₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » خداحافظ تو ای همپای شب های غزل خوانی
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » خداحافظ تو ای همپای شب های غزل خوانی

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

خداحافظ تو ای همپای شب های غزل خوانی

878 بازدید، 48 پست، نویسنده: ali41

• maryamlondon1

وای خدا ی من تو این دوروز چه خبره :2: علی اقا این خدا حافظی تو میزاشتی تا بعد از عمل ارسام به خدا سرم داره میترکه از صبح تا الان از بسکه گریه کردم تو را خدا شما دیگه اشکم در نیار به قران قسم همین الان که اسم ارسام نوشتم اشکم سرازیر شد :2: دیگه نمی تونم چیزی بنویسم فقط این بهت میگم الان نرو خواهش میکنم :58:

• الهام

پس اسم من کو؟؟؟؟؟؟ :7:

• الهام

بچه ها منم میخام برم :4:

• ali41

نقل قول: hadi04
    فدات شم داداش علی منم خیلی دوستت دارم خوب اگه اینطوریه زندگیت خیلی مهمتره ولی بهمون سر بزن بدون تو سختمونه ایشالا مشکلات حل بشه تازه میریم مرحله بعد هنوز ندیدی من چه کارها بلدم واسه خندوندن اینا طرح آزمایشی بود :4:

آرسام عزیزم بخدا این تاپیکمو نیمه شب زدم از آزمایشت خبری نداشتم حتی جواب بالا رو بدون اینکه بدونم میخوای عمل کنی دادم ..... اونقدر برام عزیزی که تا دوشنبه که خبر سلامتیتو بشنوم میمونم و رو حتما میزنم .... میدونم خوب میشی کاکو و همیشه تو قلب من جا داری ...........
    نمایش یا پنهان متنفکر بد نکن :23: ..... تو از اون مردای عزیزی که کم پیدا میشه :1:

نقل قول: ژنرال
    همیشه من دیر کشف میشم :62:

خیلی باحال جون تو :1:
    نقل قول: ژنرال
    من تازه حالا میخواستم مراسمو تا 13 به در سال دیگه تمدید کنم

ممنونم همون یکی بس بود ..... هرچند لازم بود تا من خودمو پیدا کنم

نقل قول: Aramesh
    سالی یه کوچولو بیا ما از حالت باخبر شیم :48:

روی چشمانم آرامش عزیز ....

نقل قول: maryamlondon1
    وای خدا ی من تو این دوروز چه خبره :2: علی اقا این خدا حافظی تو میزاشتی تا بعد از عمل ارسام به خدا سرم داره میترکه از صبح تا الان از بسکه گریه کردم تو را خدا شما دیگه اشکم در نیار به قران قسم همین الان که اسم ارسام نوشتم اشکم سرازیر شد :2: دیگه نمی تونم چیزی بنویسم فقط این بهت میگم الان نرو خواهش میکنم :58:

سلام مریم خانوم .... بخدا نمیدونستم آرسام یکشنبه عمل داره و این تاپیکو دیشب زدم و میمونم تا خبر سلامتیه آرسامو بشنوم

نقل قول: الهام
    پس اسم من کو؟؟؟؟؟؟ :7:

معذرت میخوام بخدا یادم نبود .... کسانی تو ذهنم بودن که تو این چند روز اخیر زیاد باهاشون تاپیک بازی کردیم .... شما عزیز دل ما هستی خواهر مهربونم

• ali41

نقل قول: The one
    ای بابا شما چرا همچین می کنید .. نیایید سالی یه بار بیایید ولی خداحافظی نکنید حرامه!! :4: من دیگه حوصله ی قانع کردن ندارم همه ی احکام شرعی وداع در تاپیک وداع نکن ذکر شده :24:

یکتای بی همتا ، امیدورام پیشرفت شما رو ببینم و زود دوتا بشید ، مرسی میرم دقیق میخونمش ... :1:

• The one

نقل قول: ali41
    یکتای بی همتا ، امیدورام پیشرفت شما رو ببینم و زود دوتا بشید ، مرسی میرم دقیق میخونمش ...

ساری علی اقا پست قبلیم یه کم خشن بود... فقط میخواستم بدونید که مثل برادر برامون عزیز هستید و تا حد امکان راه بازگشت بذارید که اونهم با عدم خداحافظی میسر میشه :4:
    در ضمن منم یه زمانی دو تا بودم واسه هفت پشتم بس بود مگه اینکه بیست و یک بشم یعنی طرف بیست باشه. :24: . و گرنه به همین یه نفر و نصفی خودمون قانعیم :23:

• The one

نمیتونم مژده جلو چشمام باشه و باهاش در تماس نباشم و تماس یعنی درد درد درد

اخی نازی :2: درکتون می کنم .. ولی گاهی با بچه ها بودن و شوخی کردن و هوای محبوبتون رو دورا دور داشتن میتونه از شدت درد بکاهه.. ولی به هرحال صلاح قلب خویش علیان دانند :4:
    فقط میتونم براتون ارزوی موفقیت بکنم..

ملاک بیست و نوزده شما امیدورام زیاد امپریالیستی نباشه .

ای اقا اتفاقا به خاطر همین عدم امپریالیستی بودنم بود که تنها شدم..اگه فقط یه نفر تو دنیا به این یقین رسیده باشه که پول خوشبختی نمیاره اون منم.. :10: ..بگذریم.. حضورتون شادمون می کرد و پیروزیتون شادتر.. پیروز باشید اخوی .. و تبریک میگم به خاطر پیشرفتتون در عربی.. :4: :46:

• The one

برای آخرین بار تو این سایت میگم : بر خلاف عقل ، منطق ، عرف ، غرور مردانگی و هر چیز دیگر ، بی توجه به قضاوت کسی "دوست دارم مژده" مرسی

اخی :2: انشالله به خواسته ت میرسی .. همونجور که برازندته داداشی :39:

• الهام

ali41,
    بهت دستوررررررررر میدم نروووووووووو. :43:
    اگه بری منم میخوام برم بچه ها :4:

• maryamlondon1

علی اقا نمی دونم چه بگم .من هم سن شما هستم وموهام تو اسیاب سفید نکردم :4: البته سه چها رتا موی سفید بیشتر ندارم :10: دیروز که تا پیکت دیدم حالم خوش نبود . حالا اگه ماجرای مژده تمام شد شما چرا از سایت میری باش وکار به کار مژده نداشته باش حتی تو تاپیک های مژده نرو . بعد فرض کن اصلا مژده را نمیشناسی همین تمام شد رفت :4:

• maryamlondon1

سلام مریم خانوم .... بخدا نمیدونستم آرسام یکشنبه عمل داره و این تاپیکو دیشب زدم و میمونم تا خبر سلامتیه آرسامو بشنوم و اگه سلامت باشه میمونم و یه جوری مشکلمو با مژده حل میکنم. آرسام تو قلب من نفوذ کرده و خیلی زیاد دوسش دارم ... چشم

خوشحالم کردی :1:

• mojde

نقل قول: maryamlondon1
    کار به کار مژده نداشته باش حتی تو تاپیک های مژده نرو . بعد فرض کن اصلا مژده را نمیشناسی همین تمام شد رفت

:89:

• maryamlondon1

mojde,
    مژده جون چرا دهنت اینجوری شده :89: خدا بد نده :23: حرفی بدی زدم مگه نگفتی تو شجاع هستی :75: دوروز اعصاب معصاب برامون نزاشتن 368 یک روز مازیار میره یک روز علی ای بابا 242 به من بیچاره رحم کنید :79: دوست ندارم یکی تو سایت نراحت باشه من هم غصه میخورم :2: مژده جون تو هم برو سنگات با علی باز کن ولی سعی کن علی سایت ترک نکنه ما بهش عادت کردیم در ضمن محسن صائب خوبی برا بچه سایت :4: اخی یاد صائب افتادم دلم براش تنگ شده :79: خلاصه این هم سخرانی من بود :11:

• mati

مرسی متی عزیزم با اینکه هیچ کدوم از شما عزیزان رو ندیدم ولی همتون رو دوست دارم و مجبورم چون احساسم بد جور بر عقلم سوار شده و این سایت با تمام خوبیهاش با حضور مژده عزیزم منو آزار میده .... محبت من به مژده بیش از آن است که مرا از مسیر زندگی منحرف نکنه ... خیلی لطف داری عزیزم و هرگز غمت رو نبینم

یعنی واقعا میری خیلی بی وفایی عمو قهلم باهات :79: 804

• Life Dream

اي واي ببخشيد من الان اين تاپيكو ديدم! شرمنده :2:
    اين طور كه فهميدم موضوع عشقي هست!
    از اونجايي كه من بد جور ميفهمم علي چي ميگه چون بد جور منم خوردم، خطاب به مژده:
    مژده بي مژده مگه تو بيكاري كه با علي علوسي نميكني؟! خيليم دلت بخواد، علي به اين گلي منگلي، ببخش منگلشو حذف كن :4: خلاصش اينكه همين فردا بايد باهاش علوسي كني دختره بيرحم، انگار نه انگار كه يكي هست كه دوسش داره اه اه اه، نگا تو رو خدا شاپرك هم اينجا نيست از خجالتت در بياد! همين فردا توو محضر، بله رو ميگي و از اين ادا اتوار عروس رفته گل بچينه دسته گل و دسته بيل بياره هم در نمياري ها! آخه كجا توو زمستون گل پيدا ميشه الكي هم نرو دنبال نخود سياه، فردا ميام ببينم بله رو گفتي يا نه! جرعت داري بگو نه 390

• hadi04

نقل قول: Life Dream
    گلي منگلي

تصحیح میکنم منظور مُنگلی نیست خدای نکرده منظور مَنگلی می باشد که معنی رنگاوارنگ میده چیز بدی هم نیست برای خانواده هم لازمه :23:
    خلاصش اينكه همين فردا بايد باهاش علوسي كني دختره بيرحم، انگار نه انگا كه يكي هست كه دوسش داره اه اه اه، نگا تو رو خدا شاپرك هم اينا نيست از خجالتت در بياد! همين فردا توو محضر، بله رو ميگي و از اين ادا اتوار عروس رفته گل بچينه دسته گل بياره در نياري ها! آخه كجا توو زمستون گل پيدا ميشه الكي هم نرو دنبال نخود سياه، فردا ميام ببينم بله رو گفتي يا نه! جرعت داري بگو نه

دِ راست میگه دیگه ای بابا هر روز طاقچه بالا میذاره واه واه واه اصلا مگه دختر قحطیه؟ خودم واسش یه دختر پیدا میکنم مثل پنجه آقتاب وقتی دستاشو میشوره از هر انگشتش صد تا قطره آب میفته :4: ولی ولش کن من اگه هِندی داشتم پِند خودم میکردم(فکر کنم ضرب المثل شیرازی باشه) والا زن خودم هم بنده خدا خودش پا پیش گذاشت وگرنه من هنوز یالغوز بودم :9:

• Life Dream

تصحیح میکنم منظور مُنگلی نیست خدای نکرده منظور مَنگلی می باشد که معنی رنگاوارنگ میده چیز بدی هم نیست برای خانواده هم لازمه

تصحيح شما رو سپاسگذارم، منظور منم همين بود :4:
    دِ راست میگه دیگه ای بابا هر روز طاقچه بالا میذاره واه واه واه اصلا مگه دختر قحطیه؟ خودم واسش یه دختر پیدا میکنم مثل پنجه آقتاب وقتی دستاشو میشوره از هر انگشتش صد تا قطره آب میفته :4: ولی ولش کن من اگه هِندی داشتم پِند خودم میکردم(فکر کنم ضرب المثل شیرازی باشه) والا زن خودم هم بنده خدا خودش پا پیش گذاشت وگرنه من هنوز یالغوز بودم :9:

پس شما هم شكار شده هستي!! الهي، يكي از دوستاي منم شكار شده هست، .لي خدا رو شكر زندگي شيريني دارن، مثل زندگي شما، يه ني ني هم اوردن به اسم محمد رسول :8:
    تازه عشق علي واقعي هست وگرنه تا الان صد تا زن هم گرفته بود، ولي هميشه جالب اينجاست كسايي كه عشقشون خالصانه هست رو رد ميكنن، هميشه همينطور بوده :16:

• hadi04

تصحيح شما رو سپاسگذارم، منظور منم همين بود

قابلی نداره 50 تومن وشه :49:

پس شما هم شكار شده هستي!! الهي، يكي از دوستاي منم شكار شده هست، .لي خدا رو شكر زندگي شيريني دارن، مثل زندگي شما، يه ني ني هم اوردن به اسم محمد رسول
    تازه عشق علي واقعي هست وگرنه تا الان صد تا زن هم گرفته بود، ولي هميشه جالب اينجاست كسايي كه عشقشون خالصانه هست رو رد ميكنن، هميشه همينطور بوده

آره شکار شده هستیم اونم چه جور افتادیم تو توری که خیلی چسبنده هم هست فداش بشم :8:
    تازه عشق علي واقعي هست وگرنه تا الان صد تا زن هم گرفته بود، ولي هميشه جالب اينجاست كسايي كه عشقشون خالصانه هست رو رد ميكنن، هميشه همينطور بوده

آره رسم دنیا تا بوده همین بوده والا :44: یکی نیست به من بگه حالا تو چرا آه میکشی والا :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: