₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » خداحافظ تو ای همپای شب های غزل خوانی
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » خداحافظ تو ای همپای شب های غزل خوانی

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

خداحافظ تو ای همپای شب های غزل خوانی

878 بازدید، 48 پست، نویسنده: ali41

• ali41

از همتون ممنونم عزیزانم مخصوصا آرسام عزیزم ، عمو محمود نازنین ، یکتای دو تا نشده و عزیز ، گیلاس بی نام صبور ، نخبه شیرین و فندقش ، محسن عزیز، هاچوی گل ، آرامش بی نظیر ، لیلا خانومه بخشنده، حورای عزیز ، متی خانوم ، مامی مریم،محبوب عزیز، ماهی نازنین و صبور ،سهیلا خانوم و ..... اصلیو یادم رفت مرجان شاپری نازنین و با نمک (بالاخره منو انداختی بیرون :79: ) و همه دوستان عزیزی که اسمشان را بخاطر نیاوردم. امین عزیز و علیرضا جان هم خیلی به من لطف داشتند .... ممنونم.

• mojde

نميدونم الان بايد چي بنويسم افكار من در حال حاضر متمركز نيست اما اينو ميگم كه من هيچ وقت نميخوام هيچ كس رو برنجونم تو كه علي هستي و دوست قديمي امـــــــــــــــــــــــــــــــا دلم نميخواد در برابر احساسات پاكت و با سكوتم باعث رنجشهاي عميق تر و درد هاي ناگوارتر برات بشم بنابراين شايد تاپيك مهم نيست بگذريم گواه اين موضوع بود .دلم نميخواد بوف بوفي رو ترك كني اما اين تصميم توست و من بهش احترام ميذارم با تمام اينها اگه برات مقدور بود هر از گاهي بيا خيلي خوبه كه بچه ها رو ببيني . برات آرزوي بهترينها رو دارم اميدوارم خوشبخت بشي826 راستي اين تاپيك مدارا شگون نداشت زود كار به جدايي كشيد فكر كنم تقصير اون لباس خواباي بي كيفيت عمو محمود بود :3: 282

• hadi04

تازه از دکتر برگشتم علی خان باز حالمون رو گرفتی یعنی حال گیری روی حال گیری :44: دوست ندارم بری تازه داشتم بهت عادت میکردم علی خان درسته مژده باعث اومدنت به اینجا شد ولی رفتنت دیگه دست خودتم نیست این ماییم که تصمیم میگیریم کی بره و کی بمونه تا الان تصمیم به رفتن کسی نگرفتیم ولی تصمیم به موندن خیلی ها گرفتیم که یکیشون هم حضرتعالی هستی اگه بری ........ یعنی اینکه دیگه دوستمون نداری :79: علی آقا شخصیت شما خیلی برای من محترم و دوست داشتنیه و در کنار شما بودن خیلی احساس خوبی به من میده ازت خواهش میکنم ما رو ترک نکن نه به خاطر خودت بلکه به خاطر ما
    عشق خیلی وقتها حلال مشکلاته ولی مدتیه داره خودش ایجاد مشکل میکنه یکی بره این حافظ رو از خواب بیدار کنه بگه آخه خوش مرام بیدار شو ببین این چیه گفتی اون شعرت که میگه
    الا یا ایها الساقی ادرکاسا و نا ولها /که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکلها
    تغییر کرده امروزه باید بگی
    الا یا ایها الباقی دگر مشکن دل ما را /که عشقش دشنه شد بر دل و یادم رفت مشکلها
    راهش فرار نیست علی جون بمون و باهاش کنار بیا به خاطر مژده اومدی به خاطر من بمون

• mati

عمو :2: داری میری؟ :17: بی وفا متی که دوست داره چرا میخوای بری عمو خوب خیلی غمگینه توی تولد بوفیلند از این حرفا میزنی :79: عمو نرو متی با قلب توشولوش ازت میخواد بازم بیای سایت :48:

• gilas

اهوووووووووووووووووو کجااااااااااااااا 390
    فکر کردی بری همه چیز حل میشه و یادت میره ؟؟
    نه بدتر درد میگره :3:
    لفطا ، خواهشا :2:

اصلا بزار طبق قانون شما اجازه نداری پاتو در در بوفی بزاری بیرون 315
    بزار الان قانونش رو هم برات میارم 351
    طبق قانون درج شده در تاپیک @چگونگی پاک کردن حساب کاربری در سایتهای پرطرفدار@

اگر بخوای بری : محال است . چون ما همه عضو یک خانواده هستیم و همدیگر را دوست داریم . خدای نکرده اگر چنین فکری به ذهنتان خطور کرد خیلی مراقب باشید چون ممکن است هرآینه یکی از مدیران با جفت پا بیاید توی حلقتان

• mojde

نقل قول: gilas
    ممکن است هرآینه یکی از مدیران با جفت پا بیاید توی حلقتان

286 248

• دلشاد

داش علی نیومده کجا میری اونم روز تولد بوف بوفی امیدوارم هرجا هستی موفق و سربلند باشی و هر چه زودتر به سرزمین بوفیلند برگردی خیلی دوست دارم :6:

• mati

عمو ببین من امروز واسه استراحت بین درسم اومدم تا از استرس و حال بدم کم بشه اما فقط تاپیکای ناراحت کننده دیدم و امروز هم برای بار سوم توی بوفی بهانه ای برای گریه به من دادین من با اتفاقای امروز تازه فهمیدم واقعا چقدر با این محیط و بچه ها وابستگی پیدا کردم و جزیی از زندگیم شدن و الان با صداقت میگم که این پست رو با گریه مینویسم گریه بخاطر تمام خبرهای بدی که امروز شنیدم پس ازت میخوام نری خواهش میکنم
    نقل قول: ali41
    متی خانوم

اولین نفری که به متی کوشولو گفتی خانوم . ممنون که بین این اسامی من رو هم فراموش نکردی ولی دوست ندارم اسمم رو برای خدافظی صدا بزنی

• baron jon

:2:
    آخه امروز تولد بوف بوفیه با این حرف ها خرابش نکنین
    اصلا یه قانون بذاریم که هیچ کس اجازه نداره تاپیک خدا حافظی بذاره :44:
    بمونین .

• مخلوط کن

................................................
    بوسه ام را می گذارم پشت در
    قهرکردی , قهرکردم , سر به سر
    تو بیا , در را تماما باز کن
    هر چه میخواهی برایم ناز کن
    من غرورم را شکستم , داشتی ؟
    آمدم , حالا تو با من آشتی ؟

• ژنرال

اگر شما بخوای بری، مژده هم باید بره 368

:4: :4: :4: :4: :4: :4: :4:

شما تازه 41 سالته ! کجا؟؟!

• Aramesh

نقل قول: ژنرال
    اگر شما بخوای بری، مژده هم باید بره

:83:
    خیلی شوکه و متأثر شدم..
    عزیز دلم رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود...ره رو آن نیست که گه تند و گهی خسته رود
    صبر و شکیبایی داشته باش داداشم..
    برای ما خیلی سخته که دوستی مثل شما رو از دست بدیم..
    همیشه همینطوری خودت تنهایی تصمیم میگیری242
    بعدشم آقا داداشم که گفتن شما تازه 41 سالته ! :5: :10:
    منتظرم نظرت عوض شه :11:

• hadi04

ali41,
    فدات شم داداش علی منم خیلی دوستت دارم خوب اگه اینطوریه زندگیت خیلی مهمتره ولی بهمون سر بزن بدون تو سختمونه ایشالا مشکلات حل بشه تازه میریم مرحله بعد هنوز ندیدی من چه کارها بلدم واسه خندوندن اینا طرح آزمایشی بود :4:

• ژنرال

به به سلام ...... چقدر دیر تو رو تو سایت کشف کردم :4:

همیشه من دیر کشف میشم :62:

از دست تو ، آرسام ، عمو محمود ، هاچو واین شاپری بقدری خندیدم که نصف شبی همسایه ها فکر میکردن من زده به سرم ..... ممنم بابت لطفت عزیز برادر
    لطف شماست برادر :46:

خوب شما سن و سالت از ما بیشتره و خیلی نمیشه رو تصمیمی که گرفتی، اِن قُلت آورد!

آرزوی موفقیت دارم :84:

نمایش یا پنهان متنمن تازه حالا میخواستم مراسمو تا 13 به در سال دیگه تمدید کنم 276

• ماهی

براتون آرزو می کنم هر چی خیره همونو پیش پاتون بگذاره :1:

• بهونه

دوست داشتیم در جمع صمیمی ما بمانی :46:

• The one

ای بابا شما چرا همچین می کنید .. نیایید سالی یه بار بیایید ولی خداحافظی نکنید حرامه!! :4: من دیگه حوصله ی قانع کردن ندارم همه ی احکام شرعی وداع در تاپیک وداع نکن ذکر شده :24:

• Aramesh

نخیـــــرشم نمیشه که دیگه هیچ وقت نیایی 242
    نمایش یا پنهان متن :20: :20: :20:

سالی یه کوچولو بیا ما از حالت باخبر شیم :48:

• Aramesh

1019 نریاااا.. من همین جام
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: