₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » متاسفانه گویا منم مثل ارسام قراره..
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » متاسفانه گویا منم مثل ارسام قراره..

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4

متاسفانه گویا منم مثل ارسام قراره..

940 بازدید، 63 پست، نویسنده: The one

• The one

اينم يه اهنك بابايي تقديم بابا ارسام :4:
    سيدي منصور يا بابا

• The one

Nimma,
    جان? ماشالا كاربراي جديد از قديميها هم بهتر همه رو ميشناسن!!
    خوش اومدي!!:4:

• Nimma

نقل قول: The one
    جان? ماشالا كاربراي جديد از قديميها هم بهتر همه رو ميشناسن!!
    خوش اومدي!! :4:

طنز و خنده و شوخی یه چیز دیگست,
    لودگی بیمزه گی یه چیز دیگه!
    همانطور که هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد.

در ضمن در گفتگو رک باشید محض اطلاعتون من حدود یک ساله عضو رسمی boooofi.com هستم سایت مورد علاقمه
    و تقریباً همه را میشناسم.

• The one

Nimma,
    دارم سعی می کنم بی احترامیتون رو جواب ندم ولی اگه واقعا یکساله اینجایید باید خوب بدونید که من و ارسام مثل خواهر و برادر واقعی خیلی به هم نزدیکیم و همین شوخ طبعیمون هست که ما رو به هم نزدیک کرده و اگه واقعا ازم دلخور باشه بین خودمون حل میشه و نیازی به دخالت شما که ظاهرا فقط این تاپیک رو نشونه گرفتید نیست !! دیگه حرفی با شما ندارم لطفا جو اروم سایت رو به هم نزنید!! مرسی

• The one

ساری اون ترانه قبلیه بیحیاتی بید بعدا یه چیز دیگه به جاش میذارم :4:

• The one

اینم برای داداش آرسام گل و با جنبه :6: که دیگه کسی به خودش جرات به هم زدن جو شاد سایت رو نده :4: دوستی ما اینترناشنال هست و خیلی بارزشه :78:

تصویر در دسترس نیست

Pitbull Featuring Chris Brown - International Love

• hadi04

نقل قول: Nimma
    طنز و خنده و شوخی یه چیز دیگست,
    لودگی بیمزه گی یه چیز دیگه!
    همانطور که هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد.

در ضمن در گفتگو رک باشید محض اطلاعتون من حدود یک ساله عضو رسمی boooofi.com هستم سایت مورد علاقمه
    و تقریباً همه را میشناسم.

نيما جان ما هم شما رو ميشناسيم ولي نه با اين نوع رفتار نيمايي كه من ميشناختم خيلي مودبتر از اين حرفها بود
    اميدوارم وا‍‍‍ژه لودگي رو ندونسته ازش استفاده كرده باشي چون معني خيلي زشتي ميده
    ناراحتي من از اين بود كه حاضر نيستم دردي رو كه كشيدم زجري رو كه متحمل شدم رو هيچكس حتي بزرگترين دشمنان و بدخواهانم هم بكشن چه برسه به يكتا كه آبجي بزرگمه و همه توي اين سايت از علاقه من بهش اطلاع دارن
    راستي اگه يكي خداي ناكرده به آبجي بزرگه شما بگه لوده خودت باهاش چكار ميكني؟ پس اگه جاي شما بودم عذرخواهي رو كه به ايشون بدهكارم رو زودتر بهش ميرسوندم و ميشدم همون نيماي چند وقت پيش
    يكتا براي همه بچه هاي سايت عزيزه و توي دل همه خصوصا شخص بنده جا داره اين شوخي هم خوب با شوخي هاي ديگه زياد تفاوتي نداشت ولي چون موضوعش يه كم دلهره آور بود و حال من هم خوب نبود يه كم باعث ناراحتيم شد خدا رو شكر كه يكتا چيزيش نيست وگرنه درسته سرطا هنوز منو نكشته ولي اين خبر اگر صحت داشت حتما منو ميكشت

• The one

نقل قول: hadi04
    ين خبر اگر صحت داشت حتما منو ميكشت

خدا نکنه مهربون قربونت برم که اینقدر نازنینی.. اشکال نداره .. من بیشتر نگران حال خودت بودم.. خدا رو شکر که ناراحت نشدی...

• Nimma

hadi04,
    من بجز حقیقت چیزی نگفتم بی احترامی لحن ایشون داشت نه من.
    عنوان این تایپیک خیلی ناراحتم کرد.امیدوارم که کاملاً سلامتیتونو بدست بیارید. :46:

• The one

نقل قول: Nimma
    بی احترامی لحن ایشون داشت نه من

:87: واقعا که...

• نخبه

ای بابا اینجا هم که دعواس بابا صلوات بفرستین روی هادی رو ببوسین:4:

• The one

نقل قول: نخبه
    ای بابا اینجا هم که دعواس بابا صلوات بفرستین روی هادی رو ببوسین

تا شما باشی اجی جونی که دیگه بهم اس ندی بگی بچه ها نگرانت شدن چرا نمیای سایت .. ظاهرا تاپیک نذارم سنگینترم...

• نخبه

نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: The one
    تا شما باشی اجی جونی که دیگه بهم اس ندی بگی بچه ها نگرانت شدن چرا نمیای سایت .. ظاهرا تاپیک نذارم سنگینترم...

:20: خب چیکار کنم همه دلشون تنگ شده بود منم فکر میکردم سفری واسه همین مزاحمت نمیشدم.. تا اینکه مامان مریم سراغت رو تاپیک سوتی گرفت و گفت دلش تنگ شده و من هم اس دادم گفتم بدونی که همه دوستت دارن و دلتنگت شدن
    در مورد تاپیک گذاشتن قصد دخالت تو این یه موضوع رو ندارم ولی انصافا من خیلی وقته به این نتیجه رسیدم که تاپیک نزارم مگر در مواقع ضروری.. به قول شما ادم سنگین تره کسی هم کاری به کارت نداره :86: من اینو در مورد خودم گفتم و وقتی بیرون گودم خیالم راحته احترامم سر جاش

• The one

نخبه,
    دستت درد نکنه ..کارتم برام باارزش بود.. نمیخوام کسی رو ناراحت کنم .. بهتره دیگه چیزی ننویسم میترسم بعدا پشیمون بشم..

• hadi04

نيما جان من توي پست ايشون نشوني از لحن بي ادبي و ... نميبينم ولي جاي شما بودم از ايشون عذرخواهي ميكردم
    به خاطر اينكه به فكر من بودي ممنونم ايشالا شما هم هميشه سالم و سلامت باشي

• نخبه

نقل قول: The one
    دستت درد نکنه ..کارتم برام باارزش بود.. نمیخوام کسی رو ناراحت کنم .. بهتره دیگه چیزی ننویسم میترسم بعدا پشیمون بشم..

قربونت برم افرین تمومش کنین دلم نمیخاد از هم دلخور بشین

• SaMaN TaJ

نقل قول: The one
    گویا منم مثل ارسام قراره..

206 صندوق دار سفید بخری؟ :4:

ژنرال,
    آقای............. :23:

• hadi04

نقل قول: SaMaN TaJ
    206 صندوق دار سفید بخری؟ :4:

نه بابا هيفا مايه داره ماشين خارجي سوار ميشه :4:

• Kishe Mehr

نه داش سا می من میخوام صندوق دار نه یعنی جنیفر لوپز بگیرم شایدم گلشیفته ای ، مهناز فشاری ، بهاره پژو پارسی چیزی بگیرم :4::24::9:

• The one

hadi04,
    نه فدات شم فعلا كه نه از نظر مادي مايه دارم نه معنوي!!ولي بي خيال همينكه شادي دوستانمو مي بينم برام كليه.

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: