خانومی چشم بادومی خانومی چشم بادومی پنهون نشو که معلومی عاشق و دیوونتم عاشق و دیوونتم خوش به حالت که ارومی هیچ کجا تنها نرو با ما بیا با ما برو روز منو سیاه نکن با اون چشات به هر کسی نگاه نکن غزل چشمای تو شهرو غزل خون میکنه همه رو پریشون میکنه عاشقا رو حیرون می کنه
چشماتون اگر که قربونی می خواد اسیر و زندونی می خواد می دونی که مجنونش می شم میمیرم و قربونش میشم خانومی چشم بادومی خانومی چشم بادومی پنهون نشو که معلومی عاشق و دیوونتم عاشق و دیوونتم خوش به حالت که آرومی
نمایش یا پنهان متناگه ممكنه يكي فايل فلشش رو واسم بذاره تا اتو مات پخش بشه نرم افزارم كار نميكنه دانلود آهنگ
وایییی من دیگه نفسم در نمیاد.. یکی آب قند بیاره یکی بادم بزنه یکی هم حالتمو عوض کنه بکنتش ذوقمرگگگ
هادی گلو داداش ماه و مهربونم .. اولا که اوج زیبایی سیرت و صورت خودتی.. بعد هم من یه تشکر خیلی بزرگ بهت بدهکارم هم بابت این سلیقه ی زیبات هم بابت شاد کردنم تو این چند روزه اگه نبودی دوام نمیوردم
وایییی من دیگه نفسم در نمیاد.. یکی آب قند بیاره یکی بادم بزنه یکی هم حالتمو عوض کنه بکنتش ذوقمرگگگ
خوب خوشكله ديگه چكار كنم نميتونم حقيقت رو نگم كه
نقل قول: The one
هادی گلو داداش ماه و مهربونم .. اولا که اوج زیبایی سیرت و صورت خودتی.. بعد هم من یه تشکر خیلی بزرگ بهت بدهکارم هم بابت این سلیقه ی زیبات هم بابت شاد کردنم تو این چند روزه اگه نبودی دوام نمیوردم
فدات شم مطمئن باش اگر تو نبودي هم اصلا اينهمه به من خوش نميگذشت باور كن از بس اين چند روزه خنديدم و شوخي كردم تاثير مستقيمي رو ي حالم داشته خيلي بهترم كمتر سرفه ميكنم باور كن
آخی هادی مسکن بخور نذار دردشو تحمل کنی وگرنه ماهیچه هات متشنج میشن دردش بیشتر میشه!! هیچ کمکی هم نمیکنه تازه به ستون فقراتت هم فشار میاد و خدای نکرده گردنت!! ان شالله خیره حتما برات دعا می کنم گلووو
آخی هادی مسکن بخور نذار دردشو تحمل کنی وگرنه ماهیچه هات متشنج میشن دردش بیشتر میشه!! هیچ کمکی هم نمیکنه تازه به ستون فقراتت هم فشار میاد و خدای نکرده گردنت!! ان شالله خیره حتما برات دعا می کنم گلووو
براي اولين بار توي زندگيم مجبور شدم مسكن ميخورم آره دردش خيلي شديده گاهي باعث قطعي و تنگي نفسم هم ميشه ولي خدا رو شكر اين چند روزه خيلي بهترم خيلي باور كن امروز صدام خيلي صاف بود كيفيت سي دي
hadi04
خانومی چشم بادومی خانومی چشم بادومی
پنهون نشو که معلومی
عاشق و دیوونتم عاشق و دیوونتم
خوش به حالت که ارومی
هیچ کجا تنها نرو با ما بیا با ما برو
روز منو سیاه نکن با اون چشات به هر کسی نگاه نکن
غزل چشمای تو شهرو غزل خون میکنه
همه رو پریشون میکنه عاشقا رو حیرون می کنه
چشماتون اگر که قربونی می خواد
اسیر و زندونی می خواد
می دونی که مجنونش می شم
میمیرم و قربونش میشم
خانومی چشم بادومی خانومی چشم بادومی
پنهون نشو که معلومی
عاشق و دیوونتم عاشق و دیوونتم
خوش به حالت که آرومی
نمایش یا پنهان متن
اگه ممكنه يكي فايل فلشش رو واسم بذاره تا اتو مات پخش بشه نرم افزارم كار نميكنهدانلود آهنگ
الهام
mati
The one
مرسی کاکو گلوو خیلی خوکشل ببید حظ کرده نموده بیدیم..
نمایش یا پنهان متن
راستی چشات خوشگل میبینهراستش کانورتر منم کار نمیکنه الان برم یه چرخ بزنم تو نت ببینم میتونم یه کاری بکنم
دلشاد
برات پلیرش را درست کردم
Life Dream
دست شما هم درد نكنه بهروز جان براي پلير
منم با اجازه كمي مرتبترش كردم و لينك دانلود اهنگ هم گذاشتم
mz56mz
ژنرال
hadi04
نه خودشم خوشكله
برات پلیرش را درست کردم
فدات شم داداش بهروز گلم
ميخواي واست بفرستم؟
قربون دستت داداشي
The one
هادی گلو داداش ماه و مهربونم
hadi04
فدات شم مطمئن باش اگر تو نبودي هم اصلا اينهمه به من خوش نميگذشت باور كن از بس اين چند روزه خنديدم و شوخي كردم تاثير مستقيمي رو ي حالم داشته خيلي بهترم كمتر سرفه ميكنم باور كن
The one
جدی؟ خدا رو شکر..
hadi04
واقعا ميگم خيلي بهترم نمي دونم چرا ولي ممكنه بيشترش از روحيه بدم بوده باشه كه الان بهتر شدم ولي درد سينم هنوز هست ايشالا فردا خبر خوبي بشنوم راديولوژي دارم
The one
صد در صد گلو.. روحیه روی سیستم ایمنی بدن خیلی تاثیر داره و تو هم الاان بهش احتیاج داری
آخی
ان شالله خیره حتما برات دعا می کنم گلووو
hadi04
ان شالله خیره حتما برات دعا می کنم گلووو
براي اولين بار توي زندگيم مجبور شدم مسكن ميخورم آره دردش خيلي شديده گاهي باعث قطعي و تنگي نفسم هم ميشه ولي خدا رو شكر اين چند روزه خيلي بهترم خيلي باور كن امروز صدام خيلي صاف بود كيفيت سي دي
نخبه
عنوانت رو که دیدم منظورت هیفاست.. بعد دیدم توی پستها هم اشاره شده
مقسی هادی چشم بادومی
hadi04
حالا اومدي گفتي كه مثلا بگي نخبه اي؟
اينكه آجي خودته درست ولي اصلا روي تو نرفته هيفا خيلي خوشكله ولي تو ...
آها اينجا رو خوب اومدي معلومه تو هم زيبايي بي مانند منو تاييد كردي
The one
وایییی من دیگه رسما از خجالت آب شدم
hadi04
گذشته از مطالب بالا مرامت هم خيلي بيسته
The one
وایی الهی بمیرم.. ولی خیلی مقاومت کن اصلا نباید تسلیمش بشی..این یکی از پایه های درمانته.. کار خوبی می کنی میای اینجا نمیدونم چی بگم گلو بدشانسیه بزرگیه ولی مطمئنم که از پسش برمیای و گرنه خدا انتخابت نمی کرد..
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→