₪ انجمن بوف بوفی ₪ » کامپیوتر و آی تی » :: آموزش فلش كردن موبايل بدون Box، در خانه!! ::
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » کامپیوتر و آی تی » :: آموزش فلش كردن موبايل بدون Box، در خانه!! ::
1 2

بدون عکس

:: آموزش فلش كردن موبايل بدون Box، در خانه!! ::

1268 بازدید، 29 پست، نویسنده: Life Dream

• Aramesh

قربون داداش مازیار معلم خودم مــــــــــرسی عالی بود :78: :11:

• Life Dream

نقل قول: Aramesh
    قربون داداش مازیار معلم خودم مــــــــــرسی عالی بود

آخي آبجي آرامشم، مرسي آبجي جون :9: :100:

• gilas

نقل قول: Life Dream
    شما يه لحظه تشريف بيارين بيرون لطفاً

نمیام :2:
    میخوای دبام کنی :17:

• Life Dream

نقل قول: gilas
    نمیام
    میخوای دبام کنی

پـ نـ پـ نه ميخوام بهت گوشي نوكيا بدم 315

• Kishe Mehr

بعله به خاطر همين به صورت PDF درش اوردم كسي كپي پست نكنه!! :4:

نه منظورم این بود که خودتون هم این کار رو روی گوشی انجام دادید یا خیر که بعد دیدم این کار رو کردید :24:

نقل قول: Life Dream
    ولي جديدترين ورژن فيرمور با پروداكت فارسي رو وقتي براتون ميزارم كه رنگ تم گوشيتونو بگيد!

منظور از رنگ تم گوشی چیه؟ :7: آر ام منظور هست؟ مال من 596 هست :9:

ولی میگم برنامه ی فونیکس و اینا که حجمش یه مقدار بالاست :17: فکر میکردم حجمش کمه. ولی اشکال نداره میرم با ای دی اسل میدانلودم 351

• boof divoone

ميدوني چقدر طول ميكشه؟! تازه اگه DCنشه! و تازه اگه به خاطر تحريم اجازه آپديت بده! و حتي اگه اجازه بده زبان فارسي رو بهتون نميده!! كي تا الان موفق شده با اينترنت گوشي آپديت كنه؟!

گوشی الان من نوکیا مدل c300هستش جونه مازیار همین چند وقته پیش برای دومین بار با دانلود 40 مگابایتی ابدیت شد و جالبه بگم بعضی نواقص و مشکلاتش برطرف شد :1:
    به خاطر پروداكت كدي بدوه كه بهش دادي! احتمالاً از پروداكت فارسي استفاده نكردي!! چون در اين حالت لازمه پروداكت عوض بشه

اینی که الان گفتی یعنی چه؟(برره ای گفتم)
    یه کم توضیح بده چون میخوام دوباره فلشش کنم :1:

احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد

• Life Dream

نقل قول: Kishe Mehr
    نه منظورم این بود که خودتون هم این کار رو روی گوشی انجام دادید یا خیر که بعد دیدم این کار رو کردید :24:

بله، گوشي خواهر و برادرو دامادمونم فلش كردم، اينقده حال ميده! :56:
    منظور از رنگ تم گوشی چیه؟

اين گوشي رنگهاي سفيد/نقره ای ، طوسی ،‌ سبز ، آبی ، نارنجی ، صورتی داره! رنگ گوشي شما چيه؟!
    ولی میگم برنامه ی فونیکس و اینا که حجمش یه مقدار بالاست :17: فکر میکردم حجمش کمه. ولی اشکال نداره میرم با ای دی اسل میدانلودم

عوضش پرقدرتترين نرم افزار هست! مهم اينجاست با اين نرم افزار حتي ميتوني فلش گوشيهاي ديگه رو هم روي يه سري از گوشيهاي ديگه بزني! مثلاً سيستم عمال C6 رو روي 5800 ميشه زد! و يا حتي پروداكت گوشي رو عوض كني واونو فارسي يا هر زبان ديگه تغيير بدية حتي رنگ تم رو و خيلي كاراي ديگه!

براي گشتن خودتو خسته نكن، بيا اينم از اخرين ورژن اين برنامه!

Phoenix Service Software 2011.46.2.47246

دقت كن برنامه كرك شده و به صورت پچ هست، آنتي ويروس فايل كرك شده برنامه رو ويروس تشخيص ميده! قبل از نصب آنتي ويروس رو غير فعال كنيد سپس برنامه رو نصب كنيد.

نقل قول: boof divoone
    گوشی الان من نوکیا مدل c300هستش جونه مازیار همین چند وقته پیش برای دومین بار با دانلود 40 مگابایتی ابدیت شد و جالبه بگم بعضی نواقص و مشکلاتش برطرف شد

نواقص كه حتماً بايد برطرف بشه! زبان فارسي هم داره؟ منظورم منو فارسي هست!
    اینی که الان گفتی یعنی چه؟(برره ای گفتم)
    یه کم توضیح بده چون میخوام دوباره فلشش کنم

نوكيا براي هر زبان و كشوري يه پروداكت كد قرار ميده و هر پروداكت كد در هر ورژن با ورژن قبل متفاوته، حتي در رنگ گوشي و نوع زبان! بايد اول مطمئن بشي كه اون فلشي كه براي آپديت گوشيت اماده ميكني پروداكتش هموني هست كه مد نظرت هست بعد آپديت رو شروع كني!!
    بعضي وقتا براي پروداكت گوشي شما آپديتي نمياد ولي براي يك پروداكت ديگه اپديت رو ميدن بيرون، شما با عوض كردن پروداكت به وسيله برنامه NSS ميتونيد گوشي رو آپديت كنيد يا اينكه بدون اين كار هم با برنامه فونيكس ميتونيد فلشي رو كه از قبل با پروداكت مورد نظر دانلود كرده بودي رو بدون تغيير پروداكت اپديت كني، برنامه به طور خودكار پروداكت رو به ورژن جديد اپگريت ميكنه!

• boof divoone

نوكيا براي هر زبان و كشوري يه پروداكت كد قرار ميده

بر گرد به اولین پست من من در باره سونی اریکسون گفتم مدلp990iاین مدل تا الان که فارسی نداشته البته فارسی ساز در داخل ایران براش نوشته شده اما اصلا جالب نیست سرعتش رو کند میکنه
    نواقص كه حتماً بايد برطرف بشه! زبان فارسي هم داره؟ منظورم منو فارسي هست!

این مدل نوکیا کاملا سفارش ساخته ایرانه و ساخت کشور رمانی هستش فارسی داره و حتی کیبورد بزکش با حروف فارسی و انگلیسی هست :1:

احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد

• Life Dream

بر گرد به اولین پست من من در باره سونی اریکسون گفتم مدلp990iاین مدل تا الان که فارسی نداشته البته فارسی ساز در داخل ایران براش نوشته شده اما اصلا جالب نیست سرعتش رو کند میکنه

راستش من تا الان هيچ وقت سوني اريكسون نداشتم از اون زياد خبر ندارم! :37:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: