₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصی ماهی
1 2 ... 27 28 29 30 31

بدون عکس

صفحه شخصی ماهی

2508 بازدید، 614 پست، نویسنده: ماهی

• ماهی

:83:
    آره تعریف می کنم زیادم خنده دار نیستا
    :4:
    الان باید برم جایی دیرم شده بر می گردم تعریف می کنم باشه؟:10:

1 سپاس: ژنرال

• Kishe Mehr

سلام به ماهی همشهری گلو.. خوبی همشهری؟ از این طرفا؟ شیراز میگه ای همشهریم په کجان؟ چرو نمیاد؟ :4:
    2 سپاس: ماهی، ژنرال

• 4 سپاس: ماهی، ژنرال، garfild، hadi04

• ماهی

Kishe Mehr,
    مرسی همشهری گلو.. :8:
    وای دلم خیلی تمگ شده :20:
    دلم برای خونم تنگ شده :2:
    jaj,
    سلام سلام به خاک ایروووون :82: :82: :82:

نمایش یا پنهان متن:44: دلم واقعا تنگه..روز شنبه یک دوست ایرانی که 23 سال اینجا زندگی کرده و سن و سالی ازش می گذره دعوت کرد خونه ش..خونه ش ویلایی بود نه آپارتمان.وقتی رسیدیم گفت بیان حوض خونه ی منو ببینید..اولش نفهمیدم ینی چی وقتی رفتم توی اون اتاق دیدم وااااای یه ایران کوچولو برا خودش درست کرده :2: خودش طراح و آرچیتکت هست..وسط اتاق یه حوض خیلی قشنگ درست کرده بود با فواره..اطرافش رو مسند گذاشته بود همه فرشای ایران و کلا توی اتاق همهش صنایع دستی ایران بود..خیلی تاثیر گذار بود..بغضم گرفت و بهش گفتم می خوام بشینم روی این فرشا..خدای من حتی برای پذیرایی هم خشکبار ،زردآلو خشکه و نخودچی کشمش و..آماده کرده بود..
    می خوام بگم هیچ چیزی نمی تونه تعلقات آدم رو از آدم بگیره..خیلی دلم تنگ شده برای اینکه درسم تموم شه و یه سفر برگردم لحظه شماری میکنم :44:

آقا از مود خندوندنتون اومدم بیرون.. :23: نمیشه بی خیال سوتی های من بشید..خیلی زیادن :83:

خب حالا چون قول دادم یکیشو می گم :10:
    رفته بودم برای مصاحبه یه جا..یه چیزی در اول کار بگم دوزبانه بودن اون هم دو زبانی که هیچ کدومش زبان مادری نیست واقعا سخته.اینجا بی انصافا هر دو زبانو می خوان.یهو داره فرانسه صحبت می کنه سوییچ م یکنه روی انگلیسی..کل قواعد رو دوباره باید لود کنی توی مخت :4: به جون خودم سخت بود اوایل.الانا یه ذره عادت کردم..
    بگذریم ..رسیدم اونجا هنوز زمستون و سرد بود.یارو اومد سلام و احوال پرسی و خواست راهنماییم کنه به دفترش که اونجا صحبت رو ادامه بدیم.رفتیم سمت یه در شبیه در مثلا یه اتاق..داشت انگلیسی صحبت می کرد به نزدیکای در که رسید شروع کرد به فرانسه صحبت کردن.امن درست متوجه نشدم چی می گه فکر کردم حتما اتاقی هست که باید بریم :23: با سر رفتم داخل یهو با یه عالمه کت و کابشن مواجه شدم..دیدم یارو مثل بز نگام می کنه با تعجب.. :23: نگو داشته بهم می گفته پالتوتونو بگذارید اینجا :23: وای چقدر خجالت کشیدم یادم نمی ره :23: سریع برگشتم نمی دونم چطوری جمع و جورش کردم :83:
    حالا دلتون خنک شد :4: حالا تا می تونید بخندید.. :83:

8 سپاس: aac198000، بچه مثبت، jaj، zrnznn، ژنرال، تنها، hadi04، هاچو هاچو

• aac198000

نقل قول: ماهی
    حالا دلتون خنک شد حالا تا می تونید بخندید..

:83: :3:
    دلم واقعا تنگه..روز شنبه یک دوست ایرانی که 23 سال اینجا زندگی کرده و سن و سالی ازش می گذره دعوت کرد خونه ش..خونه ش ویلایی بود نه آپارتمان.وقتی رسیدیم گفت بیان حوض خونه ی منو ببینید..اولش نفهمیدم ینی چی وقتی رفتم توی اون اتاق دیدم وااااای یه ایران کوچولو برا خودش درست کرده خودش طراح و آرچیتکت هست..وسط اتاق یه حوض خیلی قشنگ درست کرده بود با فواره..اطرافش رو مسند گذاشته بود همه فرشای ایران و کلا توی اتاق همهش صنایع دستی ایران بود..خیلی تاثیر گذار بود..بغضم گرفت و بهش گفتم می خوام بشینم روی این فرشا..خدای من حتی برای پذیرایی هم خشکبار ،زردآلو خشکه و نخودچی کشمش و..آماده کرده بود..
    می خوام بگم هیچ چیزی نمی تونه تعلقات آدم رو از آدم بگیره..خیلی دلم تنگ شده برای اینکه درسم تموم شه و یه سفر برگردم لحظه شماری میکنم

:8:
    نمایش یا پنهان متن
    راستی یک سوال الان کجایی ؟ :9: :9:

2 سپاس: jaj، ماهی

• jaj

ماهی خانم ما اینا رو اینجا میزاریم که شما دل تنگ نشید
    :35:

1 سپاس: ماهی

• zrnznn

ماهی,
    ماهی جون اینکه در مقابل سوتی های من خنده نداشت....بعدیو بگید شاید بعدی خنده دار بودددددددددددددددددددددددددددددددددددددد:4:

• ژنرال

بونژو ماهی! هاو آر یو؟

دو زبانه صحبت کردم که عادت کنی :4:

2 سپاس: ماهی، هاچو هاچو

• ماهی

aac198000,
    زیر سایه ی شما :9:
    jaj,
    مرسی جلال جان.. دلتنگی تقریبا هر روز سراغم میاد ولی محلش نمی گذارم
    zrnznn,
    گفتم که خنده نداره :4: سوتی دیگه تاریخ تولدم هست که به فرانسه باید دو ساعت فکر کنم تا بگم :4: یه بار روزشو اشتباه گفتم یارو توی سیستم چک کرد گفت من دارم ۱۹ جولای میبینم نه ۱۵ جولای. معذرت خواهی کردم گفتم ببخشید اشتباه کردم همون ۱۹ درسته. گفت خیلی عجیبه که تاریخ تولدتو اشتباه می گی :4: آبروم رفت :10:
    ژنرال,
    مرسی بوکو :46:

2 سپاس: ژنرال، تنها

• Holtek

سلام
    سوتی دیگه تاریخ تولدم هست که به فرانسه باید دو ساعت فکر کنم تا بگم یه بار روزشو اشتباه گفتم یارو توی سیستم چک کرد گفت من دارم ۱۹ جولای میبینم نه ۱۵ جولای. معذرت خواهی کردم گفتم ببخشید اشتباه کردم همون ۱۹ درسته.

تولدت مبارك ، ببخش با تاخير شد. :1:

• zrnznn

ماهی عزیزمممممممم :6: تولد گل پسرت مبارکککککک 280

je t'aime comme ma sœur...1153 786

• ماهی

وای نجمه جونم خیلی تعجب کردم ..مرسی نازنینم از محبتت...مرسی عزیزم 786 786
    1 سپاس: zrnznn

• arash52

کلا همه چی مبارک باشه :4:
    2 سپاس: ماهی، zrnznn

• ماهی

arash52,
    خبريه؟؟؟!! :4:

1 سپاس: zrnznn

• بندری

سلام ماهی خانوم کم پدا شدی اساسی :1:
    2 سپاس: ماهی، zrnznn

• ماهی

نقل قول: بندری
    سلام ماهی خانوم کم پدا شدی اساسی

سلام خسرو جان...
    باور کن نمی رسم :9:
    ولی همیشه به یاد همه هستم 280

2 سپاس: zrnznn، بندری

• zrnznn

خیلی تعجب کردم

:83: دیگه ما اینیم.... :10:

• jaj

ماهی خانم اگه عکسی که گذاشتید از صفحه لپ تاپ خودتونه باید خدمتتون بگم که احتمالا تا چند ساعت دیگه میان می گیرنتون

روی سیستمتون فتوشاپ و دانلود منیجر دارید یحتمل هم همراه با ویندوز 8 تون همگی فیکه و از ایران کپی کردید بردید

2 سپاس: zrnznn، ماهی

• ماهی

ببخشید..ویندوزمون اصل اصله :4:

تصویر در دسترس نیست

در ضمن این شازده فتوشاپو بلاک کرده به اینترنت وصل نمیشه که دردسر ساز شه :4:

ممنون از تذکرت جلال جان :4:
    ولی آخرش این بچه سر منو به باد میده.. :83:

2 سپاس: jaj، zrnznn
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: