₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » ๑۩۞۩๑ تولد سه سالگی بوف بوفی ๑۩۞۩๑
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » ๑۩۞۩๑ تولد سه سالگی بوف بوفی ๑۩۞۩๑
1 2 3 4

بدون عکس

๑۩۞۩๑ تولد سه سالگی بوف بوفی ๑۩۞۩๑

197 بازدید، 68 پست، نویسنده: دلشاد

• دلشاد

:buff: iran :buff: سومین سالگرد تولد و آغاز چهارمین سال فعالیت سایت بوف بوفى :buff: iran :buff:

سلام دوستان عزيزم همانطور كه مستحضر هستید 22 دى ماه سومین سالروز تولد بوف بوفی و آغاز چهارمین سال فعالیت سایت عزيزمون است. این روز فرخنده را به همه شما عزیزان مخصوصاً علیرضای عزیز و تمامی مدیران و دوستان تبریک عرض می نماییم.
    786 369 786

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست نمی دانیم از کجا باید شروع کنیم 2 تصویر این بخش در دسترس نیستازکجای تاریخی را نمی گوییم تصویر در دسترس نیست

منظورمان بروز این شور و شعف است و تقسیم این شادی است با همه شما
    دوستان دیده و نادیده که به شهادت تقویم امروز 3 سال است که با همیم . مدیریت سایت
    ایرانیان فنلاند با تمام وجود خود را خوشبخت می داند از اینکه در سراسر این دنیای
    پهناور دوستان ارجمند و عزیزی گرد هم آمده اند و محفل دوستانه ای را تشکیل داده
    اند که هیچ مرزی در آن نیست و هیچ رنگ پوست و قومیتی در آن برتر نیست و صرفا با
    استفاده از زبان شیرین پارسی عمده فعالیتشان شاد کردن دل همدیگر و کنار هم بودن
    حتی از راه دور است .

مدیریت سایت باتشکرفراوان از تمام کاربران عزیز ، مدیران فعلی و سابق
    و اسپانسرهای گرامی از خداوند متعال میخواهد که این مجلس انس دوستانه را از هرگونه
    گزند و آسیبی محفوظ بدارد و این سایت را منشا خیر و برکت و شادی قرار دهد باشد تا
    رستگار شوید .

حالا و پس از این بیانیه دندان شکن و دوست و دشمن کش ، بیایید شادی
    هایمان را باهم تقسیم کنیم و سه سالگی بوفی عزیز را جشن بگیریم و دفتر یادگاری این
    فرخنده روز را هریک با جمله ای زیبا مزین کنیم .

تصویر در دسترس نیست

سه سال پيش زماني كه زندگيمون رنگ يكنواختي بدي به خودش گرفته بود تو دل زمستون تو يه سرزمين يخ بندون يه بوف كوچولوي سبز به دنيا اومد. يه بوفي كه وقتي نگات ميكرد تو چشاي گردش برق دوستي و عشقو ميديدي . انگار تو دل زمستون به سر دي ماه منت گذاشته بود و خدا خواسته بود بياد تا زندگي غبار گرفته و غمگينمون با اومدنش شاد بشه انگار پراي خوشگلشو تو سبزه هاي نوروزي رنگ كرده بودن و با زردي خورشيد خانوم باستاني ايران در صورتش زمستونو سر افراز كرده بود.

كم كم راه رفتن و پريدنو ياد گرفت روزا تمرين ميكرد شب و روز بيدار بود و تلاش ميكرد تا تونست از سرزميني به سر زمين ديگه بپره و آدما رو متوجه خودش كنه .آدما ميديدن كه وقتي باهاش همراه ميشن ديگه غم نميتونه بياد سراغشون ديگه درد دلي بي جواب نميمونه ديگه پيامي بي پاسخ نميمونه، لب تر كني همه براي كمك آمادن ولو با جمله اي و دست نوشته اي. اينجوري شد كه از سرزميناي مختلف از شهرا و كوچه ها و خيابوناي دور و نزديك دور هم و كنار بوفي جمع شديم و از وجود مهربونش استفاده كرديم شراب عشقو جرعه جرعه نوشيديمو شيريني دوستي خورديم ، همدرد و هم دل و هم راه و هم نفس شديم تا امروز ، امروزي كه تولد اون بوفيه نازنينه كه ديگه داره بالغ ميشه و هر روز بهتر از قبل شمع هاي صداقت و دوستي و عشق رو به مناسبت سه سالگيت روشن ميكنيم بوفي عزيز و از جام محبت و يكدلي به سلامتي تو مينوشيم و بر كيك رفاقت برش ميزنيم و يك صدا فرياد ميزنيم بوف بوفي عزيز دوستت داريم تولدت مبارك.

2 تصویر این بخش در دسترس نیستروز میلاد تو بوف نازنین 2 تصویر این بخش در دسترس نیستبس مبارک هست بر روی زمین 2 تصویر این بخش در دسترس نیستروز میعاد دل ما دوستان 2 تصویر این بخش در دسترس نیستنزد تو ارزش گرفت و شد ثمین 2 تصویر این بخش در دسترس نیستبهر میلادت چنان شادیم که 2 تصویر این بخش در دسترس نیستهیچ باشد مشکلات در کمین 2 تصویر این بخش در دسترس نیستگر امانت هست یادت نزد ما 2 تصویر این بخش در دسترس نیستگویمت که عاشقیم و بس امین 2 تصویر این بخش در دسترس نیستآن سر گِردت به دور از درد باد 2 تصویر این بخش در دسترس نیستتا که کوته من کنم شعرم همین 3 تصویر این بخش در دسترس نیستروز ميلادت مبارك بوف من 2 تصویر این بخش در دسترس نیستبايد اكنون رخت نو پوشي به تن 2 تصویر این بخش در دسترس نیستروز ميلاد تو يار بي بدل 2 تصویر این بخش در دسترس نیستسرزمين شاد ما در انجمن 2 تصویر این بخش در دسترس نیستاز دل ما بر تو صد تبريك باد 2 تصویر این بخش در دسترس نیستافتخار بوفي اي جان كف بزن 2 تصویر این بخش در دسترس نیستشمع را آور؛تو كيكي را بده 2 تصویر این بخش در دسترس نیستتنبك و تا رو ترانه اي خفن 2 تصویر این بخش در دسترس نیستاز مدير و كاربر نازد به تو 2 تصویر این بخش در دسترس نیستبوسه بر رويت زند هر مردو زن تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست بوف بوفی عزیز تولدت مبارک تصویر در دسترس نیست

2 تصویر این بخش در دسترس نیستمتن و شعر اثر هنرمندانه آرش عزیز و مژده عزیز و آبجی هیفای عزیز میباشد.

• بچه مثبت

خیلی خوشحالم بچه ها
    از بودن در کنار شما
    به نوبه خودم از همه دوستان و همراهان (گذشته، حال و آینده) ، مدیران (گذشته، حال و آینده) و علیرضای عزیز صمیمانه تشکر میکنم!
    برای من اینجا، فقط یک سایت نیست! از همه‌تون متشکرم :84:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• mojde

دوستاي گلم از صميم قلب به همتون تبريك ميگم و از همه مديرا و كاربرا مخصوصا عليرضاي عزيز و امين جان و گيلاس نازنين تشكر ميكنم .اينجا برام شده عين خونه دوم با اين فرق كه تو خونه خودم انقدر راحت حرف دلمو نميزنم همتون همتون همتونو دوست دارم .موفق و شاد و سالم باشين :buff: :8:

• levrone

لبخند زدی و آسمان آبی شد
    شبهای قشنگ مهر مهتابی شد
    پروانه پس از تولدت زیبایت
    تا آخر عمر غرق بی تابی شد

فرخنده سالروز تولد بوف بوفی بر همه مبارک :46:

• carlos

تبريك ميگوييم فراوان :46:

• hadi04

:buff: تولد بوف بوفی رو به همه دوستان گلم خصوصا مدیر زحمت کش و بانی مجلس جناب علیرضا خان تبریک میگم و خرسندم که سه سال در کنار دوستان بهتر از جانم تونستم اوقات خوشی رو داشته باشم برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم و آرزوی پایندگی برای شما و سایت عزیز و دوست داشتنی بوف بوفی دارم پیروز ، پویا و پاینده باشید شاد زی و مهر و افزون و یزدان یارتان باد :buff:

• ماهی

تولد بوف بوفی رو به همه ی دوستای خوبم تبریک می گم...خصوصا به علیرضای عزیز .. 296 296 296 296

• دلشاد

من هم به نوبه خودم این روز فرخنده را به علیرضای عزیز و تمامیه مدیران قدیمی و مدیران جدید و تمامیه کاربران عزیز و عزیزان حاج آقای فیلترینگ تبریک و تهنیت عرض میکنم.

سومین سالگرد تولد و آغاز چهارمین سال فعالیت سایت بوف بوفى مبارک :buff:

• mati

وایییییییییییی تفلد بوف بوفیه مبالکه مبالکه 243 296 271 265 310 1244 834 858 1014 1026

• gilas

من این روز قشنگ رو به همه تبریک میگم امیدوارم سالیان زیادی با خوشی کنار هم باشیم :8:

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

2 تصویر این بخش در دسترس نیست

• خرزوخان

تولد سایت مبارک باشه

• mojde

نقل قول: دلشاد
    عزیزان حاج آقای فیلترینگ

247

• چکاوک

7 تصویر این بخش در دسترس نیست
    عاشقانه دوستت می دارم :90:
    عاشقانه تو رو در قلب خود دارم
    عاشقانه تو رو چون جان خود دارم
    عاشقانه تو رو اندازه دنیا دوست می دارم :90:
    دوستت می دارم دوستت می دارم :90:
    من و تو چون دو عاشق دو معشوق
    می رویم با هم به سوی خوشبختی به سوی او
    به جایی که نمی دانیم و می خواهیم
    عاشقانه دوستت می دارم :90: عاشقانه دوستت می دارم ... :90:

:90: بوف بوفی عزیزم تولدت مبارک :90:
    تصویر در دسترس نیست
    :8: :8: :8: :8: :8: :8: :8:
    تصویر در دسترس نیست

• The one

من هم این روز فرخنده رو به همه ی دوستان گلم تبریک میگم.. همه ی خاطراتم از اینجا زیبایی بوده فقط... مرسی برای همه چی بوفیان مهربان :8:

نمایش یا پنهان متنراستی اون شعر اول که زشته رو من سرودم ..اینو گفتم که حق مژده جون ضایع نشه :11: .. طبع شعرم پنچر شده بود اون روز :4:

نقل قول: دلشاد
    عزیزان حاج آقای فیلترینگ

:23:

• mz56mz

سومین سالگرد تولد و آغاز چهارمین سال فعالیت سایت بوف بوفى بر تمام عزيزان بخصوص عليرضا عزيز تبريك عرض ميكنم و همچنين تشكر و سپاس فراوان از بانى و مؤسس اين سايت عليرضا محترم كه باعث ايجاد اين دوستيها و اين صفا و شاديها شدند خيلى خوشحالم كه عضو كوچك اين سايت هستم و دوستانى با مرام و دوست داشتنى به مانند شماها دارم , سپاس از تمام كاربران و مديران فعلى و گذشته عزيز كه همگى زحمت كشيديد اين فضاى زيبا رو ايجاد كردند الهى هميشه تندرست و خندان و موفق و سربلند باشيد :buff:

• Aramesh

ممنونم علیرضا جان واقعاً همه ی این لحظات زیبا رو ما از وجود مهربونت داریم.. بوسه بر دستهای مهربونت که خالق مهربان بوفیلند هستی...
    قدر دانی می کنم از همه ی اعضای بی همتای بوف بوفی امیدوارم سالیــان سال درکنار همدیگه باشیم و همچون گذشته دوستیها همچنان پابرجا و حتی مستحکمتر از قبل شاهد بزرگ شدن بوف بوفی عزیزمون باشیم...

تصویر در دسترس نیست

• arash52

بر تو باد این سه سالگی تبریک
    خلق و خویت همیشه بادا نیک

من شنیده ام که جشنها برپاست
    توی هلسینکی یاکه ریکیاویک

مردم آن دیار هم شادند
    همه این سایت را کنند تبلیک (همان تبلیغ :4: )

با نواهای شاد میرقصند
    مردوزن ، چاق یاکمرباریک

حیف وقتم شده تمام اینجا
    هم هواسرد گشته هم تاریک

ورنه از بوفی و شما تا صبح
    می سرودم و می زدم تاپیک

نمایش یا پنهان متنخدایی شعر تکراری هم می چسبه ها :4:

:buff: :buff: 243 296

• هاچو هاچو

به نام خدا هستم :4: بنده هم جاداره از همین تریبون استفاده کنم و این سالروز رو به خودم و همه دوستای گلم که هر روز دارم باهاشون زندگی میکنم تبریک بگم :11: همچنین باید از خانوادم به خاطر این که تو این مدت تحمل کردن..... 403 هاااا نه اینو که یک جای دیگه میگفتن 403 خلاصه مبارکه 256

253 استعدادتون تو سرودن شعر خیلی بالاست :77:

arash52,
    کم پیدا...826

• ژنرال

یادش بخیر . . . دو سال پیش توی همچین روزهایی، دی ماه 88 من با اینجا آشنا شدم از طریق گیلاس . . . و البته با تاخیری چندماهه رسماً عضو شدم.

در این مدت تقریباً دو سالی که اینجا بودم، خاطرات تلخ و شیرین داشتم اما سرجمع برام راضی کننده بوده و نگهم داشته هنوز.

بزرگترین سودی که بودن در اینجا برای من داشته، علاوه بر گذروندن لحظات شاد در محیط صمیمیش؛ پیدا کردن چند دوست خوبه که فراتر از دنیای مجازیه... اگرچه که هنوز این روابط برای من در حدی نیست که بشه به این روابط، اسم دوستی به معنای واقعی رو داد. . .
    ولی خیلی امیدوارم در آینده این دوستی ها عمیق تر و مستحکم تر بشه.

من هم لازم میدونم از علیرضای عزیز تشکر ویژه بکنم که این محیط سالم و صمیمی رو ایجاد کرده و بار اصلی زحمات هم به دوش ایشونه.

از همه مدیران هم تشکر میکنم.

از گیلاس عزیز هم تشکر ویژه دارم که علاوه بر اینکه برای من یه دوست خوب بوده، واسطه آشنایی من با اینجا شد.

ارادتمند همه عزیزان هستم :84:

• حورا

تولد بوفی را به همه دوستان تبریک میگم 282 282 282
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: