ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
خداحافظ تو ای همپای شب های غزل خوانی
maryamlondon1
الهام
الهام
ali41
آرسام عزیزم بخدا این تاپیکمو نیمه شب زدم از آزمایشت خبری نداشتم حتی جواب بالا رو بدون اینکه بدونم میخوای عمل کنی دادم ..... اونقدر برام عزیزی که تا دوشنبه که خبر سلامتیتو بشنوم میمونم و رو حتما میزنم .... میدونم خوب میشی کاکو و همیشه تو قلب من جا داری ...........
نمایش یا پنهان متن
فکر بد نکنخیلی باحال جون تو
ممنونم همون یکی بس بود ..... هرچند لازم بود تا من خودمو پیدا کنم
روی چشمانم آرامش عزیز ....
سلام مریم خانوم .... بخدا نمیدونستم آرسام یکشنبه عمل داره و این تاپیکو دیشب زدم و میمونم تا خبر سلامتیه آرسامو بشنوم
معذرت میخوام بخدا یادم نبود .... کسانی تو ذهنم بودن که تو این چند روز اخیر زیاد باهاشون تاپیک بازی کردیم .... شما عزیز دل ما هستی خواهر مهربونم
ali41
یکتای بی همتا ، امیدورام پیشرفت شما رو ببینم و زود دوتا بشید ، مرسی میرم دقیق میخونمش ...
The one
ساری علی اقا پست قبلیم یه کم خشن بود... فقط میخواستم بدونید که مثل برادر برامون عزیز هستید و تا حد امکان راه بازگشت بذارید که اونهم با عدم خداحافظی میسر میشه
در ضمن منم یه زمانی دو تا بودم واسه هفت پشتم بس بود مگه اینکه بیست و یک بشم یعنی طرف بیست باشه.
ali41
The one
اخی نازی
فقط میتونم براتون ارزوی موفقیت بکنم..
ای اقا اتفاقا به خاطر همین عدم امپریالیستی بودنم بود که تنها شدم..اگه فقط یه نفر تو دنیا به این یقین رسیده باشه که پول خوشبختی نمیاره اون منم..
ali41
The one
اخی
الهام
بهت دستوررررررررر میدم نروووووووووو.
اگه بری منم میخوام برم بچه ها
maryamlondon1
maryamlondon1
خوشحالم کردی
mojde
maryamlondon1
مژده جون چرا دهنت اینجوری شده
mati
یعنی واقعا میری خیلی بی وفایی عمو قهلم باهات
Life Dream
اين طور كه فهميدم موضوع عشقي هست!
از اونجايي كه من بد جور ميفهمم علي چي ميگه چون بد جور منم خوردم، خطاب به مژده:
مژده بي مژده مگه تو بيكاري كه با علي علوسي نميكني؟! خيليم دلت بخواد، علي به اين گلي منگلي، ببخش منگلشو حذف كن
hadi04
تصحیح میکنم منظور مُنگلی نیست خدای نکرده منظور مَنگلی می باشد که معنی رنگاوارنگ میده چیز بدی هم نیست برای خانواده هم لازمه
دِ راست میگه دیگه ای بابا هر روز طاقچه بالا میذاره واه واه واه اصلا مگه دختر قحطیه؟ خودم واسش یه دختر پیدا میکنم مثل پنجه آقتاب وقتی دستاشو میشوره از هر انگشتش صد تا قطره آب میفته
Life Dream
تصحيح شما رو سپاسگذارم، منظور منم همين بود
پس شما هم شكار شده هستي!! الهي، يكي از دوستاي منم شكار شده هست، .لي خدا رو شكر زندگي شيريني دارن، مثل زندگي شما، يه ني ني هم اوردن به اسم محمد رسول
تازه عشق علي واقعي هست وگرنه تا الان صد تا زن هم گرفته بود، ولي هميشه جالب اينجاست كسايي كه عشقشون خالصانه هست رو رد ميكنن، هميشه همينطور بوده
hadi04
قابلی نداره 50 تومن وشه
تازه عشق علي واقعي هست وگرنه تا الان صد تا زن هم گرفته بود، ولي هميشه جالب اينجاست كسايي كه عشقشون خالصانه هست رو رد ميكنن، هميشه همينطور بوده
آره شکار شده هستیم اونم چه جور افتادیم تو توری که خیلی چسبنده هم هست فداش بشم
آره رسم دنیا تا بوده همین بوده والا
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→