ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
متاسفانه گویا منم مثل ارسام قراره..
The one
سيدي منصور يا بابا
The one
جان? ماشالا كاربراي جديد از قديميها هم بهتر همه رو ميشناسن!!
خوش اومدي!!
Nimma
خوش اومدي!!
طنز و خنده و شوخی یه چیز دیگست,
لودگی بیمزه گی یه چیز دیگه!
همانطور که هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد.
در ضمن در گفتگو رک باشید محض اطلاعتون من حدود یک ساله عضو رسمی boooofi.com هستم سایت مورد علاقمه
و تقریباً همه را میشناسم.
The one
دارم سعی می کنم بی احترامیتون رو جواب ندم ولی اگه واقعا یکساله اینجایید باید خوب بدونید که من و ارسام مثل خواهر و برادر واقعی خیلی به هم نزدیکیم و همین شوخ طبعیمون هست که ما رو به هم نزدیک کرده و اگه واقعا ازم دلخور باشه بین خودمون حل میشه و نیازی به دخالت شما که ظاهرا فقط این تاپیک رو نشونه گرفتید نیست !! دیگه حرفی با شما ندارم لطفا جو اروم سایت رو به هم نزنید!! مرسی
The one
The one
▧ تصویر در دسترس نیست
Pitbull Featuring Chris Brown - International Love
hadi04
لودگی بیمزه گی یه چیز دیگه!
همانطور که هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد.
در ضمن در گفتگو رک باشید محض اطلاعتون من حدود یک ساله عضو رسمی boooofi.com هستم سایت مورد علاقمه
و تقریباً همه را میشناسم.
نيما جان ما هم شما رو ميشناسيم ولي نه با اين نوع رفتار نيمايي كه من ميشناختم خيلي مودبتر از اين حرفها بود
اميدوارم واژه لودگي رو ندونسته ازش استفاده كرده باشي چون معني خيلي زشتي ميده
ناراحتي من از اين بود كه حاضر نيستم دردي رو كه كشيدم زجري رو كه متحمل شدم رو هيچكس حتي بزرگترين دشمنان و بدخواهانم هم بكشن چه برسه به يكتا كه آبجي بزرگمه و همه توي اين سايت از علاقه من بهش اطلاع دارن
راستي اگه يكي خداي ناكرده به آبجي بزرگه شما بگه لوده خودت باهاش چكار ميكني؟ پس اگه جاي شما بودم عذرخواهي رو كه به ايشون بدهكارم رو زودتر بهش ميرسوندم و ميشدم همون نيماي چند وقت پيش
يكتا براي همه بچه هاي سايت عزيزه و توي دل همه خصوصا شخص بنده جا داره اين شوخي هم خوب با شوخي هاي ديگه زياد تفاوتي نداشت ولي چون موضوعش يه كم دلهره آور بود و حال من هم خوب نبود يه كم باعث ناراحتيم شد خدا رو شكر كه يكتا چيزيش نيست وگرنه درسته سرطا هنوز منو نكشته ولي اين خبر اگر صحت داشت حتما منو ميكشت
The one
خدا نکنه مهربون قربونت برم که اینقدر نازنینی.. اشکال نداره .. من بیشتر نگران حال خودت بودم.. خدا رو شکر که ناراحت نشدی...
Nimma
من بجز حقیقت چیزی نگفتم بی احترامی لحن ایشون داشت نه من.
عنوان این تایپیک خیلی ناراحتم کرد.امیدوارم که کاملاً سلامتیتونو بدست بیارید.
The one
نخبه
The one
تا شما باشی اجی جونی که دیگه بهم اس ندی بگی بچه ها نگرانت شدن چرا نمیای سایت .. ظاهرا تاپیک نذارم سنگینترم...
نخبه
نمایش یا پنهان متن
در مورد تاپیک گذاشتن قصد دخالت تو این یه موضوع رو ندارم ولی انصافا من خیلی وقته به این نتیجه رسیدم که تاپیک نزارم مگر در مواقع ضروری.. به قول شما ادم سنگین تره کسی هم کاری به کارت نداره
The one
دستت درد نکنه ..کارتم برام باارزش بود.. نمیخوام کسی رو ناراحت کنم .. بهتره دیگه چیزی ننویسم میترسم بعدا پشیمون بشم..
hadi04
به خاطر اينكه به فكر من بودي ممنونم ايشالا شما هم هميشه سالم و سلامت باشي
نخبه
قربونت برم افرین تمومش کنین دلم نمیخاد از هم دلخور بشین
SaMaN TaJ
206 صندوق دار سفید بخری؟
ژنرال,
آقای.............
hadi04
نه بابا هيفا مايه داره ماشين خارجي سوار ميشه
Kishe Mehr
The one
نه فدات شم فعلا كه نه از نظر مادي مايه دارم نه معنوي!!ولي بي خيال همينكه شادي دوستانمو مي بينم برام كليه.
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→