▧ تصویر در دسترس نیستدرست وقتی که لبخندتو دیدم همون لحظه به آرزوم رسیدم▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستبزار دنیامو پای تو بریزم بزار حس کنم اینجایی عزیــــزم▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستبا اینکه تازه به دلم نشستی یه حسی میگه خیلی وقته هستی▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستتو تصویره یه رویای قدیمی عزیزم تو تموم زندگیمی▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستخودت که میدونی ،عاشقه چشماتم من تا آخره این زندگی همراتم▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستحرفمو باور کن ، خیلی دوست دارم من بی عشق تو از زندگی بیزارم▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستمیترسم یه روزی ازم جداشی میترسم دیگه عاشقم نباشی▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستهمیشه نگران عشقمونم عزیزم بزار عاشقت بمونم▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستببین پر شده از تو روزگارم به غیر از تو کسی رو دوست ندارم▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستواسه من تو یه عشق بی نظیری به این راحتی از دلم نمیری▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستخودت که میدونی ،عاشقه چشماتم من تا آخره این زندگی همراتم▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستحرفمو باور کن ، خیلی دوست دارم من بی عشق تو از زندگی بیزارم▧ تصویر در دسترس نیست
hadi04
Aramesh
خوگشل بود
ژنرال
hadi04
موزیسین؟ایول اینم از شغل دومم
ژنرال,
اگه ساناز بفهمه از شکلکش استفاده کردی وای وای وای ...
دلشاد
نخبه
اوهوم میدونم
kamal313
maryamlondon1
راضی به زحمتت نیستم
ای وای خدا نکنه گوش شیطان کر
baron jon
دستتون درد نكنه
ali41
bijjan
The one