میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
سلام به روي ماهت امين خان خونه دوستي و نو مبارك ايشالا هميشه توش جشن و شادي بر پا باشه يه سر با خانوم بچه ها بياين منزل در خدمتتون باشيم اينطوري كه زشته همش ما بيايم خونتون
Kishe Mehr, ممنون مجتبی جان خیلی خوش اومدی. گزینه دال اورجینال نداریم اما بدون الفش هست، قیمتش بالاست shaparak64, ممنون از حضورت شاپرک عزیز امیدوارم خوب پذیرایی شده باشی هاچو هاچو, ممنون مهدی جان خوش اومدی. از خودت و شیرینی هات راضی هستم The one, ممنون از حضورت هیفای بی همتا با حضورت دمای خونه رفت بالا منم همونهارو برات آرزو دارم چکاوک, ممنون ترگل مهربان همیشه به من لطف داشتی hadi04, ممنون آرسام جان اینجا خونه خودتونه! شما آدرس بده ما هم میایم پیشت
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
انسانهای رُک و با جنبه رو خیلی دوست دارم و از انسانهای دروغگو فاصله میگیرم. همیشه سعی کردم خونسردی خودم رو حفظ کنم اما گاهی موفق به این امر نمیشم! (میگن سادات جدّ تندی دارن! ). دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم ولی دوست دارم اگر کسی از دستم ناراحت شد حتما بیاد به خودم بگه! خودمم سعی کردم اگر از کسی ناراحتی دارم رودرو بهش بگم. وقتی مسئولیتی قبول میکنم دوست دارم به بهترین نحو انجام بدم. بین عقل و احساس اگر بخوام یکی رو انتخاب کنم مسلماً انتخابم احساس نخواهد بود! اما سعی میکنم صرفاً سفید و یا سیاه به قضیه نگاه نکنم! بر خلاف خیلیا، احساسات کسی رو وسیله رسیدن به اهدافم قرار نمیدم
تقریباً مانیفست منه !
اگر چه توی این سایت همه ی دوستان برام عزیز هستن اما چند نفری رو ارادت دارم بهشون از جمله شما و البته همیشه ابراز کردم
سلام خونت مبارك چه بزرگ و دلبازه آدم دلش وا ميشه از پنجره هايي كه رو به حياط دوستي باز ميشه و تو باغچش پر گلاي معرفته و عطر رفاقت بيريايي تو باغچش پيچيده من كه افتخار ميكنم به اين خونه و صاحبش
ممنون آرسام جان اینجا خونه خودتونه! شما آدرس بده ما هم میایم پیشت
یادداشت بفرمایید صفحه شخصی کاربران منزل هادی 04 یا همون آرسام خودتون اگر بیرون از سایت هم آدرس میخواید یادداشت بفرمایید: شیراز منزل بابام اینا منتظرتون هستیم
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Kishe Mehr
خونه ی دوستیت مبارک باشه و ایشالله همیشه توش شادی و جشن وعروسی و... باشه
راستی حال میکنید اول شدم
shaparak64
این از اول شدنم
سلام به روی ماهت دوست!
ممنون
دوستانم بنشينند آرام
گل بگو گل بشنو
▧ تصویر در دسترس نیست
پذیرایی نمیکنی؟
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
پذیرایی میخوای؟
بفرما اینم پذیرایی اسپشیال
نمایش یا پنهان متن
اینم واسه تو که چشم دیدن اول شدن یکی رو نداری
Kishe Mehr
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
[b]یعنی کی میتونه باشه؟
shaparak64
دستت درد نکنه
هاچو هاچو
The one
خونه ی دوستیت مبارک امین جان با ارزوی بهترینها
هاچو هاچو
چکاوک
▧ تصویر در دسترس نیست
The one
hadi04
خونه دوستي و نو مبارك
ايشالا هميشه توش جشن و شادي بر پا باشه
يه سر با خانوم بچه ها بياين منزل در خدمتتون باشيم اينطوري كه زشته همش ما بيايم خونتون
بچه مثبت
ممنون مجتبی جان
shaparak64,
ممنون از حضورت شاپرک عزیز
هاچو هاچو,
ممنون مهدی جان
The one,
ممنون از حضورت هیفای بی همتا
چکاوک,
ممنون ترگل مهربان
hadi04,
ممنون آرسام جان
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بهونه
منم نظرمو دادم
ژنرال
شعر زیبا و پرمعنایی انتخاب کردی
تقریباً مانیفست منه !
اگر چه توی این سایت همه ی دوستان برام عزیز هستن اما چند نفری رو ارادت دارم بهشون از جمله شما و البته همیشه ابراز کردم
mojde
موفق باشي برادر خوبم بهترينها رو برات آرزو دارم
carlos
مطمئنم صفحه پر باري ميشه
وارد خانهی پر عشق و صفايم گردد
يک سبد بوی گل سرخ
به من هديه کند
اينم بوی گل سرخ هديه من به شما
▧ تصویر در دسترس نیست
gilas
ایشالا همیشه توش شادی و بزن بکوب و بخور و بنوش باشه
ایشالا تو همین خونه گل گندمتو بیاری