Kishe Mehr, مرسی همشهری گلو.. وای دلم خیلی تمگ شده دلم برای خونم تنگ شده jaj, سلام سلام به خاک ایروووون
نمایش یا پنهان متن دلم واقعا تنگه..روز شنبه یک دوست ایرانی که 23 سال اینجا زندگی کرده و سن و سالی ازش می گذره دعوت کرد خونه ش..خونه ش ویلایی بود نه آپارتمان.وقتی رسیدیم گفت بیان حوض خونه ی منو ببینید..اولش نفهمیدم ینی چی وقتی رفتم توی اون اتاق دیدم وااااای یه ایران کوچولو برا خودش درست کرده خودش طراح و آرچیتکت هست..وسط اتاق یه حوض خیلی قشنگ درست کرده بود با فواره..اطرافش رو مسند گذاشته بود همه فرشای ایران و کلا توی اتاق همهش صنایع دستی ایران بود..خیلی تاثیر گذار بود..بغضم گرفت و بهش گفتم می خوام بشینم روی این فرشا..خدای من حتی برای پذیرایی هم خشکبار ،زردآلو خشکه و نخودچی کشمش و..آماده کرده بود.. می خوام بگم هیچ چیزی نمی تونه تعلقات آدم رو از آدم بگیره..خیلی دلم تنگ شده برای اینکه درسم تموم شه و یه سفر برگردم لحظه شماری میکنم
آقا از مود خندوندنتون اومدم بیرون.. نمیشه بی خیال سوتی های من بشید..خیلی زیادن
خب حالا چون قول دادم یکیشو می گم رفته بودم برای مصاحبه یه جا..یه چیزی در اول کار بگم دوزبانه بودن اون هم دو زبانی که هیچ کدومش زبان مادری نیست واقعا سخته.اینجا بی انصافا هر دو زبانو می خوان.یهو داره فرانسه صحبت می کنه سوییچ م یکنه روی انگلیسی..کل قواعد رو دوباره باید لود کنی توی مخت به جون خودم سخت بود اوایل.الانا یه ذره عادت کردم.. بگذریم ..رسیدم اونجا هنوز زمستون و سرد بود.یارو اومد سلام و احوال پرسی و خواست راهنماییم کنه به دفترش که اونجا صحبت رو ادامه بدیم.رفتیم سمت یه در شبیه در مثلا یه اتاق..داشت انگلیسی صحبت می کرد به نزدیکای در که رسید شروع کرد به فرانسه صحبت کردن.امن درست متوجه نشدم چی می گه فکر کردم حتما اتاقی هست که باید بریم با سر رفتم داخل یهو با یه عالمه کت و کابشن مواجه شدم..دیدم یارو مثل بز نگام می کنه با تعجب.. نگو داشته بهم می گفته پالتوتونو بگذارید اینجا وای چقدر خجالت کشیدم یادم نمی ره سریع برگشتم نمی دونم چطوری جمع و جورش کردم حالا دلتون خنک شد حالا تا می تونید بخندید..
دلم واقعا تنگه..روز شنبه یک دوست ایرانی که 23 سال اینجا زندگی کرده و سن و سالی ازش می گذره دعوت کرد خونه ش..خونه ش ویلایی بود نه آپارتمان.وقتی رسیدیم گفت بیان حوض خونه ی منو ببینید..اولش نفهمیدم ینی چی وقتی رفتم توی اون اتاق دیدم وااااای یه ایران کوچولو برا خودش درست کرده خودش طراح و آرچیتکت هست..وسط اتاق یه حوض خیلی قشنگ درست کرده بود با فواره..اطرافش رو مسند گذاشته بود همه فرشای ایران و کلا توی اتاق همهش صنایع دستی ایران بود..خیلی تاثیر گذار بود..بغضم گرفت و بهش گفتم می خوام بشینم روی این فرشا..خدای من حتی برای پذیرایی هم خشکبار ،زردآلو خشکه و نخودچی کشمش و..آماده کرده بود.. می خوام بگم هیچ چیزی نمی تونه تعلقات آدم رو از آدم بگیره..خیلی دلم تنگ شده برای اینکه درسم تموم شه و یه سفر برگردم لحظه شماری میکنم
aac198000, زیر سایه ی شما jaj, مرسی جلال جان.. دلتنگی تقریبا هر روز سراغم میاد ولی محلش نمی گذارم zrnznn, گفتم که خنده نداره سوتی دیگه تاریخ تولدم هست که به فرانسه باید دو ساعت فکر کنم تا بگم یه بار روزشو اشتباه گفتم یارو توی سیستم چک کرد گفت من دارم ۱۹ جولای میبینم نه ۱۵ جولای. معذرت خواهی کردم گفتم ببخشید اشتباه کردم همون ۱۹ درسته. گفت خیلی عجیبه که تاریخ تولدتو اشتباه می گی آبروم رفت ژنرال, مرسی بوکو
سوتی دیگه تاریخ تولدم هست که به فرانسه باید دو ساعت فکر کنم تا بگم یه بار روزشو اشتباه گفتم یارو توی سیستم چک کرد گفت من دارم ۱۹ جولای میبینم نه ۱۵ جولای. معذرت خواهی کردم گفتم ببخشید اشتباه کردم همون ۱۹ درسته.
ماهی
آره تعریف می کنم زیادم خنده دار نیستا
الان باید برم جایی دیرم شده بر می گردم تعریف می کنم باشه؟
Kishe Mehr
jaj
ماهی
مرسی همشهری گلو..
وای دلم خیلی تمگ شده
دلم برای خونم تنگ شده
jaj,
سلام سلام به خاک ایروووون
نمایش یا پنهان متن
می خوام بگم هیچ چیزی نمی تونه تعلقات آدم رو از آدم بگیره..خیلی دلم تنگ شده برای اینکه درسم تموم شه و یه سفر برگردم لحظه شماری میکنم
آقا از مود خندوندنتون اومدم بیرون..
خب حالا چون قول دادم یکیشو می گم
رفته بودم برای مصاحبه یه جا..یه چیزی در اول کار بگم دوزبانه بودن اون هم دو زبانی که هیچ کدومش زبان مادری نیست واقعا سخته.اینجا بی انصافا هر دو زبانو می خوان.یهو داره فرانسه صحبت می کنه سوییچ م یکنه روی انگلیسی..کل قواعد رو دوباره باید لود کنی توی مخت
بگذریم ..رسیدم اونجا هنوز زمستون و سرد بود.یارو اومد سلام و احوال پرسی و خواست راهنماییم کنه به دفترش که اونجا صحبت رو ادامه بدیم.رفتیم سمت یه در شبیه در مثلا یه اتاق..داشت انگلیسی صحبت می کرد به نزدیکای در که رسید شروع کرد به فرانسه صحبت کردن.امن درست متوجه نشدم چی می گه فکر کردم حتما اتاقی هست که باید بریم
حالا دلتون خنک شد
aac198000
می خوام بگم هیچ چیزی نمی تونه تعلقات آدم رو از آدم بگیره..خیلی دلم تنگ شده برای اینکه درسم تموم شه و یه سفر برگردم لحظه شماری میکنم
نمایش یا پنهان متن
راستی یک سوال الان کجایی ؟
jaj
zrnznn
ماهی جون اینکه در مقابل سوتی های من خنده نداشت....بعدیو بگید شاید بعدی خنده دار بودددددددددددددددددددددددددددددددددددددد
ژنرال
دو زبانه صحبت کردم که عادت کنی
ماهی
زیر سایه ی شما
jaj,
مرسی جلال جان.. دلتنگی تقریبا هر روز سراغم میاد ولی محلش نمی گذارم
zrnznn,
گفتم که خنده نداره
ژنرال,
مرسی بوکو
Holtek
تولدت مبارك ، ببخش با تاخير شد.
zrnznn
je t'aime comme ma sœur...
ماهی
arash52
ماهی
خبريه؟؟؟!!
بندری
ماهی
سلام خسرو جان...
باور کن نمی رسم
ولی همیشه به یاد همه هستم
zrnznn
ماهی
jaj
روی سیستمتون فتوشاپ و دانلود منیجر دارید یحتمل هم همراه با ویندوز 8 تون همگی فیکه و از ایران کپی کردید بردید
ماهی
در ضمن این شازده فتوشاپو بلاک کرده به اینترنت وصل نمیشه که دردسر ساز شه
ممنون از تذکرت جلال جان
ولی آخرش این بچه سر منو به باد میده..
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→