ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
اقایون سایت روزتون مبارک...
Life Dream
ari 93
mamas-ali
Aramesh
نخبه
بچه مثبت
مبارکمون باشد
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
baron jon
bijjan
به سر تا پامون بریزین لطفا نوبت رو رعایت کنین
نمایش یا پنهان متن
مثل که باز توهم زدم
پری سا
hadi04
ممنون آرزو جان امروز با بوسیدن روی پدرم که بالاخره منو قابل دونست و امشب رو خونمون مونده این روز رو بهش تبریک گفتم ولی حیف شد به خاطر من امسال مامان نتونست آش بپزه گرفتار من بودن
امروز روزیه که هیچ زرتشتی نباید گوشت بخوره و حیوون اهلی سر ببره چون این روز به حیوانات هم مربوطه به خاطر همین قصد داشتن روز پدر رو در شهریور قرار بدن که با مخالفت بعضی ها مواجه شد
سوال محسن که پرسیده بود چه ربطی به مرد داره رو فکر کنم بتونم اینطوری پاسخ بدم
بهمن به عقیده زرتشتی ها اولین افریده خداونده یعنی همون آدم در اسلام و بقیه ادیان البته کیومرث هم ذکر شده ولی کیومرث بیشتر در شاهنامه گفته شده تا در اوستا به خاطر همین به خاطر بهمن در بهمن روز از بهمن ماه یعنی دوم بهمن ماه سال زرتشتی و یا 26 دی ماه سال شمسی این روز رو به افتخار اولین مرد روز مرد و یا روز پدر نامیدن
The one
مرسي ارزو جان خيلي معلومات جالبي بود
هاچو هاچو
چکاوک
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→