₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » ▃▅▆▇ مسابقه با جایزه ▇▆▅▃
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » ▃▅▆▇ مسابقه با جایزه ▇▆▅▃

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

▃▅▆▇ مسابقه با جایزه ▇▆▅▃

635 بازدید، 43 پست، نویسنده: Kishe Mehr

• بچه مثبت

پرچمت تفسیرهای جالبی داره اما متاسفانه خیلی شبیه به پرچم ازبکستان هست!
    تصویر در دسترس نیست

پرچم ازبکستان (به ازبکی :Oʻzbekiston davlat bayrogʻi) پرچم ملی کشور ازبکستان است که پس از پایان حکومت سوسیالیستی شوروی بعنوان پرچم ملی این کشور در تاریخ ۱۸ نوامبر ۱۹۹۱ شناخته شد.در نمادشناسی و توصیف پرچم رنگ آبی را نماد آسمان بیکران وآبی که مایه حیات است، رنگ سفید نماد صلح مقدس و نور روشنایی جهان و رنگ سبز نیز نماد طبیعت دانسته شده است. دوازده ستاره روی آن نماد گذشته تاریخی و ستاره شناسان این کشور و تقویم باستانی ملی ازبک ها عنوان شده است.
    منبع : ویکی پدیا

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• Kishe Mehr

The one,
    بازم مرسی گلو :39: خوب داری پیشرفت میکنی ولی اگه یه کم بیشتر روی عددها فوکوس کنی دیگه می یابی :50:
    در ضمن خوش اومدی صفا اوردی 1189

بچه مثبت,
    امین جون چرا متاسفانه؟ :7:
    من از رنگ پرچم ازبکستان اصلا خبری نداشتم و این امر کاملا تصادفیه. ولی تقریبا اکثر رنگها در پرچم کشورها قبلا اشغال شده! که این امر با ایجاد ا َشکال مختلف حل میشه. مثلا پرچم امریکا با چند پرچم چند کشور دیگه شباهت زیادی داره! حتی پرچم بعضی از کشورها دقیقا همان رنگ هست!
    بهرحال مرسی از نظرت 1189

• هاچو هاچو

یره شرمنده نیومدم 276

• Kishe Mehr

نقل قول: The one
    چشممم.. منتها دیگه ایندفعه خودت باید رومیزی بدی چون فسفر زدنم خرج داره :23:

چشمات بی بلا :6: حالا تو جواب بده رو و زیر و بالا پایین میزی با من :10:
    نقل قول: The one
    اون یه ذره فسفر ستند بای میگه که احتمالا تاریخ تولد سایت رو یه جورایی تو پرچم چپوندی.. ولی هر چی فوکوس می کنم می بینم فرق نفوکولوسه :23:

:93: افرین خیلی نزدیک شدی ولی باید یه کم بیشتر ففسر ! بسوزونی :86:
    نقل قول: هاچو هاچو
    یره شرمنده نیومدم 276

:2: چرا یره؟ :17: روی تو زیاد فکر کرده بودما :50:

• arash52

من مفهوم پفهوم بيلميرم
    فقط به من بگو اون بوفيهاي تو زمينه سبز چرا دفرمه شدند ؟ :4:

• بچه مثبت

نقل قول: Kishe Mehr
    امین جون چرا متاسفانه؟ :7:
    درسته کاملاً تصادفی بود اما اولین چیزی که با دیدن پرچم به ذهنم رسید پرچم ازبکستان بود! برای همین گفتم متاسفانه :3: تلاشت قابل تحسین است :24:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• Kishe Mehr

قربونت گلو.. دیگه جایزمو گرفتم همون تاپیک اندازه ی صد تا جایزه برام ارزش داره :6:

سلامت باشی گلو. نه بابا قابلتو نداشت :6:

راستش عدد 2009 رو که نمیشه دید شاید 1387 باشه!! که بازم نمیشه پیداش کرد خیلی سخته گلوووو ..3 رو شاید بشه گفت اون نوک عدد 7 هست ولی بقیش... بعد 22 دی چی؟ یا 12 ژانویه!! اهان اون بوفیها 12 تان!! خب خورشید که میگه سال خورشی دی نه؟ وای گیج شدمم :34:

:93: خیلی نزدیک شدی ولی حیف که اسلام دست و بال ما رو بسته :17: همون 87 درسته با نوک عدد هشت رو یه جا بیاب و اون 12 تا هم درست اومدی ولی یه کم بیشتر باید دقت کنی :50:
    نقل قول: arash52
    من مفهوم پفهوم بيلميرم

پس نمنه بیل می بری حضرت دابل؟ :4:
    نقل قول: arash52
    فقط به من بگو اون بوفيهاي تو زمينه سبز چرا دفرمه شدند ؟ :4:

راستش بدلیل کمبود وقت اونطوری شدن :9: یعنی من فکر میکردم اون شب ، اخرین مهلته واسه همین اینطوری شد ولی درستش میکنم :86:
    نقل قول: The one
    فکر می کنم منظورش اینه که 7 سال قحطی میشه بعد 12 تا بوف چاق 12 تا بوف لاغرو می خورن!! :23: شایدم اون بدفرمها اقایونبوفی باشن خوش فرمها خانومها :4:

:23: اگه بجای این حرفا روی اون نقشه فوکوس میکردی تا حالا سه تا دکترا گرفته بودی :74:
    نقل قول: بچه مثبت
    درسته کاملاً تصادفی بود اما اولین چیزی که با دیدن پرچم به ذهنم رسید پرچم ازبکستان بود! برای همین گفتم متاسفانه :3: تلاشت قابل تحسین است :24:

خواهش میشه امین خان :24: ولی انتظار داشتم در مسابقه شرکت کنیدا :86: :37: :4: بهرحال مرسی 1189

• هاچو هاچو

نقل قول: Kishe Mehr
    چرا یره؟ روی تو زیاد فکر کرده بودما

کوفت یره :4: کار داشتم خب :42:

• Kishe Mehr

با سلام و درود خدمت بوف بوفیان گل و گلاب 1153 :11: و ضمن تبریک مجدد تولد بوف بوفی ِ عزیز، و با درود خدمت معمار کبیر سایت جناب علیرضا خان (دامت برکاته ) و تقدیر و تشکر از کلیه ی دوستان، د ُژمنان، آشنایان، فامیلهای دور و نزدیک و سایر وابستگان، به اطلاع عموم بوفیان کرام، می رساند به کوری چشم دشمنان قسم خورده ی این مرز و بوم، مسابقه ی کوشمولویی که توسط فرهنگستان ادب و فرهنگ و هنر کیش مهر ( فافهکم :24: ) اجرا گردید، پس از شرکت میلیونی کاربران گرامی به پایان رسید. با توجه به اینکه زمان مسابقه ی اصلی طراحی پرچم تموم شد منم تصمیم گرفتم پاسخ رو بدم و برنده ها رو اعلام کنم :80: :78: ضمن اینکه متاسفانه هیچ شرکت کننده ای نتوانست بطور کامل آنرا جواب دهد هرچند تلاش این افراد بسیار زیبا بود، لذا سکه هایی به رسم یادبود به افراد زیر تعلق میگیرد :78:

سکه ی تمام بهار آزادی طرح جدید ( بوفی زر ) به هیفای بیردانا :78: :82:
    نیم سکه ی بهار آزادی طرح جدید ( بوفی سیم ) به علی کارلوس :78: :82:
    و ربع سکه طرح جدید ( بوفی برنز ) به بهروز دلشادی :78: :82:
    و به تمامی کسانی که پست گذاشته بودند، یکی، یکی مثبت تعلق میگیرد :9: :4:

دیگه ببخشید وضع مالی مون خوب نیست اینم باید بریم وام 25% بگیریم :8: :4: به قول شاغلام پیروانی کاکو واللو ما و ُسعمون نَمر ِسه ، قیمت کفش نیکبخت واحدی به اندازه ی کل بودجه ی تیم ماست :4: :83: :4: حالو واللو یه صحنه ای هم دیدیم که گل شد، ولی بی خیال حالو سپردیمشون به فاطمه ی زهرا... اوا ببخشید :68: این قسمت آخر اشتباه شد :4:

آمــــــــا جواب رو در اینجا خدمت شما عرض میکنم باشد که مورد قبول بارگاه احدیت قرار گیرد :24:

رنگ سفید بکار گرفته شده در پرچم : در نزد بسیاری از فرهنگ‌ها سفید نشانه تقوا، بی‌گناهی، تازگی، صلح، پاكی، كمال، معنویت و سادگی است. همچنین ایرانیان باستان عقیده داشتندكه فرشتگان لباس سفید بر تن دارند. از این رو این رنگ مورد علاقه ایرانیان است که این آیتمها در بوفی لند رو میشه مشاهد کرد :4:

رنگ آبی بکار گرفته شده در پرچم : احساس آرامش را به ذهن می‌آورد و معمولا نشان‌گر صلح، امنیت و نظم است. و در بعضی از فرهنگها رنگ سفید نشانه صداقت و امانت است که همچنان این معانی در بوفی لند کاملا هویداست :24:

رنگ سبز بکار گرفته شده در پرچم : اين رنگ به خاطر آرام بخش بودنش به عنوان رنگ ايمنی و سلامت معرفی شده است. در قرون وسطی رنگ سبز نشانه زندگي جديد و رشد بود، به همين دليل رنگ سبز را براي لباس نو عروسان انتخاب مي‌كردند.

البته فرمایش شیخه " هیفای بیردانا " در تکمیل عرایض بنده بسیار جالب بود که فرمودند :
    آسمان بالا، زمین سرسبز پایین . در واقع بوفیلند تمام دنیای افکار ما رو از آسمان تا زمین پر کرده

و الان به ذکر دلایل علایم و نشانه هایی که در پرچم بکار گرفته شده می پردازیم :4:

در سمت چپ پرچم یک طرح 8 ـپـَـر گذاشته شده. این طرح در معماری ایرانی و اسلامی و شرقی جایگاه ویژه ای داره ( برخلاف ستاره ی داوود یهودی ها که از طرح 7 پر استفاده میشه ). و اگه وسط اون رو با دقت نگاه کنید پی خواهید برد که خطهایی از گوشه های آن 8 پر به دایره ای ترسیم شده، که این خط ها هم نشانه ارتباط افراد این سایت با یک نظام جهانی ( دهکده ی جهانی ) می باشد. علاوه بر این چیزی که هیفا گلو گفت و هرچند مدنظر من نبود ولی خیلی زیبا گفتند که : اون دو دایره ی وسط هم میتونه به این معنی باشه که دو کشور ( ایران و فنلاند ) در این سایت با هم عجین شدند :39:
    در سمت راست پرچم هم شکلی دیده میشه که بطور ظاهری شکل عدد هفت ( انگلیسی ) می باشد. که البته این شکل تنها نماد یک عدد نیست بلکه شکل آن نمادی از رویش ، رشد و شکوفایی می باشد :24: که معنای شکوفا شدن و رویش و سبز شدن در بوفی لند می باشد :4: :9: علاوه بر این این عدد هفت در واقع اشاره ای به هفت مرحله ی عشق، عرفان و آسمان هست که در آئین کیش مهر به وفور دیده میشه.

در وسط پرچم نیز شکل خورشید دیده میشود. خورشید نماد عشق ورزی بدون توجه به گیرنده ی آن هست. همچنین نمادی از گرما، انرژی و خونگرمی در سایت می باشد.

اما جریان به همینجا ختم نمی شود ، مهمترین چیزی که من میخواستم دوستان عزیز به آن اشاره کنند چیزی بود که الان میگم خدمتتون :86: اما علایم و نشانه های وسط پرچم مربوط میشه به سالروز تولد بوف بوفی :buff: همانطور که مشاهده می کنید تعداد 11 شکل بوف بوفی در پایین و بالای رنگ آبی و سبز، مشاهده می شود. که مجموع آن می شود 22 تا بوفی. آنچنان که در پرچم عزیز کشورمون iran هم اینچنین است، 22 دی ماه سالروز تولد بوف بوفی :buff: مهربونه :78: و اون دوتا شکل 8 پـَر و عدد 7 انگلیسی مربوط میشه به سال 87 :86: :4: که سال پیروزی حق ( بوف بوفی ) علیه باطل هست :74: :9: و دیگه میمونه شکل خورشید :15: ایرانیان باستان آخر پاییز و اول زمستان را شب زایش مهر یا زایش خورشید می‌خواندند و برای آن جشن بزرگی برپا می‌کردند و از اینرو به دهمین ماه سال دی ( ماه تولد بوف بوفی ) که ( دی در دین زرتشتی به معنی دادار و آفریننده ) می‌گفتند ماه تولد خورشید بود. ماه دی در تقویم مذهبی ایران باستان آغاز سال نو مذهبی بوده. چنانکه میراث آن از راه میترائیسم ( ائین کیش مهر ) به مسیحیت و تقویم امروزی نیز رسیده است :9: امیدوارم تونسته باشم کامل توضیح داده باشم. اگه سوالی بود در خدمتم. بازم از تمامی دوستان که ما رو همراهی و یاری کردند صمیمانه سپاسگزارم :8: 1153

• دلشاد

Kishe Mehr,
    ممنون داداش مجتبی توضیحات جالب و زیبایی بود :6:
    بابت ربع سکه هم ممنون حالا نمیشد تمام سکه میدادی قیمتش هر روز میره بالا :4:

• KuRoSh

مثل این که من دیر رسیدم گلوم
    به حال ما که فرقی نمی کرد چه دیر می رسیدیم چه زود چون جواب مسابقه رو بلد نبودیم :4:

• بهونه

تبریک به برندگان :78:

• Kishe Mehr

نقل قول: دلشاد
    بابت ربع سکه هم ممنون حالا نمیشد تمام سکه میدادی قیمتش هر روز میره بالا :4:

داش بهروز سکه ها رو نگه داشتم وقتی قیمتش به 2 میلیون رسید بهتون بدم :86:
    دست گلت بابت جايزه درد نكنه :8: . فقط مطمئني اون 12 تا بوفي 11 تان؟ :4: اگه نيستي خودت جواب گلوكز و فسفر مصرفي مغزمو بده!! تلف شد بدبخت!! قشر مخ پوست هندونه ايم شد پوست سيبزميني پخته تو اين مسابقه!! :23:

هی وای منننننننن 314 راس میگی؟ :50: نه بابا شوخی میکنی :4:
    نمایش یا پنهان متناخه قبلش با یکی داشتم می چتیدم حواسم رفت اونجا و پرت شد :23: :4:

نقل قول: کوروش فسقلی
    مثل این که من دیر رسیدم گلوم

به حال ما که فرقی نمی کرد چه دیر می رسیدیم چه زود چون جواب مسابقه رو بلد نبودیم :4:

داداش کوروش جلالی مگه شما چند نفر هستید؟ :37:
    ضمنا خوشحال می شدم شرکت می کردید :4:
    نقل قول: بهونه
    تبریک به برندگان :78:

اره واقعا :78:

• نخبه

دیر اومدم ولی دست پر اومدم جواب رو براتون اوردم:4: جایزه رو بده باید برم خرید کنم:23:

رنگ سفید بکار گرفته شده در پرچم : در نزد بسیاری از فرهنگ‌ها سفید نشانه تقوا، بی‌گناهی، تازگی، صلح، پاكی، كمال، معنویت و سادگی است. همچنین ایرانیان باستان عقیده داشتندكه فرشتگان لباس سفید بر تن دارند. از این رو این رنگ مورد علاقه ایرانیان است که این آیتمها در بوفی لند رو میشه مشاهد کرد :4:

رنگ آبی بکار گرفته شده در پرچم : احساس آرامش را به ذهن می‌آورد و معمولا نشان‌گر صلح، امنیت و نظم است. و در بعضی از فرهنگها رنگ سفید نشانه صداقت و امانت است که همچنان این معانی در بوفی لند کاملا هویداست :24:

رنگ سبز بکار گرفته شده در پرچم : اين رنگ به خاطر آرام بخش بودنش به عنوان رنگ ايمنی و سلامت معرفی شده است. در قرون وسطی رنگ سبز نشانه زندگي جديد و رشد بود، به همين دليل رنگ سبز را براي لباس نو عروسان انتخاب مي‌كردند.

البته فرمایش شیخه " هیفای بیردانا " در تکمیل عرایض بنده بسیار جالب بود که فرمودند :
    آسمان بالا، زمین سرسبز پایین . در واقع بوفیلند تمام دنیای افکار ما رو از آسمان تا زمین پر کرده

و الان به ذکر دلایل علایم و نشانه هایی که در پرچم بکار گرفته شده می پردازیم :4:

در سمت چپ پرچم یک طرح 8 ـپـَـر گذاشته شده. این طرح در معماری ایرانی و اسلامی و شرقی جایگاه ویژه ای داره ( برخلاف ستاره ی داوود یهودی ها که از طرح 7 پر استفاده میشه ). و اگه وسط اون رو با دقت نگاه کنید پی خواهید برد که خطهایی از گوشه های آن 8 پر به دایره ای ترسیم شده، که این خط ها هم نشانه ارتباط افراد این سایت با یک نظام جهانی ( دهکده ی جهانی ) می باشد. علاوه بر این چیزی که هیفا گلو گفت و هرچند مدنظر من نبود ولی خیلی زیبا گفتند که : اون دو دایره ی وسط هم میتونه به این معنی باشه که دو کشور ( ایران و فنلاند ) در این سایت با هم عجین شدند :39:
    در سمت راست پرچم هم شکلی دیده میشه که بطور ظاهری شکل عدد هفت ( انگلیسی ) می باشد. که البته این شکل تنها نماد یک عدد نیست بلکه شکل آن نمادی از رویش ، رشد و شکوفایی می باشد :24: که معنای شکوفا شدن و رویش و سبز شدن در بوفی لند می باشد :4: :9: علاوه بر این این عدد هفت در واقع اشاره ای به هفت مرحله ی عشق، عرفان و آسمان هست که در آئین کیش مهر به وفور دیده میشه.

در وسط پرچم نیز شکل خورشید دیده میشود. خورشید نماد عشق ورزی بدون توجه به گیرنده ی آن هست. همچنین نمادی از گرما، انرژی و خونگرمی در سایت می باشد.

اما جریان به همینجا ختم نمی شود ، مهمترین چیزی که من میخواستم دوستان عزیز به آن اشاره کنند چیزی بود که الان میگم خدمتتون :86: اما علایم و نشانه های وسط پرچم مربوط میشه به سالروز تولد بوف بوفی :buff: همانطور که مشاهده می کنید تعداد 11 شکل بوف بوفی در پایین و بالای رنگ آبی و سبز، مشاهده می شود. که مجموع آن می شود 22 تا بوفی. آنچنان که در پرچم عزیز کشورمون iran هم اینچنین است، 22 دی ماه سالروز تولد بوف بوفی :buff: مهربونه :78: و اون دوتا شکل 8 پـَر و عدد 7 انگلیسی مربوط میشه به سال 87 :86: :4: که سال پیروزی حق ( بوف بوفی ) علیه باطل هست :74: :9: و دیگه میمونه شکل خورشید :15: ایرانیان باستان آخر پاییز و اول زمستان را شب زایش مهر یا زایش خورشید می‌خواندند و برای آن جشن بزرگی برپا می‌کردند و از اینرو به دهمین ماه سال دی ( ماه تولد بوف بوفی ) که ( دی در دین زرتشتی به معنی دادار و آفریننده ) می‌گفتند ماه تولد خورشید بود. ماه دی در تقویم مذهبی ایران باستان آغاز سال نو مذهبی بوده. چنانکه میراث آن از راه میترائیسم ( ائین کیش مهر ) به مسیحیت و تقویم امروزی نیز رسیده است

• Kishe Mehr

نخبه,
    :39: :82: آفرین واقعا خوشم اومد :78: آفرین. ترشی نخوری یه چیزی میشی :74:

لطفا به نخبه یک شمش طلا + یک بوفی زر + 1000 دلار امریکا + 10 تا سکه ی تمام بهار آزادی طرح امامی بدین شوهرش میاد حساب میکنه :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: