ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
ali41
gilas
اهووووووووو من خالمو به مرد خسیس نمیدما
shaparak64
اینجام صندلی داغ نیست ..... عشق من واقعیه و از سر هوا یا هوس نیست لزومی به اثباتشم ندارم. ولی به معنی این نیست که من به مژده میرسم
هرچی که قسمت باشه عمو خان من
نخیر عمو خان
میبینی گیلی
عمو خان من به این فکر میکنه که همه میان میخورن و میرن همه ش میگن که : چی بود! غذاشون بد بود! جوجه شون خشک بود!
چرا باقالی پلوش سرد بود! و ....
برای همین عمو خان به این نتیجه رسید که به جای خرج شام عروسی، برات یه ویلا تو بهترین جای بهترین خاورمیانه ی ایران اینا بخره
gilas
نمیخوام من شام علوسی می خوام
gilas
mojde
ali41
حورا
▧ تصویر در دسترس نیست اوه very very my god
پارادوکس عاطفیتون نیاز به تجدید محاسبه داره ما کاری به گذشته و نقضش نداریم زمان حال و داریم
نمایش یا پنهان متن
کار از شکوفه عشق گذشته گلدون شده و گل داده ▧ تصویر در دسترس نیستخاله جون خبری نیست ؟ پس کی با پستهاش ستاره های آسمون و چیده؟ اگه خبری بود ماه و خورشیدم امنیت نداشت همگی ساکن فضا بودیم
▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستali41
ali41
shaparak64
نخیرم
نمایش یا پنهان متن
آفرین عمو خان
mz56mz
منتظريم داداش على
hadi04
mojde
gilas
اینجا بوفیلندِ پای علوسی که بیاد وسط دیگه خاله و خواهر زاده نمیشناسیم
ali41
hadi04
آهااااااااااااااااااااااا به افتخار داماد بیا وسط نبینم کسی نشسته باشه ها وای چه قشنگه امشب شهره فرنگه امشب آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآا
ali41
mojde
mz56mz
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→