چرا شما عناصر ذكور نميتونين آسايش ما رو ببينين حتما بايد يه عالم مسئوليت سر ما هوار كنين
انقتام گرفتن از شما عناصر خانه خراب کن ماموریت هزار ساله ماست مگر نه اینکه اولین زن با وسوسه هاش ادم را مجبور کرد از درخت ممنوعه بخوره و بدبختی بشر از اونجا شروع شد؟ پس باعرض معذرت مسئله شخصی نیست بلکه وظیفه ای است که از اجدادمون به ما واگذار شده
نقل قول: SaMaN TaJ
و یه تبریک که به بوف عاقل تبدیل شدی
گیر یکی دیونه تر از خودم افتاده چه جوری باید عاقل بشم
نقل قول: چکاوک
تولد دو سالگیت مبارک داداشی
مرسی عزیزم
نقل قول: koorosh kabir
تولد دو سالگیت مبارک ،زندگی رو هم زیاد سخت نگیر
زندگی اگر سخت نبود زندگی نبود یه رویای شیرین بود که واقعیت نداشت
نقل قول: arash52
و در آخر امیدوارم تاپیک حموم زایمونیت رو هم تو این سایت به زودی ببینیم
والله ایشون حالا حالا قراره به ادامه تحصیلشون برسن از بچه مچه فعلا خبری نیست مگر اینکه خودش قاچاقی بیاد
نقل قول: Life Dream
سالگرد دو سالگيتو تبريك ميگم علي جان، هميشه پاينده و پيروز باشي دوست خوبم راستي براتون ارزوي خوشبختي و سعادت دارم
مرسی داداشم بابت فلش پلیر هم ممنون
نقل قول: baron jon
دوسالگیتون مبارک
ارزوی سعادت و خوشبختی براتون دارم
مرسی ابجی خوبم
احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد
راستش بین خودمون بمونه من خیلی میترسم آخه آمار مردهای متاهلی که دق مرگ شدن روز بروز زیاد میشه 852 تو رو خدا یه کمی تو این روز بهم روحیه بدید897
آخرین سالگرد عضویتتو تبریک میگم درضمن منم با مژده جونم موافقم چرا میخوای یکیو بدبخت کنی؟ شماها همه تون بدجنسید خودتونو خوشبخت میکنید و یه دخمل رو بخبخ میکنید شوخی کردم مبارک باشه خوشحال شدم خبر خوب و شیرینی هست امیدوارم که عشق و شادی و تفاهم همیشه تو زندگیتون جریان داشته باشه
الهام راست میگن شتر دم در خونه ات خوابیده .بلاخره علی جان داره به راه مستقیم هدایت میشه افرین علی جان داری قاطی مرغا میشی تبریگ گرم گرم وداغ من بپذیر دومین سال عضویتت هم مبازک باشه انشالله بامرغ اینده ات از اعضای فعال این سایت باقی بمونید
عمو خاااااااااااان چی شده آخه هم امتحان داشتم هم دنبال کارای تعمیرگاه و بیمه بودم هم مامان بابای دوستم مسافرت بودن اینارو سپرده بودن به من حالا چی شده مگه
boof divoone
انقتام گرفتن از شما عناصر خانه خراب کن ماموریت هزار ساله ماست
مگر نه اینکه اولین زن با وسوسه هاش ادم را مجبور کرد از درخت ممنوعه بخوره و بدبختی بشر از اونجا شروع شد؟
پس باعرض معذرت مسئله شخصی نیست بلکه وظیفه ای است که از اجدادمون به ما واگذار شده
گیر یکی دیونه تر از خودم افتاده چه جوری باید عاقل بشم
مرسی عزیزم
زندگی اگر سخت نبود زندگی نبود یه رویای شیرین بود که واقعیت نداشت
والله ایشون حالا حالا قراره به ادامه تحصیلشون برسن از بچه مچه فعلا خبری نیست مگر اینکه خودش قاچاقی بیاد
راستي براتون ارزوي خوشبختي و سعادت دارم
مرسی داداشم بابت فلش پلیر هم ممنون
ارزوی سعادت و خوشبختی براتون دارم
مرسی ابجی خوبم
mz56mz
shaparak64
تو رو خدا یه کمی تو این روز بهم روحیه بدید897
درضمن
شماها همه تون بدجنسید
شوخی کردم
امیدوارم که عشق و شادی و تفاهم همیشه تو زندگیتون جریان داشته باشه
پری سا
ali41
درضمن 804 منم با مژده جونم موافقم
شماها همه تون بدجنسید
maryamlondon1
الهام راست میگن شتر دم در خونه ات خوابیده .بلاخره علی جان داره به راه مستقیم هدایت میشه افرین علی جان داری قاطی مرغا میشی
shaparak64
حالا موافق مژده جونت شدی 986 شلاقتو پیدا نکردم 531
عمو خاااااااااااان
آخه هم امتحان داشتم
حالا چی شده مگه
ali41
ali41
shaparak64
بروووووووووووووو
دروغ نگو عمو
ali41
اول زود این جغد زشتو بردار ، ترسیدم
shaparak64
الان میرم برمیدارمش
ali41
گفتم شاید از درخت افتادی این شکلی شدی
shaparak64
نه عمو خانی
اما خودم همین تپلی خنگوله رو خیلی دوسش دارم
نمایش یا پنهان متن
ali41
بندری
gilas
ایشالا صدومین سالگرد ازدواج رو اینجا جشن بگیری
ali41
کاملا درست میگی ، اسپانسر من یک ماهی خارج از کشور بود و من موندمو در و دیوار
farzane
مبارک باشههههههههههههه دوست عزیز دو سالگی مبااااااااااااارک به سلامتی و خوبی و خوشی
بهونه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→