تو منو یاد این پیرزن حاج خانوما میندازی که شونصد تا ضرب المثل و شعر و اینها بلدن ساری خیلی هم خوبه داداش کوچیکه
هر چي دلت ميخواد ميگي بعدش هم ميگي خوبه الان ازت قهر ميكنم تا فردا صبح حساب كار دستت بياد داشتم آهنگ شاهرخ رو گوش ميدادم اون قسمتش به اين قسمت موضوع خيلي ميخورد منم نوشتم
نمیدونم چی بنویسم.. خدا رو شکر میکنم برای این لحظه ی زیبا و داشتن دوستان بی همتـــــــایی مثل شما.. منو ببخشید که باعث آزارتون شدم.. خیلی دوستتون دارم... تا بینهایت...
نمیدونم چی بنویسم.. خدا رو شکر میکنم برای این لحظه ی زیبا و داشتن دوستان بی همتـــــــایی مثل شما.. منو ببخشید که باعث آزارتون شدم.. خیلی دوستتون دارم... تا بینهایت...
قربانت خواهری .. نیازی به پوزش نیست .. برا ی همه پیش میاد.. همینکه میدونی برامون عزیز و ارامش بخشی کافیه
سلام دوستای گلم از تون خواهش میکنم نرین من قضیه رو نمیدونم ولی خیلی خیلی به بودنتون عادت کردیم دوستون داریم بدون شما احساس تنهایی میکنیم به خدا این جوری رفتن یه جورایی خودخواهیه! بذارین با هم بمونیم خواهش میکنم ما رو تنها نذارین
وايي ببخش ابجي هيفا يكي يدونه، من الان متوجه اين تاپيك شدم، ولي با عرض معذرت اين تاپيك تقديمي بايد بسته شود
نمایش یا پنهان متنمرسي آبي جون، هميشه و همه جا براي همه بچه ها قوت قبل بودي، در هر غم و شادي هميشه شريك بودي، هميشه دوستانت برات مهم بودن و براشون احترام قائل بودي، ازت بينهايت سپاسگذارم به خاطر همه چيز و به خاطر شوخ طبعيات كه وسط ميدان جنگ هم باشه دشمنم به خنده ميندازه!
امشب خیلی غمگینم فقط همین ناراحتی دیدن تاپیک خدافظی مازیارو کم داشتم اون تاپیکو اینو باهم باز کردم یهو جا خوردم امشب شب مزخرفی رو گذروندم! اه داداشی مازیار ببین چقدر دوست دارن آرامش نازم ببین ولی هیچ کس منو دوست نداره من میـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرم میرم به جایی که منو دوستم داشته باشن نمایش یا پنهان متنولی هیچ جا نمیرم آخه ... هیچی
hadi04
هر چي دلت ميخواد ميگي بعدش هم ميگي خوبه
The one
باید میزدی : این کارو نکن ، فیلیکس !!!! لورا ....
ساری من این پستتو دیر دیدم دکی داداش.. اینها کین؟ شخصیتهای کارتونی؟
اونجوری که بیشتر ناراحت میشدن
نه تو رو خدااا
حالا خواستی قهر کنی بگو چه اهنگی دوست داری تو تاپیک منت کشی برات بذارم
یه کم به اون گوشت استراحت بده بیچاره همش در حال شنیدن موزیکه
maryamlondon1
خدا را شکر حل شد
The one
آره خدا رو شکر خواهری
شاید خودش خواست که دیگه مدیر نباشه مثل خودم!!
Aramesh
خدا رو شکر میکنم برای این لحظه ی زیبا و داشتن دوستان بی همتـــــــایی مثل شما..
منو ببخشید که باعث آزارتون شدم..
خیلی دوستتون دارم... تا بینهایت...
ژنرال
وداع نکن..
The one
خدا رو شکر میکنم برای این لحظه ی زیبا و داشتن دوستان بی همتـــــــایی مثل شما..
منو ببخشید که باعث آزارتون شدم..
خیلی دوستتون دارم... تا بینهایت...
قربانت خواهری .. نیازی به پوزش نیست .. برا ی همه پیش میاد.. همینکه میدونی برامون عزیز و ارامش بخشی کافیه
The one
چقدر ملیح هستی .. تو با این قیافه ی جذابت وداع کنی بهتره یه وقت بچه ی شیرین این شکلی نشه
maryamlondon1
فکر نکنم .بر من هم پیش امده دفعه قبل هم من از مدیریت انصراف دادم خیلی عصبانی بودم
The one
نازی
bijjan
mojde
ژنرال
نگران نباش بچه به داییش میره
The one
داریم بدون شما احساس تنهایی میکنیم به خدا این جوری رفتن یه جورایی خودخواهیه!
بذارین با هم بمونیم خواهش میکنم ما رو تنها نذارین
خیلی مرسی داداش بیژن گل
maryamlondon1
مگه پدر مافیا اسمش بهروزه
Life Dream
نمایش یا پنهان متن
مرسي آبي جون، هميشه و همه جا براي همه بچه ها قوت قبل بودي، در هر غم و شادي هميشه شريك بودي، هميشه دوستانت برات مهم بودن و براشون احترام قائل بودي، ازت بينهايت سپاسگذارم به خاطر همه چيز و به خاطر شوخ طبعيات كه وسط ميدان جنگ هم باشه دشمنم به خنده ميندازه!The one
ali41
منم قهر کنم
ژنرال
من تو نوبتم
shaparak64
اون تاپیکو اینو باهم باز کردم
امشب شب مزخرفی رو گذروندم! اه
داداشی مازیار ببین چقدر دوست دارن
ولی هیچ کس منو دوست نداره
من میـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرم
میرم به جایی که منو دوستم داشته باشن
نمایش یا پنهان متن