₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » ๑۩۞۩๑ تولد سه سالگی بوف بوفی ๑۩۞۩๑
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » ๑۩۞۩๑ تولد سه سالگی بوف بوفی ๑۩۞۩๑
1 2 3 4

بدون عکس

๑۩۞۩๑ تولد سه سالگی بوف بوفی ๑۩۞۩๑

197 بازدید، 68 پست، نویسنده: دلشاد

• maryamlondon1

میلاد بوف بوفی عزیز به تمام کاربران ومدیران زحمتکش ومهربان تبریک عرض میکنم

• sib

خیلی خوشحالم که هنوز تو جمعتون هستم و میتونم تولد بوف بوفی رو امسال هم با شما ها جشن بگیرم.اینجا خاطره های فوق العاده ای داشتم و دوست های خیلی خوبی که هیچوقت از خاطرم نمیرن.خیلی دوستون دارم :6:
    حالا چپ 1026 حالا راست 1026حالا چپ 1026 حالا راست 1026

• Kishe Mehr

اولا منم ، گزیده ای از همونایی که بچه ها گفتن :56:

ثانیا ، از هیفا مرسی میکنم که این سایت وزین رو به من شناسوند و منم با مقداری تعلل عضو سایت شدم :4: یه خاطره هم از اینجا بگم که تا حالا نگفتم. روز اول اومدم اینجا و عضو شدم هر کاری میخواستم بکنم بهم اجازه نمی دادن :2: نه میشد پست بذاری نه تاپیک بذاری و... البته فکر کنم پست میشد که اینم دقیق یادم نیست و بعد به گیلاسی یا سیبی پیام دادم گفتم اوا خواهر چرا دست و بال ما بسته شده؟ :66: اونا هم گفتن باید هشت خوان رستم رو بگذرونی :4: این بود انشای من :50:

نقل قول: ژنرال
    البته با تاخیری

محسن جان چی استفاده کردی که تاخیرش اونقدر کارساز بوده؟ :37:

• Kishe Mehr

راستی یادش بخیر پارسال جشن بوف بوفی جون رو گرفتیم :80: :78: ایشالله سال دیگه برج میلاد :86:

• ژنرال

نقل قول: Kishe Mehr
    محسن جان چی استفاده کردی که تاخیرش اونقدر کارساز بوده؟ :37:

هیچی :66:

به طور طبیعی!

مردد بودم عضو بشم یا نه تا اینکه تصیمیم گرفتم عضو بشم :24:

• shaparak64

فرخنده میلاد مبارک میمنت اینای خوش یمن زادروز تولد به دنیا اومدن بوف بوفی رو تبریک میگویم :4:
    خیلی وقته که با بوفی و بوفی ها انس گرفتم
    این سایت و بچه ها و تاپیک ها همدم بهترین و بدترین هام بوده :1: خوشحالیم اینجا بیشتر میشد و غمم کمتر :1:
    خوشحالم و غمگین ، همین

• بهونه

منم تبریک میگم خوشحال و شاداب باشید 296 296 296 296 296

• Life Dream

تبريك ميگم به خاطر اين روز قشنگ، حالا بوف كوچولوي ما 3 ساله شده، ديگه بايد مامان بابا رو خيلي راحت بتونه بگه! :4: از همه دوستاني كه براي هر چه زيباتر كردن تاپيك سالگرد تلاش كردند هم سپاسگذاري ميكنم، دست همه درد نكنه و هميشه شادو وپيروز باشيد. :8:
    جا داره كه در اين محيط زيبا براي سلامتي هادي جان، از خداوند بزرگ طلب شفا و سلامتي كامل براي ايشون كنم، اميدوارم كه خدا روي ما رو زمين نندازه و نعمت بزرگ سلامتي رو بهشون برگردونه، الهي آمين :48:

• baron jon

منم تولد بوف بوفی رو تبریک می گم خوشحالم در جمع دوستان خوبم هستم
    از مدیران سایت هم متشکرم
    :46:
    تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

• mami

آغاز چهارمین سال فعالیت بوف بوفی واولین روز ورود خودم را به همه ی بوف بوفی ها تبریک می گویم 241

• دلشاد

نقل قول: mami
    آغاز چهارمین سال فعالیت بوف بوفی واولین روز ورود خودم را به همه ی بوف بوفی ها تبریک می گویم

ممنون دوست عزیز به جمع بوفیلند خوش اومدی
    تولد بوف بوفی بر شما هم مبارک

• علیرضا

ﺑﻪ ﺑﻪ ﭼﻪ ﺭﻭﺯ ﻗﺸﻨﮕﯽ ﭼﻪ ﺗﺎﭘﯿﮏ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﭼﻪ ﺍﺷﻌﺎﺭ ﻭ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﻫﺎی ﺩﻝ ﺍﻧﮕﯿﺰﯼ
    ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﺷﻤﺎ ﻣﻤﻨﻮﻧﻢ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺣﻀﻮﺭ ﺧﻮﺩﺗﻮﻥ ﺧﻮﻧﻪ ﻣﺠﺎﺯﯾﻤﻮﻧﻮ ﮔﺮﻡ ﻭ ﺭﻭﺷﻦ ﮐﺮﺩﯾﺪ
    ﺧﺪﺍﯾﺎ ﺑﻪ ﻣﺎ ﺗﻮﻓﯿﻔﻘﯽ ﺑﺪﻩ ﺗﺎ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺩﺭ ﺧﺪﻣﺖ ﺍﯾﻦ ﺟﻤﻊ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﯽ ﻭ ﺻﻤﯿﻤﯽ ﺑﻤﻮﻧﻢ

ﺑﻌﺪﺍ ﺑﺮﻣﯿﮕﺮﺩﻡ ﺑﺎزم

• boof divoone

صمیمانه و با تمام وجود سالروز تولد بوف بوفی را به تمام ساکنین سرزمین بوفیلند تبریک میگم :46: :46:
    انشالله که سال دیگه هم مثل امسال باز درکنار همدیگر باشیم :6: :6:

احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد

• hosseinhn82

سومین سال تولد سایت بوف بوفى مبارك :35:

• MAJID ART

سه سال در کنار بهترین دوستان بودن خوشحالی مضاعفی داره ، تولد 3 سالگی سایت بر کاربران و مدیر محترم سایت مبـــ:46:ـــــارک باد
    تصویر در دسترس نیست

• The one

نقل قول: Kishe Mehr
    از هیفا مرسی میکنم که این سایت وزین رو به من شناسوند

یورخشکام گلوو.. :11: این خشکام مخلوطی از خواهش و وولکام هست :4:

اینم اتیش بازی به خاطر این مناسبت فرخنده خانم :77:

3 تصویر این بخش در دسترس نیست

• ali41

او مهربانانه مرا به سرزمینی برد که بر دردهای تنهاییم مرحمی باشد.آن سرزمین را بوفی صدا میزدند و انصافا چه نازنین مکانی بود.نسیم سازهای شادی بخش بوفی ، روحم را نوازش میکرد و اهالی آن مهربانی را ترجمه میکردند و لطف و بخشش را به رخ هم میکشیدند.چند صباحی هر چند کوتاه ، سرمست و دلخوش، در کنار اهالی که نذور محبت را تقسیم میکردند، درس دوست داشتن میخواندم .خدای من چه رویای زیبایی! من در کنار معشوقه گمشده ،در این بهشت رویایی .... چه می بینم ..... خدای من .... مرا هرگز از این خواب شیرین بیرون مبر، اجازه بده اندکی بیشتر بخوابم.من خسته ام و به این خواب نیاز دارم.

متن بالا نظر واقعیه من در مورد بوفیه ............. تولد سه سالگیش مبارک باشه
    :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: