₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » ▃▅▆▇ مسابقه با جایزه ▇▆▅▃
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » ▃▅▆▇ مسابقه با جایزه ▇▆▅▃

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

▃▅▆▇ مسابقه با جایزه ▇▆▅▃

635 بازدید، 43 پست، نویسنده: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

سلام به روی ماهتون به چشمای سیاهتون :11: 1153 اولندش که تولد بوف بوفی جون رو به همه تبریک میگم و با آرزوی موفقیت همه ی عزیزان در چهارمین سال فعالیت بوف بوفی :buff:
    دومندش همونطور که مستحضر هستید چند روزیه دوستان عزیز زحمت مسابقات سایت رو میکشن. که یکی از این مسابقات طراحی پرچم هست. منم دلم نیومد که یک ذره هنری که دارم رو در این راه نذارم. بهمین دلیل مشغول طراحی شدم و این طرح رو که می بینید از کار بیرون اومد :9: راستیتش برای هر آیتمی که توی پرچم دیده میشه دلیل بخصوصی داره که اون رو داخل پرچم بکار بردم. میخواستم که همونجا توضیحات مربوط به عکس رو بدم و به ذهنم رسید که این تاپیک رو بزنم و به بهترین نظر / بهترین نظرات جوایز ناقابلی رو بدم :9: :4: هر کسی دلایل بهتر و منطقی تر و مدنظر تری بده شانسش بیشتره :86: اینم بگم که تمامی موارد ( اعم از رنگ و خورشید و... ) با دلیل خاصی بکار گرفته شده :3:
    زمان پاسخگویی رو هم فردا اعلام خواهیم کرد :4: چون الان نصف شبه و مدیری هم بیدار نیست ( مهران مدیری منظورم نیستا :4: ) تا باهاشون هماهنگی کنم... اصلا خود شما جای من. این موقع شب کدوم مدیر رو می تونی از خواب بیدار کنی؟ :22: اگرم بیدار کنیم لج میکنن و میان تاپیک رو به فنا میدن :4: ولی فعلا زمانش روتا دوشنبه میذاریم تا بعد ببینیم چه بلایی سرمون میاد :4:
    خب این تاپیک و اینم پرچم
    :24:

• EVANESCENCE

اخی چه خوشگلللللللللل :buff: :buff: :buff: :buff:
    توضیحاتشم بده :10:

• چکاوک

پرچم خیلییییییی نازیه دوسش داشتم داداشی مجی :11:

• carlos

اولا كه پرچم خيلي قشنگيه . منم اگه وقت كنم حتما يكي رو درست ميكنم :9::4:

تصویر در دسترس نیستآبي يعني آسمون. :15: يعني بوف بوفي در قلب آسمانهاست.
    تصویر در دسترس نیست سفيد يعني صلح.:15: برگرفته از آيين ميترايي باستان . :24:
    تصویر در دسترس نیستسبز يعني علف :4: يعني بوف بوفي در قلب علف ها هم هست :9:
    تصویر در دسترس نیست اينم كه درجه سرهنگي هست.اصلش اينه(:4:برگرفته از درجه سرهنگ پاسدار محمدي) :9: تصویر در دسترس نیستيعني بوف بوفي در آينده سرهنگ ميشه بعدش سردار ميشه :93:
    تصویر در دسترس نیست اينم كه همه بلدن. تابلوئه كه خورشيده كه نورشو و انرژيشو از بوف بوفي ميگيره :50::89::89:
    تصویر در دسترس نیست اينم كه زبون هنديه:50: . يعني روپيه :4: يعني بوف بوفي در عهد باستان تو كار خريد و فروش روپيه بوده :9:

داداش اين جايزه ما رو زحمت بكش به روپيه بهم پرداخت كن:9::9::9:

• دلشاد

رنگ پرچم آبی = آسمان ، سفید = صلح ، سبز = آرامش
    نماد بوف = سایت بوف بوفی ، 7 = مقدس و یه جورایی نوشته بوف توش هست ، خورشید = آیین ایرانیان باستان ، ستاره هشت شاخ = میگن شانس آوره
    خوب تولد بوف بوفی مبارک جایزه منو بده برم کار دارم :4:

• Kishe Mehr

با تشکر از حضور سبز دوستان عزیز 1153 عرضم به حضور انورتون که تا اینجا فعلا هیفای بیردانا کامل تر از همه گفت و بعدش داش علی کارلوس نژاد و بعدشم داش بهروز دلشادی. ولی اگه روی هم بذاریم زیر 60% رو جواب دادید :4: فعلا راجع به گفته های دوستان اظهار نظری نمی کنم تا هم قوه ی خلاقیت شما خدشه دار نشه و هم اینکه کمک نرسونده باشم :86:

نقل قول: EVANESCENCE
    توضیحاتشم بده :10:

هنوز شیراز نیومده شیرازی بازیت گل کرده که :23: مرسی گلو چشم بذار تا بچه ها نظرشونو بدن :10:

نقل قول: چکاوک
    پرچم خیلییییییی نازیه دوسش داشتم داداشی مجی :11:

به به آبجی ترگلی مهربونی.. خدا رو شکر که مورد پسندتون واقع شد :24: :11:

carlos,
    علی جان اولش رو خوب اومدی ولی بعدش مادیات دنیا جلوی چشمات رو گرفت :87:

The one,
    :39: مرسی بیردانا خیلی خوب بود ولی کامل نبود :86: بازم بیشتر تلاش کن :10:

• ژنرال

Kishe Mehr,

رنگ آبی پرچم که نشان دهنده ی رنگ آبیه :65:

رنگ سفید پرچم هم نشان دهنده ی رنگ سفیده :65:

رنگ سبز هم نشان دهنده ی رنگ سبزه :65:

یه سری آرم بوف بوفی گذاشتی توی پرچم که به احتمال قریب به یقین ،واسه قشنگیه پرچمه و همین طور برای تفهیم بیننده که بدونه این پرچم برای بوف بوفیه :58:

اون 3تا آرم وسط پرچم هم نکته انحرافیه :86:

کل پرچمو تحلیل کردم :15: :15: :15: :89: :89:

• Aramesh

این نقشه ی گنج یا پرچم :51:
    هنوز توو عمقش نرفتم بزار برم میام میگم 823 :11:

• maryamlondon1

حالم بهتر شد میام شرکت میکنم :2:

• ژنرال

نقل قول: carlos
    منم اگه وقت كنم حتما يكي رو درست ميكنم :9::4:

سعیتو بکن :50:

• Kishe Mehr

نقل قول: ژنرال
    کل پرچمو تحلیل کردم

نه بابا :86: اصلا یعنی بذار تا برم برات کاپ جام جهانی رو بگیرم بیارم :4:

The one,
    بازم دستت مرسی گلو :39: اشارات خوبی کردی :3: ولی یه کمی باید پات رو فراتر بذاری :50: خیلی ساده هستا :50: اگه کسی اون رو بگه برنده است :86: بابت اهنگ هم دستت مرسی ولی زیر میزی رو میزی بیلمیرم :4: :6:
    نقل قول: The one
    نتها نفهمیدم چرا فقط همین یه درجه رو گذاشتی!!

به اون عددی که سمت چپ هم هست یه نگاهی بکنید :50:
    نقل قول: The one
    اون 12 بوفی هم میتونن 12 مدیر سایت باشند که از بالا و پایین مراقب سایت هستند..

داری نزدیک میشی گلو ولی باید همچینی یه نموره هوشیار باشی :86:
    نقل قول: The one
    اون عدد 7 هم همونطور که داداش بهروز گفت به نظر میاد اسم بوف روش نوشته شده باشه

نه اینطور نیست ولی توی همون شکل عدد هفت یه چیزایی هست یه کم دقت کنی یه چیزایی می فهمی :50:
    نقل قول: The one
    خوشت میاد چقدر مسابقتو جدی گرفتم.. اگه برنده شدم جایزشو خودم باید تعیین کنما :10:

نه بابا :41: بذار یه کاپ جام جهانی هم واسه تو بیارم :10:

وای اهنگت هم خیلی قشنگه :80: قبلا می گوشیدمش :d-_-b:

• Kishe Mehr

نقل قول: Aramesh
    این نقشه ی گنج یا پرچم :51:
    هنوز توو عمقش نرفتم بزار برم میام میگم 823 :11:

بعضی ها با این نقشه به گنج و زر و زور و تزویر رسیدن :50: شما هم تلاشتو بکن آبجی ارامشی گلی :5:
    نقل قول: maryamlondon1
    حالم بهتر شد میام شرکت میکنم :2:

ایشالله که بهتری میشین :1:
    نقل قول: ژنرال
    سعیتو بکن :50:

852 نه نکن :68:
    نقل قول: ماهی
    بلد نیستم :34:

اوا :22: داشتیم ماهی گلو؟ :17:

• هاچو هاچو

یره من خیلی دوست داشتم جایزه رو ببرم :4: ولی مشغولم 276 فردا ظهر میام پست میذارم جایزمو میگیرم :3:

• ماهی

نقل قول: Kishe Mehr
    اوا :22: داشتیم ماهی گلو؟ :17:

به خدا بلت نیستم....خب چیکار کنم؟ :100: 824 824 823 823 823

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: