₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » چشم بادومي تقديم به همه چشم خوشكلاي سايت خصوصا ...
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » چشم بادومي تقديم به همه چشم خوشكلاي سايت خصوصا ...
1 2

بدون عکس

چشم بادومي تقديم به همه چشم خوشكلاي سايت خصوصا ...

1256 بازدید، 32 پست، نویسنده: hadi04

• The one

نقل قول: hadi04
    گذشته از مطالب بالا مرامت هم خيلي بيسته

299 به خدا من طاقت اینهمه تعریفو ندارم اگه یه نعریف دیگه بشنوم دیگه رسما خودمو از صندلی پرت میکنم رو زمین :23:

• hadi04

نقل قول: The one
    وایی الهی بمیرم.. ولی خیلی مقاومت کن اصلا نباید تسلیمش بشی..این یکی از پایه های درمانته.. کار خوبی می کنی میای اینجا نمیدونم چی بگم گلو بدشانسیه بزرگیه ولی مطمئنم که از پسش برمیای و گرنه خدا انتخابت نمی کرد.. :2: هادی خیلی مواظب خودت باش.. نذار نگرانت بشم پلیز :79:

نگران نباش گلووو من ديگه مرد شدم :15:

• The one

نگران نباش گلووو من ديگه مرد شدم

نمیتونم ننه.. فکرم هزار راه میره.. :4:
    آفرین چیپسر خوب :78:

• hadi04

نمیتونم ننه.. فکرم هزار راه میره.. :4:
    آفرین چیپسر خوب :78:

:9: :5:

• ali41

درد سينم هنوز هست ايشالا فردا خبر خوبي بشنوم راديولوژي دارم

ایشا الا :48:

• Kishe Mehr

:23: این دو تا رو ببین چقدر واسه هم تعارف تیکه پاره میکنن :23: بابا نکششششششششید 390 لامصب رو پاره کردینا 388

مبارک هیفا گلو باشه :9:

نمایش یا پنهان متنراستی کاکو کاش از طرف منم تقدیم میکردی :9: من وقت و از همه مهمتر شیرازی بازیم نمیذاره تاپیک بزنم :23:

• The one

نقل قول: Kishe Mehr
    این دو تا رو ببین چقدر واسه هم تعارف تیکه پاره میکنن بابا نکششششششششید لامصب رو پاره کردینا

واییی قلبم یعنی میگی همه ی اینها تعارف بود و فرهنگستان کیش مهر تاییدش نمیکنه !!! 299 ای وا اسلاما ای وا هیفاها کجاست آن مجی خوشتیپ مک کویینز کجاست فرشته ی نجات من در تاپیک فاتحان :4: :10:

مبارک هیفا گلو باشه

میسی مجی گلو :9:

راستی کاکو کاش از طرف منم تقدیم میکردی من وقت و از همه مهمتر شیرازی بازیم نمیذاره تاپیک بزنم

اا چه زرنگه خودت یه چیز تقدیمم کن خوب .. ساری منظورم تاپیک منظره واینهاست .. :23: راستی اگه حال نداری همون عکست تو تاپیک فتح من ا.. و نصر مجی رو میتونی به من تقدیم کنی :4: بعد پشتش امضا کنی با عشق تقدیم به یکتا چند دونه..منم هر وقت دلم هواتو کرد مونیتورمو پشت و رو میکنم و امضاتو میخونم و می گریم :79:
    پیشاپیش مرسی برای فکر تقدیم، گلو برام ارزش داره. :8: .عکستم قشنگ بودا :9: ها اونو چند بار گفتم بسه دیگه برام حرف در میارن :23:

• مخلوط کن

مبارکه هیفا جون خوشگل ناز نازی باشه :6:

ایشالا با اون چشای خوشگلت همه خوبی‌‌ها رو ببینی‌ :11:

• gilas

چشماشو نگاه :11:

آرسام برو عقب تر بوسی نشی :4:

• hadi04

نقل قول: gilas
    چشماشو نگاه

آرسام برو عقب تر بوسی نشی

نمیخوام منم میخوام بوسی بشم :4: اینهمه زحمت کشیدم آهنگ خوندم حالا همش شد مال هیفا والا با اون بوستون 804

• The one

نقل قول: EVANESCENCE
    چشمای هیفا

نقل قول: Gormesabzi
    مبارکه هیفا جون خوشگل ناز نازی باشه

ایشالا با اون چشای خوشگلت همه خوبی‌‌ها رو ببینی‌

قربونتون برم خواهرای خوبم :8: :11: به خدا من عددی نیستم :23:

نقل قول: gilas
    چشماشو نگاه

آرسام برو عقب تر بوسی نشی

فدات گیلی نازم :11:

نمیخوام منم میخوام بوسی بشم اینهمه زحمت کشیدم آهنگ خوندم حالا همش شد مال هیفا والا با اون بوستون

:23: خب عوضش تو اون تاپیکی که بهت تقدیم کردم اقایون فقط تو رو بوسیدن چیزی به من نرسید... :10: یا نه مثل اینکه بی ذوقها زورشون اومد کسی رو ببوسن بازم به محبت خانومها :23: بازم مرسی گلو خیلی زحمت کشیدی واقعا برو استراحت کن حالا :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: