا اعلام ميكنم كه پاسخگو خواهم بود
تازه با برنامه NSS ميشه سريال رو به همون سريالي كه خودت ميخوايي دوباره برگردوني، خودت كه استادي دكي جان
نوکیا دوست نمیدارم
شما يه لحظه تشريف بيارين بيرون لطفاً
قربان شما
خواهش. ميكنم ماهي لپ قرمزي
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→