خیلی خوشحالم که هنوز تو جمعتون هستم و میتونم تولد بوف بوفی رو امسال هم با شما ها جشن بگیرم.اینجا خاطره های فوق العاده ای داشتم و دوست های خیلی خوبی که هیچوقت از خاطرم نمیرن.خیلی دوستون دارم حالا چپ حالا راست حالا چپ حالا راست
ثانیا ، از هیفا مرسی میکنم که این سایت وزین رو به من شناسوند و منم با مقداری تعلل عضو سایت شدم یه خاطره هم از اینجا بگم که تا حالا نگفتم. روز اول اومدم اینجا و عضو شدم هر کاری میخواستم بکنم بهم اجازه نمی دادن نه میشد پست بذاری نه تاپیک بذاری و... البته فکر کنم پست میشد که اینم دقیق یادم نیست و بعد به گیلاسی یا سیبی پیام دادم گفتم اوا خواهر چرا دست و بال ما بسته شده؟ اونا هم گفتن باید هشت خوان رستم رو بگذرونی این بود انشای من
نقل قول: ژنرال
البته با تاخیری
محسن جان چی استفاده کردی که تاخیرش اونقدر کارساز بوده؟
فرخنده میلاد مبارک میمنت اینای خوش یمن زادروز تولد به دنیا اومدن بوف بوفی رو تبریک میگویم خیلی وقته که با بوفی و بوفی ها انس گرفتم این سایت و بچه ها و تاپیک ها همدم بهترین و بدترین هام بوده خوشحالیم اینجا بیشتر میشد و غمم کمتر خوشحالم و غمگین ، همین
تبريك ميگم به خاطر اين روز قشنگ، حالا بوف كوچولوي ما 3 ساله شده، ديگه بايد مامان بابا رو خيلي راحت بتونه بگه! از همه دوستاني كه براي هر چه زيباتر كردن تاپيك سالگرد تلاش كردند هم سپاسگذاري ميكنم، دست همه درد نكنه و هميشه شادو وپيروز باشيد. جا داره كه در اين محيط زيبا براي سلامتي هادي جان، از خداوند بزرگ طلب شفا و سلامتي كامل براي ايشون كنم، اميدوارم كه خدا روي ما رو زمين نندازه و نعمت بزرگ سلامتي رو بهشون برگردونه، الهي آمين
ஜღஜღ سه سال در کنار بهترین دوستان بودن خوشحالی مضاعفی داره ، تولد 3 سالگی سایت بر کاربران و مدیر محترم سایت مبــــــــارک باد ஜღஜღ ▧ تصویر در دسترس نیست
او مهربانانه مرا به سرزمینی برد که بر دردهای تنهاییم مرحمی باشد.آن سرزمین را بوفی صدا میزدند و انصافا چه نازنین مکانی بود.نسیم سازهای شادی بخش بوفی ، روحم را نوازش میکرد و اهالی آن مهربانی را ترجمه میکردند و لطف و بخشش را به رخ هم میکشیدند.چند صباحی هر چند کوتاه ، سرمست و دلخوش، در کنار اهالی که نذور محبت را تقسیم میکردند، درس دوست داشتن میخواندم .خدای من چه رویای زیبایی! من در کنار معشوقه گمشده ،در این بهشت رویایی .... چه می بینم ..... خدای من .... مرا هرگز از این خواب شیرین بیرون مبر، اجازه بده اندکی بیشتر بخوابم.من خسته ام و به این خواب نیاز دارم.
متن بالا نظر واقعیه من در مورد بوفیه ............. تولد سه سالگیش مبارک باشه
maryamlondon1
sib
حالا چپ
ژنرال
Kishe Mehr
ثانیا ، از هیفا مرسی میکنم که این سایت وزین رو به من شناسوند و منم با مقداری تعلل عضو سایت شدم
محسن جان چی استفاده کردی که تاخیرش اونقدر کارساز بوده؟
Kishe Mehr
ژنرال
هیچی
به طور طبیعی!
مردد بودم عضو بشم یا نه تا اینکه تصیمیم گرفتم عضو بشم
malakeh
shaparak64
خیلی وقته که با بوفی و بوفی ها انس گرفتم
این سایت و بچه ها و تاپیک ها همدم بهترین و بدترین هام بوده
خوشحالم و غمگین ، همین
بهونه
Life Dream
جا داره كه در اين محيط زيبا براي سلامتي هادي جان، از خداوند بزرگ طلب شفا و سلامتي كامل براي ايشون كنم، اميدوارم كه خدا روي ما رو زمين نندازه و نعمت بزرگ سلامتي رو بهشون برگردونه، الهي آمين
baron jon
از مدیران سایت هم متشکرم
garfild
mami
دلشاد
ممنون دوست عزیز به جمع بوفیلند خوش اومدی
تولد بوف بوفی بر شما هم مبارک
علیرضا
ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﺷﻤﺎ ﻣﻤﻨﻮﻧﻢ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺣﻀﻮﺭ ﺧﻮﺩﺗﻮﻥ ﺧﻮﻧﻪ ﻣﺠﺎﺯﯾﻤﻮﻧﻮ ﮔﺮﻡ ﻭ ﺭﻭﺷﻦ ﮐﺮﺩﯾﺪ
ﺧﺪﺍﯾﺎ ﺑﻪ ﻣﺎ ﺗﻮﻓﯿﻔﻘﯽ ﺑﺪﻩ ﺗﺎ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺩﺭ ﺧﺪﻣﺖ ﺍﯾﻦ ﺟﻤﻊ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﯽ ﻭ ﺻﻤﯿﻤﯽ ﺑﻤﻮﻧﻢ
ﺑﻌﺪﺍ ﺑﺮﻣﯿﮕﺮﺩﻡ ﺑﺎزم
boof divoone