₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » گلشیفته فراهانی برهنه شدنش را تایید کرد !
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » گلشیفته فراهانی برهنه شدنش را تایید کرد !

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

گلشیفته فراهانی برهنه شدنش را تایید کرد !

6464 بازدید، 41 پست، نویسنده: KuRoSh

• KuRoSh

در حالی که بعد از انتشار تصویر برهنه ای از گلشیفته فراهانی در یک نشریه خارجی ، پدر و مادرش طی گفت و گویی با ناراحتی هر چه تمام تر، تصاویر منتشر شده منسوب به فرزند خود را رد کرده اند، گلشیفته فراهانی بی آنکه اندکی از انتشار این تصاویر خجل و ناخرسند باشد، در گفت و گو با روزنامه دیلی تلگراف، تلویحاً صحت تصاویر منتسب به خود را تایید کرد.
    متأسفانه در حال حاضر علاوه بر عکس برهنه وی ، فیلم او نیز منتشر شده است تا جایی برای انکار این اقدام شرم آور غیراخلاقی باقی نماند.
    به گزارش انتخاب، دیلی تلگراف نوشت: پس از اینکه یک بازیگر ایرانی در مجله ی خبری فرانسوی به نشانه ی اعتراض(!)، عکسی برهنه از خود منتشر کرد، به او گفته شده است که دیگر در کشورش خوش امد گویی برای او نیست.

این اقدام او که مدعی شده برای اعتراض انجام داده با واکنش های کاربران شبکه های اجتماعی روبرو شد به گونه ای که یکی از زنان فعال ایرانی فیس بوک در صفحه خود نوشت:‌ تو داری آنجا عقده هایت را خالی می کنی و برای خودت حال می کنی و بعد بر سر ما هم منت می گذاری که داری اعتراض می کنی؟!

عکس برهنه گلشیفته فراهانی توسط مجله مادام فیگارو منتشر شده است.

دیلی تلگراف نوشت: چندین ساعت پس از انتشار این عکس در فیس بوک، هزاران نفر در این صفحه پیغام گذشته و او را به بی حیایی متهم کرده اند.

به گزارش انتخاب، هم اکنون تصویر منسوب به گلشیفته فراهانی از صفحه مذکور حذف گردیده است.

1 سپاس: bita.b

• دلشاد

خود کرده را تدبیر نیست :32:

• NILA

لخت شده که شده عکس گرفته بگیره اونجوری دوست داشته اعتراض کنه مگه چی شده حالا؟! :21:
    والا :32:

• The one

نميدونم اين فيگور اومدن تو اون مجله فيگورا به اينهمه بدبختي مي ارزيد واقعا!
    بيچاره خونوادش!!
    بابا فرهنگ شرقي با غربي فرق فوكوله چه بخوايم چه نخوايم!! حداقل ميذاشت تابستوني لب دريايي چيزي فيگور ميگرفت كه يه دليل شخصي داشته باشه!! :4:

مرسي جلال جان ولي تيترت برام خنده دار بود مثل اينكه يكي دستشو ببره بالا بكه اجازه اون لخته ما بوديم!! :23:

• NILA

نقل قول: کوروش فسقلی
    دیلی تلگراف نوشت: چندین ساعت پس از انتشار این عکس در فیس بوک، هزاران نفر در این صفحه پیغام گذشته و او را به بی حیایی متهم کرده اند.

آدم چه زن چه مرد باید ذاتش نجیب باشه نجابت به پوشوندن بدن نیست نجابت در دوستی معلوم میشه در رفتار معلوم میشه بین مرز دوستی حریمی هست, در زندگی زناشویی حریمهایی هست بین ما و وجدانمون حریمی هست نجابت در ژرفای وجود..
    حتی یک زن هرزه هم میتونه نجیب باشه
    کاری به شخص ایشون ندارم ولی کارش دلیل بر بی حیایی نیست برداشتهای ما و متأسفانه جبر امروز فرهنگ ما بد انرو تعبیر میکنه 282

• The one

NILA,
    متوجه فرمايشتون هستم خواهر خوبم... البته كه فقط خدا به نيتها ا گاه هست و بعضي شغلها مثل بازيگري در غرب شرايط خاص خودش رو داره يا مثلا در برنامه ي
    تاپ مدل يكبار در يكي از قسمتهاي اخرش شركت كنندگان رو مجبور مي كردن عكس بدون هيچ پوششي بگيرن كه هنري باشه و البته اعضاي حساس بدن هم اصلا مشخص نميشد فقط انحناها و غيره به عكس زيبايي ميداد... خلاصه در همون برنامه يك خانم امريكايي واقعا زيبا هر قدر با خودش كلنجار رفت نتونست اون كارو بكنه و از دور مسابقه حذف شد !! مسابقه اي كه جايزش قرار داد مهمي با يكي از شركتهاي بسيار معتبر بود غير از شهرت و فاكتورهاي مادي ديگه !
    منظورم اينه كه همه جا حتي در غرب وحشي هم ، انتخاب درست نقش مهمي در
    زندگيمون ايفا ميكنه.
    بعضي از كارها شايد به نظر زياد زيان اور نباشند اما همينكه ضررشون از منفعتشون بيشتره عقل حكم ميكنه كه ازشون امتناع كنيم، خب اينجا هم درسته به من نوعي زبطي نداره ولي ضربه ي بزرگ رو خونوادشون خوردن كه حتي بي ربط بودن موضوع به من هم نميتونه از غصشون كم كنه!
    :8:

• The one

ساري دوبار ارسال شد :4:

• gilas

نقل قول: کوروش فسقلی
    هزاران نفر در این صفحه پیغام گذشته و او را به بی حیایی متهم کرده اند.

اختیار تن و بدن خودشو داره فارق از موقیعت اجتماعی که داره
    تو اون شرایط دوست داشته اینطوری اعتراض خودش رو بیان کنه
    بی حیا اونه که پول و جون و ناموس مردم رو میگیره نه به روی خودش میاره نه زیر بار کاراش میره

• levrone

نقل قول: gilas
    بی حیا اونه که پول و جون و ناموس مردم رو میگیره نه به روی خودش میاره نه زیر بار کاراش میره

احسنت! :78:
    سه هزار میلیارد پول زبون بسته ملتو بالا کشیدن و تو کانادا تو همسایگی سلن دیون خونه های اعیانی میخرن کسی اونقدری رگ غیرتش راست نشد که تو جریان گلشیفته شد! لخت شده که شده! به درک که لخت شده. به من چه ربطی داره؟! حالا تحت تاثیر جو یا هر چیز دیگه ای این کار بدو کرده.
    اون دزدی سه هزار میلیاردیه که به من ربط داره.

• بچه مثبت

نقل قول: gilas
    تو اون شرایط دوست داشته اینطوری اعتراض خودش رو بیان کنه
    حرکتش زشت بود :4:
    خب منم دوست دارم به حرکتش اعتراض کنم! :4:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• NILA

The one,
    هنر احساس عریان شخص در فضای کاملاً باز و آزاد نه با قید و بندها و چهار چوبهای بایدها و نبایدها..
    فرمایش شما در مورد انتخاب میتونه شخصی باشه,
    بحث خانم گلشیفته یه چیز دیگست متهم کردنش به بی حیایی و برداشتهای ما و متأسفانه جبر امروز فرهنگ ما.

در فضای بسته نمیتونیم شاهد رشد هنر باشیم منظور من از هنر بی بندو باری نیست فضای باز برای گفتنها.. برای اشعار برهنه که در اوج احساس فرد نهفته است قانونی را نخواهد شناخت و در چهار چوب بایدها و نبایدها احساس من برهنه نیست و هنر جایگاهی نخواهد داشت. :1:

• mojde

نگرانشم ونگران خودمم هستم همين :21:

• الهام

چی بگم؟حرفی نمونده.نه میتونم بگم خوبه.نه میتونم بگم بده.فقط میگم متاسفم 387

• gilas

نقل قول: بچه مثبت
    حرکتش زشت بود

من کاری به زشت و زیبایی کارش ندارم
    نه تاییدش میکنم نه رد
    اما خود مختاره حق انتخاب داره ، عقل داره شعور داره
    با توجه به موقیعیتی که داشته این رو بهترین روش دونسته

حالا چون به نظر من نوعی کارش زشته باید بیام هر اسم و لقبی رو بهش بدم ؟؟؟
    کار همه تو مملکت قشنگ بود فقط مشکل اینه الان؟؟

ماها چه میدونیم فلسفه کارش چی بوده ؟
    چرا اجازه نمیدیم بیاد دلیلشو بگه

هر چقدر هم کارش زشت و بد باشه لایق این الفاظ و لقب ها نیست  

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: