Gormesabzi, بابا هرچی میشه تو این افریقاس.طرف سیاهپوسته.نون نداره بخوره ولی مراسمات خفن داره نمیدونم تو کدوم خراب شده ای تو افریقاست طرف روز عروسیش در میان حضار بله دیگه!!!!!! اینم اشک شوق من بابت این مراسمای شکوهمند که هر روز بر اطلاعاتم افزوده میشه
بیمه شون میکنی اگر اره فقط پدر شوهرم میفرستم ازامایشی .تا مارا از شر مادر شوهر راحت کنه
بيچاره پدر شوهرت چكار كرده مگه؟ آره بيمه ميكنيم البته سفارشي هم كار ميكنيم اگر خواستي كسي رو بفرستي اونور (اون دنيا )فقط بگو و تاريخ بده تا بفرستيمش با اولين پرواز
هادی پدر شوهرم 4 سال پیش عمرش داد به شما ... نمیشه به جاش مادر شوهر بفرستیم اخه این بیچاره 4 سال در حسرت شوهره ضمانت هم ولش کن هر چه باد اباد ییست روز برا خانم متوفی و20 روز برا مادر شوهرم ثواب داره
هادی پدر شوهرم 4 سال پیش عمرش داد به شما ... نمیشه به جاش مادر شوهر بفرستیم اخه این بیچاره 4 سال در حسرت شوهره ضمانت هم ولش کن هر چه باد اباد ییست روز برا خانم متوفی و20 روز برا مادر شوهرم ثواب داره
ایشالا روحشون شاد باشه ماما مریم ببخشید نمیدونستم اینطوری گفتم امیدوارم ازم ناراحت نشده باشید مادر شوهرتون هم ایشالا زنده باشن 4 سال تنهایی خیلی سخته حالا ببینیم اونجا اون خانومه حاضره سهمیه بیست روزش رو ببخشه اگر شد خبرتون میکنم
هرچی فتنه است از این آرسام بی حیا بلند میشه به به! نه! به به! عمو خان من چه راه افتاده تو این مجالس لهو و لعب میره تازه از کاروونچی هم دفاع میکنه نمایش یا پنهان متن
gilas
شما هم اگه مدارا دست و بالتو نبسته بود که اول صف بودی
نمایش یا پنهان متن
بقول هیفا یکی یه دونه جاده چالوس بعد تونل کندوان شوخی کردمالتماس دعا اخوی
پتروس پتروس که مسگن شماها هستین
فقط مواظب باشین بلای که سر انگشت پتروس اومد سر شماها نیاد
الهام
بابا هرچی میشه تو این افریقاس.طرف سیاهپوسته.نون نداره بخوره ولی مراسمات خفن داره
نمیدونم تو کدوم خراب شده ای تو افریقاست طرف روز عروسیش در میان حضار بله دیگه!!!!!!
اینم اشک شوق من بابت این مراسمای شکوهمند که هر روز بر اطلاعاتم افزوده میشه
بندری
The one
هادي خفه نشي خيلي خنديدم از دستت
نظر شخصيم اينه كه اين انزالها رو جمع مي كنن ، جاي حلواي روز چهلم ميدن به ملت عزادار!!!
هاچو هاچو
همچین کسی بهتره خودش متوفی بشه
برم ماداگاسکار یه وقت بی احترامی نکنم...
SaMaN TaJ
hadi04
حالا جهت تنوير افكار عمومي گفتم
فقط مواظب باشین بلای که سر انگشت پتروس اومد سر شماها نیاد
شرمنده وجدان كاري به ما اجازه كم كاري رو نميده اگه انگشتمون تو سوراخ سد بشكنه هم ما بايد توي اين كار موفق باشيم
اوه اوه چه شود
نخبه
maryamlondon1
بیمه شون میکنی
..اوه مای گاش ...اوه اوه ..هاردر هاردر
وای خدا دلم درد گرفت
دادش خسرو شکمت صابون نزن لیلی میگه ایدز دارن
hadi04
ali41
هر چه باداباد فکر کنم باید بیام
..اوه مای گاش ...اوه اوه ..هاردر هاردر
تو قسمت گاشش من به مشکل خوردم
مدیر سایتو بی حیاتی
اول صف
نمایش یا پنهان متن
رفتیم تو کار طلاقمحتاجیم به دعاتون آبجی اونم از نوع خیلی زیادش
خانومای محترمه تجربه بدن
maryamlondon1
Kishe Mehr
کاکو دیگه حرفی زدی که اصلا نتونم روی حرفت حرفی بزنم
هان؟
نمایش یا پنهان متن
توپ 40 تیکه هم که باشه دیگه بدبخت نابود شده چه برسه به این زنیکه ی بدبخت
چیزی بهت نمیرسه و فکر کنم باید بشینی بچه داری کنی و کهنه بشوری
در ره منزل حاجخانوم ماداگاسکارایی خطرهاست در آن شرط اول قدم آنست که به قول کاکو هادی مجهز به پوشش باشی
levrone
مردها مسلما خودشونو وقف و فدای این موضوع میکنن چون هدف خدمت بید! در شادی روح آن مرحوم هم موثر بید!
hadi04
ایشالا روحشون شاد باشه ماما مریم ببخشید نمیدونستم اینطوری گفتم امیدوارم ازم ناراحت نشده باشید
مادر شوهرتون هم ایشالا زنده باشن 4 سال تنهایی خیلی سخته حالا ببینیم اونجا اون خانومه حاضره سهمیه بیست روزش رو ببخشه اگر شد خبرتون میکنم
maryamlondon1
مادر شوهرتون هم ایشالا زنده باشن 4 سال تنهایی خیلی سخته حالا ببینیم اونجا اون خانومه حاضره سهمیه بیست روزش رو ببخشه اگر شد خبرتون میکنم
نه بابا چرا نراحت بشم روحش شاد
shaparak64
اینجوری احیانا ری..ه نمیشه تو روح شوهره؟؟
زهرمار
ali41
دفعه آخرت باشه به سر کاروان فحش میدی
shaparak64
هرچی فتنه است از این آرسام بی حیا بلند میشه
به به!
نه!
به به!
عمو خان من چه راه افتاده تو این مجالس لهو و لعب میره
نمایش یا پنهان متن
ali41
آخرین ورود: