₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » رفتی و مرا با دلتنگی هایم تنها گذاشتی !
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » رفتی و مرا با دلتنگی هایم تنها گذاشتی !

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

رفتی و مرا با دلتنگی هایم تنها گذاشتی !

373 بازدید، 19 پست، نویسنده: ali41

• هاچو هاچو

نکن عمووووووووو این کارو 391
    نمایش یا پنهان متنآخه مژده خانوم شما بیا یک چیزی بگو :2: خب چراااااا؟

• shaparak64

خداحافظ همیشه سخت ترین کلمه است برای بازگفتن…
    بر لب که بیاید دیگر باید رفت ! … می روی ؟

نمایش یا پنهان متنخدا لعنت کند بر واژه ها حتی خداحافظ !
    که یعنی آتشی افتاده در من با خداحافظ !
    سکوت افتاده مثل رعشه ای بر استخوانهایم
    شبیه موج سرد ساحل دریا خداحافظ

یادتون باشه که اگر تنهاترین شدین، باز هم خدا هست
    خداحافظی کردیم :79: فقط دوباره میگم به امید دیدار عمو خان

تصویر در دسترس نیست

• خرزوخان

متن قشنگي بود
    فقط ببخشيد چطوري نستعليق مي نويسين ؟

• Holtek

نقل قول: ali41
    عاشقی شوخی بی جاست بخند

نمایش یا پنهان متن 783

• ari 93

اخه چرا؟...چرا؟؟؟واسهه چی؟من هنوز با شما افتخار اشنایی نداشتم...با این که با شما اشنا نشده بودم اما باز هم فکر اینکه یکی از بوفیلندی ها کم میشه عذابم میده... :20:

• mojde

گاهي مصلحت را بايد ديد نه منفعت براي هر زني اينطور عاشقي داشتن خوشاينده اما اين به چه قيمتي؟ با چه برهاني؟ اين كه اين حس با عاشقي و ابراز اون از سمت تودر من ارضا بشه تا كجا بايد پيش بره وقتي انتهاي كار بر ...... نميدونم چي پيش مياد .وقتي خواسته هاي تو وراي خواسته منه .پس بهترينها براي تو خداحافظي از منه و رفتن به دنيايي كه توش برات پيشرفت مادي و معنوي باشه .من تو رو به خدا ميسپارم و خدا گواه كه نميخواستم دلتو بشكنم اما بپذير بپذير بپذير كه اين به نفع توئه
    اميدوارم هميشه شاد و پيروز و سر بلند باشي.بهترينها رو برات آرزو دارم

• maryamlondon1

خیلی غم انگیزه .علی جان ارزوی میکنم این بار با عشق جدید که بتونه شمارا خوشبخت کنه واز محبتش شمارا سیراب کنه به سایت بیای :8: .عشق یک طرفه سودی برا شما نداره :2:

• دلشاد

داش علی امیدوارم به خواسته دلت برسی و هرجا هستی موفق و سرزنده باشی و خداوند پشت و پناهت باشه :6:

• چکاوک

نمی دونم چرا یه هو گریم گرفت :17:

• gilas

:2:
    امیدوارم اون چیزی که خیر و صلاح هر دوتون هست براتون پیش بیاد :48: 

• shaparak64

عمو علی خان من قول داده که برگرده :46: فقط یه مدتی رفته مرخصی
    خودش گفت بدون بوف بوفی هرگز :10:

نمایش یا پنهان متن:2:

• The one

امیدوارم هر جا هستی خوش و خرم باشی داداش مهربونم..
    ولی گاهی محبت زیادی ادمو فراری میده عزیز.. میدونم خیلی سخته.. چون دلو که دیگه نمیشه تنظیم کرد .. دل تنظیم شده هم از جانب امثال ما حسابگری حساب میشه که دیگه میره تو حوزه ی مغز و لذت و ارزششو از دست میده..
    ولی تو بیا یه کاری بکن .. ببین اونی که دوستش داری چی میخواد همون دلخواهشو که انجام بدی میشه اوج عشق و فداکاری.
    .وضعیت مژده جونم درک می کنم .. ما خانمها وقتی برای یه مدت مستقل زندگی می کنیم دیگه داشتن آقا بالاسر برامون خیلی سخت میشه حتی اگه اون آقا بالاسر فرشته باشه .. بالا خره شما الان فرشته ای و همه ی ارزوهاشو براورده م یکنی ولی بعدا چی وقتی همسرش بشی دیگه توقع داری که نیازها و ارزوهای خودتم براورده بشه ..خب این بنده خدا از الان داره بهت میگه نمیتونم دروغم نمیگه دخترش دنیاشو پر کرده اگه حتی یک چهارم خودشو بهت بده میشه فقط سه چهارم پدر و مادر برای دخترش و این تو قاموس ما مادرها یعنی خودخواهی.
    .شما میتونی یه کاری بکنی .. راه ورود به قلب مامانها از طریق بچه هاشون هست اگه بتونید مبینا جان رو طرفدار خودتون بکنید اونوقت دیگه خودش واسطه میشه.. این روشم امتحان کنید ضرر نداره .. بازم با آرزوی موفقیت برای هر دوتون و همه.. :84:

• mojde

The one,
    ممنون نازنينم كه دركم ميكني :11:

• هاچو هاچو

نقل قول: The one
    شما میتونی یه کاری بکنی .. راه ورود به قلب مامانها از طریق بچه هاشون هست اگه بتونید مبینا جان رو طرفدار خودتون بکنید اونوقت دیگه خودش واسطه میشه.

مژده هم که الان اصلا نشنیده دیگه :50:

• baron jon

امیدوارم هر چی خواست و اراده خدا هست همون بشه
    ali41 :46:
    mojde :90:

:44:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: