ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
میدونی درد چیه ؟؟؟؟؟ درد دارم درد
hadi04
درد یعنی اینکه نصف شبی یکی بیاد در مغازه واز تو پول گدایی کنه
درد یعنی اینکه یک معتاد بیاد ویک کاپشن سی هزار تومنی گرو بزاره واز تو دو هزار تومن بخواد که پول موادشو جور کنه
درد به این میگن که یه آدم کثافتی که باهاش رودر وایستی داری جلوی تو از انواع کثافت کاریهایی که کرده تعریف کنه در حالی که زن وبچه داره وتو نتونی بگی برو گم شو
درد به این میگن که تو زندگیت آدمهای فقیری رو دیده باشی که غذاشون رو از آشغالهای دم در خونه مردم پیدا می کنند
درد به این می گن که تو زندگیت صبح تا شب روزهای تکراری رو سر کنی وهیچ وقت نتونی به اون ارزوهایی که می خوای برسی
درد به این می گن که هیچ وقت کسی نباشه که حرفت رو اونطور که دلت می خواد بفهمه
درد به این می گن که تمام زندگیت از نبودنی زجر بکشی وهیچ وقت معنی تمام بودن را احساس نکنی
درد یعنی همین درد یعنی من یعنی تو یعنی همه آدمهای اطرافمان
درد یعنی اینکه از پیرمردهایی که هر روز از جلوی چشممان رد می شوند هیچ درسی نمی گیریم
ما نمونه زنده دردیم روزی به دنیا می آییم روزهای تکراریمان را سپری می کنیم کار می کنیم برای دیگران وآرزوهایمان را می کشیم وسپس در یک افق دور در یک صبح زود زمستانی بدون آنکه دیگرانی در کنارمان باشند می میریم درد یعنی همین
درد یعنی همین
درد دارم درد دارم ددددددددددددرررررررررررررررررررررررررررررردددددددددددد
چکاوک
shaparak64
ولی بمیرم که درد امشب تو از یه چیز دیگه س
ایشالا آروم شی آرسام
ari 93
arash52
aac198000
درد به این می گن که تمام زندگیت از نبودنی زجر بکشی وهیچ وقت معنی تمام بودن را احساس نکنی
ادم که هی دلش هوس ماداگاسکار و لهستان داشته باشه
baron jon
carlos
mami
Aramesh
خدا رو شکر کن برای هستی..
به یاسی کوچولو نگاه کن شیرین کاریهاشو ببین واسه بابا آرسام چیکار میکنه
خوب میشی عزیزم
دلشاد
انشالله هر چه زودتر این دردها تموم میشه
SaMaN TaJ
یه ماه زندگیمون تعطیله به خدا
ایشالا همه چی درست میشه،شاید داریم امتحان میشیم
mojde
sib
farzane
Life Dream
خوب خدا رو شكر شما خوبي
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ماهی
gilas
Ahora Quien
یادم میاد بچه بودم ... با اینکه زندگی خودمون خوب نبود ... ولی وقتی میدیدم و درک میکردم که داره به یکی ظلم میشه خیلی ناراحت میشدم ... تو خیالم واسه خودم یه آدم بزرگی بودم حتی از نظره اندام .. تو خیال خودم به آدم های فقیر کمک میکردم و آدم بد ها رو میکشتم ..
چی بگم دیگه ... خدا اون بالا هست .. ولی بعضی وقت ها بعضی آدم ها ندیده گرفته میشند ...
خدایا شکرت
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→