₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » خود ماهی خانوم
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

خود ماهی خانوم

693 بازدید، 40 پست، نویسنده: ماهی

• ماهی

خب من الان اومدم کمی خوابیدم و بلند شدم.یه دوش هم گرفتم...حالا کمی بهترم.. :1:

نقل قول: حورا
    ماهی خانم اگه از دستم ناراحت شدین حتما بگین

پستت رو خوندم حورای عزیزم..برا چی بابد ناراحت شم گلم. :6: ممنون از صحبتهای قشنگ و بااحساست..چشم عزیزم.مواظبم. :11:
    برات آرزوی خوشبختی می کنم... :8:
    نقل قول: ali41
    هر وقت ریاد دلم به حال خودم میسوزه سریع شروع میکنم به شکر و سپاس که البته همیشه به زبان نیست.

راستش گله من از خودم اینه که چرا دلم برای خودم نمی سوزه...بر عکس همیشه دلم برای خانومهای دیگه می سوخته..امروزکمی حس کردم این احساس غیر عادیه :1:
    نقل قول: The one
    به نظرم شما چيزيت نيست فقط ميخواي اين واكنشتو توجيه كني!!

:56: نمی دونم والله..خیلی حالم بد بود.اونقدر گریه مو قورت دادم که یکی از همکارا که اومده بود ازم سوالی بپرسه گفت: چیزی شده؟ قرمز شدید ...:83:
    اميدوارم ازهرروشي كه برات راحتتره به ارامش برسي عزيزدلم:11:

مرسی عزیزم.امشب قبل از خواب حتما به توصیه ای که کردی عمل می کنم ..سراغ حافظ هم می رم.. :1:
    حرفات خیلی منطقی بود ممنون یکتای عزیزم :6:
    نقل قول: Kishe Mehr
    برات بهترینها رو ارزو میکنم و خدا هم اون بنده خدا رو مورد قرین رحمت واسعه ی خودش قرار بده :1:

مرسی همشهری گلوو. صحبت هات خیلی خوب بود..راستش دیگه قاطی کردم...نمی فهمم باید به چی فکر کنم و به چی فکر نکنم :34:
    نقل قول: ژنرال
    ز برون کسی نیاید، چو به یاری تو اینجا...تو ز خویشتن برون آ سپه تتار بشکن

:44: والله از بس از خودم بیرون اومده بودم امروز این حال بهم دست داد.فکر کنم وقتشه یه کمی برم توی خودم..ولی حوصله غصه خوردن هم ندارم :2:
    نقل قول: gilas

:2:
    نقل قول: sib

:2:
    نقل قول: arash52

آره والا :2:

:56:
    نقل قول: Aramesh
    بزار پوستت کُلفت شه..

آرامش عزیزم..من امروز از احساس پوست کلفتی خودم به هم ریختم :83:
    مگه نه اینکه تو فرشته ی نگهبان او هستی..

چقدر حرفای دلم رو زدی...آره.. 387 همینطوره...
    خودت باش به آرامی کوه.. و آرام آسمان بی انتها...

این حرفا به طرز معجزه آسایی احساسم رو بهتر می کنه 447
    دوستای خوبم...خیلی دوستتون دارم.از همتون ممنونم 369 369

• The one

نقل قول: ماهی
    نمی دونم والله..خیلی حالم بد بود.اونقدر گریه مو قورت دادم که یکی از همکارا که اومده بود ازم سوالی بپرسه گفت: چیزی شده؟ قرمز

واي شرمنده ماهي جون منظورمو بد رسوندم ... منظورم اين بود كه شايد ريشه ي ناراحتيت از فوت شدن اون خانم بود تا علتهاي ديگه!!:9:به هر حال بازم برات ارزوي ارامش مي كنم :11:
    لباسی که دنیا برای ما دوخته اندازه ی تن هیچ کدوممون نیست..

زيبا تشبيه كردي نازنين جون:11: ولي به نظرم خدا به اندازه ي تواناييمون بهمون مسووليت ميده! به قول خودش لا يكلف الله نفسا الا وسعها يعني هر نفس و شخصيتي به اندازه ي وسعش از خدا تكليف مي  گيره ... خدا هم حتما ميدونسته به عنوان مثال در اينجا ماهي جون خانم لايق و توانايي هست و خواسته بهش توفيق صبر بده اين مرحله ي بالايي براي رشد روح و روان هستش.. جسممون با غذا و ماديات تغذيه ميشه ولي روحمون با همين امتحانها هست كه بزرگ ميشه و وقتي روحمون رشد كرد به مقام راضي به رضاي خدا بودن ميرسيم شايد خيلي اين حرفها عرفاني به نظر بياد ولي تسليم امر خدا شدن پايه ي ارامش همه ي انسانهاست و وقتي به مراحل بالاتر هم برسيم ارزوهامون هم معنويتر ميشن و ارزوهاي مادي برامون بيمعنيتر ولو قابل دسترس باشن :8:...ولي نوشته ت زيبا بودعزيزم:11:

• mz56mz

من چرا دير اومدم :9:
    روح اين خانم و شوهرشون شاد و يادشون گرامى
    عمو جان خيلى خلاصه و كامل و كوتاه
    3 تا خصوصيات خودم رو ميگم اميدوارم موثر واقع بشه
    1-پناه و اميد به خداوند
    2-خودم (محمود) رو خيلى دوست دارم باهش رفيقم شما هم با ماهى رفيق و دوست باشيد(دوست داشتن نه به معنى غرور و مغرور شدن..ياد گرفتم تا خودم رو دوست نداشته باشم نميتونم ديگران رو انجورى كه ميخوام دوست داشته باشم)
    3-عصبانيت برام نا مفهومه اصلا نميدونم چى هست (البته نه اينكه بى احساس و بى مسئوليت باشم)

اميدوارم هميشه شاد و خندون و موفق باشى عمو جان تازه هيچ وقت تنها نيستى اول خدا , دوم ماهى خانم , سوم اقا زاده عزيزتون و چهارم :buff: ماها رو دارى 1153

• ماهی

نقل قول: MAJID ART
    و با آخرین دوستت دارم ، رفت . ..

فکر می کنم این خانوم از اون خانومای قدیمی عاشق پیشه بود.راستش چون بیتابیش رو توی مراسم فوت شوهرش دیده بودم فوت خودش برام ناراحت کننده بود :2:
    ولي تسليم امر خدا شدن پايه ي ارامش همه ي انسانهاست

خب یکتا جان.من تسلیم شده بودم.طوری که خیلی ها از خونسردیم یا شاد بودنم حرصشون می گیره.ولی امروز با خودم فکر کردم شایدم من خیلی پوست کلفتم :83:
    نقل قول: mz56mz
    -پناه و اميد به خداوند
    2-خودم (محمود) رو خيلى دوست دارم باهش رفيقم شما هم با ماهى رفيق و دوست باشيد(دوست داشتن نه به معنى غرور و مغرور شدن..ياد گرفتم تا خودم رو دوست نداشته باشم نميتونم ديگران رو انجورى كه ميخوام دوست داشته باشم)
    3-عصبانيت برام نا مفهومه اصلا نميدونم چى هست (البته نه اينكه بى احساس و بى مسئوليت باشم)

عمو جونم :6:
    اول خدا , دوم ماهى خانم , سوم اقا زاده عزيزتون و چهارم :buff: ماها رو دارى 1153

خیلی همتونو دوس دارم
    369 369

به لطف شما دوستان حالم الان خیلی بهتره :1:

• mz56mz

خیلی همتونو دوس دارم 369 369

عمو جان اينجورى كه نميشه همه رو بغل كنى محرم و نا محرم سوا كن عمو جون :1: ولى من عمويم اشكالى نداره256

• هاچو هاچو

مثل همیشه با نمکی..وسط این بغض خندوندی منو...خودِ ماهی ، خودشونِ بچه های سایتو خیلی دو داره

باور کن با خودم گفتم دیگه تو این تاپیک نمک نپاشم جدی باشم 806 فکر نمیکردم خنده دار باشه :10:
    نمایش یا پنهان متنپس یک کاری میکنیم بقیه بچه ها دلداریتون بدن منم میخندونمتون. :4:

• malakeh

خب من الان اومدم کمی خوابیدم و بلند شدم.یه دوش هم گرفتم...حالا کمی بهترم.. :1:

نمایش یا پنهان متنماهی جونم فقط می خواستید اشک منو دربیارید؟ :79:

نمایش یا پنهان متنقربونتون برم..منو ببخشید نه خوب بلدم همدردی کنم نه خوب بلدم بخندونم..فقط اینو بدونین اشکمو در آوردین و نتونستم چیزی بگم...
    فقط تو دلم دعاتون کردم 786 387
    1153

• N.e.D.a

آخي خدا بیامرزدش :2:
    شما هم ناراحت نباش 825

• maryamlondon1

مامان مریم...همینه که می گم محل خودم نمی گذارم.من روی پسرم خیلی حساسیت دارم.و مردا نمی تونن بچه ی یه مرد دیگه رو بپذیرند.نمی تونند.امتحان کردم ولی دیدم نمی تونم ببینم کسی به بچم نگاه کج کنه...اینه که می گم به خودم خیلی بی محلی کردم.و این ضعف منه که نمی تونم احساس مادریم رو متعادل کنم... بخوام ازدواج کنم یا باید بچه مو بذارم کنار یا یه نفر دیگه رو بدبخت کنم...

نمی دونم چه بگم ماهی جونم مادر وفداکاریهای مادرانه را نمیشه نادیده گرفت . بهتره فقط به این پسند کنم :2: خیلی نوشتم وحذف کردم نسل شما جوانا با نسل ما ایدهاشون فرق میکنه بنابرین هر چه که خودت درست میبینی عمل کن .انشالله موفق وسر بلند باشی عزیزم سر نوشت نمیشه عوض ودست کاری کرد . :11: :8: :6:

• Ahora Quien

نقل قول: aac198000
    زمانه برسر جنگ است یا علی (ع) مددی
    مدد زغیر تو ننگ است یا علی (ع) مددی

گشود کار دو عالم به یک اشاره ای توست
    به کار ما چی درنگ است یا علی (ع) مددی

:46: :46:
    ماهی جونم ... همیشه خوشحال باش و صبور و محکم :11:

• farzane

ماااااااااااااااااااااااااهی جووووووووووووووون نازی عزیزم :2:
    :17: نشاالله همیشه همه شاد باشیم ماهی جونم 786 1153

• ماهی

ولى من عمويم اشكالى نداره256

عمو جونم :83:
    786 786 786 786
    نقل قول: هاچو هاچو
    باور کن با خودم گفتم دیگه تو این تاپیک نمک نپاشم جدی باشم 806 فکر نمیکردم خنده دار باشه :10:

:8:
    نقل قول: malakeh
    ماهی جونم فقط می خواستید اشک منو دربیارید؟

یه حدیث داریم از حضرت علی که می فرمایند : در موقع خشم و عصبانیت تصمیم گیری نکنید.حالا باید یه قانون به قوانین در مواقعی که احساساتی شدید لطفا تاپیک نزنید... :83:
    387 ببخش ملکه جون.نمی خواستم کسی رو ناراحت کنم :2:
    N.e.D.a,
    نقل قول: maryamlondon1
    خیلی نوشتم وحذف کردم

مامان مریم! توی تاپیکای من کاملا راحت باش.من اصلا ناراحت نمی شم...اتفاقا نظر افرادی مثل شما برام مهمه.. :6:
    نقل قول: maryamlondon1
    نسل شما جوانا با نسل ما ایدهاشون فرق میکنه بنابرین هر چه که خودت درست میبینی عمل کن .انشالله موفق وسر بلند باشی عزیزم سر نوشت نمیشه عوض ودست کاری کرد .

همچین میگی نسل شما نسل ما... :56:
    شاید گذشت زمان مسائل و یا حتی افکار و احساسات منو تغییر بده.به هر حال زندگی تحت هر شرایطی سختی های خودش رو داره..دوستام رو می بینم.خواهرم رو می بینم.اینهایی که مثلا شوهراشون جزو بهترین مردها هستند .ولی اونها هم مشکلات دارند..
    خب دیروز حالم خیلی گرفته بود و شما دوستان رو هم ناراحت کردم..276 حالا یه سری افکار بد و منفی اومده توی ذهنم.زمان می خوام تا بندازمشون بیرون.. 447
    ولی همین حرف زدنها با شما تا حدودی آرومم کرد :8:
    نقل قول: Ahora Quien
    ماهی جونم ... همیشه خوشحال باش و صبور و محکم :11:

نقل قول: farzane
    نشاالله همیشه همه شاد باشیم ماهی جونم

:8:

• malakeh

387 ببخش ملکه جون.نمی خواستم کسی رو ناراحت کنم

اي جانم 1219 :6: از ناراحتي شما ناراحت شدم.ان شالله هميشه خوب باشيد ماهي جونم :8: :11: :24:

• مخلوط کن

قربون خود ماهی‌ خانوم که اینقد درک زندگیش بالاست .....الکی‌ نمیگم که آره خیلی‌ درکت می‌کنم ولی‌ لاقل حست و احساس مسولیتت به پسرت رو درک می‌کنم .بقیه چیزا هم هیچی‌ نمی‌تونم بگم چون موقعیت هر کس متفاوت هست.

آرزوم عاقبت بخیری خودت و پسر گلته
    :6:

• Life Dream

آخي... چقدر زيبا نوشتي آبجي ماهي گلي جون :8:
    خوب يه واقعيته كه انسان تنهايي خيلي عذاب ميكشه، خدا انسان رو به دو گونه آفريد كه در كنار هم به آرامش برسن، كه تنهايي زميني رو احساس نكنن، كه شاد باشن و غمهاشونو در كنار هم به فراموشي بسپرن، آدما تنهايي رو دوس ندارن و تنهايي دوام نميارن، هيچ چيز بدتر از تنهايي نيست، آبجي جون نميگم چيكار كني يا نكنيع خودت بهتر ميدوني كه بايد چيكار كرد، ولي فراموش نكن كه عمر انسان كوتاه هرت از اوني هست كه بخواد منتظر فرصتهاي بزرگتر بمونه، تا به خودمون بيايم ميبينيم كه چقدر زود دير شده و به پايان رسيديم! :2:

• SaMaN TaJ

کوچیکتر از اونیم که بخوام حرفی بزنم.... :29:

هر کاری که میدونی درسته و باهاش احساس خوشحالی میکنی یعنی اون کار باعث میشه آرامش داشته باشی و بخندی انجام بده
    اصلا کارت به کار مردم نباشه که کی چی میگه(خیلی عذر میخوام ولی بذار بگن طرف دیوونس،وقتی خودت داری از زندگیت لذت میبری)...........خودتی و خودت،پس برو حالشو ببر :4:

• ماهی

نقل قول: Gormesabzi

آرزوم عاقبت بخیری خودت و پسر گلته :6:

فدای تو بشم لیلی جونم786
    نقل قول: Life Dream
    عمر انسان كوتاه هرت از اوني هست كه بخواد منتظر فرصتهاي بزرگتر بمونه، تا به خودمون بيايم ميبينيم كه چقدر زود دير شده و به پايان رسيديم! :2:

من منتظر نیستم...راحتم.فقط یه کمی حالم بد بود.خوب میشم دادش مهربونم...حالا دیونگی اومده سراغم باید مهارش کنم :83:
    نقل قول: SaMaN TaJ
    س برو حالشو ببر :4:

:83:
    همه ی پیشنهادا یه طرف این یکی یه طرف :83:
    نمایش یا پنهان متنکاش میشد آدم به باید و نباید ها زیاد فکر نکنه :2:

ممنونم دوستای خوبم..خیلی دوستتون دارم :8:

• SaMaN TaJ

همه ی پیشنهادا یه طرف این یکی یه طرف
    :4:

کاش میشد آدم به باید و نباید ها زیاد فکر نکنه

:6: به خدا میشه،من قول میدم میشه....امتحان کن :72:

• mati

متاسفانه خیلی خانومای ایرونی اینجورین و بیشترشون هیچوقت هم تا آخر زندگی متوجه این نمیشن و فصتی برای جبرانش ندارن به نظرم الان باید خوشحال باشی خاله که زود متوجه شدی و میتونی جبران کنی :6: :11:

• ماهی

نقل قول: mati
    الان باید خوشحال باشی خاله که زود متوجه شدی و میتونی جبران کنی

متی کوچولوی عزیزم..مرسی :8:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: