ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
عشق واقعی را از این عروس و داماد شجاع یاد بگیرید + تصاویر
maryamlondon1
این دو همدیگر ر در انجمن حمایت از افراد مبتلا به آسیبهای مغزی ناشی از حوادث پیدا کردند و به دلیل داشتن تفاهمهای بسیار تصمیم به ازدواج گرفتند.
زمانیکه "لوییز جونز" در یک تصادف مرگبار دچار آسیب مغزی شد فکر میکرد رویای عروس شدن برای وی پایان یافته است.
او بعد از تصادف شدیدش مدت 2 هفته در کما بودو زمانی که به هوش آمد قدرت تکلم و راه رفتنش را از د ست داده بود و با تمرین زیاد دوباره آنها را به دست آورد. وی با پیوستن به گروه حامی افراد دچار آسیب مغزی توانست عشق را تجربه کند.
خانم جونز میگوید من سرگیجه های وحشتناکی دارم و خیلی زود همه چیز را فراموش میکنم و حتی گاهی حرف زدن یادم میرود.
آقای جونز هم در اثر ضربات شدیدی که در یک حمله خیابانی به سرش وارد شده است دچار آسیب مغزی شده است و مدت زیادی در بیمارستان بستری بوده است و برای مدت زمان زیادی حافظه اش را از دست داده بود.
این زوج علی رغم مشکلات جسمی مشابه تصمیم گرفتند ازدواج کنند و به همین دلیل و اینکه هردو نعمت زندگی دوباره بدست آوردند دلیرترین زوج بریتانیا نامیده شدند.
Life Dream
maryamlondon1
ترسیدم گفتم باز تاپیک تکراری گذشتم
دلشاد
baron jon
مرسی مریم جان
نخبه
mami
shaparak64
ببخشیدا ولی راستش من نه عشق واقعی میبینم نه دلیر بودنی!
به نظرم فقط یه تصمیم به ازدواجه ، مثل بقیه! که مسلما هم قشنگه هم دوست داشتنی
درسته تفاوت دارن با بقیه و مشکل جسمی دارن، ولی ربطی نداره که بگیم دلیرن یا عشق واقعی دارن
شایدم دید من اشتباهه
Life Dream
نه مامان مريمي، تاپيكهاي شما هميشه قبل از افتادن اتفاق زده ميشه، از بس آپديتيت
ببخشیدا ولی راستش من نه عشق واقعی میبینم نه دلیر بودنی!
به نظرم فقط یه تصمیم به ازدواجه ، مثل بقیه! که مسلما هم قشنگه هم دوست داشتنی
درسته تفاوت دارن با بقیه و مشکل جسمی دارن، ولی ربطی نداره که بگیم دلیرن یا عشق واقعی دارن
شایدم دید من اشتباهه
پل پلي؟!
نمایش یا پنهان متن
يه لحظه تشريف بياريد دم در بوف بوفي لطفاًamin854
shaparak64
نمایش یا پنهان متن
يه لحظه تشريف بياريد دم در بوف بوفي لطفاً
ببخشید داداشی
ولی واقعا هیچ خاص بودن و عشق رویایی و ... توش نمیبینم
نمایش یا پنهان متن
شاید مشکل از منه که دیگه حتی عشق هم برام غریبه شدهsaeidmeshki
shaparak64,
shaparak64,
کاملاً با شاهپری خانم موافقم
این فقط یک ازدواج ساده هستش . این خارجکی ها هم که منتظرن از هر سوژه ای یک سر و صدای الکی راه بندازن
ehsan.b1362
garfild
sib
gilas
shaparak64
این فقط یک ازدواج ساده هستش
خوبه یه موافق پیدا شد
نمایش یا پنهان متن
Aramesh
مرسی عزیزم
farzane
mz56mz