سلام دوستای خوبم از وقتی افتخار اینو داشتم که کنار شما باشم تا اونجا که تونستم به خونه ی همتون سر زدم . فکر کردم حالا وقتشه دست از مهمونی رفتن بکشم بست بشینم منتظر مهمونای عزیزم باشم اینجا خونه منه
همیشه دل به دریا می زنیم ولی من اینبار دل به آسمون زدم و رفتم اون بالا ها...کنار ابرا....
▧ تصویر در دسترس نیست
یه چرخی زدم .ابر و باد و مه و خورشید همه در کار بودن و من دیدیم بد جوری آسمون گیر شدم.یه دلم دریایی شد و یه دلم آسمونی.از دوستای زمینیم یاد گرفته بودم یه چیزایی رو.اینکه وقتی خونت توی شیرازه میشه یه ویلا هم توی حیران داشته باشی.تا وقتی آفتاب جنگ شیراز تابستونا پوستتو می پِرزونه (ویلیز ویلیز می کنه) چند روزی بری اونجا و هوا عوض کنی.با خودم فکر کردم خوب منم می تونم یه ویلا توی آسمون داشته باشم.اینه که شب و روز کار کردم ویه عالمه مروارید جمع کردم و بالاخره به آسمونم راه پیدا کردم..
▧ تصویر در دسترس نیست
وقتی می یام تو آسمون دلم بدجوری برای دریا تنگ میشه
▧ تصویر در دسترس نیست
سکوت مهر و موم شده بر لبهایم و غم کمر به قتل قلبم بسته است رویایم دست هایم را می گیرد و مرا به کافه ی زیر دریاییم می برد تا آرامش زیر دریا با چشمهایم عشق بازی کند رویایم را می بوسم و در کافه ی زیر دریایی ام فرو می روم طولی نمی کشه که برمیگردم دریا...ولی اینجا هم دلم برا آسمون پر میزنه...
▧ تصویر در دسترس نیست
از اون روز تا حالا یه دلم دریا و یه دلم آسمونه. راستشو بخواین همین دلتنگی هاست که به زندگیم روح داده.هرچند بهم میگن تو زیاده خواهی..تو بیقراری...آخه تو چی می خوای؟ ولی من میگم....عاشق بی تابی و بی قراریم...بذارید بین دریا و آسمون بیقرار باقی بمونم که این بیقراری برای من به شیرینی سکون و ثبات شماست.
سلام سلام هم مدرسه ای خیلی خیلی مبارکه من هم به خونه دریاییت میام هم به خونه آسمانیت
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ماهی
از وقتی افتخار اینو داشتم که کنار شما باشم تا اونجا که تونستم به خونه ی همتون سر زدم .
فکر کردم حالا وقتشه دست از مهمونی رفتن بکشم بست بشینم منتظر مهمونای عزیزم باشم
اینجا خونه منه
و غم کمر به قتل قلبم بسته است
رویایم دست هایم را می گیرد
و مرا به کافه ی زیر دریاییم می برد
تا آرامش زیر دریا با چشمهایم عشق بازی کند
رویایم را می بوسم
و در کافه ی زیر دریایی ام فرو می روم
طولی نمی کشه که برمیگردم دریا...ولی اینجا هم دلم برا آسمون پر میزنه...
راستشو بخواین همین دلتنگی هاست که به زندگیم روح داده.هرچند بهم میگن تو زیاده خواهی..تو بیقراری...آخه تو چی می خوای؟
ولی من میگم....عاشق بی تابی و بی قراریم...بذارید بین دریا و آسمون بیقرار باقی بمونم که این بیقراری برای من به شیرینی سکون و ثبات شماست.
این دیگه به سلیقه شما بستگی داره.به خونیه دریاییم می یایید یا به خونه آسمونیم.قدمتون روی جفت چشام.
بهونه
مبارک باشه ماهی گلی عزیز
gilas
من با اجازه مهمون خونه آسمونیت میشم
این ماهی قرمز لباس صولتی پوشیده
بچه مثبت
خیلی خیلی مبارکه
من هم به خونه دریاییت میام هم به خونه آسمانیت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
baron jon
خونه جدیدت مبارک
carlos
تورو خدا زحمت نكشين اومديم خودتونو ببينيم
ژنرال
خانه دریایی و خانه آسمانی مبارک
sib
نخبه
دلشاد
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
farzane
حورا
خونتون خیلی زیباست مبارک باشه
▧ تصویر در دسترس نیست
ماهی
خوش اومدی بهونه جون...مرسی
باشه عزیزم می ترسی زیر آب خورده شی؟...
این ماهی گل صورتی کورش فسقلیه
شما هر جا بیای قدم رو چشم ما گذاشتی هم مدرسه ای
مرسی بارون عزیزم.خوش اومدی
تورو خدا زحمت نكشين اومديم خودتونو ببينيم
زیر دریا با این همه جاذبه و زیبایی فرصت خوردن پیدا نمی کنی کارلوس جان..محو تماشا میشی...
دفعه بعد که بیای خوراکی هم برات می آرم
خوش اومدی...
سلام بر ژنرال
مرسی محسن جان .خوش اومدی
بوووووووووووووسسسس
آره خب خونمو دوس داشتم...ولی وقت نکرده بودم درستش کنم....نقشه شو نگه داشته بودم...باز سازیش کردم
حالا خونه من فرقی نکرده تو فکر کنم خیلی فرقا کردی
مرسی بهروز داداشم...مرسی.خوش اومدی
عزیز دلم فرناز خانوم گل..خوش اومدی...
ممنون حورای عزیزم...خیلی خوش اومدی گلم
carlos
دفعه بعد که بیای خوراکی هم برات می آرم
خداکنه غرق نشیم زیر دریا
من ماهی غزل خیلی دوس دارم برای به سیخ کشیدن
ماهی
من ماهی غزل خیلی دوس دارم برای به سیخ کشیدن
اینجا خطر غرق شدن نداره..فقط اگه دندون تیز کردی برای به سیخ کشیدن ماهیاش یهو دیدی خودت به دندون کشیده شدی
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستنمایش یا پنهان متن
وای مامان!ولی حالا چون قول داده بودم و چون شما آقا کالوسی برات یه سری غذای دریایی میگو و صدف آماده کردم...
بفرما شیکمو:
▧ 4 تصویر این بخش در دسترس نیست
mojde
ژنرال
ولی ماهی سفید یه چیز دیگه س
MAJID ART
The one
▧ تصویر در دسترس نیست
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
من هیچکدوم از خونه هات نمیامانشالله همیشه شاد و سربلند باشی ماهی گلی
آخرین ورود: