₪ انجمن بوف بوفی ₪ » مسابقات سایت و پیش بینی ها » ๑۩۞۩๑ اعلام برندگان مسابقه (جدول) ๑۩۞۩๑
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » مسابقات سایت و پیش بینی ها » ๑۩۞۩๑ اعلام برندگان مسابقه (جدول) ๑۩۞۩๑

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4

๑۩۞۩๑ اعلام برندگان مسابقه (جدول) ๑۩۞۩๑

801 بازدید، 70 پست، نویسنده: دلشاد

• maryamlondon1

به نظرم بین شرکت کنندها که یک غلط دارن دومین کسی که جواب فرستاده برنده اعلام کنید وسومی همنطور به ترتیب باشه بهتره حق کسی هم ضایع نمیشه نظرم این بود :1: در ضمن روز وساعت فرستنده هم اعلام کنید :1:

• Kishe Mehr

فرهنگستان کیش مهر طی اعلامیه ی مهمی اعلام کرد، چون این فرهنگستان در مسابقه ی جدول نماینده ای را معرفی ننموده است، لذا هر کیو میخواین انتخاب کنین ولی در مسابقات دیگه اگه تقلب بشه بوفی قیامت میشه :74:

• بچه مثبت

نقل قول: sib
    پس تبهکار مشخص شد :23:
    بهروز از اون بالا بالاها نظارت داشت! کسی کامل تبه نکرد :23:

نقل قول: maryamlondon1
    حق کسی هم ضایع نمیشه
    آبجی جون به جای واژه ضایع از تبه استفاده کن! حافظ، ساناز و آقاجون میگن ادبی تر هست! حق کسی تبه نمیشه :4:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• arash52

جا داره در همينجا صميمانه از همه شركت كنندگان عزيز كه وقت خودشون رو تبه كردند و اداي آدمهاي هوشمند مآب رو در آوردند تشكر كنم و اگر كمي و كاستي هست ببخشيد چون اولين جدولي بود كه طراحي كردم و از تجربيات 3 دهه جدول حل كردن و عمر تبه كردن استفاده كردم :46:

ضمنا آرسام جان ضمن آرزوي سلامتي برات ، خدمتت عرض كنم به زودي دو جدول فارسي و انگليسي روانه بازار خواهد شد . حدود 80% كارش تموم شده . آماده باشين . جوايزش هم ارزنده است :4:

• چکاوک

تبریک به عزیزانم :8:

• حورا

مبارک باشه برندگان عزیز :46:

• The one

مرسي بچه ها خيلي خنديدم :23:
    اخرين پيشنهادم اينه كه گويشهاي مختلف محلي هم در تعيين برنده در نظر گرفته بشه! :4:
    راستي من معني عربي ماب رو تو تفسير پيدا كردم شد بازگشت!! حسن ماب!
    يعني از انجايي كه بازگشتمان به سوي اوست عباد ا.. اوصيكم به تقسيم جايزه! :24:

• دلشاد

نقل قول: The one
    راستي من معني عربي ماب رو تو تفسير پيدا كردم شد بازگشت!! حسن ماب!
    يعني از انجايي كه بازگشتمان به سوي اوست عباد ا.. اوصيكم به تقسيم جايزه!

:23: :83: :23:

• sib

نقل قول: arash52
    ضمنا آرسام جان ضمن آرزوي سلامتي برات ، خدمتت عرض كنم به زودي دو جدول فارسي و انگليسي روانه بازار خواهد شد . حدود 80% كارش تموم شده . آماده باشين . جوايزش هم ارزنده است :4:

:93:

• levrone

به افتخار برنده ها بزن کف قشنگه رو :78:

• نخبه

افرین خوشمان می اید اینهمه کاربر مثل همیشه همدل و همفکر هستن تک پر و تک خور هم که تابلوئه کیه:23:

• دلشاد

نقل قول: نخبه
    افرین خوشمان می اید اینهمه کاربر مثل همیشه همدل و همفکر هستن تک پر و تک خور هم که تابلوئه کیه

آفرین بر شما که خوب به همدیگه جوابها رو پخ کردین :23:

• sib

به من چه خب کسی از من چیزی نخواست که تک خوری کرده باشم.بدجنسا :4:

• arash52

نقل قول: sib
    هوا را ازمن بگیر اما خنده ات را نه

245

• نخبه

نقل قول: دلشاد
    آفرین بر شما که خوب به همدیگه جوابها رو پخ کردین :23:

افرین و احسنت ... البته ما که وقت نداشتیم به هم برسونیم همون اول جوابها رو برای شما فرستادیم دیگه هم بهش فکر نکردیم ه درسته یا غلط.. ولی خب از قدیم گفتن ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیبه واسه همین هر کی پرسید جواب رو گفتیم:23:

• دلشاد

دوستان عزیز ضمن خسته نباشید طی قرعه کشی که بین من و آرش و علیرضای عزیز انجام شد اسامی برندگان بدین شرح میباشد:

نفر اول sib با کاملترین جواب درست.

نفر دوم Dr.GSM با یک جواب نادرست.

نفر سوم بندری با یک جواب نادرست.

به تمامیه برندگان تبریک میگم و از کلیه شرکت کنندگان کمال تشکر را دارم. :buff:

• baron jon

:4: عجب . از دست این سوال 17
    تبریک می گم به سه برنده عزیز :46::46: مبارک باشه
    مرسی از زحمات بهروز و آرش عزیز :46: :46:

• sib

• نخبه

نقل قول: دلشاد
    نفر اول sib با کاملترین جواب درست.

نفر دوم Dr.GSM با یک جواب نادرست.

نفر سوم بندری با یک جواب نادرست.

تبریک میگم به هر سه عزیز.. عمو بندری برنده بشه انگار من برنده شدم خیلی خوشحالممممممممممممممممممممممممممم :8: خیلی دوست داشتم عمو خسرو برنده بشه :93:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: