ببین دو روز نبودما....چه خبره اینجا Aramesh, Life Dream, ببینید ! من اصلا نمی دونم چه خبره..مگه الکیه؟ مگه دست خودتونه؟ خواستم از شاپری بخوام با شلاقش بیاد سراغتون مثل اینکه اونم یه جورایی بند خونه تکونیه خب حالا دیگه بهتون ثابت شده که خیلی ها دوستتون دارن..پس دیگه حله هیفای مهربون سایت هم که خیلی خیلی ماهه دستش درد نکنه..این بوسا هم برای یکتای عزیز...تا دندون داری بذار ببوسمت
نازی ترگلممم.. خوشا به سعادت همسر گرامیت که اینقدر با احساسی
نقل قول: هاچو هاچو
بزن بزن که داری خوب میزنی....
واقعا میخوای بزنمت؟ خوب میزنم؟ نه میتی یره واقعا نظرم نسبت بهت عوض شد.. خیلی چیپسر شجاعی هستی نمایش یا پنهان متناز نوع کتک خوردش
آقا من همش یکدونه (یکتا) میخوام انصاف نیست تو صف وایستم
نمایش یا پنهان متنمطمئنی چیز دیگه ای نمیخوای؟ به بیست تا یکتا شاید به دردت بخوره اینم اچه امانت ها برسونش به مقصد
درد B درمون
اینو باید تو تاپیک ترجمه مینوشتی!!
نقل قول: shaparak64
روح و روانتو پاک میکردم
روحشو نمیدونم ولی روانش کمرنگه زود پاک میشه.. با استناد به تاپیک مشهدی اسهال رفته!!
نقل قول: hadi04
خیلی خشک گذشت واسه من چرب بود
فقط پودر بچه کم داشتیدا با اون هاتی هوا ی ده و روغن کرچک کیک طبی خوبی میشد!!
نقل قول: carlos
چشم
خسته نباشی آفرین چیپسر خوب
نقل قول: ماهی
هیفای مهربون سایت هم که خیلی خیلی ماهه دستش درد نکنه..این بوسا هم برای یکتای عزیز...تا دندون داری بذار ببوسمت
هر وقت بی دندون شدم فقط این شکلکو میذارم انگار لباش تو لثه هاش جمعه قربانت فرحنازم خودت هم گلی هم ماهی عزیزم
نقل قول: دلشاد
مرسی آبجی یکتای مهربونم کارت عالی بود
خودت عالی هستی داداشی گلم
نقل قول: Life Dream
آبجي يكي يدونه بازم كه ازم نقل قول نگرفتي!! بهت نميگم پست شماره چند هستم تا خودت بري همه پستا رو بگردي تا پيداش كني!
واییییی تو کی پست زدی که من ندیدم خدا مرگم بده صابخونه پشت در جا مونده من دارم هرکر م یکنم
نقل قول: Life Dream
وايي ببخش ابجي هيفا يكي يدونه، من الان متوجه اين تاپيك شدم، ولي با عرض معذرت اين تاپيك تقديمي بايد بسته شود
نمایش یا پنهان متن مرسي آبي جون، هميشه و همه جا براي همه بچه ها قوت قبل بودي، در هر غم و شادي هميشه شريك بودي، هميشه دوستانت برات مهم بودن و براشون احترام قائل بودي، ازت بينهايت سپاسگذارم به خاطر همه چيز و به خاطر شوخ طبعيات كه وسط ميدان جنگ هم باشه دشمنم به خنده ميندازه!
قربونت برم مهربون .. همه ی اینها وصف خودته مخصوصا اون قوت قبل و بعد!! حالا تاپیکم خواستی ببندی حداقل روز ببندش که کلیدساز بتونه بیاد داداش گلم بی شوخی خیلی برامون عزیزی و واقعا از موندنت ذوقمرگ شدم.. خیلی مرسی مازی نازی گل.. تولدتم مبارک باشه عزیز آبجی
مگه کسی دست به تاج مازیار جان زده بود؟ چرا شایعه درست میکنی آبجی
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
هاچو هاچو
درد B درمون
shaparak64
مهدی حیف که شارژ ندارم
هاچو هاچو
آخ جون
shaparak64
ولی مثل اینکه تو رفتی رسیدی به ده، که انقدر خوشحالی
خوش گذشته ها
هاچو هاچو
hadi04
واسه من چرب بود
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
بله خودم گفتم چربش کنن نا سلامتی رفیقیم
hadi04
نمایش یا پنهان متن
هر چه از دوست رسد نيكوست
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
قربون داداشم برم
carlos
ماهی
Aramesh,
Life Dream,
ببینید ! من اصلا نمی دونم چه خبره..مگه الکیه؟ مگه دست خودتونه؟
خواستم از شاپری بخوام با شلاقش بیاد سراغتون مثل اینکه اونم یه جورایی بند خونه تکونیه
خب حالا دیگه بهتون ثابت شده که خیلی ها دوستتون دارن..پس دیگه حله
هیفای مهربون سایت هم که خیلی خیلی ماهه دستش درد نکنه..این بوسا هم برای یکتای عزیز...تا دندون داری بذار ببوسمت
دلشاد
خوشحالم آبجی آرمش عزیز و داداش مازیار عزیز را میبینم
Life Dream
ali41
مگه بربری میخوای بخری
The one
آی انار انار
سرد می کنی؟ یعنی چی کاکو؟
نازی ترگلممم.. خوشا به سعادت همسر گرامیت که اینقدر با احساسی
واقعا میخوای بزنمت؟
نمایش یا پنهان متن
از نوع کتک خوردشنمایش یا پنهان متن
مطمئنی چیز دیگه ای نمیخوای؟ به بیست تا یکتا شاید به دردت بخورهاینو باید تو تاپیک ترجمه مینوشتی!!
واسه من چرب بود
قربانت فرحنازم خودت هم گلی هم ماهی عزیزم
خودت عالی هستی داداشی گلم
واییییی تو کی پست زدی که من ندیدم خدا مرگم بده صابخونه پشت در جا مونده من دارم هرکر م یکنم
نمایش یا پنهان متن
مرسي آبي جون، هميشه و همه جا براي همه بچه ها قوت قبل بودي، در هر غم و شادي هميشه شريك بودي، هميشه دوستانت برات مهم بودن و براشون احترام قائل بودي، ازت بينهايت سپاسگذارم به خاطر همه چيز و به خاطر شوخ طبعيات كه وسط ميدان جنگ هم باشه دشمنم به خنده ميندازه!
قربونت برم مهربون
حالا تاپیکم خواستی ببندی حداقل روز ببندش که کلیدساز بتونه بیاد
maryamlondon1
خیلی خوشحالم باز مازی تاجش پس گرفت
بچه مثبت
مگه کسی دست به تاج مازیار جان زده بود؟
چرا شایعه درست میکنی آبجی
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
hadi04
بيا به بالينم نه اينكه برو
همون كه بعد از ورزش و گرم كردن ميكنن ديگه
Life Dream
ما تاپيك نميبنديم، تاپيك ويرايش ميكنيم، تاپيم درست ميكنيم، تاپيك اصلاح ميكنيم، پيرزن خفه ميكنيم، برف پشت بوم جارو ميكنيم
The one
به خاطر اون تاپیک خوشمل آخرت باشه بیا به بالینم انار دون کن بدیم مرغ و خروسها
آهان منظورت سرد می کنن
نمایش یا پنهان متن
اینقدر زاویه م شیبداره که میترسم حدس انحرافی بزنمداداشی مگه برفو جارو می کنن؟ پس یادم باشه بعدا برم خونه رو پارو کنم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→