₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » چشم بادومي تقديم به همه چشم خوشكلاي سايت خصوصا ...
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » چشم بادومي تقديم به همه چشم خوشكلاي سايت خصوصا ...
1 2

بدون عکس

چشم بادومي تقديم به همه چشم خوشكلاي سايت خصوصا ...

1256 بازدید، 32 پست، نویسنده: hadi04

• hadi04

تصویر در دسترس نیست

خانومی چشم بادومی خانومی چشم بادومی
    پنهون نشو که معلومی
    عاشق و دیوونتم عاشق و دیوونتم
    خوش به حالت که ارومی
    هیچ کجا تنها نرو با ما بیا با ما برو
    روز منو سیاه نکن با اون چشات به هر کسی نگاه نکن
    غزل چشمای تو شهرو غزل خون میکنه
    همه رو پریشون میکنه عاشقا رو حیرون می کنه

چشماتون اگر که قربونی می خواد
    اسیر و زندونی می خواد
    می دونی که مجنونش می شم
    میمیرم و قربونش میشم
    خانومی چشم بادومی خانومی چشم بادومی
    پنهون نشو که معلومی
    عاشق و دیوونتم عاشق و دیوونتم
    خوش به حالت که آرومی

نمایش یا پنهان متناگه ممكنه يكي فايل فلشش رو واسم بذاره تا اتو مات پخش بشه نرم افزارم كار نميكنه :99:

دانلود آهنگ

• الهام

خصوصا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :4:

• mati

• The one

به به خوشا به سعادت چشمان مست خوشگلا.. مخصوصا زیبارویان سایت :4:

مرسی کاکو گلوو خیلی خوکشل ببید حظ کرده نموده بیدیم.. :24: :6:

نمایش یا پنهان متنراستی چشات خوشگل میبینه :10:

راستش کانورتر منم کار نمیکنه الان برم یه چرخ بزنم تو نت ببینم میتونم یه کاری بکنم 351

• دلشاد

داش آرسام زیبا بود
    برات پلیرش را درست کردم

• Life Dream

مرسي هادي جان، فكر كردم برامون چشم بادومي كادو فرستادي!! :4:
    دست شما هم درد نكنه بهروز جان براي پلير :72:
    منم با اجازه كمي مرتبترش كردم و لينك دانلود اهنگ هم گذاشتم :40:

• ژنرال

یه مدته کلاً با این تایپیکات رفتی تو کار چشم و ابروی پر و پاچه ملت :83:

• hadi04

نقل قول: الهام

نقل قول: mati

:9: بگم كيه؟ نميگم خودش فهميد :4:
    نقل قول: The one
    راستی چشات خوشگل میبینه :10:

نه خودشم خوشكله :10:
    نقل قول: دلشاد
    داش آرسام زیبا بود
    برات پلیرش را درست کردم

فدات شم داداش بهروز گلم :6:
    نقل قول: Life Dream
    مرسي هادي جان، فكر كردم برامون چشم بادومي كادو فرستادي!! :4:

ميخواي واست بفرستم؟ :4:
    نقل قول: Life Dream
    منم با اجازه كمي مرتبترش كردم و لينك دانلود اهنگ هم گذاشتم :40:

قربون دستت داداشي :6:
    نقل قول: ژنرال
    یه مدته کلاً با این تایپیکات رفتی تو کار چشم و ابروی پر و پاچه ملت :83:

:23: چكار كنيم ديگه كار ديگه اي ازمون بر نمياد

• The one

نقل قول: hadi04
    بگم كيه؟ نميگم خودش فهميد

نه خودشم خوشكله

وایییی من دیگه نفسم در نمیاد.. یکی آب قند بیاره یکی بادم بزنه یکی هم حالتمو عوض کنه بکنتش ذوقمرگگگ :23:

هادی گلو داداش ماه و مهربونم :8: .. اولا که اوج زیبایی سیرت و صورت خودتی.. :11: بعد هم من یه تشکر خیلی بزرگ بهت بدهکارم هم بابت این سلیقه ی زیبات هم بابت شاد کردنم تو این چند روزه اگه نبودی دوام نمیوردم :6:

• hadi04

وایییی من دیگه نفسم در نمیاد.. یکی آب قند بیاره یکی بادم بزنه یکی هم حالتمو عوض کنه بکنتش ذوقمرگگگ :23:

:83: خوب خوشكله ديگه چكار كنم نميتونم حقيقت رو نگم كه :10:
    هادی گلو داداش ماه و مهربونم :8: .. اولا که اوج زیبایی سیرت و صورت خودتی.. :11: بعد هم من یه تشکر خیلی بزرگ بهت بدهکارم هم بابت این سلیقه ی زیبات هم بابت شاد کردنم تو این چند روزه اگه نبودی دوام نمیوردم :6:

فدات شم مطمئن باش اگر تو نبودي هم اصلا اينهمه به من خوش نميگذشت باور كن از بس اين چند روزه خنديدم و شوخي كردم تاثير مستقيمي رو ي حالم داشته خيلي بهترم كمتر سرفه ميكنم باور كن :6:

• The one

از بس اين چند روزه خنديدم و شوخي كردم تاثير مستقيمي رو ي حالم داشته خيلي بهترم كمتر سرفه ميكنم باور كن

جدی؟ خدا رو شکر.. :77: میشن کامپلیشد شد پس ... :4: .. همیشه سرحال و شاد و سالم باشی برادر گل و بانمکم :48: :46:

• hadi04

جدی؟ خدا رو شکر.. :77: میشن کامپلیشد شد پس ... :4: .. همیشه سرحال و شاد و سالم باشی برادر گل و بانمکم :48: :46:

واقعا ميگم خيلي بهترم نمي دونم چرا ولي ممكنه بيشترش از روحيه بدم بوده باشه كه الان بهتر شدم ولي درد سينم هنوز هست ايشالا فردا خبر خوبي بشنوم راديولوژي دارم :48:

• The one

ممكنه بيشترش از روحيه بدم بوده باشه كه الان بهتر شدم

صد در صد گلو.. روحیه روی سیستم ایمنی بدن خیلی تاثیر داره و تو هم الاان بهش احتیاج داری

درد سينم هنوز هست ايشالا فردا خبر خوبي بشنوم راديولوژي دارم

آخی :2: هادی مسکن بخور نذار دردشو تحمل کنی وگرنه ماهیچه هات متشنج میشن دردش بیشتر میشه!! هیچ کمکی هم نمیکنه تازه به ستون فقراتت هم فشار میاد و خدای نکرده گردنت!!
    ان شالله خیره حتما برات دعا می کنم گلووو :48:

• hadi04

آخی :2: هادی مسکن بخور نذار دردشو تحمل کنی وگرنه ماهیچه هات متشنج میشن دردش بیشتر میشه!! هیچ کمکی هم نمیکنه تازه به ستون فقراتت هم فشار میاد و خدای نکرده گردنت!!
    ان شالله خیره حتما برات دعا می کنم گلووو :48:

براي اولين بار توي زندگيم مجبور شدم مسكن ميخورم آره دردش خيلي شديده گاهي باعث قطعي و تنگي نفسم هم ميشه ولي خدا رو شكر اين چند روزه خيلي بهترم خيلي باور كن امروز صدام خيلي صاف بود كيفيت سي دي :4:

• نخبه

چشم بادومي تقديم به همه چشم خوشكلاي سايت خصوصا .

عنوانت رو که دیدم منظورت هیفاست.. بعد دیدم توی پستها هم اشاره شده :8: واقعا درسته هیفا چشاش خیلی خوشگله .. البته کلا خوشگله خب اجی خودمه دیگه:4:

مقسی هادی چشم بادومی:4:

• hadi04

نقل قول: نخبه
    عنوانت رو که دیدم منظورت هیفاست.. بعد دیدم توی پستها هم اشاره شده :8: واقعا درسته هیفا چشاش خیلی خوشگله .. البته کلا خوشگله خب اجی خودمه دیگه:4:

حالا اومدي گفتي كه مثلا بگي نخبه اي؟ :22: خوب معلومه كيو ميگفتم من غير از چشماي هيفا به چشم هيچكي نگاه نكردم :10:
    البته کلا خوشگله خب اجی خودمه دیگه:4:

اينكه آجي خودته درست ولي اصلا روي تو نرفته هيفا خيلي خوشكله ولي تو ... :4:
    مقسی هادی چشم بادومی:4:

آها اينجا رو خوب اومدي معلومه تو هم زيبايي بي مانند منو تاييد كردي :4: :83:

• The one

واقعا درسته هیفا چشاش خیلی خوشگله .. البته کلا خوشگله خب اجی خودمه دیگه

وایییی من دیگه رسما از خجالت آب شدم :9: .. فدات بشم خوشگل خانم :6: به پای شما که نمیرسم عزیز دلم. :8: . چشمهای هر دوتون هم خیلی قشنگ می بینن :11: هم تعارفی هستن :4:

• hadi04

وایییی من دیگه رسما از خجالت آب شدم :9: .. فدات بشم خوشگل خانم :6: به پای شما که نمیرسم عزیز دلم. :8: . چشمهای هر دوتون هم خیلی قشنگ می بینن :11: هم تعارفی هستن :4:

گذشته از مطالب بالا مرامت هم خيلي بيسته :4:

• The one

براي اولين بار توي زندگيم مجبور شدم مسكن ميخورم آره دردش خيلي شديده گاهي باعث قطعي و تنگي نفسم هم ميشه

وایی الهی بمیرم.. ولی خیلی مقاومت کن اصلا نباید تسلیمش بشی..این یکی از پایه های درمانته.. کار خوبی می کنی میای اینجا نمیدونم چی بگم گلو بدشانسیه بزرگیه ولی مطمئنم که از پسش برمیای و گرنه خدا انتخابت نمی کرد.. :2: هادی خیلی مواظب خودت باش.. نذار نگرانت بشم پلیز :79:

امروز صدام خيلي صاف بود كيفيت سي دي

:23: زنده باشی گلووو به قول دنیشها سودن!! یعنی اینهههه داداشم فقط باید بخنده :78:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: