ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
ماهی
پستت رو خوندم حورای عزیزم..برا چی بابد ناراحت شم گلم.
برات آرزوی خوشبختی می کنم...
راستش گله من از خودم اینه که چرا دلم برای خودم نمی سوزه...بر عکس همیشه دلم برای خانومهای دیگه می سوخته..امروزکمی حس کردم این احساس غیر عادیه
مرسی عزیزم.امشب قبل از خواب حتما به توصیه ای که کردی عمل می کنم ..سراغ حافظ هم می رم..
حرفات خیلی منطقی بود ممنون یکتای عزیزم
مرسی همشهری گلوو. صحبت هات خیلی خوب بود..راستش دیگه قاطی کردم...نمی فهمم باید به چی فکر کنم و به چی فکر نکنم
آره والا
آرامش عزیزم..من امروز از احساس پوست کلفتی خودم به هم ریختم
چقدر حرفای دلم رو زدی...آره..
این حرفا به طرز معجزه آسایی احساسم رو بهتر می کنه
دوستای خوبم...خیلی دوستتون دارم.از همتون ممنونم
The one
واي شرمنده ماهي جون منظورمو بد رسوندم ... منظورم اين بود كه شايد ريشه ي ناراحتيت از فوت شدن اون خانم بود تا علتهاي ديگه!!
زيبا تشبيه كردي نازنين جون
mz56mz
روح اين خانم و شوهرشون شاد و يادشون گرامى
عمو جان خيلى خلاصه و كامل و كوتاه
3 تا خصوصيات خودم رو ميگم اميدوارم موثر واقع بشه
1-پناه و اميد به خداوند
2-خودم (محمود) رو خيلى دوست دارم باهش رفيقم شما هم با ماهى رفيق و دوست باشيد(دوست داشتن نه به معنى غرور و مغرور شدن..ياد گرفتم تا خودم رو دوست نداشته باشم نميتونم ديگران رو انجورى كه ميخوام دوست داشته باشم)
3-عصبانيت برام نا مفهومه اصلا نميدونم چى هست (البته نه اينكه بى احساس و بى مسئوليت باشم)
اميدوارم هميشه شاد و خندون و موفق باشى عمو جان تازه هيچ وقت تنها نيستى اول خدا , دوم ماهى خانم , سوم اقا زاده عزيزتون و چهارم
ماهی
فکر می کنم این خانوم از اون خانومای قدیمی عاشق پیشه بود.راستش چون بیتابیش رو توی مراسم فوت شوهرش دیده بودم فوت خودش برام ناراحت کننده بود
خب یکتا جان.من تسلیم شده بودم.طوری که خیلی ها از خونسردیم یا شاد بودنم حرصشون می گیره.ولی امروز با خودم فکر کردم شایدم من خیلی پوست کلفتم
2-خودم (محمود) رو خيلى دوست دارم باهش رفيقم شما هم با ماهى رفيق و دوست باشيد(دوست داشتن نه به معنى غرور و مغرور شدن..ياد گرفتم تا خودم رو دوست نداشته باشم نميتونم ديگران رو انجورى كه ميخوام دوست داشته باشم)
3-عصبانيت برام نا مفهومه اصلا نميدونم چى هست (البته نه اينكه بى احساس و بى مسئوليت باشم)
عمو جونم
خیلی همتونو دوس دارم
به لطف شما دوستان حالم الان خیلی بهتره
mz56mz
عمو جان اينجورى كه نميشه همه رو بغل كنى محرم و نا محرم سوا كن عمو جون
هاچو هاچو
باور کن با خودم گفتم دیگه تو این تاپیک نمک نپاشم جدی باشم
نمایش یا پنهان متن
پس یک کاری میکنیم بقیه بچه ها دلداریتون بدن منم میخندونمتون.malakeh
نمایش یا پنهان متن
ماهی جونم فقط می خواستید اشک منو دربیارید؟نمایش یا پنهان متن
قربونتون برم..منو ببخشید نه خوب بلدم همدردی کنم نه خوب بلدم بخندونم..فقط اینو بدونین اشکمو در آوردین و نتونستم چیزی بگم...فقط تو دلم دعاتون کردم
N.e.D.a
شما هم ناراحت نباش
maryamlondon1
نمی دونم چه بگم ماهی جونم مادر وفداکاریهای مادرانه را نمیشه نادیده گرفت . بهتره فقط به این پسند کنم
Ahora Quien
مدد زغیر تو ننگ است یا علی (ع) مددی
گشود کار دو عالم به یک اشاره ای توست
به کار ما چی درنگ است یا علی (ع) مددی
ماهی جونم ... همیشه خوشحال باش و صبور و محکم
farzane
ماهی
عمو جونم
یه حدیث داریم از حضرت علی که می فرمایند : در موقع خشم و عصبانیت تصمیم گیری نکنید.حالا باید یه قانون به قوانین در مواقعی که احساساتی شدید لطفا تاپیک نزنید...
N.e.D.a,
مامان مریم! توی تاپیکای من کاملا راحت باش.من اصلا ناراحت نمی شم...اتفاقا نظر افرادی مثل شما برام مهمه..
همچین میگی نسل شما نسل ما...
شاید گذشت زمان مسائل و یا حتی افکار و احساسات منو تغییر بده.به هر حال زندگی تحت هر شرایطی سختی های خودش رو داره..دوستام رو می بینم.خواهرم رو می بینم.اینهایی که مثلا شوهراشون جزو بهترین مردها هستند .ولی اونها هم مشکلات دارند..
خب دیروز حالم خیلی گرفته بود و شما دوستان رو هم ناراحت کردم..
ولی همین حرف زدنها با شما تا حدودی آرومم کرد
malakeh
اي جانم
مخلوط کن
آرزوم عاقبت بخیری خودت و پسر گلته
Life Dream
خوب يه واقعيته كه انسان تنهايي خيلي عذاب ميكشه، خدا انسان رو به دو گونه آفريد كه در كنار هم به آرامش برسن، كه تنهايي زميني رو احساس نكنن، كه شاد باشن و غمهاشونو در كنار هم به فراموشي بسپرن، آدما تنهايي رو دوس ندارن و تنهايي دوام نميارن، هيچ چيز بدتر از تنهايي نيست، آبجي جون نميگم چيكار كني يا نكنيع خودت بهتر ميدوني كه بايد چيكار كرد، ولي فراموش نكن كه عمر انسان كوتاه هرت از اوني هست كه بخواد منتظر فرصتهاي بزرگتر بمونه، تا به خودمون بيايم ميبينيم كه چقدر زود دير شده و به پايان رسيديم!
SaMaN TaJ
هر کاری که میدونی درسته و باهاش احساس خوشحالی میکنی یعنی اون کار باعث میشه آرامش داشته باشی و بخندی انجام بده
اصلا کارت به کار مردم نباشه که کی چی میگه(خیلی عذر میخوام ولی بذار بگن طرف دیوونس،وقتی خودت داری از زندگیت لذت میبری)...........خودتی و خودت،پس برو حالشو ببر
ماهی
آرزوم عاقبت بخیری خودت و پسر گلته
فدای تو بشم لیلی جونم
من منتظر نیستم...راحتم.فقط یه کمی حالم بد بود.خوب میشم دادش مهربونم...حالا دیونگی اومده سراغم باید مهارش کنم
همه ی پیشنهادا یه طرف این یکی یه طرف
نمایش یا پنهان متن
کاش میشد آدم به باید و نباید ها زیاد فکر نکنهممنونم دوستای خوبم..خیلی دوستتون دارم
SaMaN TaJ
mati
ماهی
متی کوچولوی عزیزم..مرسی
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→