₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » منم توی سایت دو ساله شدم بیایید یه خبر داغ بهتون بدم
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » منم توی سایت دو ساله شدم بیایید یه خبر داغ بهتون بدم
1 2

بدون عکس

منم توی سایت دو ساله شدم بیایید یه خبر داغ بهتون بدم

73 بازدید، 40 پست، نویسنده: boof divoone

• boof divoone

خب امروز منهم دو ساله شدم و بعد از دو سال که کما بیش در کنار شما عزیزان بودم نه تنها کلی بزرگتر شدم بلکه در دنیای جدیدی که از حدود سه ساله پیش برای خودم ساختم تاحدودی تونستم موفق عمل کنم
    توی این تاپیک از گل و شیرینی خبری نیست فقط یه خبر دارم که شاید خوشحال بشید :9:
    راستش نمیدونم چی شد چطور شد که یکدفعه دیدم توی یه کافی شاپ و یکی از خطرناکترین اعضای فمنیسم جلوم نشسته و داریم جهت یک
    یک
    یک
    806
    806
    جهت یک امر خیر گفتمان میکنیم :9:
    راستش الان که دارم این خبر رو توی تاپیک میزارم چند ماه از اون ماجرا میگذره و بعد کلی بحث و کتک کاری 279 354 279 354
    بالاخره به توافقات بسیار جالبی رسیدیم 280
    راستش بین خودمون بمونه من خیلی میترسم آخه آمار مردهای متاهلی که دق مرگ شدن روز بروز زیاد میشه 852
    تو رو خدا یه کمی تو این روز بهم روحیه بدید897

احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد

• The one

مبارك باشه علي جان هر دو واقعه :4:واسه همين درد داري؟ :10:

• الهام

به سلامتی :4:
    زیاد درد نداره. شتریه که در خونه همه میخوابه :4:

• بچه مثبت

تبریک و تسلیت عرض میکنم. تبریک بابت دوساله شدن، تسلیت بابت دق مرگ شدن :4:
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• levrone

تولد دو سالگیت مبارک!:46:

• Aramesh

دومین سالگرد عضویتت رو در سرزمین بوفیلند تبریک میگم boof عزیز :35:

تصویر در دسترس نیست

نمایش یا پنهان متنمبارکه.. هدفمند شدن جهت متعهلی رو میگم خب اگه دو دلی و یه جورایی این پا اون پا میکنی یعنی هنوز وقتش نیست..
    موقعی وقتشه که با همه ی مشکلات و سختیها اونو با جان و دل بپذیری تا نیروی دیگری بگیری نیروی عشق و زندگی که تو رو میبره به سمت خوشبختی..
    موفق باشی دوست من...

• ژنرال

آخه چرا علی؟852 چرا؟ :17:

با ابن حال سالگرد دومین ازدواجتو تبریک میگم ...

قاطی گفتم که :51:

تبریک عرض میکنم بابت دو سالگیت :46:

• دلشاد

بابت تولد دوسالگیت توی سرزمین بوفیلند تبریک میگم :11: :8: :6:
    بابت دق مرگت تسلیت میگم :4:

• نخبه

نقل قول: boof divoone
    تو رو خدا یه کمی تو این روز بهم روحیه بدید897

:23: چه روحیه ای بدیم شما از حالا حالتت درد دارمه:23: این اولشه تازه:23:

دو سالگیت مبارک باشه:46:
    و تبریک مخصوص برای متاهل شدنتون.. ان شالله که خوشبخت بشین .. از همین تریبون اعلام میکنم که زندگی متاهلی بسیار عالیست مخصوصا وقتی که فندق هم به جمعتون اضافه بشه 337

• ali41

سلام علی جان :46:
    دوسالگیت مبارک باشه امیدوارم از مسیر دور نشیم .... میدونی چی میگم که؟ :7: من که با تموم ادعاهام بدجوره دارم پرت میزنم .... مرد مومن نمیشد بیای به من گوشزد کنی و بگی : علی داری کجا میری؟ مسیر جای دیگست ...... گمنام به من جواب بده .... تیز باش تا خودم باشمو خودت :4: اصطلاحات رایج هم ممنوع .... موفق باشی
    نمایش یا پنهان متن سنت 11 یادت باشه ...

• garfild

مبارک باشه :46:
    265 265 265 265 265 265 265 265 265

• boof divoone

نقل قول: The one
    مبارك باشه علي جان هر دو واقعه :4:واسه همين درد داري

درد از بی دردیه :10:
    نقل قول: الهام
    زیاد درد نداره. شتریه که در خونه همه میخوابه

والله این بیشتر شبیه شتر مرغی که داخل خونه میخوابه نه در خونه :83:
    نقل قول: بچه مثبت
    تبریک و تسلیت عرض میکنم. تبریک بابت دوساله شدن، تسلیت بابت دق مرگ شدن

برای اولین با در تاریخ قراره یه زن از دست شوهرش دق مرگ بشه :15:
    نقل قول: levrone
    تولد دو سالگیت مبارک!

ممنون بی ذوق :32:
    نقل قول: Aramesh
    اگه دو دلی و یه جورایی این پا اون پا میکنی یعنی هنوز وقتش نیست

نه ابجی خوبم خدا رو شکر اونقدر تجربه دارم که بتونم طرف مقابلم رو حسابی انالیز کنم :4: دول نیستم اصلا دل ندارم که یکی دوتا بشه :2:
    نقل قول: ژنرال
    آخه چرا علی؟852 چرا؟ :17:

چه خبره ترسیدم منو باید برق بگیره تو چرا این شکلی شدی :99:
    نقل قول: دلشاد
    بابت تولد دوسالگیت توی سرزمین بوفیلند تبریک میگم :11: :8: :6:
    بابت دق مرگت تسلیت میگم

خیره سرم ازتون خواستم بهم روحیه بدید همه دارن رسما منو زنده زنده دفن میکنن :20:
    نقل قول: نخبه
    چه روحیه ای بدیم شما از حالا حالتت درد دارمه:23: این اولشه تازه:23:

از حالا به مرگ گرفته تا به درد راضی بشم :83:
    نقل قول: ali41
    علی داری کجا میری؟ مسیر جای دیگست ...... گمنام به من جواب بده .... تیز باش تا خودم باشمو خودت

راستش علی جان من به ساده ترین روش خودم رو در مسیر و تعادل و ارامش قرار دادم بصورت عامیانه میگم هر شب وقتی ذره ای احساس بدی دارم و کمی فکرم مشغوله یه تراز دقیق از عملکرده روزانه ام میگیرم چون بالاخره یه اقدام از روی ناآگاهی باعث شده که من اخر شبی سرحال نباشم(امیدوارم منظور رو برسونم)
    و مهمتر اینکه توی هر اتفاقی که در روز میافته اول خودم و مقصر میدونم, حتی اگر بصورت صددرصد یکی دیگه مقصر باشه اما خدت بهتر میدنی مقصر اصلی خودمون هستیم مثلا وقتی چشم بسته اعتماد میکنیم و از اعتماد سواستفاده میشه نباید کسی رو جز خودمون سرزنش کنیم البته سرزنش کردن راه حل نیست وقت تلف کردنه باید سریعا به مسیر برگردی (کتاب چه کسی پنیر مرا دزدید)و دنبال راه حلی برای پیشگیری مجدد حدوث اون اتفاق میگردم :1:
    راستش علی جان من باید بپذریم که نتونستم به آرزوهای بزرگم در زمان خودشون برسم و الانهم تنهایی به این شکل کاملا برام سمه نه برای من برای هرکسی در موقعیت من :1:
    راستش تو بهتر میدونی من و امثال من همه جوره دورهای خودمون رو زدیم دیدم اخرش هیچی نیست زندگی در عادیترین حالتش بالاترین ارامش رو به انسان میده :1:
    راستی علی جان داری کجا میری؟ :83:
    ولی تنها چیزی که توی این مدت به من کمک سایانی کرد این بود که تمام انرژیم رو گذاشتم و خدا رو شکر تونستم کاملا تغییر کنم هر روز نقصهام رو چک کنم و.... :1:
    ممنون بابت حضورت در تاپیک :6:

احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد

• mojde

آقا تبريك ميگم تولدتون مبارك اما اي كاش كار دومو نميكردي آخه چرا ميخواي يه عنصر خوشبخت رو نابود كني چرا ميخواي اون حيوونكي رو متاهل كني آخه چرا چرا رحم نداري مگه انصافت كجا رفته ؟ چرا شما عناصر ذكور نميتونين آسايش ما رو ببينين حتما بايد يه عالم مسئوليت سر ما هوار كنين804

نمایش یا پنهان متنالهي خوشبخت بشين :46: از اين به بعد خيلي بيشتر بايد مراقب باشي .يه لغزش كوچيك يعتي فاجعه البته ميدونم كه تو خودت خيلي بهتر از من اينا رو ميدوني .ببخشيد فضولي كردم برات از ته دل آرزوي خوشبختي و موفقيت دارم:48:

• SaMaN TaJ

به به تبریک میگم علی که دو ساله شدی........ :6: یعنی که دوساله که مردود شدی :4:

و یه تبریک که به بوف عاقل تبدیل شدی :9:

• چکاوک

تولد دو سالگیت مبارک داداشی :1:

• koorosh kabir

تولد دو سالگیت مبارک :46: ،زندگی‌ رو هم زیاد سخت نگیر ...

• arash52

تولد دو سالگیت مبارک
    خبر داغت هم مبارک بپا فقط خیلی نسوزی
    و در آخر امیدوارم تاپیک حموم زایمونیت رو هم تو این سایت به زودی ببینیم :4:

• Life Dream

سالگرد دو سالگيتو تبريك ميگم علي جان، هميشه پاينده و پيروز باشي دوست خوبم :8:
    راستي براتون ارزوي خوشبختي و سعادت دارم :48:

• ماهی

به به مبارکه..ایشالله خوشبخت شین 243 243 243 243 243 243 243 296 296 271 265

• baron jon

دوسالگیتون مبارک :46:

ارزوی سعادت و خوشبختی براتون دارم

تصویر در دسترس نیست

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: