▧ تصویر در دسترس نیست 1- سالروز تاسیس بوف بوفی – حرف فاصله 2- مسافرت گروهی زیارتی – بدی 3- نوعی تونل - نوعی تن پوش 4- کاربر متخصص تاپیکهای بازی در انجمن که احساس می کند آی کیویش بالاست 5- شما به انگلیسی 6- مرتجع قدیمی – اولی شاعرخوش قریحه و استاد سخن سایت است که در غیبت به سر می برد و دومی مدیری است خوشفکر و باظرفیت 7- یا می زنند یا می روند – هم در زمین است و هم در آسمان – دارای ظاهر یا رفتاری همانند باکسی یا چیزی 8- نیمای سایت (تاریخ دان) که سه دنگی هم صدا دارد – صادره نیست 9- ظرفیت کامپیوتری – ماشینها دارند اما شجاعان نه 10- نوعی اوراق قرضه قدیمی(اصلاح شد) – نوشابه الکلی 11- کشت و کشتار – شهر بدنساز سایت 12- پیشوند نداری – نابودی – تکرار حرف بیست و نهم 13- گل و چشمش معروف است – وقتی ازسرکار به خانه برمی گردیم اینجوری هستیم – آزادگان 14- مخالف وارونه – ویتامین جدولی – اصلاحات تصویری 15- مایل
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست 1- نام اصلی کاربر محجوب یزدی که معنای خوبی هم دارد – شهر خسرو کاربر خونگرم انجمن 2- پول ژاپن – خوش اخلاق – مدیرکل سایت 3- --- 4- تنها – گروهی معتمد مخصوصا در کارهای عام المنفعه – از کاربران خوشمزه و هنرمند 5- به معنی اصل و نسب و نژاد هم هست 6- یکی از کاربران آذری که اسمش PHD دارد – روی لباس روشن مایه آبروریزی است 7- از حروف الفبا که عالم و آدم را به هم وصل می کند – ورژنی است از یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی 8- هافبک هلندی و سیه چرده نه چندان معروف رئال مادرید که فعلا به طور قرضی به اورتون پیوسته – موریانه انگلیسی 9- در فرهنگ عامه به آدم مشنگ می گویند 10- کاربری که زیاد زیرآبی می رود – خودروی نیمه عمومی و راست کار سرویس مدارس – با این جرایم جدید راهنمایی رانندگی ، اگر مردی انجامشان بده 11- در اسطوره ها به خدای آسمان می گفتند – از مباحث سخت عربی 12- گروه اعزامی – عدد شمع کیک تولد بوف بوفی - طراح جدول و شاعر سایت 13- می گویند پوست کنده اش بهتر است 14- اگر از آن طرف بخوانید ، تصمیم گیری های مهم در مورد سایت و انجمن در این بخش مورد بحث و بررسی قرار می گیرد – انیمیشنی خوش آب و رنگ اثر کارلوس سالدانا 15- سودمند 16- یکی از ابزار پرطرفدار انجمن که شاخص پیشرفت و محبوبیت یک کاربر بود ولی مدتی است به جیغ رفته – در آجیل باکلاس ها یافت می شود 17- لقب یکی از محبوبترین هنرمندان آذری سایت – ضایع کردن ادبی
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
جواب جدول sib با کاملرین جواب درست
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستجواب جدول بجه مثبت با یک جواب نادرست
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستجواب جدول Dr.GSM با یک جواب نادرست
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستجواب جدول حورا با یک جواب نادرست
فقط یک سوال فنی از آقاجون آرش دارم (): «تبه کردن» و «ماب» رو از کجات درآوردی؟ آقا جون حالا نیای بپرسی که «تنه کردن» و «مان» رو از کجامون درآوردیما!
به همه کسانی که جواب رو ارسال کردن تبریک میگم!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
17 عمودی ساده بود که بعدشم چرا همه یه جور اشتباه نوشتنش
شاید همه اشتباه نکردیم و تو اشتباه کردی! مان به همانند نزدیک تره! من تبه کردن رو تو گوگل سرچ کردم چیزی پیدا نشد! احتمالاً منظور تباه کردن بوده
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
من تبه کردن رو تو گوگل سرچ کردم چیزی پیدا نشد! احتمالاً منظور تباه کردن بوده
تبه حالت ادبی تباه هستش چون عمر تبه کردم چندان که نگه کردم***در کنج خراباتی افتاده خراب اولی حافظ
نقل قول: The one
ولي ماب رو نميدونم!
اینم اگه اشتباه نکرده باشم(من با این تلقی توی جدول نوشتمش) مآب خونده میشه.مثلا به یه نفر میگن آدم درویش مآبی هستش یا لوتی مآب هستش.یعنی شبیه درویش ها یا شبیه لوتی ها رفتار میکنه و مثل اونا هستش.یعنی دقیقا همین دارای ظاهر یا رفتاری همانند باکسی یا چیزی
من حدس میزنم یکی این وسط خواسته تکخوری کنه! خیلی نامرده
راستی بهروز جان! ترتیب ارسال جوابهارو داری؟ کی اول جواب رو ارسال کرده بود؟
هار هار هار امين جون دقيقا يكتا درست گفت ؛ تباه كردن در شعر و ادبيات گاهي به صورت تبه كردن استفاده مي شه كلمه تبهكار هم اگر اشتباه نكنم هم خانواده همين كلمه هست .
ماب در فرهنگ لغت فارسي به فارسي آمده : دارای ظاهر یا رفتاری همانند باکسی یا چیزی مثل خُل مآب
به ساناز تبريك ميگم بالاخره فيلسوفي گفتن ، هنرمندي گفتن ، همينجور كم الكي كه نيست
اگه بهروز موافق باشه نفر دوم و سوم رو با قرعه كشي از بين افرادي كه فقط يك غلط داشتند انتخاب كنيم
این بیماری لعنتی نذاشت من شرکت کنم دوست داشتم شرکت کنم نشد حیف ولی خوب من نبودم جوونها میدون رو خالی نذاشته بودن به همه دوستان پیروز و برنده تبریک میگم و از اینکه من یکی از سوالهای جدول بودم خیلی خرسندم نه به خا طر اینکه سوال بودم بلکه به خاطر اینکه جوابش رو هم درست نوشته بودن از بانی مجلس هم کمال تشکر رو دارم این شکلکه رو هم همینطوری گذاشتم چون خیلی دلم واسش تنگ شده بود
اگه بهروز موافق باشه نفر دوم و سوم رو با قرعه كشي از بين افرادي كه فقط يك غلط داشتند انتخاب كنيم
منم با بهروز موافقم
جدول خوبی طراحی کرده بودی آقاجون. میدونم که کار سختی بود. دستت مرسی. به ساناز عزیز هم تبریک میگم از تلاشهای بهروز عزیز و سایر شرکت کنندگان نیز مجدداً تشکر میکنم!
نقل قول: arash52
هار هار هار
علی ِ دایی علی ِ دایی
اولین کسی که جواب جدول را داد خودت بودی
نقل قول: arash52
موافقم ولی بهتره بین من و تو به اسامی شماره بندی کنیم و به علیرضا بگیم تا برای نفر دوم و نفر سوم شماره ای انتخاب کنه تا حق کسی ضایع نشه در ضمن این افراد را از بین افرادی که یک جواب اشتباه داشتن انتخاب میشه.
دلشاد
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
1- سالروز تاسیس بوف بوفی – حرف فاصله
2- مسافرت گروهی زیارتی – بدی
3- نوعی تونل - نوعی تن پوش
4- کاربر متخصص تاپیکهای بازی در انجمن که احساس می کند آی کیویش بالاست
5- شما به انگلیسی
6- مرتجع قدیمی – اولی شاعرخوش قریحه و استاد سخن سایت است که در غیبت به سر می برد و دومی مدیری است خوشفکر و باظرفیت
7- یا می زنند یا می روند – هم در زمین است و هم در آسمان – دارای ظاهر یا رفتاری همانند باکسی یا چیزی
8- نیمای سایت (تاریخ دان) که سه دنگی هم صدا دارد – صادره نیست
9- ظرفیت کامپیوتری – ماشینها دارند اما شجاعان نه
10- نوعی اوراق قرضه قدیمی (اصلاح شد) – نوشابه الکلی
11- کشت و کشتار – شهر بدنساز سایت
12- پیشوند نداری – نابودی – تکرار حرف بیست و نهم
13- گل و چشمش معروف است – وقتی ازسرکار به خانه برمی گردیم اینجوری هستیم – آزادگان
14- مخالف وارونه – ویتامین جدولی – اصلاحات تصویری
15- مایل
▧ تصویر در دسترس نیست
1- نام اصلی کاربر محجوب یزدی که معنای خوبی هم دارد – شهر خسرو کاربر خونگرم انجمن
2- پول ژاپن – خوش اخلاق – مدیرکل سایت
3- ---
4- تنها – گروهی معتمد مخصوصا در کارهای عام المنفعه – از کاربران خوشمزه و هنرمند
5- به معنی اصل و نسب و نژاد هم هست
6- یکی از کاربران آذری که اسمش PHD دارد – روی لباس روشن مایه آبروریزی است
7- از حروف الفبا که عالم و آدم را به هم وصل می کند – ورژنی است از یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی
8- هافبک هلندی و سیه چرده نه چندان معروف رئال مادرید که فعلا به طور قرضی به اورتون پیوسته – موریانه انگلیسی
9- در فرهنگ عامه به آدم مشنگ می گویند
10- کاربری که زیاد زیرآبی می رود – خودروی نیمه عمومی و راست کار سرویس مدارس – با این جرایم جدید راهنمایی رانندگی ، اگر مردی انجامشان بده
11- در اسطوره ها به خدای آسمان می گفتند – از مباحث سخت عربی
12- گروه اعزامی – عدد شمع کیک تولد بوف بوفی - طراح جدول و شاعر سایت
13- می گویند پوست کنده اش بهتر است
14- اگر از آن طرف بخوانید ، تصمیم گیری های مهم در مورد سایت و انجمن در این بخش مورد بحث و بررسی قرار می گیرد – انیمیشنی خوش آب و رنگ اثر کارلوس سالدانا
15- سودمند
16- یکی از ابزار پرطرفدار انجمن که شاخص پیشرفت و محبوبیت یک کاربر بود ولی مدتی است به جیغ رفته – در آجیل باکلاس ها یافت می شود
17- لقب یکی از محبوبترین هنرمندان آذری سایت – ضایع کردن ادبی
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستجواب جدول بجه مثبت با یک جواب نادرست
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستجواب جدول Dr.GSM با یک جواب نادرست
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستجواب جدول حورا با یک جواب نادرست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
جواب جدول بهونه با یک جواب نادرست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
جواب جدول بندری با یک جواب نادرست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
جواب جدول نخبه با یک جواب نادرست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
جواب جدول کوروش فسقلی با یک جواب نادرست
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستجواب جدول baron jon با دو جواب نادرست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
جواب جدول گیلاس با دو جواب نادرست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
از تمام دوستانی که در مسابقه جدول شرکت کردند صمیمانه تشکر مینماییم. اسامی سه نفر برای دریافت جایزه متعاقباً اعلام میگردد
▧ تصویر در دسترس نیست
بچه مثبت
فقط یک سوال فنی از آقاجون آرش دارم (
«تبه کردن» و «ماب» رو از کجات درآوردی؟
آقا جون حالا نیای بپرسی که «تنه کردن» و «مان» رو از کجامون درآوردیما!
به همه کسانی که جواب رو ارسال کردن تبریک میگم!
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
sib
17 عمودی ساده بود که بعدشم چرا همه یه جور اشتباه نوشتنش
دلشاد
آقا جون حالا نیای بپرسی که «تنه کردن» و «مان» رو از کجامون درآوردیما!
به من چه از کجاش در آورده ولی تو این مدت همش به این سوال فکر میکردم راستی از کجاش در آورده
maryamlondon1
مبارک برندگان عزیز باشه
ماهی
sib
فکر کنم بشه حدس زد
The one
ولي ماب رو نميدونم!
در هر صورت تبريك فراوان به برنده هاي عزيز
بچه مثبت
شاید همه اشتباه نکردیم و تو اشتباه کردی!
مان به همانند نزدیک تره! من تبه کردن رو تو گوگل سرچ کردم چیزی پیدا نشد! احتمالاً منظور تباه کردن بوده
ژنرال
sib
تبه حالت ادبی تباه هستش
چون عمر تبه کردم چندان که نگه کردم***در کنج خراباتی افتاده خراب اولی
حافظ
اینم اگه اشتباه نکرده باشم(من با این تلقی توی جدول نوشتمش) مآب خونده میشه.مثلا به یه نفر میگن آدم درویش مآبی هستش یا لوتی مآب هستش.یعنی شبیه درویش ها یا شبیه لوتی ها رفتار میکنه و مثل اونا هستش.یعنی دقیقا همین دارای ظاهر یا رفتاری همانند باکسی یا چیزی
بچه مثبت
arash52
هار هار هار
امين جون دقيقا يكتا درست گفت ؛ تباه كردن در شعر و ادبيات گاهي به صورت تبه كردن استفاده مي شه
كلمه تبهكار هم اگر اشتباه نكنم هم خانواده همين كلمه هست .
ماب در فرهنگ لغت فارسي به فارسي آمده : دارای ظاهر یا رفتاری همانند باکسی یا چیزی
مثل خُل مآب
به ساناز تبريك ميگم
بالاخره فيلسوفي گفتن ، هنرمندي گفتن ، همينجور كم الكي كه نيست
maryamlondon1
ژنرال
به جز ساناز، بقیه تبه شدن
hadi04
این شکلکه رو هم همینطوری گذاشتم چون خیلی دلم واسش تنگ شده بود
بچه مثبت
جدول خوبی طراحی کرده بودی آقاجون. میدونم که کار سختی بود. دستت مرسی.
به ساناز عزیز هم تبریک میگم
از تلاشهای بهروز عزیز و سایر شرکت کنندگان نیز مجدداً تشکر میکنم!
Kishe Mehr
یاد فیلم مارمولک افتادم که یارو میگفت من نمیدونم این آقا مجتبی این سوالاش رو از کجاش در میاره
تبریک و ُیگولنزجگپگ
نمایش یا پنهان متن
راستی عطف به اینکه تاپیک رای گیری پرچم و شعار بستیده شده خواستم ببینم شعاری که من دادم رو شرکت دادین یا نه؟بچه مثبت: بله. از هر کاربر یک شعار شرکت داده شده!
دلشاد
اولین کسی که جواب جدول را داد خودت بودی
موافقم ولی بهتره بین من و تو به اسامی شماره بندی کنیم و به علیرضا بگیم تا برای نفر دوم و نفر سوم شماره ای انتخاب کنه تا حق کسی ضایع نشه در ضمن این افراد را از بین افرادی که یک جواب اشتباه داشتن انتخاب میشه.
sib
پس تبهکار مشخص شد
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→