ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
ژنرال
Aramesh
از نظر قانونی هم پدرش حتماً حق و حقوقی داره.
دیگه باید یه پا بشم کاراگاه تا باباشو پیدا کنم..
ولی خب اگه می شد فکر خوبی بود محسن جان ممنونم
منم همین عقیده رو داشتم تکرار این شبها و گریه و ناله هاش بدجوری نگرانم کرده..همه ی این مدت جلوی خودمو گرفتم اما انگار قضیه بقرنج شده امیدوارم بتونم غیر مستقیم کمکش کنم هر چند میدونم ممکنه شرش گردنمو بگیره..
ممنونم عزیزم
واقعاً آدمیت به کجا میره..؟!
ژنرال
ولی خب اگه می شد فکر خوبی بود محسن جان ممنونم
Life Dream
ولي اينكه گفتيد در حال زجه زدن بوده، بدنش ميلرزيده و توو دستشويي خودشو قايم كرده و اونجا پر دستمال كاغذي بوده، احتمال اينكه اذيت و آزارش داده باشن هم هست! با همسرتون مشورت كنيد و بهترين تصميم رو با در نظر گرفتن همه جوانب بگيريد
maryamlondon1
پارسال بود یک اشنا داریم انجا تو لندن سه تا فرزند پسر بچه از 4 تا 8 سالگی دارن .یک روز مادر بچه هاش میبره مدرسه وبعد ظهر هم میره که بچه هاش برداره بیاره منزل . تا درب کلاس باز شد معلم به او ن خانم گفت تو دفتر مدرسه کارش دارن مادر هم ترسید که چه اتفاقی برا بچه هاش افتاده با ترس ولرز مادر خودش به دفتر مدرسه رسوند .اونجا بهش گفتن که شما باید بری اداره پلیس بچه هات اونجا هستن .مادر هر چه التماس کرده که چه شده جوابی بهش ندادن ادرس اداره پلیس دستش دادن وگفتن اونجا بهت میگن جریان چیه .مادر هم به بابای بچه ها زنگ میزنه وهمرا ه شوش به پلیس مراجعه میکنن .انجا بهش میگن که یکی از پسرات که 4 سالش صبح موقع در اوردن لباس ورزشی معلم متوجه چند تا داغ کوچلو روپای پسرتون میشه وقتی از او سوال میکنه اینا چیه ؟بچه میگه که مادرم من با سیخ کباب داغ کرده .معلم هم مدیر مدرسه را در جریان میزاره .مدیر هم نامردی نکرد وبه پلیس زنگ میزنه واونا هم میان سه تا بچه این خانواده را میبرن اداره پلیس . مادر 6 ماه علاف کردن وسلب حضانت ازش گرفتن از این دادگاه به اون دادگاه اخرش هم با گرفتن تعهد از پدر که مادر حق نداره با بچه هاش تنها باشه حتی بردن واوردن بچه ها به مدرسه .. بیچاره بعد از 6 ماه اخر بچه هاش تحویلش دادن یک ماه مادر تو بیمارستان بستری شده بود به خاطر دوری بچه هاش به خاطر همین بچه اش تحویلش دادن
ماهی
ولی از نزدیک شدن به بچه مطمئن نیستم.پس فردا متهم نشی به چیزای عجیب غریب
اگر بتونی پدرش رو پیدا کنی، بعید میدونم کمکی نکنه.
بابا محسن جان! وقتی مادرش اینطوریه از باباش چه انتظاری داری؟
shaparak64
وااااااااااااااااااااااااای الان تو چه حس بدی داری آرامش
Life Dream
نه اينجا ننوشته بوديد، براي من تعريف كرده بوديد!
Aramesh
تو هم اگه توو 24 ساعت با اون همه استرس فقط دو ساعت خوابیده بودی همینجوری میشدی..▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متن
از من غلط املائی میگیریچشم داداشم ممنونم
راستش خیلی سخته انجام دادن اینکار.. و شاید عواقبی داشته باشه, نظر همسرم دخالت نکردن بهتر یا اینکه قبل از هر کاری با یه مشاور قبلش مشورت کنیم تا برامون دردسر ساز نشه..امروز وقت برا مشاوره گرفتم
امیدوارم به زودی حل شه مازیار جان... ▧ تصویر در دسترس نیست
قربونت بشم مریم جون که اینقدر مسئول و مهربونی..منم با شما هم عقیده ام نمی خوام مستقیم توو این ماجرا وارد شم دردسر ساز میشه..
دقیقاً همینطور
مرسی فرحناز جون از راهنمائیت عزیزم ▧ تصویر در دسترس نیست
خیلی بد... بخصوص وقتی صدای گریه ها و ناله هاشو شبها می شنوم اما نمیتونم هیچ کاری براش بکنم..▧ تصویر در دسترس نیست
از استرس دیونه میشم خیلی شکنجه ست...خیلی شاپلی جونم▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیست
Life Dream
اميدوارم كه خدا كمكتون كنه و اون بچه رو هم از اين وضعيت خارج كنيد، اميدوارم كه موفق بشيد و براتون درد سري هم ايجاد نشه آبجي مهربون
maryamlondon1
برا همین میگم که تعریف کردم ولی یادم نبود کجا
اره مهربونم حتما کمکش کن ولی غیر مستقیم این کار بکن شاید نژاد پرست باشن وهزار دنگ وفنگ برات درست کنن
Aramesh
خیالت راحت باشه داداشم هر کاری بتونم براش میکنم ..شوهرم خیلی مهربون خیلی..یه فرشته ی واقعیه..طاقت دیدن ناراحتیمو نداره.. گفت فقط نمیخواد اتفاقی برای منو کوروش بیفته برای همین امروز با هم رفتیم وقت مشاور گرفتیم.
قول میدم مازیار هر کاری بتونم براش بکنم قول میدم
چشم عزیزم
ali41
آرامش عزیز تمام راه های ممکنو دوستان گفتند و من با جزئیات خوندم
فکر میکنم با توکل بر خدا ف چون نیت خیر داری بهترین راه اینه که بقول دوستان با معلمش صحبت کنی یا اگه حس میکنی صحبت میتونه برات دردسر ساز باشه بد نیست با نامه بصورت گمنام قضیه رو به معلمش و پلیس و سایر مراجع حامی بچه ها اطلاع بدی ..... خیلی مهربونی و خدا در قلب آدمای مهربون جایگاه خاصی داره و تنهات نمیزاره
maryamlondon1
قربون قلب مهربونت برم من
ژنرال
از کجا معلوم؟!
باباها معمولاً دختراشونو بیشتر دوس دارن.
البته پیدا کردن پدرش فکر نمیکنم کار آسونی باشه .
ژنرال
من غلط املایی نگرفتم که آرامش جان
واقعاً کجای حرفت غلط املایی داشت؟
رنگ کلمه ی "اگر" رو متمایز کردم جهت تاکید بیشتر!
gilas
Aramesh
ممنونم علی جان شما همیشه محبت داشتید ممنونم از راهنمائیت داداشم.
maryamlondon1,
فدای تو مریم جان
واقعاً کجای حرفت غلط املایی داشت؟
رنگ کلمه ی "اگر" رو متمایز کردم جهت تاکید بیشتر!
ببین چه ها که نمیکنی..
ادمو میندازی توو شک
بعد هم فقط خودت میفهمی منظورت چی بوده..
هر چی فکر میکنم میبینم حقته..
نمایش یا پنهان متن
حقته..نمایش یا پنهان متن
حقته..نمایش یا پنهان متن
حقته..▧ تصویر در دسترس نیستچاره ایی نمونده بود▧ تصویر در دسترس نیست
وقت ملاقاتمون برای دو هفته ی دیگست دعا کن زودتر مشکلش حل بشه عزیزم▧ تصویر در دسترس نیست
The one
حتما حل میشه نازنین جان مطمئنا یا اونو از خونوادش می گیرن میدن یه خونواده ی بهتر یا نظارت روزانه براش صادر می کنن .. دستت درد نکنه که داری نجاتش میدی افرین
Aramesh
هیفا جونم فقط دعا کن هر چه زودتر با خیر و خوشی مشکل این طفلی حل بشه..
ممنونم ازلطف و توجهت عزیزم▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→