این دو تا رو ببین چقدر واسه هم تعارف تیکه پاره میکنن بابا نکششششششششید لامصب رو پاره کردینا
واییی قلبم یعنی میگی همه ی اینها تعارف بود و فرهنگستان کیش مهر تاییدش نمیکنه !!! ای وا اسلاما ای وا هیفاها کجاست آن مجی خوشتیپ مک کویینز کجاست فرشته ی نجات من در تاپیک فاتحان
نقل قول: Kishe Mehr
مبارک هیفا گلو باشه
میسی مجی گلو
نقل قول: Kishe Mehr
راستی کاکو کاش از طرف منم تقدیم میکردی من وقت و از همه مهمتر شیرازی بازیم نمیذاره تاپیک بزنم
اا چه زرنگه خودت یه چیز تقدیمم کن خوب .. ساری منظورم تاپیک منظره واینهاست .. راستی اگه حال نداری همون عکست تو تاپیک فتح من ا.. و نصر مجی رو میتونی به من تقدیم کنی بعد پشتش امضا کنی با عشق تقدیم به یکتا چند دونه..منم هر وقت دلم هواتو کرد مونیتورمو پشت و رو میکنم و امضاتو میخونم و می گریم پیشاپیش مرسی برای فکر تقدیم، گلو برام ارزش داره. .عکستم قشنگ بودا ها اونو چند بار گفتم بسه دیگه برام حرف در میارن
نمیخوام منم میخوام بوسی بشم اینهمه زحمت کشیدم آهنگ خوندم حالا همش شد مال هیفا والا با اون بوستون
خب عوضش تو اون تاپیکی که بهت تقدیم کردم اقایون فقط تو رو بوسیدن چیزی به من نرسید... یا نه مثل اینکه بی ذوقها زورشون اومد کسی رو ببوسن بازم به محبت خانومها بازم مرسی گلو خیلی زحمت کشیدی واقعا برو استراحت کن حالا
The one
hadi04
نگران نباش گلووو من ديگه مرد شدم
The one
نمیتونم ننه.. فکرم هزار راه میره..
آفرین چیپسر خوب
hadi04
آفرین چیپسر خوب
ali41
ایشا الا
Kishe Mehr
مبارک هیفا گلو باشه
نمایش یا پنهان متن
راستی کاکو کاش از طرف منم تقدیم میکردیThe one
واییی قلبم یعنی میگی همه ی اینها تعارف بود و فرهنگستان کیش مهر تاییدش نمیکنه !!!
میسی مجی گلو
اا چه زرنگه خودت یه چیز تقدیمم کن خوب .. ساری منظورم تاپیک منظره واینهاست ..
پیشاپیش مرسی برای فکر تقدیم، گلو برام ارزش داره.
EVANESCENCE
مخلوط کن
ایشالا با اون چشای خوشگلت همه خوبیها رو ببینی
gilas
آرسام برو عقب تر بوسی نشی
hadi04
نمیخوام منم میخوام بوسی بشم
The one
ایشالا با اون چشای خوشگلت همه خوبیها رو ببینی
قربونتون برم خواهرای خوبم