عزاداری عجیب غریب ماداگاسکار در شرق آفریقا تمام چیزهایش منحصر به فرد است و در جاهای دیگر وجود ندارد . مثل حیوانات -گیاهان -تاریخ زمین شناسی و امثال آن -ولی عجیب ترین مطلب تسلیت گفتن بومیان این کشور است . در این کشور رسم است -شاید همین الان نیز باشد- که بعد از دفن متوفی همسر وی در آستانه کلبه خودش لخت مادرزاد می خوابد و مردان قبیله که می خواهند به او تسلیت بگویند او را در آغوش گرفته و معاشقه کاملی انجام می دهند تا انزال صورت گیرد و تا زمانی که زن بیوه اجازه ندهد باید عشق بازی ادامه داشته باشد . طبق نظر و در خواست بیوه برای شادی روح شوهرش این مراسم بین سه تا چهل روز طول می کشد و اگر زن باردارشد پدر بچه همان شخص متوفی تلقی می شود و قبیله به وی احترام زیادی می گذارد . اگر مردی از این کار خوداری کند توهین به متوفی تلقی می شود . در این چهل روز زن کار نمی کند و دیگران برایش غذا می اورند و یا بچه هایش را نگهداری می کنند . فیلم این مراسم در آرشیو دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران موجود است . دوستانی که به دانشگاه تهران دسترسی دارن فیلمشو بیارن ببینیم و باهاشون همدردی کنیم
Gormesabzi, برای شادی روح آن مرحوم از دست رفته عمو محمود بیا تا یه سر بریم ببینیم بنده خدا چیزی نیاز نداره بهروز و مازیار رو هم بیار محسن تو هم باعلی بیا مهدی رو هم بیارید به شرطی که درسهاشو خونده باشه ها مجتبی تو هم بیا ظاهرا اگه امتناع کنی بی احترامی به حساب میاد راستی اگه یکی زنش بمیره اونوقت زنهای اون قبیله براش چکار میکنن؟ خوب رجز شروع کن ما که رفتیم با نوای کاروان بار بندید همرهان این قافله عزم ماداگاسکار دارد به به عجب حالی ماداگاسکار دارد
چشم اما توهین و بی احترامی نشه بعد بیاد تاپیک اعتراض بزنه
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
سه تا چهل روز طول می کشد و اگر زن باردارشد پدر بچه همان شخص متوفی تلقی می شود و قبیله به وی احترام زیادی می گذارد
خوب تو این چهل روز از کجا میدونن بابای بچه کیه
نقل قول: Gormesabzi
دوستانی که به دانشگاه تهران دسترسی دارن فیلمشو بیارن ببینیم و باهاشون همدردی کنیم
اره من هم دوست دارم ببینم شاید شوهرم همراه کاروان هادی فرستادم برا تسلیت اخه باید عرض ادب کنیم تاپیک خواندیم نمیشه بی خیال باشیم دور از ادبه راستی هادی اگه جا داری سه نفر میوه رسیده دارم باخودت ببر
من دم عوارضی ماداگاسکار وایستادم هر ایرانی بخواد وارد بشه سریع گردنشو میزنم
ببخشید عوارضش چیه؟ نگفته بودن عوارض داره که بچه ها برگردید عوارض داره نه ولش کن هر چی باشه عوارضش می ارزه حرف چهل روزه بچه ها بر نگردید ادامه بدید ما میتونیم ما پیروزیم
برای شادی روح آن مرحوم از دست رفته عمو محمود بیا تا یه سر بریم ببینیم بنده خدا چیزی نیاز نداره بهروز و مازیار رو هم بیار محسن تو هم باعلی بیا مهدی رو هم بیارید به شرطی که درسهاشو خونده باشه ها مجتبی تو هم بیا ظاهرا اگه امتناع کنی بی احترامی به حساب میاد راستی اگه یکی زنش بمیره اونوقت زنهای اون قبیله براش چکار میکنن؟ خوب رجز شروع کن ما که رفتیم با نوای کاروان بار بندید همرهان این قافله عزم ماداگاسکار دارد به به عجب حالی ماداگاسکار دارد
من نميام، ميخوام به شما بيشتر برسه، زنتيكه ذغال سنگ
راستی هادی اگه جا داری سه نفر میوه رسیده دارم باخودت ببر
در بست نوکرشونم هستم جا داریم واسه اونا وی آی پی هم داریم برفس بیاد مامان مریم آقاتون هم برفس که داره شلوغ میشه ها چهل روز بیشتر نیست باید حسابی از زیر خجالت خانواده مرحوم در بیایم (میترسم بعد از چهل روز جمعیت خانواده مرحوم از شمار خارج بشه)
طبقه آخرین تحقیقات از دانشگاه تهران معلوم شد که مرحوم مبتلا به ایدز بوده خفن .
دلیلشم رفتار پر خطرش در مراسم ختم همسایه بقلیشون بوده .....
ای داد بیداد دوستان در راه رسیدن به هدف خیلی خطرات هست ولی شما کوتاه نیاید از پوشش استفاده میکنیم (استغفرالله خدایا منو لیلا و تموم اعضای سایت رو بیامرز )
نقل قول: Gormesabzi
حالا کاروان چند نفر؟؟؟
والا دائم داره اضافه میشه البته خیالتون راحت باشه توی قرارداد نوشته همه چیز با کاروانه
(استغفرالله خدایا منو لیلا و تموم اعضای سایت رو بیامرز )
قربونت ...من قرارداد دارم وقتی ۸۵ سالم شد میرم مکّه کلی سنگ میزنم به شیطان بعد برمیگردم توبه و فلان ...سفره اینا نذر میکنم بعدشم ۹۵ سالگی میرم بهشت ...شما کار خوبان را قیاس از خود مگیر
مخلوط کن
عزاداری عجیب غریب
ماداگاسکار در شرق آفریقا تمام چیزهایش منحصر به فرد است و در جاهای دیگر وجود ندارد . مثل حیوانات -گیاهان -تاریخ زمین شناسی و امثال آن -ولی عجیب ترین مطلب تسلیت گفتن بومیان این کشور است . در این کشور رسم است -شاید همین الان نیز باشد- که بعد از دفن متوفی همسر وی در آستانه کلبه خودش لخت مادرزاد می خوابد
دوستانی که به دانشگاه تهران دسترسی دارن فیلمشو بیارن ببینیم و باهاشون همدردی کنیم
hadi04
برای شادی روح آن مرحوم از دست رفته عمو محمود بیا تا یه سر بریم ببینیم بنده خدا چیزی نیاز نداره بهروز و مازیار رو هم بیار محسن تو هم باعلی بیا مهدی رو هم بیارید به شرطی که درسهاشو خونده باشه ها مجتبی تو هم بیا ظاهرا اگه امتناع کنی بی احترامی به حساب میاد
راستی اگه یکی زنش بمیره اونوقت زنهای اون قبیله براش چکار میکنن؟
خوب رجز شروع کن ما که رفتیم
با نوای کاروان بار بندید همرهان این قافله عزم ماداگاسکار دارد به به عجب حالی ماداگاسکار دارد
mz56mz
mojde
جلفاي بيخودكي
مخلوط کن
برادر با شمام ..
دوست عزیز با شمام
سریع حرکت کن ..ترافیک ایران/ماداگاسکار روون شه...
hadi04
برادر با شمام ..
دوست عزیز با شمام
سریع حرکت کن ..ترافیک ایران/ماداگاسکار روون شه...
همش چهل روز؟
ژنرال
carlos
بچه مثبت
اما توهین و بی احترامی نشه بعد بیاد تاپیک اعتراض بزنه
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
mojde
sal2a
maryamlondon1
خوب تو این چهل روز از کجا میدونن بابای بچه کیه
اره من هم دوست دارم ببینم
hadi04
ببخشید عوارضش چیه؟ نگفته بودن عوارض داره که بچه ها برگردید عوارض داره
Life Dream
راستی اگه یکی زنش بمیره اونوقت زنهای اون قبیله براش چکار میکنن؟
خوب رجز شروع کن ما که رفتیم
با نوای کاروان بار بندید همرهان این قافله عزم ماداگاسکار دارد به به عجب حالی ماداگاسکار دارد
من نميام، ميخوام به شما بيشتر برسه، زنتيكه ذغال سنگ
hadi04
در بست نوکرشونم هستم جا داریم واسه اونا وی آی پی هم داریم برفس بیاد مامان مریم آقاتون هم برفس که داره شلوغ میشه ها چهل روز بیشتر نیست باید حسابی از زیر خجالت خانواده مرحوم در بیایم (میترسم بعد از چهل روز جمعیت خانواده مرحوم از شمار خارج بشه)
hadi04
نمیای؟ مطمئنی؟محسن سهمیه مازیار رو بذار واسه دیااکو
مخلوط کن
حالا کاروان چند نفر؟؟؟
hadi04
ای داد بیداد دوستان در راه رسیدن به هدف خیلی خطرات هست ولی شما کوتاه نیاید از پوشش استفاده میکنیم
والا دائم داره اضافه میشه البته خیالتون راحت باشه توی قرارداد نوشته همه چیز با کاروانه
مخلوط کن
قربونت ...من قرارداد دارم وقتی ۸۵ سالم شد میرم مکّه کلی سنگ میزنم به شیطان بعد برمیگردم توبه و فلان
hadi04
ببخشید قراردادتون با چه شرکتیه ما هم یکی ببندیم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→